• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מוצא את עצמי מתעצבן מהמצב.. אנטי מינימליזם?

• פותח הנושא פותח הנושא de dud
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
משימת היזהרות? אין להם שום משימה כזאת,
את אומרת שאין להם ערך לחיים? שלא אכפת להם שסבא שלהם ימות? אולי..:|
אני חושב שיש כאן עוד אלמנטים, כמו צפיפות, פחות חשיפה למידע וכו'

לא מבינה את הלוגיקה שלך.
דווקא בגלל שהם גרים בצפיפות, ההגיון אומר שהיו צריכים להיזהר כפול ומכופל ממי שגר ברווחה אבל במציאות הם מתנהגים כמו האנשים הטיפשים ביקום... אפרופו המוח היהודי.

אי אפשר בצפיפות כזו לקיים את הנהלים
אני בקיא בחומר (לא אחשוף מה אני עושה בחירום ובשגרה)

גם ברור לי שקל להסחף לאנטישמיות
וזה חבל
אני מביע סולידריות לכל הגוונים
ויש במדינה אנטישמיות פרועה נגד מגזרים מסויימים. יש שנאת חינם.
אני לא דתי אבל יכול להגיד שאני אוהב גם חרדים

ואני קורא ונדהם איך כל אחד מאשים את השני
לימדו אותנו לשנוא ולכעוס על השונה
במקום לראות את המאחד והמשותף כל אחד
רק מחפש מה לא בסדר אצל השני.
הבעיה העיקרית היא השלטון הקלוקל והמפלג
אני חילוני אבל לא שונא חרדיים
אני קצין ביחידה מובחרת (בעברי) אבל לא שונא ערבים
אני מתנגד לניהול של הממשלה או יותר נכון לחוסר הנהול
להבנתי מהלכים אימיים על הציבור ומהנדסים את התודעה
כדי לגרום לכולם להתחסן בלי שיש מידע
וכפי הנראה לחזור על זה כל כמה חודשים
מה שאומר שלפייזר ואולי לעוד מישהו
יש הכנסה פסיבית מעתה ועד שהעולם יתפקח

אני אקח את הדיעה הלא פופולארית ואגיד שאני לא חושבת שיש בעיית תחלואה מיוחדת באוכלוסיה החרדית. כן, ראיתי את התמונות, כן אני יודעת שהם לא ממש מצליחים לסגור את התלמודי תורה, אבל וזה אבל חשוב. כשאתה מסתכל על המציאות, תנסה להבין למה אתה מצפה גם בתנאים סטריליים.

מדובר באוכלוסיה צפופה עם משפחות גרעיניות גדולות ומירב ההדבקות הן בני בני המשפחה הקרובה כשאחד נדבק כולם נדבקים ממנו. ככה שכל סטטיסטיקאי בינוני יכול להגיד לך שאתה מצפה לאחוזי הדבקה גבוהים יותר מאשר החלק היחסי שלהם באוכלוסיה. אז כל החדשות שאומרים דברים כמו אצל החרדים יש פי 3 קורונה מבאוכלוסיה הכללית ודברים דומים הם סתם מכעיסים אותך על כלום ושום דבר.

אני גם לגמרי מבינה אותם שקשה להקפיד על ההנחיות, אנחנו עם שני ילדים וקצת קשה איתם בבית של 170 מטר עם חצר. אני נחרדת לחשוב מה היינו עושים עם חמישה בדירה של ארבעה חדרים ובלי אינטרנט או טלוויזיה. יד על הלב, אם אני שמה את עצמי בנעליהם לא בטוח שאני אתנהג יותר טוב זה באמת קשה וקצת קשה לאוכלוסיה הכללית להבין עד כמה. אז לוקחים ריזיקה ושולחים את הילדים לגנים כי גם אם לא ילכו למסגרות הם יפגשו אחד את השני ברחוב או בגינה והדבקה תהיה.

