SolidusMaximus
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,433
זה ממש לא איום חדש, אני בתזה שאנחנו בהתחלה או באמצע של משהו, אבל ממש לא "מה שהיה הוא שיהיה".אם על כל 'איום' שצץ נפעל, אז נראה לי שכל כמה חודשים הכסף יזוז בין מדינות, בורסות, וברוקרים
לא בריא להניח שמה שהיה בעולם ב20 שנה האחרונות הוא גם מה שיהיה ב60 שנים הבאות. בסך הכל נהננו מאנומליה של 30 שנות שקט (בארץ קצת פחות).
הגלובליזם והדמוקרטיה גם, הם לא אקסיומת טבע.
לא מכיר, אבל מהסיפורים שאני מכיר בהתנהלות מול בנקים - כיום אין דין ואין דיין בגלל הדרישות הרגולטוריות. כל אחד אומר "ידיי כבולות", יד שמאל לא יודעת יד ימין, ומגלגלים אחריות.יש סימוכין לסיפורים האלה? כי זה כבר ממש גזענות של מי שקיבל את ההחלטות אם הוא עשה צרות למישהו שהוא אזרח ותושב מדינה אחרת חוץ מרוסיה ורק בגלל איפה שהוא נולד עשו לו צרות.
זה הגיוני כמו להקפיא נכסים של קיאנו ריבס שהוא אמריקאי לכל דבר רק בגלל שהוא נולד בלבנון.
ניקח לדוגמא בחור שהוא יוטיובר, אזרח רוסיה שברח לגיאורגיה. לקח לו הרבה זמן למצוא מעניקי שירותים, כי זה הפך להיות כמו בקריפטו - אין חוקים והמדיניות לא ברורה.
בסוף מוצאים, כי נפלת במקרה על פקיד ביום טוב, לפחות ככה זה בישראל. בחו"ל זה בפוטנציה עוד יותר מסובך, כי יש פחות מעלימי עין וקומבינות, אבל תלוי איפה.