Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
שאלה מעניינת, אני תוהה מה יקרה למחירי הנדל"ן אם דבר כזה יקרה. לפי ההיגיון שלי, זה אומר יותר ביקוש לקניית דירות ומחירי הדירות יעלו - לא חושב שממשלה כלשהי תרצה דבר כזה
אין לי הוכחות לצערי חח
זה לא משהו אישי נגדו,
זה משהו נגד כל נושא משרה ציבורית מושחת שעושה דברים מאחורי הגב שלנו ויכול להתעשר בעזרת התפקיד שלו מבלי אפילו להיות שקוף לגבי זה.
אין לי בעיה שהם יקנו מניות של חברות אנרגיה לפני הסכם גז או מניות של חברות צוללות לפני הסכם צוללות או ימכרו מניות לפני מלחמה.
אבל כשהם עושים את זה - אמור להיות להם 24 שעות לדווח פומבית על זה לתקשורת או במערכת מאיה. - או הזמן המקובל בארהב - לא יודע מה שם..
ננסי פלוסי סוחרת נהדרת בשוק ההון, היופי שם הוא שהציבור יכול לראות שהיא סחרה במניות השבבים אחרי הצ'יפ אקט.
נכון זה מגעיל ומסריח - אבל היי, לפחות הציבור יודע וזה לא מתחת לשולחן כמו אצלנו במדינה המושחתת על כל גווני הפוליטיקאים שלה לכל אורך שנותיה.
אני מבין,
מסתבר שאין איך לערוך או למחוק הודעות קודמות,
אז אין לי את הכלים כאן כדי להחזיר את הגלגל אחורה.
בעוד שברשתות חברתיות ניתן למחוק פוסטים, כאן לא.
(מניח שמנהל פורום יכול)
קורא נבון של ההודעות שלי יבין שהעניין הוא כללי, לאו דווקא על האדם הנידון.