אז בכנות אחרי שאנחנו עוד מעט שנה בתוך המגיפה הזאת, כולי סימפטיה וחיבה כלפי האוכלוסיה החרדית ואין בי גרם אחד של מרירות או כעס על ההתנהגות שלהם במגיפה. צריך גם להבין למה אפשר לצפות מאנשים במקום ללכת עם הראש בקיר בדרישות לא הגיוניות. אני גם חושבת שצריך לכבד אנשים ולהבין שהם לא עושים לעצמם דווקא, לרבנים כן אכפת מהציבור, והם לא רוצים עימות עם המדינה אבל בניגוד לחבר'ה בממשלה הם מחוברים לציבור שלהם ומבינים שהוא לא יכול לעמוד בעוד סגירות של מוסדות הלימוד.

ולגבי המשטרה, לבי איתם כי לא הם הפתרון. הפתרון הוא קנסות וסנקציות כלכליות, אלימות רק מייצרת אלימות שכנגד. אבל נחש מה, אף אחד לא רוצה לקחת אחריות, אף אחד לא רוצה לדבר ולהתוות את הדרך להרגיע את הרוחות. יושבים כל הפוליטיקאים שלנו כולל ראש הממשלה ומסתתרים מאחורי השוטרים. התוצאות הטראגיות לפניך. אם יש לי ביקורת על החברה החרדית ויש לי המון היא לא על ההתמודדות עם הקורונה, אני מאמינה להם שהם עם הלשון בחוץ ועושים את מה שהם יכולים. הביקורת שלי היא על היחס שלהם למשטרה ועל האלימות המופרעת והמופקרת. ואם אני כועסת אני כועסת על הממשלה שמתנהגת בעליבות כזאת.

וואי, האמת שאני ממש מסכימה עם הנאמר לפני, שאם לצרוך חדשות, לא מטמקא.

לצערי, נכון להיום, כמה שזה ברור לי, עדיין האצבעות כמו מקלידות מעצמן, כן, זה אותן האצבעות שממשיכות עד לעוגיה האחרונה בחבילה :-(

בקיצור, יש פתרון טכני? דרך לחסום בדפדפן?
(כן, אני יודעת שאוכל גם לפתוח את החסימה אבל אולי בכל אופן יעזור לי...)

אני אקח את הדיעה הלא פופולארית ואגיד שאני לא חושבת שיש בעיית תחלואה מיוחדת באוכלוסיה החרדית. כן, ראיתי את התמונות, כן אני יודעת שהם לא ממש מצליחים לסגור את התלמודי תורה, אבל וזה אבל חשוב. כשאתה מסתכל על המציאות, תנסה להבין למה אתה מצפה גם בתנאים סטריליים.
החברה החרדית נכנסה לגל השלישי עם יתרון אדיר שלא היה לאף מגזר בישראל בצורת חסינות טבעית מאוד גבוהה, ההערכות מסקרים סרולוגיים היו שבבני ברק היו למעלה מ30% שנדבקו בנגיף בגלים הקודמים!
על אף כל זאת, הם הצליחו להדבק בגל השלישי משמעותית יותר מכל המגזרים האחרים!
נכון, יש שם צפיפות ואין ספק שזה תורם אבל להתעלם מהחתונות ומכך ש15% מתלמודי התורה פתוחים זו בעיני בעיקר טמינת ראש בחול.
אין מה לעשות, כנראה שאני אנטישמי...

החברה החרדית נכנסה לגל השלישי עם יתרון אדיר שלא היה לאף מגזר בישראל בצורת חסינות טבעית מאוד גבוהה, ההערכות מסקרים סרולוגיים היו שבבני ברק היו למעלה מ30% שנדבקו בנגיף בגלים הקודמים!
על אף כל זאת, הם הצליחו להדבק בגל השלישי משמעותית יותר מכל המגזרים האחרים!
נכון, יש שם צפיפות ואין ספק שזה תורם אבל להתעלם מהחתונות ומכך ש15% מתלמודי התורה פתוחים זו בעיני בעיקר טמינת ראש בחול.
אין מה לעשות, כנראה שאני אנטישמי...
הם נדבקו בגדול והם משלמים למחלה הארורה את ליטרת הדם שלה. אני חושבת שכואב להם כמו לכולנו. הם אוהבים וכואבים את המתים שלהם. אתה צריך גם להבין שהרבה מהאנשים שאתה רואה מתקהלים הם בכלל מחלימי קורונה. כמו שציינת אתה יש המון כאלה והם מניחים שלא יכולים להידבק שוב.

