• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

באיזה תיק גב אתם משתמשים?

• פותח הנושא פותח הנושא Shnizelia
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Shnizelia

משתמש בכיר
דירוג
2,024
שנים אני מחפש את התיק גב המושלם לצערי ללא הצלחה.

אולי הדרישות שלי לא מציאותיות, אבל הנה הרשימה:

א. לא רוצה תיק שיראה כמו סמרטוט
ב. לא רוצה תיק מגושם שיראה כאילו אני תלמיד בית ספר בסין שסוחב יותר מידי ספרים הביתה
ג. כיס חיצוני לבקבוק מים
ד. לא גדול מידי, אבל גם לא קטן מידי. צריך מקום להכניס את האוכל, אייפד ומחשב נייד
ה. רצועות רחבות שלא מחליקות
ו. רצועת חזה
ז. תיק צד לא מתאים כי אני הולך הרבה ותיק צד יכול לגרום לבעיות בכתף בגלל חלוקת משקל

כל תיק גב שאני קונה מתגלה כאכזבה או שנראה כמו סמרטוט או שאין בו מספיק מקומות אחסון או שהוא גדול מידי או שהוא כבד מידי.

היו לי תיקים של eBags.

בהתחלה לקחתי את הקטן.

אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקומות אחסון - בעיה
בקושי יש מקום להכניס קופסא של אוכל מהבית + אוזניות

לאחר מכן לקחתי את ה-ebags הגדול יותר

יש יותר מקום אחסון, אבל כבד מאוד ועדיין צפוף באופן מפתיע ביחס לגודל

אחר כך הלכתי על תיק גב של osprey שמשמש אותי גם לטיולי טבע

נוח - V
רצועת חזה - V
קל - V
מקום לדברים שלי - חצי קלאץ'

אבל נראה כמו סמרטוט ורך מידי אין בכלל הגנה לאייפד שלי

בין לבין היו לי עוד כמה תיקים ממותגים שלא זוכר את שמם. אחד נקרע מבפנים כי לא היה בו מקום. אחרים לא ענו על הצרכים שלי.

בסוף אמרתי פאק איט אני הולך עד הסוף יעלה כמה שיעלה אני קונה תיק גב טוב.

קניתי Peak Design Everyday Backpack.

אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקום לבקבוק מים - V
המון מקום - V (אחרי שמעיפים את המחיצות שמיועדות לציוד צילום)

אני אוהב שיש חלל אחסון אחד גדול שאפשר לזרוק פנימה כל מה שבא לי. הבעיה שהתיק כבד ואין אחסון לדברים קטנים כמו מפתחות, ארנק, טלפון נייד ושאר דברים שצריך להוציא בשלוף. כתוצאה מכך טלפון נייד שלי נראה כאילו עברה עליו מלחמה. החלל היעודי למחשב נייד/אייפד מאוד - מאוד צפוף

בזמן האחרון התיק גם כל הזמן מחליק מהכתפיים/גב שלי ואני נאלץ להשתמש ברצועת חזה כדי להחזיק אותו במקום. אולי בגלל שהגב רחב מידי לא יודע, אבל זה מעצבן אותי ועושה לי חשק להעיף את התיק.

מדהים כמה דבר כזה בסיסי כל כך קשה לקנייה.

אני פונה לחוכמת ההמונים באיזה תיק אתם משתמשים? אולי אני אצליח למצוא משהו שלא חשבתי עליו.

Osprey תיקים מעולים!

יש לי תיק שרכשתי בדקטלון, escape 20 של quechua, כבר שלוש שנים ומספק היטב את הסחורה. לא יודע אם עדיין קיים.

מצטרף להמלצה על Osprey

Osprey מעולים, אבל אין להם תיקים "ספורט - אלגנט".

North Face - Recon

בחרתי בו כי אסתטיקה מאוד חשובה לי והרבה תיקים אחרים מכוערים בעיניי
מבחינה פונקציונלית הוא עונה על כל הדרישות שלי (מספיק גדול ללפטופ 15, 3 תאי אחסון, ריצ'רצ'ים איכותיים, עמיד, מתאים גם לטיולים וגם ליומיום, וכו'.)

