ב בנג'יו משתמש סולידי הצטרף ב 7/8/20 הודעות 29 דירוג 37 27/11/23 #1 אני יודע שעד ללפני כמה חודשים מי שניסה הצליחו להשיג ריביות גבוהות עבור קרנות דולריות, עבור 100K+ שמעתי שמדברים על 5-6%. אני תוהה אם בעקבות המלחמה המצב השתנה, האם יש למישהו תובנות לגבי זה?
אני יודע שעד ללפני כמה חודשים מי שניסה הצליחו להשיג ריביות גבוהות עבור קרנות דולריות, עבור 100K+ שמעתי שמדברים על 5-6%. אני תוהה אם בעקבות המלחמה המצב השתנה, האם יש למישהו תובנות לגבי זה?
Williamsburg משתמש בכיר הצטרף ב 19/9/18 הודעות 1,053 דירוג 800 11/12/23 #2 נכתב ע"י בנג'יו: שניסה הצליחו להשיג ריביות גבוהות עבור קרנות דולריות לחץ כדי להרחיב... קרן נאמנות היא מוצר סגור. אין מה לנסות. אתה יכול לרכוש אותה אחרי שיש לך דולרים בחשבון ולקבל את התשואה שהיא תתן.
נכתב ע"י בנג'יו: שניסה הצליחו להשיג ריביות גבוהות עבור קרנות דולריות לחץ כדי להרחיב... קרן נאמנות היא מוצר סגור. אין מה לנסות. אתה יכול לרכוש אותה אחרי שיש לך דולרים בחשבון ולקבל את התשואה שהיא תתן.
ב בנג'יו משתמש סולידי הצטרף ב 7/8/20 הודעות 29 דירוג 37 13/12/23 #3 נכתב ע"י Williamsburg: קרן נאמנות היא מוצר סגור. אין מה לנסות. אתה יכול לרכוש אותה אחרי שיש לך דולרים בחשבון ולקבל את התשואה שהיא תתן. לחץ כדי להרחיב... הכוונה הייתה פקדון דולרי בבנק, לא יודע למה רשמתי קרן דולרית.
נכתב ע"י Williamsburg: קרן נאמנות היא מוצר סגור. אין מה לנסות. אתה יכול לרכוש אותה אחרי שיש לך דולרים בחשבון ולקבל את התשואה שהיא תתן. לחץ כדי להרחיב... הכוונה הייתה פקדון דולרי בבנק, לא יודע למה רשמתי קרן דולרית.
Williamsburg משתמש בכיר הצטרף ב 19/9/18 הודעות 1,053 דירוג 800 13/12/23 #4 נכתב ע"י בנג'יו: הכוונה הייתה פקדון דולרי בבנק, לא יודע למה רשמתי קרן דולרית לחץ כדי להרחיב... אישית מעדיף קרן, שנזילה יומית ואין צורך למומ מול הבנק (עד שיענו תצא הנשמה).
נכתב ע"י בנג'יו: הכוונה הייתה פקדון דולרי בבנק, לא יודע למה רשמתי קרן דולרית לחץ כדי להרחיב... אישית מעדיף קרן, שנזילה יומית ואין צורך למומ מול הבנק (עד שיענו תצא הנשמה).
D d4c משתמש רגיל הצטרף ב 14/12/20 הודעות 144 דירוג 34 6/2/24 #5 היי גם אני מתעניין בריביות על פקדונות דולריים, יש אולי עדכון? לפני כשנה הציעו לי 6% עבור שנה במזרחי