הם נדבקו בגדול והם משלמים למחלה הארורה את ליטרת הדם שלה. אני חושבת שכואב להם כמו לכולנו. הם אוהבים וכואבים את המתים שלהם. אתה צריך גם להבין שהרבה מהאנשים שאתה רואה מתקהלים הם בכלל מחלימי קורונה. כמו שציינת אתה יש המון כאלה והם מניחים שלא יכולים להידבק שוב.
אף אחד לא חושב שלמישהו לא כואב על החולים והמתים וברור שבכל חברה יהיו כאלו שפחות מקפידים על ההנחיות לשמירה על הבריאות. הזעם מופנה כלפי מנהיגי ציבור שמורים באופן מופגן לא לציית לחוק.

גם ברור לי שקל להסחף לאנטישמיות
איזו אנטישמיות בראש שלך? הלו, אנחנו בישראל, לא בפולין.
אני מביע סולידריות לכל הגוונים
אני מביעה שאט נפש מכל החוליגנים ולא אכפת לי באיזה צבע הם מגיעים ומה מונח להם על הפדחת.
אני לא דתי אבל יכול להגיד שאני אוהב גם חרדים
קישקוש. אף אדם לא אוהב קבוצה אנונימית ללא פנים ושם. אני אוהבת את משפחתי החרדית והחילונית ואת חבריי הערבים, היהודים והנוצרים.
אני אקח את הדיעה הלא פופולארית ואגיד שאני לא חושבת שיש בעיית תחלואה מיוחדת באוכלוסיה החרדית
נדבקים באלפיהם, מדביקים וממיתים. מה הקשר לדיעה? זה עניין של סטטיסטיקה.
מדובר באוכלוסיה צפופה עם משפחות גרעיניות גדולות ומירב ההדבקות הן בני בני המשפחה הקרובה כשאחד נדבק כולם נדבקים ממנו.
אז ככה - משפחתי החרדית הענפה וה(די) אמידה חיה בישראל, באנגליה ובבלגיה. כולם גרים בבתים מרווחים מאד וכולם חלו בקורונה, למעט בת-דודתי היקרה לי מכל ובעלה שפשוט הסתגרו להם מהעולם, בלי בית כנסת ובלי שטויות. זה לא בגלל הצפיפות, זה בגלל ההתנהגות. ברור שאם אחד מהמשפחה נדבק אז גם חלק משאר בני המשפחה יידבקו. אבל אותו אחד הלך לישיבה? לבית כנסת? לשוק? לאירוע? מאיפה הוא הביא את הנגיף הביתה? למה הוא לא יושב בשקט בבית במקום להתרוצץ ממקום למקום?
מזכיר לי את סיפורי המתים בתקשורת - תמיד בני המשפחה אומרים ששמרו עליו כמו אתרוג ואז מסתבר שהוא הלך לחתונה המונית או הדליק נרות חנוכה עם כל החמולה.