לא ערכתי השוואה מדוקדקת מול כל הדרישות שלך - אתה מוזמן לעשות בעצמך אם בא לך

אני בטוח שהיכנשהו יש תיק שהיה אפילו יותר אידיאלי עבורי, אבל אחרי מחקר שנמשך כמה שבועות החלטתי לשים לזה סוף ולקנות את אחד המועמדים הסבירים ביותר

זה הדגם המדוייק שיש לי (כולל הצבעים וכו'. שים לב שהרבה מהתיקים שלהם עוברים איזשהו "עדכון" מתישהו אבל נשארים באותו שם, ואז אין באמת דמיון גדול בין הגרסה הישנה לגרסה החדשה של דגם מסויים):

הוא נמכר בארץ אבל לדעתי רק בשחור (כמובן... למה שיהיה מגוון כלשהו בארץ)

נערך לאחרונה ב:
מניסיון עם תיקי גב של קולומביה, דיוטר, אוספרי ואפילו דקטלון. על נורטפייס לא יכול להמליץ, לא השתמשתי.

היום אני עם התיק שציינת, הפיק דיזיין, מסתובב עם סטאפ דומה לשלך רק תוסיף אוזניות גדולות מקלדת ועכבר, מסתובב איתו 16 שעות ביום (אוניברסיטה-עבודה-חברים) ונהנה מאוד, התיק המושלם מבחינתי.

לגבי האחסון לדברים קטנים, אצלי הכל מסודר בארגוניות בצדי התיק, הן ענקיות. לך אין כאלו? מוזר מאוד.
ויש גם את הפתיחה מלמעלה לגישה ״מהירה״

יכול להרחיב על הבעיות שלו מבחינתך?
אני גם איש רחב, תמיד מסתובב עם רצועת חזה אומנם, אבל ציינת את זה כתנאי אז אני לא לגמרי מבין את החיסרון.

המשקל, זה חיסרון. אבל זה חיסרון שקיים כמעט בכל תיק איכותי ולכן כמה שקשה להתעלם, קשה מאוד למצוא פתרון

נערך לאחרונה ב:
לגבי האחסון לדברים קטנים, אצלי הכל מסודר בארגוניות בצדי התיק, הן ענקיות. לך אין כאלו? מוזר מאוד.
ויש גם את הפתיחה מלמעלה לגישה ״מהירה״

יש ארגוניות, אבל הן לא מאפשרות גישה לדברים קטנים on the fly לדוגמא אם צריך לשלוף את הטלפון או רב-קו אז אני פשוט לא משתמש בהן. אני דוחף את כל הדברים בכיס העליון הגדול, אבל אז יש לי סלט של מפתחות לרכב, טלפון, ארנק, מטלית לניקוי משקפיים ועוד.

מה שכן הפיק דיזיין זה באמת התיק הכי טוב מכל מה שניסיתי לכן אני משתמש בו קרוב ל-3.5 שנים.

בזמן האחרון מתחיל להציק לי רצועות כתפיים כל הזמן דורשות כיוונון, מחליקות, הכיס הבודד. המשקל.

עכשיו בדקתי והתיק החדש של פיק דיזיין דור 2 שוקל כמעט 50% פחות בהשוואה לדור 1 שיש לי. אולי שדרוג? אני בטוח שאוכל למכור את התיק הנוכחי ב-200-300 שקל המוצרים של פיק דיזיין סחירים בטירוף.

נערך לאחרונה ב:
Osprey.

אחרי מעבר על הרבה חברות. אכן תמיד יש איזה משהוא קטן שמבאס. התא למחשב גדול מדי, התא למחשב קטן מדי, המקום לטלפון לא נוח, המקום לטלפון לא מוגן ממים, אין מקום לטלפון, המקום למים בצד קטן/גדול מדי, התיק מכוער, כשרוצים לטייל איתו בחול הוא לא נוח .............................

