ETF Shark
משתמש סולידי
- דירוג
- 7
שלום לכולם !
אני מתלבט לגבי החלטה כלכלית משמעותית שיכולה להשפיע על עתידי, ואשמח לשמוע את דעתכם.
מאז ומתמיד, החלום שלי היה לעבוד בהייטק.
עשיתי בחירות שמכוונות אותי לשם - מגמת מחשבים בתיכון, תפקיד טכנולוגי בצבא, ואפילו התחלתי לעבוד כמנתח מערכות SAP.
למרות זאת, אני לא בטוח שזה באמת הייעוד שלי.
תכנות אף פעם לא משך אותי, ויש בי התנגדות מסויימת לרעיון של לשבת מול מסך כל היום.
עכשיו אני עומד בפני החלטה:
להמשיך עם התוכנית המקורית ולעבור לבאר שבע ללימודי מדעי המחשב,
או לוותר על המקדמה ששילמתי ולחפש כיוון אחר?
מצד אחד, תואר במדעי המחשב מאוניברסיטה מוכרת יכול לפתוח דלתות לתחום מתגמל ועם ביקוש גבוה.
מצד שני, אני חושש מהעלויות הגבוהות של המעבר והלימודים, מהבדידות והניתוק מהמשפחה ומהחברים, מהקושי של הלימודים
ובעיקר מהאפשרות שאגלה שאני לא באמת מתאים לתחום.
הקול הפנימי שלי אומר לי לחפש כיוון אחר, אבל אני לא בטוח אם זה פחד או אינטואיציה.
אני מפחד שאם אלך עם המעבר ואתחרט, זה יהיה בזבוז גדול של כסף וזמן.
אני מרגיש תקוע.
אני רוצה לבחור בדרך שתאפשר לי לממש את הפוטנציאל שלי וליצור משהו משמעותי, אבל אני לא בטוח מה הדרך הזאת.
אשמח לשמוע את דעתכם.
האם כדאי לי ללכת עם החלום שלי, גם אם הוא מעורפל, או לחתוך הפסדים ולחפש כיוון אחר?
תודה מראש על כל עצה ותובנה !
אני מתלבט לגבי החלטה כלכלית משמעותית שיכולה להשפיע על עתידי, ואשמח לשמוע את דעתכם.
מאז ומתמיד, החלום שלי היה לעבוד בהייטק.
עשיתי בחירות שמכוונות אותי לשם - מגמת מחשבים בתיכון, תפקיד טכנולוגי בצבא, ואפילו התחלתי לעבוד כמנתח מערכות SAP.
למרות זאת, אני לא בטוח שזה באמת הייעוד שלי.
תכנות אף פעם לא משך אותי, ויש בי התנגדות מסויימת לרעיון של לשבת מול מסך כל היום.
עכשיו אני עומד בפני החלטה:
להמשיך עם התוכנית המקורית ולעבור לבאר שבע ללימודי מדעי המחשב,
או לוותר על המקדמה ששילמתי ולחפש כיוון אחר?
מצד אחד, תואר במדעי המחשב מאוניברסיטה מוכרת יכול לפתוח דלתות לתחום מתגמל ועם ביקוש גבוה.
מצד שני, אני חושש מהעלויות הגבוהות של המעבר והלימודים, מהבדידות והניתוק מהמשפחה ומהחברים, מהקושי של הלימודים
ובעיקר מהאפשרות שאגלה שאני לא באמת מתאים לתחום.
הקול הפנימי שלי אומר לי לחפש כיוון אחר, אבל אני לא בטוח אם זה פחד או אינטואיציה.
אני מפחד שאם אלך עם המעבר ואתחרט, זה יהיה בזבוז גדול של כסף וזמן.
אני מרגיש תקוע.
אני רוצה לבחור בדרך שתאפשר לי לממש את הפוטנציאל שלי וליצור משהו משמעותי, אבל אני לא בטוח מה הדרך הזאת.
אשמח לשמוע את דעתכם.
האם כדאי לי ללכת עם החלום שלי, גם אם הוא מעורפל, או לחתוך הפסדים ולחפש כיוון אחר?
תודה מראש על כל עצה ותובנה !