זה לא בגלל הצפיפות, זה בגלל ההתנהגות
גם וגם
קישקוש. אף אדם לא אוהב קבוצה אנונימית ללא פנים ושם
זה נכון לשני הכיוונים,
כלומר לא יתכן להאשים ולהכליל ציבור מסויים במשהו בשעה שסביר להניח שחלקים ממנו דווקא כן צייתו 100 אחוז להנחיות.
לא חושב שאין מקום לביקורת, ואני מודע לנטייה שלי להבין ולהיכנס לראש של המסכנים

כלומר לא יתכן להאשים ולהכליל ציבור מסויים במשהו בשעה שסביר להניח שחלקים ממנו דווקא כן צייתו 100 אחוז להנחיות.
אתה כנראה לא ממש קורא את מה שכתבתי.
אני רותחת על כל החוליגנים, ללא הבדל מין, גזע, מגדר או מגזר. וכן, אני מכלילה על כל החוליגנים, מצטערת.
אף אחד לא מציית 100% להנחיות אבל יש הבדל בין לשבת בשקט על הישבן לבין להמשיך להתרוצץ ממקום למקום ולהיפגש עם כל החבריה ולשים קצוץ על התנהלות אחראית בזמן מגפה. האחרונים הם המפיצים והמדביקים הגדולים.

יש טריק ידוע להגיד שרק הפלגים האלה והאלה לא נשמרים אבל המציאות היא שיש 5 מגזרים שפשוט לא נזהרים: ערבים, חרדים, חילונים צעירים, מכחישנים ואנשים במצב מנטלי נמוך (לא קוראים, לא מקשיבים, לא מבינים). חלק מהמגזרים חופפים.
*בכל אחד מהמגזרים יש גם מיעוט שנשמר.
נראה לי די ברור מה כתבת,
הכללת ערבים חרדים וחילונים צעירים. שלא נזהרים חוץ ממיעוט.
אין יכולת להוכיח את זה כי עם נגיף כ"כ מדבק ובסביבה צפופה המיעוט יכול להדביק את הרוב ולא להיפך.
ככה זה עם גידול אקפוננציאלי.

אין יכולת להוכיח את זה כי עם נגיף כ"כ מדבק ובסביבה צפופה המיעוט יכול להדביק את הרוב ולא להיפך.
מתקן חולות פנוי? להעיף את חסרי המנוחה הבלתי אחראים לשם, שיבלו אחד עם השני ויחגגו במה שבא להם. למה להרוס לאנשים את החיים? למה לגרום לנו לאבד מקומות עבודה ולהיחנק בבית? ומה זה סביבה צפופה? אתה חושב שהם לא מדביקים גם במקומות העבודה? באוטובוסים? בסופרמרקט?

ומה זה סביבה צפופה? אתה חושב שהם לא מדביקים גם במקומות העבודה? באוטובוסים? בסופרמרקט?
כל המקומות שציינת הם סביבה צפופה ואכן הם מדביקים שם גם את אלו שכן נזהרים.
הנקודה היא שמספיק טיפש אחד להדביק עשרות תמימים, מה שאומר שקשה לדעת כמה מתוך הציבור הם הרשעים וכמה הם הקורבנות, ולכן ההכללה עושה עוול.
מי שלא שומר על הכללים יש לו דם על הידיים. אין ספק.

כל המקומות שציינת הם סביבה צפופה ואכן הם מדביקים שם גם את אלו שכן נזהרים.
הנקודה היא שמספיק טיפש אחד להדביק עשרות תמימים, מה שאומר שקשה לדעת כמה מתוך הציבור הם הרשעים וכמה הם הקורבנות, ולכן ההכללה עושה עוול.
מי שלא שומר על הכללים יש לו דם על הידיים. אין ספק.
אני אכליל בצורה מושכלת ויאמר, שהמיעוט הבעייתי שלא מקשיב ונזהר בחברה החרדית גדול יותר מאותו מיעוט בחברה הכללית החילונית מחלקו באוכלוסיה.
עצם זה שמנהיג ציבור אומר בפומבי ״אל תקשיבו להנחיות הממשלה ולמי שיש בעיה עם זה שיבוא אלי״ מעיד שהצפיפות זה רק תירוץ להתנהגות הלא אחראית של אותו ״מיעוט״(במרכאות כפולות ומכופלות).

