שלום חברים,
אני בן 22 ולאחרונה נכנסתי קצת לכל עניין שוק ההון ופתחתי תיק השקעות באקסלנס.
אני מעוניין לבנות תיק השקעות בצורת "השילוש הקדוש":
ויש לי מספר שאלות:
1. אני רואה את עצמי מושך חלק מהכסף (או את כולו) בעוד 5 - 10 למען השקעה בנדלן (או רכישת בית - תלוי מה הראה לנכון). האם אתם חושבים שתיק כזה יתאים?
2. הקרנות הן של בלאקרוק מה שאומר שהמחיר הוא בשקלים אך מגודר לדולר (אם הבנתי נכון מה זה גידור - אז מושפע מהדולר). האם יש לזה השפעה לדעתכם בעוד 5-10 שנים מכיוון שהדולר יורד? בסופו של דבר אני חי בישראל ומושפע מהשקל.
3. באופן כללי מה דעתכם על הרכב התיק?
4. אני רוצה להכניס איזשהו קשר לישראל בתיק (מדד עוקב תל אביב). האם אתם חושבים שזה צעד נכון בהתחשב שאנחנו בערך 0.5% מהכלכלה העולמית? ואם כן אז כמה באחוזים?
אני בן 22 ולאחרונה נכנסתי קצת לכל עניין שוק ההון ופתחתי תיק השקעות באקסלנס.
אני מעוניין לבנות תיק השקעות בצורת "השילוש הקדוש":
שם נכס | משקל | מס' נייר | שם נייר | דמי ניהול |
---|---|---|---|---|
ארה"ב שווי שוק גדול | 62 | 1159250 | ISHARES CORE S&P 500 UCITS ETF | 0.07 |
מניות אירופה | 22 | 1159094 | (ISHARES CORE MSCI EUROPE UCITS ETF EUR (ACC | 0.12 |
מניות שווקים מתפתחים | 16 | 1159169 | ISHARES CORE MSCI EM IMI UCITS ETF | 0.18 |
ויש לי מספר שאלות:
1. אני רואה את עצמי מושך חלק מהכסף (או את כולו) בעוד 5 - 10 למען השקעה בנדלן (או רכישת בית - תלוי מה הראה לנכון). האם אתם חושבים שתיק כזה יתאים?
2. הקרנות הן של בלאקרוק מה שאומר שהמחיר הוא בשקלים אך מגודר לדולר (אם הבנתי נכון מה זה גידור - אז מושפע מהדולר). האם יש לזה השפעה לדעתכם בעוד 5-10 שנים מכיוון שהדולר יורד? בסופו של דבר אני חי בישראל ומושפע מהשקל.
3. באופן כללי מה דעתכם על הרכב התיק?
4. אני רוצה להכניס איזשהו קשר לישראל בתיק (מדד עוקב תל אביב). האם אתם חושבים שזה צעד נכון בהתחשב שאנחנו בערך 0.5% מהכלכלה העולמית? ואם כן אז כמה באחוזים?
נערך לאחרונה ב: