נאמר שהחלטת להתמנף ביחס של 1.5 (או כל מספר לבחירתך).
אופציה 1 אומרת "מרג׳ין קול אם התיק ירד ב55%"
אופציה 2 אומרת "מרג׳ין קול אם התיק ירד ב67%"
יש בכלל שאלה מה עדיף?
נאמר שהחלטת להתמנף ביחס של 1.5 (או כל מספר לבחירתך).
אופציה 1 אומרת "מרג׳ין קול אם התיק ירד ב55%"
אופציה 2 אומרת "מרג׳ין קול אם התיק ירד ב67% 60%"
יש בכלל שאלה מה עדיף?
תודה, @RaeNye. המרצת אותי לקרוא על Portfolio Margin, ועכשיו נראה לי שאני מבין את העיקרון.
תיקנתי את המספר בחלופה השנייה כי להבנתי, בתיק כמו שלי, שמורכב כולו ממניות בודדות, הירידה היומית האפשרית שנלקחת בחשבון לצורך החישוב היא 15%, שזה שקול למגבלת החזקה של 15% הון עצמי.
להבנתי, במניות שנחשבות "מסוכנות", ובתיק שמורכב ממספר קטן של מניות, הדרישות של Portfolio Margin עשויות להיות מחמירות יותר מהדרישות של Reg-T.
There is also the possibility that, given a specific portfolio composed of positions considered as having higher risk, the requirement under Portfolio Margin may be higher than the requirement under Reg T. Part of the reasoning behind the creation of Portfolio Margin is that the margin requirements would more accurately reflect the actual risk of the positions in an account. Thus, it is possible that, in a highly concentrated account, a Portfolio Margin approach may result in higher margin requirements than under Reg T.
ובהמשך:
The same special margin requirements for OTCBB, Pink Sheet and low cap stocks that apply under Reg T, will still apply under Portfolio Margin.
עקרונית נכון. בתיק רגיל ומפוזר PM תמיד יתן לך תוצאות טובות הרבה יותר.
במקרי קיצון REG-T יתכן ועדיף, אני עוד לא נתקלתי במקרה כזה.
אתה יכול לבדוק את כל הדברים האלה עם כלי הRISK NAVIGATOR שבנוי בTWS.
אתה יודע \ מבין למה במעבר לחשבון מסוג PM הם דורשים הצהרה על ידע באופציות? אני יכול להבין איך זה יכול לעזור לגדר את התיק מפני מרג'ין קול, כלומר איך זה יכול להועיל, אבל לא למה זה הכרחי
התשובה הפשוטה היא כנראה - כי הרגולציה מחייבת, אבל אני מנסה להבין את הרציונל (או יותר נכון, לוודא שחוסר הידע שלי באופציות לא אמור להיות פקטור בהחלטה)