ImCarryGG
משתמש בכיר
- דירוג
- 797
שלום, קראתי קצת בפורום ונשמע לי שווה ממש לבנות קרדיט סקור אמריקאי לטובת כרטיסי החזר וכרטיסי מיילים, מה שכן לא הבנתי בדיוק מקריאה האם חובה פיזית להגיע לארה"ב עם ויזה על מנת לפתוח חשבון בנק ולהוציא ויזה סקיורד בהפקדת כסף לחשבון, נשמע לי קצת מגוחך שבעידן היום אני לא יכול להגיש טופס אינטרנט עם צילום של דרכון ואשראי ולפתוח ככה ולהעביר כספים דרך IB לחשבון. ראיתי שהכי משתלם לפתוח או בBOA או TD(בגלל המינימום 100 דולר יומי בחשבון בשביל לא לשלם עמלות), האם באחד מהם זה אופציה או שיש בנק אחר שזה אופציה?(עברתי באתר שלהם ובטפסי הצטרפות האינטרנטים שואלים אותי האם אני תושב ארהב או קנדה, ואני כמובן לא שניהם.
כמו כן קראתי(בתגובה של @adamshalev אם איני טועה) שיש שירותים שמקבלים עבורך דואר ובמקום לשלוח מיד סורקים עבורך ומביאים לך להחליט האם לזרוק או לשלוח אליך והם זולים משמעותית מכל השירותים של שליחת חבילות לארץ, אשמח לקבל המלצות ושמות של חברות בתחום שאתם משתמשים בהן.
עריכה: קראתי עוד באינטרנט והבנתי שאני יכול להוציא גם ITIN ללא אזרחות וככה לפתוח חשבונות וכרטיסי אשראי, האם יש חסרון כלשהוא לפתיחה כזאת במקום פתיחה כ"חיצוני" רק עם דרכון? האם אחרי הגשת מסמכים לIRS וקבל ITIN אני אהיה יכול לפתוח חשבון ללא הגעה פיזית לארה"ב?
כמו כן קראתי(בתגובה של @adamshalev אם איני טועה) שיש שירותים שמקבלים עבורך דואר ובמקום לשלוח מיד סורקים עבורך ומביאים לך להחליט האם לזרוק או לשלוח אליך והם זולים משמעותית מכל השירותים של שליחת חבילות לארץ, אשמח לקבל המלצות ושמות של חברות בתחום שאתם משתמשים בהן.
עריכה: קראתי עוד באינטרנט והבנתי שאני יכול להוציא גם ITIN ללא אזרחות וככה לפתוח חשבונות וכרטיסי אשראי, האם יש חסרון כלשהוא לפתיחה כזאת במקום פתיחה כ"חיצוני" רק עם דרכון? האם אחרי הגשת מסמכים לIRS וקבל ITIN אני אהיה יכול לפתוח חשבון ללא הגעה פיזית לארה"ב?
נערך לאחרונה ב: