Shnizelia
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,024
שנים אני מחפש את התיק גב המושלם לצערי ללא הצלחה.
אולי הדרישות שלי לא מציאותיות, אבל הנה הרשימה:
א. לא רוצה תיק שיראה כמו סמרטוט
ב. לא רוצה תיק מגושם שיראה כאילו אני תלמיד בית ספר בסין שסוחב יותר מידי ספרים הביתה
ג. כיס חיצוני לבקבוק מים
ד. לא גדול מידי, אבל גם לא קטן מידי. צריך מקום להכניס את האוכל, אייפד ומחשב נייד
ה. רצועות רחבות שלא מחליקות
ו. רצועת חזה
ז. תיק צד לא מתאים כי אני הולך הרבה ותיק צד יכול לגרום לבעיות בכתף בגלל חלוקת משקל
כל תיק גב שאני קונה מתגלה כאכזבה או שנראה כמו סמרטוט או שאין בו מספיק מקומות אחסון או שהוא גדול מידי או שהוא כבד מידי.
היו לי תיקים של eBags.
בהתחלה לקחתי את הקטן.
אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקומות אחסון - בעיה
בקושי יש מקום להכניס קופסא של אוכל מהבית + אוזניות
לאחר מכן לקחתי את ה-ebags הגדול יותר
יש יותר מקום אחסון, אבל כבד מאוד ועדיין צפוף באופן מפתיע ביחס לגודל
אחר כך הלכתי על תיק גב של osprey שמשמש אותי גם לטיולי טבע
נוח - V
רצועת חזה - V
קל - V
מקום לדברים שלי - חצי קלאץ'
אבל נראה כמו סמרטוט ורך מידי אין בכלל הגנה לאייפד שלי
בין לבין היו לי עוד כמה תיקים ממותגים שלא זוכר את שמם. אחד נקרע מבפנים כי לא היה בו מקום. אחרים לא ענו על הצרכים שלי.
בסוף אמרתי פאק איט אני הולך עד הסוף יעלה כמה שיעלה אני קונה תיק גב טוב.
קניתי Peak Design Everyday Backpack.
אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקום לבקבוק מים - V
המון מקום - V (אחרי שמעיפים את המחיצות שמיועדות לציוד צילום)
אני אוהב שיש חלל אחסון אחד גדול שאפשר לזרוק פנימה כל מה שבא לי. הבעיה שהתיק כבד ואין אחסון לדברים קטנים כמו מפתחות, ארנק, טלפון נייד ושאר דברים שצריך להוציא בשלוף. כתוצאה מכך טלפון נייד שלי נראה כאילו עברה עליו מלחמה. החלל היעודי למחשב נייד/אייפד מאוד - מאוד צפוף
בזמן האחרון התיק גם כל הזמן מחליק מהכתפיים/גב שלי ואני נאלץ להשתמש ברצועת חזה כדי להחזיק אותו במקום. אולי בגלל שהגב רחב מידי לא יודע, אבל זה מעצבן אותי ועושה לי חשק להעיף את התיק.
מדהים כמה דבר כזה בסיסי כל כך קשה לקנייה.
אני פונה לחוכמת ההמונים באיזה תיק אתם משתמשים? אולי אני אצליח למצוא משהו שלא חשבתי עליו.
אולי הדרישות שלי לא מציאותיות, אבל הנה הרשימה:
א. לא רוצה תיק שיראה כמו סמרטוט
ב. לא רוצה תיק מגושם שיראה כאילו אני תלמיד בית ספר בסין שסוחב יותר מידי ספרים הביתה
ג. כיס חיצוני לבקבוק מים
ד. לא גדול מידי, אבל גם לא קטן מידי. צריך מקום להכניס את האוכל, אייפד ומחשב נייד
ה. רצועות רחבות שלא מחליקות
ו. רצועת חזה
ז. תיק צד לא מתאים כי אני הולך הרבה ותיק צד יכול לגרום לבעיות בכתף בגלל חלוקת משקל
כל תיק גב שאני קונה מתגלה כאכזבה או שנראה כמו סמרטוט או שאין בו מספיק מקומות אחסון או שהוא גדול מידי או שהוא כבד מידי.
היו לי תיקים של eBags.
בהתחלה לקחתי את הקטן.
אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקומות אחסון - בעיה
בקושי יש מקום להכניס קופסא של אוכל מהבית + אוזניות
לאחר מכן לקחתי את ה-ebags הגדול יותר
יש יותר מקום אחסון, אבל כבד מאוד ועדיין צפוף באופן מפתיע ביחס לגודל
אחר כך הלכתי על תיק גב של osprey שמשמש אותי גם לטיולי טבע
נוח - V
רצועת חזה - V
קל - V
מקום לדברים שלי - חצי קלאץ'
אבל נראה כמו סמרטוט ורך מידי אין בכלל הגנה לאייפד שלי
בין לבין היו לי עוד כמה תיקים ממותגים שלא זוכר את שמם. אחד נקרע מבפנים כי לא היה בו מקום. אחרים לא ענו על הצרכים שלי.
בסוף אמרתי פאק איט אני הולך עד הסוף יעלה כמה שיעלה אני קונה תיק גב טוב.
קניתי Peak Design Everyday Backpack.
אלגנטי - V
רצועת חזה - V
מקום לבקבוק מים - V
המון מקום - V (אחרי שמעיפים את המחיצות שמיועדות לציוד צילום)
אני אוהב שיש חלל אחסון אחד גדול שאפשר לזרוק פנימה כל מה שבא לי. הבעיה שהתיק כבד ואין אחסון לדברים קטנים כמו מפתחות, ארנק, טלפון נייד ושאר דברים שצריך להוציא בשלוף. כתוצאה מכך טלפון נייד שלי נראה כאילו עברה עליו מלחמה. החלל היעודי למחשב נייד/אייפד מאוד - מאוד צפוף
בזמן האחרון התיק גם כל הזמן מחליק מהכתפיים/גב שלי ואני נאלץ להשתמש ברצועת חזה כדי להחזיק אותו במקום. אולי בגלל שהגב רחב מידי לא יודע, אבל זה מעצבן אותי ועושה לי חשק להעיף את התיק.
מדהים כמה דבר כזה בסיסי כל כך קשה לקנייה.
אני פונה לחוכמת ההמונים באיזה תיק אתם משתמשים? אולי אני אצליח למצוא משהו שלא חשבתי עליו.