הכי קרוב שמצאתי זה Osprey. המחיר, אוי המחיר. אבל אני הולך איתו כבר שנים. בארץ לעבודה, בחול נסיעות עבודה ולאחר מכן טיולים. התרמיל הזה עושה הכל.

לי יש דגם יותר ישן של זה

יש ארגוניות, אבל הן לא מאפשרות גישה לדברים קטנים on the fly לדוגמא אם צריך לשלוף את הטלפון או רב-קו אז אני פשוט לא משתמש בהן. אני דוחף את כל הדברים בכיס העליון הגדול, אבל אז יש לי סלט של מפתחות לרכב, טלפון, ארנק, מטלית לניקוי משקפיים ועוד.

מה שכן הפיק דיזיין זה באמת התיק הכי טוב מכל מה שניסיתי לכן אני משתמש בו קרוב ל-3.5 שנים.

בזמן האחרון מתחיל להציק לי רצועות כתפיים כל הזמן דורשות כיוונון, מחליקות, הכיס הבודד. המשקל.

עכשיו בדקתי והתיק החדש של פיק דיזיין דור 2 שוקל כמעט 50% פחות בהשוואה לדור 1 שיש לי. אולי שדרוג? אני בטוח שאוכל למכור את התיק הנוכחי ב-200-300 שקל המוצרים של פיק דיזיין סחירים בטירוף.
היי
כן, מה שנקרא ״על הדרך״ זה בעיה, הייתי שמח לאיזה ״פאוצ״ חיצוני
מצד שני, הם באמת שומרים על הציוד שלי, אז מקבל את החסרון, טלפון בכיס של המכנסיים וכל השאר ברמת נוחות סבירה.

למען הסר ספק, אני עם גרסא 2, ככה שייתכן שיש בעיות שאני לא מכיר לגבי הגרסא 1.
אני חושב שתיק במצב טוב, במיוחד אם הוצאת מראש את כל המחיצות ושמרת אותן במצב טוב, שווה אולי יותר מ300, זו חברה נחשקת.

לי יש תיק של aer
חומרים איכותיים מאוד

תבדוק תיקים של Deuter, מעולים ויחזיקו גם אחריך

בסוף קניתי את ה-Peak Design Everyday Backpack Zip 15L

תיק הרבה יותר קומפקטי וקל בהשוואה לדור ראשון של Everyday Backpack 20L.

