בכניסה לאתר הבנק שלי (בנק מזרחי) הופיעה לי הודעה על מדיניות הפרטיות. אחד מהשינויים הוא זה, ההדגשה בוצעה על ידי:
כדי להשתמש בבינה המלאכותית, אנו עשויים לעבד באמצעותה את המידע האישי שמסרת לנו, שהצטבר אצלנו או נאסף בידנו לפי מדיניות זו. יחד עם זה, חשוב לנו לציין שלרוב מערכות בינה מלאכותית אינן מקבלות החלטות ביחס אליך: הן משמשות בעיקר כמערכות תומכות-החלטה והמלצתן עוברת בדיקה אנושית קודם שהיא מתקבלת או נדחית.
שואלת כאן את מביני העניין מה דעתכם על כך שמידע בנקאי על לקוחות ופעילות כספית שלהם משמש לאימון מערכות בינה מלאכותית , גם אם עבר סוג של הסתרת פרטים מזהים. רואים בזה סיכון? (לא שיש לי מה לעשות בנדון..)
8. בינה מלאכותית
מדי פעם אנחנו עשויים להשתמש במערכות בינה מלאכותית לצורך מימוש המטרות שציינו במדיניות פרטיות זו. מערכות כאלה יכול שיופעלו ישירות על ידי הבנק, או באמצעות חברות בישראל ובחו"ל המספקות שירותים לבנק. אנו נקפיד להשתמש במערכות ששומרות על סודיות גבוהה, עברו את אישור מערך אבטחת המידע בבנק והן מחויבות שלא להשתמש במידע האישי שלך לאימון כללי של המערכת, אלא אם כן נקטנו תחילה אמצעים מקובלים כדי להסתיר את זהותך.כדי להשתמש בבינה המלאכותית, אנו עשויים לעבד באמצעותה את המידע האישי שמסרת לנו, שהצטבר אצלנו או נאסף בידנו לפי מדיניות זו. יחד עם זה, חשוב לנו לציין שלרוב מערכות בינה מלאכותית אינן מקבלות החלטות ביחס אליך: הן משמשות בעיקר כמערכות תומכות-החלטה והמלצתן עוברת בדיקה אנושית קודם שהיא מתקבלת או נדחית.
שואלת כאן את מביני העניין מה דעתכם על כך שמידע בנקאי על לקוחות ופעילות כספית שלהם משמש לאימון מערכות בינה מלאכותית , גם אם עבר סוג של הסתרת פרטים מזהים. רואים בזה סיכון? (לא שיש לי מה לעשות בנדון..)