• אהבתי
Reactions: HHH
מה שאומר שקשה לדעת כמה מתוך הציבור הם הרשעים וכמה הם הקורבנות
הם לא רשעים, סתם מטומטמים.
המיעוט הבעייתי שלא מקשיב ונזהר בחברה החרדית גדול יותר מאותו מיעוט בחברה הכללית החילונית מחלקו באוכלוסיה
אולי, ואולי לא. דיווחים מת"א מגלים שגם שם לא חסרים אהבלים ברחובות, בחנויות ובים. הם לא דתיים ויש להם גורו מתחלף לפי מי שאומר את מה שהם רוצים לשמוע. פרופ' לס, שאשא-ביטון, גניקולוגית אחת, ד"ר אבני, מדען ממכון וייצמן שאומר דבר והיפוכו במאמר אחד ועד חבורת "היגיון בריא" שצריך לסגור להם את הפה עד שתיגמר הקורונה. בין חברי הפייסבוק שלי (שאת כולם אני מכירה באופן אישי מהחיים האמיתיים) יש לא מעט כאלה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הם לא רשעים, סתם מטומטמים.

אולי, ואולי לא. דיווחים מת"א מגלים שגם שם לא חסרים אהבלים ברחובות, בחנויות ובים. הם לא דתיים ויש להם גורו מתחלף לפי מי שאומר את מה שהם רוצים לשמוע. פרופ' לס, שאשא-ביטון, גניקולוגית אחת, ד"ר אבני, מדען ממכון וייצמן שאומר דבר והיפוכו במאמר אחד ועד חבורת "היגיון בריא" שצריך לסגור להם את הפה עד שתיגמר הקורונה. בין חברי הפייסבוק שלי (שאת כולם אני מכירה באופן אישי מהחיים האמיתיים) יש לא מעט כאלה.
זה ברור שהחרדים הם לא האשמים היחידים במצב. משגע אותי ללכת ברחוב ולראות מבוגרים וצעירים ללא מסכות . שבוע שעבר לקחתי את גיסי להתחסן, היה עומס גדול ושני מבוגרים בני 60+ כמעט הלכו מכות כי אחד מהם לא הסכים לשים מסיכה (מקום עמוס!). הטרוניות כלפי החרדים זה השימוש הציני שלהם בכוח הפוליטי בגלל עניינים פליליים של ראש הממשלה, שגורם להרבה מאוד נזק אצלנו ואצלהם. קצין משטרה שמנשק יד של רב בחתונה המונית, לא עושה טוב לעורקים...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א לא מוצא את עצמי מילימטר קדימה (24) התפתחות אישית 27
T איפה באתר של IBKR אני מוצא את החשבון שאליו מעבירים שקלים (לא דרך IBAN) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
R לא מוצא את ZPRX במערכת ספארק של מיטב שוק ההון 4
B מדוע אני לא מוצא את VWRA שוק ההון 8
G איך אני מוצא את ה-Routing Number של הבנק שלי? שוק ההון 24
ש היי מחפש את דו"ח הביצועים של "שוקולד מריר" מהשנים האחרונות ולא מוצא באתר שוק ההון 5
Y איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ?(על מה צריך לשים דגש) פוסטים מאיכות נמוכה 7
י לא מוצא עבודה כבר שנה וחודשיים התפתחות אישית 16
P סיימתי תואר לפני שנה ולא מוצא עבודה התפתחות אישית 19
A "דוחות מס/הערכות מס של השלוש השנים האחרונות" איך אני מוצא משהו כזה? מיסים 3
א איך אני מוצא סימבולים של אג"ח ממשלת ארה"ב שפוקע בתאריך כלשהוא שוק ההון 2
מ איך אני מוצא נתונים על תשואת מדדים כולל דיבידנדים? פוסטים מאיכות נמוכה 1
בייניש שאלה של מתחילים - למה אני לא מוצא קרנות ISHARES באתרים כמו funder? שוק ההון 4
A לא מוצא אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום אוף טופיק 2
tomer111 לא מוצא IBDS בלאומי טרייד שוק ההון 0
