אורי ג.
משתמש בכיר
- הצטרף ב
- 10/8/15
- הודעות
- 25,156
- דירוג
- 35,645
כלומר מאז המשבר לפני כמעט 10 שנים לא רכשת בארה"ב שום דבר אני מבין?אני מקפיד לקנות נכסים אחרי משבר, 40% עד 50% מתחת לעלות הבניה (בארה"ב).
חוץ מזה מה רלוונטי מה היה? משנה מה עושים היום.
אם מכרת בת"א ב2014 בדיעבד קיבלת החלטה גרועה מאד, גם הפסדת תשואה של כ20% רק מעליית ערך וגם את כל השכ"ד הנלווה עוד כ7% וגם ויתרת על תכנון מס טוב של פטור לינארי ככה שהיית משלם גם מעט מס על הרווח הנוסף הנ"ל בניגוד לנכסים שאתה קונה בחו"ל + 2 הוצאות עסקה שהלכו לפח. אני מניח שרק כדי להגיע לBREAK EVEN הנכסים שקנית בחו"ל במקום היו צריכים לעשות 30%+ בTR.תל אביב הקטנת פוזיציה לאחר עלייה של 230% במשך 8 שנים, 2006 - 2014.
אין שום מקום בעולם כיום עם משבר נדלן וגם לא היה בשנים האחרונות (תקן אותי אם אני טועה) אני מבין שלדבריך אין מה לרכוש היום ?
אתה גם יודע מתי ואיפה יהיה משבר?!? שמע רוני כנראה שיש לך כדור בדולח טוב, אם זה נכון עזוב אותך את התשואות העלובות בנדל"ן, בוא אני אראה לך איך עושים כסף אמיתי בשוק ההון.אני מבצע התאמות בשוק שלפני משבר
אתה חוזר וטוען כל הזמן מה עשית בעבר, ואללה סבא שלי קנה IBM לפני 30 שנה, אז מה?
מה עושים היום זו השאלה לא מה היה פעם.
אגב: מימשתי נכס בת"א לפני חודשיים בערך. גם אני איני יודע עדיין אם לקחתי החלטה טובה או לא.