Y yeru722 משתמש רשום הצטרף ב 22/7/24 הודעות 7 דירוג 0 23/7/24 #1 איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? (~בקיצור אחד עם ראש מחוץ לקופסה) לפי מה המחירון ?
איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? (~בקיצור אחד עם ראש מחוץ לקופסה) לפי מה המחירון ?
$ $Ron$ משתמש רגיל הצטרף ב 3/5/19 הודעות 623 דירוג 543 23/7/24 #2 נכתב ע"י yeru722: איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? לחץ כדי להרחיב... מחפש. נכתב ע"י yeru722: האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? לחץ כדי להרחיב... תלוי אם אתה צריך ייעוץ מס. נכתב ע"י yeru722: לפי מה המחירון ? לחץ כדי להרחיב... היצע וביקוש.
נכתב ע"י yeru722: איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? לחץ כדי להרחיב... מחפש. נכתב ע"י yeru722: האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? לחץ כדי להרחיב... תלוי אם אתה צריך ייעוץ מס. נכתב ע"י yeru722: לפי מה המחירון ? לחץ כדי להרחיב... היצע וביקוש.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,330 דירוג 4,732 23/7/24 #3 אין הבדל בין יועץ מס לרואה חשבון, בהקשר הזה. תבחר את מי שנוח לך מבינהם, ובהחלט לא צריך שניים
צ צדיק נסתר משתמש רגיל הצטרף ב 15/10/15 הודעות 830 דירוג 1,939 23/7/24 #4 מה המטרה שלך? אחרי שתגדיר מה אתה רוצה תוכל לחפש אני משער שאתה לא מחפש להנפיק חברה אלא להתנהלות רגילה
הסולידית מנהל מייסדת הצטרף ב 23/1/15 הודעות 1,515 דירוג 6,598 24/7/24 #5 נכתב ע"י yeru722: איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? (~בקיצור אחד עם ראש מחוץ לקופסה) לפי מה המחירון ? לחץ כדי להרחיב... תשאל בפייסבוק, לא כאן. מועבר לפוסטים מאיכות נמוכה.
נכתב ע"י yeru722: איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ? האם יש עדיפות שהרואה חשבון הוא יהיה גם יועץ מס ? (~בקיצור אחד עם ראש מחוץ לקופסה) לפי מה המחירון ? לחץ כדי להרחיב... תשאל בפייסבוק, לא כאן. מועבר לפוסטים מאיכות נמוכה.
Y yeru722 משתמש רשום הצטרף ב 22/7/24 הודעות 7 דירוג 0 1/8/24 #6 נכתב ע"י הסולידית: תשאל בפייסבוק, לא כאן. מועבר לפוסטים מאיכות נמוכה. לחץ כדי להרחיב... באיזה קבוצה ממליצה לחפש?
נכתב ע"י הסולידית: תשאל בפייסבוק, לא כאן. מועבר לפוסטים מאיכות נמוכה. לחץ כדי להרחיב... באיזה קבוצה ממליצה לחפש?
Y yeru722 משתמש רשום הצטרף ב 22/7/24 הודעות 7 דירוג 0 1/8/24 #7 נכתב ע"י צדיק נסתר: מה המטרה שלך? אחרי שתגדיר מה אתה רוצה תוכל לחפש אני משער שאתה לא מחפש להנפיק חברה אלא להתנהלות רגילה לחץ כדי להרחיב... מחפש מישו שיש לו פיתרונות שחושב מחוץ לקופסה ,זה לליוי תיק ניירות על כל הבעיות
נכתב ע"י צדיק נסתר: מה המטרה שלך? אחרי שתגדיר מה אתה רוצה תוכל לחפש אני משער שאתה לא מחפש להנפיק חברה אלא להתנהלות רגילה לחץ כדי להרחיב... מחפש מישו שיש לו פיתרונות שחושב מחוץ לקופסה ,זה לליוי תיק ניירות על כל הבעיות
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,726 דירוג 20,557 1/8/24 #8 נכתב ע"י yeru722: זה לליוי תיק ניירות על כל הבעיות לחץ כדי להרחיב... אילו בעיות? כי דיווח תיק ניירות ערך זה לא בעיה (בימינו).
נכתב ע"י yeru722: זה לליוי תיק ניירות על כל הבעיות לחץ כדי להרחיב... אילו בעיות? כי דיווח תיק ניירות ערך זה לא בעיה (בימינו).