efrat
משתמש רגיל
- הצטרף ב
- 10/3/15
- הודעות
- 527
- דירוג
- 1,210
היי
כמה הצעות
קוטג זול (יחסית) משביע ואם משלבים אותו עם טונה בכלל חגיגה של חלבונים .
מוזלי שמכינים בבית או קונים (עדיף להכין לבד כי אז ניתן לשלוט על כמות הסוכר) וגביע של יוגרט לא ממותק. מגיע בחבילות גדולות וזה אחלה ארוחת ביניים.
אני אוהבת לחתוך גזר ולקחת איתי לעבודה ואז לנשנש אותו במהלך היום מול המחשב מאוד משביע וגם בריא
לחתוך ירקות להכין אוכל מראש כל אלא קצת דורשים השקעה, ולכן לדעתי משהו שדורש פתיחה ועירבוב זה אחלה לעבודה (כמו יוגרט ומוזלי וכמו טונה וקוטג).
בכלל בימים קשים בעבודה הייתי מביאה מהבית 3 עגבניות שרי, וקופסת טונה משאילה מעבודה עוד גבינת סקי (ולחם וחלב זה האוכל היחיד שמסופק אצלנו) והארוחה היתה מאוד טעימה.
בקשר לסכרת , הוכח מחקרית שדווקא סכרת מסוג 2 היא עם נטייה תורשתית יותר חזקה מסכרת סוג 1. עם זאת שתיהן תורשתיות.
מגלים סכרת ב-2 מצבים 1. בדיקת דם אקראית שבה הסוכר מעל 120 בצום של מעל 8 שעות (לא עושים העמסת סוכר סתם ככה וזו כבר לא בדיקת הבחירה לסכרת אלא A1C כמו שכבר נכתב בדיון) 2. בן אדם מגיע למיון עם סוכר בדם של מעל 400 (קטואסידוזיס). אם יש סוכר גבולי (נגיד 110 ) במשך מספר חודשים שנים זה נקרא נוטה לסכרת, ואז אפשר לשנות את התזונה או לקחת תרופות (לא קשה לנחש במה רוב האנשים בוחרים) ואפשר לחלוטין להפוך את המצב מפרהסכרתי לבריא לחלוטין.
כמה הצעות
קוטג זול (יחסית) משביע ואם משלבים אותו עם טונה בכלל חגיגה של חלבונים .
מוזלי שמכינים בבית או קונים (עדיף להכין לבד כי אז ניתן לשלוט על כמות הסוכר) וגביע של יוגרט לא ממותק. מגיע בחבילות גדולות וזה אחלה ארוחת ביניים.
אני אוהבת לחתוך גזר ולקחת איתי לעבודה ואז לנשנש אותו במהלך היום מול המחשב מאוד משביע וגם בריא
לחתוך ירקות להכין אוכל מראש כל אלא קצת דורשים השקעה, ולכן לדעתי משהו שדורש פתיחה ועירבוב זה אחלה לעבודה (כמו יוגרט ומוזלי וכמו טונה וקוטג).
בכלל בימים קשים בעבודה הייתי מביאה מהבית 3 עגבניות שרי, וקופסת טונה משאילה מעבודה עוד גבינת סקי (ולחם וחלב זה האוכל היחיד שמסופק אצלנו) והארוחה היתה מאוד טעימה.
בקשר לסכרת , הוכח מחקרית שדווקא סכרת מסוג 2 היא עם נטייה תורשתית יותר חזקה מסכרת סוג 1. עם זאת שתיהן תורשתיות.
מגלים סכרת ב-2 מצבים 1. בדיקת דם אקראית שבה הסוכר מעל 120 בצום של מעל 8 שעות (לא עושים העמסת סוכר סתם ככה וזו כבר לא בדיקת הבחירה לסכרת אלא A1C כמו שכבר נכתב בדיון) 2. בן אדם מגיע למיון עם סוכר בדם של מעל 400 (קטואסידוזיס). אם יש סוכר גבולי (נגיד 110 ) במשך מספר חודשים שנים זה נקרא נוטה לסכרת, ואז אפשר לשנות את התזונה או לקחת תרופות (לא קשה לנחש במה רוב האנשים בוחרים) ואפשר לחלוטין להפוך את המצב מפרהסכרתי לבריא לחלוטין.