בנוסף הם פתרו הרבה מאוד בעיות שהפריעו לי בדור הראשון של התיק.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Meni3 באיזה נקודה בחיסכון כדאי לפתוח תיק השקעות שוק ההון 3
נ באיזה מדדים ניתן לפזר שוק ההון 28
P באיזה בנקים אפשר לפתוח גישת "צפיה בלבד" עם שם משתמש נוסף? צרכנות פיננסית 8
ה באיזה חשבון מסחר ניתן להשקיע עם מינימום התחלתי הכי נמוך שיש ? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D דוח שנתי למס הכנסה 1301 - פטור מס בגין נכות זמנית 100% - באיזה סעיף לציין? מיסים 5
ס עסקאות עם אח שלי באיזה דרך מומלצת נדל"ן 3
ptom באיזה שלב הסתעפתם לנדל"ן, ואיך? נדל"ן 24
G באיזה אופן ניתן להוציא כסף מישראל ועדיין לא לשלם מס בתור פנסיונרים? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
קפיטליסט מרושע עבודה בגיל מבוגר - באיזה כלי להשקיע את הכסף? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ב באיזה אופן להחזיר הלוואה ואילו שיקולים לקחת צרכנות פיננסית 2
G באיזה בית השקעה צריך ITIN למס אמריקאי? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
M באיזה שלב כדאי לפנות לאנשי מקצוע (עו"ד, שמאי, מעצב פנים, קבלן שיפוצים) נדל"ן 9
L באיזה קרן השתלמות לבחור? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 19
C באיזה תנאי שוק פק"מ נותן יותר ריבית מהתשואה של קרן כספית? שוק ההון 6
S משיכת כסף בנסיבות משמחות - באיזה צורה? צרכנות פיננסית 7
I איך אני יודע באיזה שלב הפינוי בינוי נמצא? נדל"ן 5
N באיזה אפיק סולידי אתם משתמשים בימים אלו? שוק ההון 17
א באיזה מקרים קרן כספית תרד? שוק ההון 60
ד התלבטות באיזה מסלול לעשות פירעון חלקי של המשכנתא נדל"ן 15
ranv באיזה ברוקר תנאי השורט short טובים? שוק ההון 7
מ באיזה בנק זר כדאי לפתוח חשבון? צרכנות פיננסית 2
D דוח שנתי למס הכנסה 1301 - החזר מס על הפקדה לביטוח חיים - באיזה סעיף? מיסים 4
D הגרלת דירה בהנחה - באיזה מקום פוטנציאל הרווח ממכירה הוא הגבוה ביותר? נדל"ן 17
I באיזה יום בחודש עדיף לרכוש מדדים בקרן ההשתלמות שלי? שוק ההון 8
P באיזה תמהיל משכנתא לבחור? דירת מחיר למשתכן בנתיבות נדל"ן 10
ג באיזה מטבע נקוב נכס הבסיס בקרן iShares MSCI ACWI UCITS ? שוק ההון 59
E באיזה גיל התחלתם להתעסק בשוק הון? שוק ההון 29
א באיזה מחיר ארכוש לי את המנייה שוק ההון 15
R באיזה מדדי מניות בעולם מושקעים כספים במסלול מניות ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
M באיזה אופן (מתי) נגבים דמי ניהול בקרנות מחקות? שוק ההון 2
T ביטוח מבנה על דירה - באיזה גובה ומה לכלול? צרכנות פיננסית 1
P תלוש משכורת לקרוב משפחה - באיזה מקרים? צרכנות פיננסית 7
D באיזה פקודה אתם קונים את הETFים שלכם שוק ההון 80
L "לא קוראת עברית וחתמה על הלוואה" - באיזה בנק יש הלוואת עם 44% ריבית? אוף טופיק 18
liranviper מינוף לנדל"ן/מניות - באיזה מטבע? שוק ההון 51
S באיזה יחידות מחיר מוצגת מניה/מדד - שאלה בסיסית שוק ההון 5
Y איך אתם בוחרים באיזה נייר ערך להשקיע? שוק ההון 14
M באיזה פתרונות אתם משתמשים בעבודה לניהול פרויקט אוף טופיק 7
Y באיזה חשבון בנק מומלץ לפתוח לעצמאי? צרכנות פיננסית 11
ImCarryGG באיזה תואר אתם מחזיקים והאם אתם מתכננים לחזור לאקדמיה? התפתחות אישית 173
I חינוך פיננסי - באיזה גיל לקנות מניות ואיך צרכנות פיננסית 19
L מסחר אישי - באיזה בית השקעות אתם כרגע? צרכנות פיננסית 3
H linux באיזה הפצה אתם משתמשים? ואיזה פלטפורמה? אוף טופיק 181
א סקר: באיזה גיל אתם מתכננים לפרוש/באיזה גיל פרשתם ? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 21
Saver שינוי מקום מגורים כאמצעי להגדלת חסכון - באיזה מחיר? יומני מסע אישיים 15
YuriFink דעתכם בהחלטה באיזה בית השקעות להתחיל. שוק ההון 1
Y באיזה גיל עזבתם.ן את הבית? אוף טופיק 49
G באיזה בנק היום ניתן לקבל חשבון ללא עמלות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
פ באיזה גיל אפשר לפתוח עוסק מורשה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 25
c881 לכו שימו אוהל באיזה פארק ל-5 שנים שוק ההון 0

נושאים דומים

Back
למעלה