ח סוף שנת המס. לא מוצא באינטראקטיב דוח מתאים שוק ההון 10
נ נקודת מוצא - זוג שישמח לעזרה יומני מסע אישיים 6
L נטחן אבל מבקש עזרה, לא מוצא, פתיחת חן ארה"ב EIN בלבד בלי נוכחות שוק ההון 0
א אי אפשר להציל את כדור הארץ בקפיטליזם פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 0
P הבחירות הללו ישנו את חייכם דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 180
Y האם ה-AI מתחיל לפרק את הבסיס של מקצוע עריכת הדין? אוף טופיק 67
R ומה אם הAI יבטל כליל את השוק שוק ההון 43
ע האם כדאי למחזר עכשיו את המשכנתא? נדל"ן 9
A האם יש טעם לגוון את החלק הסולידי של התיק: שוק ההון 42
C איך להשקיע את הכסף הזה? שוק ההון 16
ש האם נכון במצבנו להעביר את כל כספי הפנסיה לקרן משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
D מיציתי את ההייטק - מה במקום? התפתחות אישית 8
Sp0 אולי להכות את השוק זה לא כל כך קשה כמו שאומרים? שוק ההון 76
P קרנות נאמנות / גידור המשקיעות בישראל מכות את השוק בעקביות? שוק ההון 18
ס באיזה אתר אתם בודקים את מחירים ה-BID ASK הכי מעודכנים על ניירות ערך? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
ל דרישה של הברוקר הישראלי לסגור את התיק עקב מעבר לחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ר האם למכור כעת את התיק ולקנות מחדש? לצורך מס שוק ההון 19
ה במסגרת פינתנו, נוסו על נפשותיכם, או למה לא לתת לגופים מוסדיים לנהל את הכסף שלכם שוק ההון 10
A מחזור משכנתא - האם לכלול את מסלול הפריים? נדל"ן 3
מ ברוקר שאפשר להעלות אליו קובץ אקסל עם פקודות או להשבית את המערכת ליום יומיים שוק ההון 20
A האם עדיף לקנות חברה (או מדד) שמחלק דבידנדים, צובר את הדבידנדים שחילק או לא מחלק כלל? שוק ההון 15
ס צריך את עזרתכם – קניית דירה למגורים נדל"ן 25
י האם למכור את הדירה ולהשקיע פאסיבית במדדים שוק ההון 47
A רציתי לבדוק האם שער הדולר\שקל תואם את האינפלציות שוק ההון 7
U דוח שנתי למס הכנסה 1301 ליחיד - באיזה שדה להזרים את החשבונית של יועץ המס? מיסים 3
G איך להשתיק את ההתראת חירום "האירוע הסתיים" ב S23? אוף טופיק 9
C הפציעה קטעה לי את הקריירה, ובגיל 30 אתחיל לימודים אקדמאים התפתחות אישית 10
א העלו לי את הפרמיה ב־50% צרכנות פיננסית 10
A איך מחשבים את הכסף הנחוץ לפרישה בהתחשב בכך שיש מס הכנסה על שוק ההון 32
א קבוצת הייטקיסטים, בהובלת אסף רפפורט, רכשה את השליטה בערוץ 13 פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 10
O האם משיכה חלקית של המשכנתא מבטיחה את יתרת הסכום? נדל"ן 7
Williamsburg איפה אתם רואים את מדד המעוף בסוף 2026 בהנחת החלשה מהותית של האיראנים ואופק מדיני חדש לישראל? שוק ההון 12
ד מחפש את הספר המשקיע הנבון בעברית פוסטים מאיכות נמוכה 13
ה פנסיה לשכירים אפשריות נוספות למי שרוצה להגדיל את הצבירה וגם את האובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
מ מישהו בבקשה יכול להסביר לי את ההבדל בין RSI ל ממוצעים נעים שוק ההון 1

נושאים דומים

Back
למעלה