theone2342
משתמש רגיל
- דירוג
- 35
אני שוקל להעביר את הפנסיה שלי מאלטשולר מסלול מנייתי (1.49% צבירה 0.1 הפקדה) למיטב דש מחקה SP500,
באתר של מיטב ראיתי שני קרנות מחקות סנופי
1.
אילון מיטב פנסיה מקיפה מחקה מדד S&P500
13260
נכסי המסלול יעקבו אחר מדד S&P500. החשיפה תהיה בשיעור של 100% מנכסי המסלול. נכסי המסלול העוקבים אחר המדד כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט שיעור מהנכסים אשר יושקעו במזומנים לצורך טיפול בהפקדות, משיכות והעברות כספים. נכסי המסלול החשופים לנכסים כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט עד 30% מהנכסים המושקעים באיגרות חוב מסוג "ערד".
2.
אילון מיטב פנסיה כללית מחקה מדד S&P500
13285
נכסי המסלול יעקבו אחר מדד S&P500. החשיפה תהיה בשיעור של 100% מנכסי המסלול. נכסי המסלול העוקבים אחר המדד כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט שיעור מהנכסים אשר יושקעו במזומנים לצורך טיפול בהפקדות, משיכות והעברות כספים.
אשמח לדעת:
1. מה בגדול ההבדלים בינהם? איזה נחשבת לעדיפה?
2. האם יש לי אפשרות בחירה בין ה2 בזמן ההצטרפות?
3. האם הכללית היא 'באמת' 100% סנופי? בלי רכיב אג"חי מיועדות?
4. איך במקיפה יש רכיב אגח 30 אחוז אם 100% מושקע במדד? האם יש פה מינוף כלשהו שאין בכללית?
תודה!
באתר של מיטב ראיתי שני קרנות מחקות סנופי
1.
אילון מיטב פנסיה מקיפה מחקה מדד S&P500
13260
נכסי המסלול יעקבו אחר מדד S&P500. החשיפה תהיה בשיעור של 100% מנכסי המסלול. נכסי המסלול העוקבים אחר המדד כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט שיעור מהנכסים אשר יושקעו במזומנים לצורך טיפול בהפקדות, משיכות והעברות כספים. נכסי המסלול החשופים לנכסים כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט עד 30% מהנכסים המושקעים באיגרות חוב מסוג "ערד".
2.
אילון מיטב פנסיה כללית מחקה מדד S&P500
13285
נכסי המסלול יעקבו אחר מדד S&P500. החשיפה תהיה בשיעור של 100% מנכסי המסלול. נכסי המסלול העוקבים אחר המדד כמפורט לעיל יהיו כל נכסי המסלול למעט שיעור מהנכסים אשר יושקעו במזומנים לצורך טיפול בהפקדות, משיכות והעברות כספים.
אשמח לדעת:
1. מה בגדול ההבדלים בינהם? איזה נחשבת לעדיפה?
2. האם יש לי אפשרות בחירה בין ה2 בזמן ההצטרפות?
3. האם הכללית היא 'באמת' 100% סנופי? בלי רכיב אג"חי מיועדות?
4. איך במקיפה יש רכיב אגח 30 אחוז אם 100% מושקע במדד? האם יש פה מינוף כלשהו שאין בכללית?
תודה!

נערך לאחרונה ב: