משקיע מתחיל משתמש בכיר הצטרף ב 25/4/16 הודעות 1,130 דירוג 675 12/10/16 #61 נכתב ע"י שודד הפינג פונג: ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... הביצועים בדולר או בפאונד? בדולר אין הסבר בפאונד זה ברור (אם הפאונד ירד והערך לא השתנה בדולרים אז הערך בפאונד צריך לעלות)
נכתב ע"י שודד הפינג פונג: ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... הביצועים בדולר או בפאונד? בדולר אין הסבר בפאונד זה ברור (אם הפאונד ירד והערך לא השתנה בדולרים אז הערך בפאונד צריך לעלות)
שודד הפינג פונג משתמש רגיל הצטרף ב 16/1/16 הודעות 872 דירוג 1,371 12/10/16 #62 נכתב ע"י משקיע מתחיל: הביצועים בדולר או בפאונד? לחץ כדי להרחיב... בפאונד. נכתב ע"י משקיע מתחיל: בפאונד זה ברור (אם הפאונד ירד והערך לא השתנה בדולרים אז הערך בפאונד צריך לעלות) לחץ כדי להרחיב... זה לא הפוך?
נכתב ע"י משקיע מתחיל: הביצועים בדולר או בפאונד? לחץ כדי להרחיב... בפאונד. נכתב ע"י משקיע מתחיל: בפאונד זה ברור (אם הפאונד ירד והערך לא השתנה בדולרים אז הערך בפאונד צריך לעלות) לחץ כדי להרחיב... זה לא הפוך?
משקיע מתחיל משתמש בכיר הצטרף ב 25/4/16 הודעות 1,130 דירוג 675 12/10/16 #63 נכתב ע"י שודד הפינג פונג: זה לא הפוך? לחץ כדי להרחיב... אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו.
נכתב ע"י שודד הפינג פונג: זה לא הפוך? לחץ כדי להרחיב... אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו.
N nils משתמש רגיל הצטרף ב 11/2/15 הודעות 141 דירוג 97 12/10/16 #64 נכתב ע"י שודד הפינג פונג: נראה טוב למי שמאמין שהליש"ט יעלה, לא? ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... לדעתי אם הetf לא מגודר אתה חשוף לדולר ולא לפאונד, זה לא משנה שנקובה בgbp. הקרן הזו לא מחלקת דיבידנד אלא צוברת אותם ולכן התשואה שלה גבוהה יותר מהמדד. עריכה: לדעתי ההפרש נובע בעיקר מכך שהדולר התחזק מול הפאונד. בכל מקרה בהנחה שמוכרים את הetf מקבלים פאונד שצריך להמיר לש"ח ולכן החשיפה למט"ח היא לדולרים. נערך לאחרונה ב: 12/10/16
נכתב ע"י שודד הפינג פונג: נראה טוב למי שמאמין שהליש"ט יעלה, לא? ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... לדעתי אם הetf לא מגודר אתה חשוף לדולר ולא לפאונד, זה לא משנה שנקובה בgbp. הקרן הזו לא מחלקת דיבידנד אלא צוברת אותם ולכן התשואה שלה גבוהה יותר מהמדד. עריכה: לדעתי ההפרש נובע בעיקר מכך שהדולר התחזק מול הפאונד. בכל מקרה בהנחה שמוכרים את הetf מקבלים פאונד שצריך להמיר לש"ח ולכן החשיפה למט"ח היא לדולרים.
שודד הפינג פונג משתמש רגיל הצטרף ב 16/1/16 הודעות 872 דירוג 1,371 12/10/16 #65 נכתב ע"י משקיע מתחיל: אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו. לחץ כדי להרחיב... אבל הפאונד נחלש.
נכתב ע"י משקיע מתחיל: אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו. לחץ כדי להרחיב... אבל הפאונד נחלש.
N nils משתמש רגיל הצטרף ב 11/2/15 הודעות 141 דירוג 97 12/10/16 #66 @שודד הפינג פונג יש כאן הסבר טוב של הסולידית בבלוג: http://www.hasolidit.com/סיכון-מטח-בהשקעה-בקרנות-סל-etf
@שודד הפינג פונג יש כאן הסבר טוב של הסולידית בבלוג: http://www.hasolidit.com/סיכון-מטח-בהשקעה-בקרנות-סל-etf
G Glazgo משתמש בכיר הצטרף ב 6/7/15 הודעות 1,443 דירוג 1,631 12/10/16 #67 נכתב ע"י משקיע מתחיל: אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו. לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י שודד הפינג פונג: אבל הפאונד נחלש לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהוא התכוון שהפאונד צונח בחצי (כלומר שערכו יורד). אם כן, אז באמת השווי של הקרן בפאונד עולה, כי יידרשו יותר פאונדים לרכוש את אותה התמורה (הקרן).
נכתב ע"י משקיע מתחיל: אם יש לי השקעה ששווה 100$ אבל נקובה בפאונד והפאונד צומח בחצי אבל הערך זהה (עדיין שווה 100$) אז שווי ההשקעה שלי בפאונד הכפיל את עצמו. לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י שודד הפינג פונג: אבל הפאונד נחלש לחץ כדי להרחיב... נראה לי שהוא התכוון שהפאונד צונח בחצי (כלומר שערכו יורד). אם כן, אז באמת השווי של הקרן בפאונד עולה, כי יידרשו יותר פאונדים לרכוש את אותה התמורה (הקרן).
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,153 דירוג 35,642 12/10/16 #68 נכתב ע"י nils: לדעתי אם הetf לא מגודר אתה חשוף לדולר ולא לפאונד, זה לא משנה שנקובה בgbp. הקרן הזו לא מחלקת דיבידנד אלא צוברת אותם ולכן התשואה שלה גבוהה יותר מהמדד. לחץ כדי להרחיב... צודק, אין קשר בין התעודה לבין הפאונד למעט זה שהיא נקובה בפאונד.
נכתב ע"י nils: לדעתי אם הetf לא מגודר אתה חשוף לדולר ולא לפאונד, זה לא משנה שנקובה בgbp. הקרן הזו לא מחלקת דיבידנד אלא צוברת אותם ולכן התשואה שלה גבוהה יותר מהמדד. לחץ כדי להרחיב... צודק, אין קשר בין התעודה לבין הפאונד למעט זה שהיא נקובה בפאונד.
איליה משתמש בכיר הצטרף ב 25/1/15 הודעות 2,189 דירוג 3,740 13/10/16 #69 נכתב ע"י שודד הפינג פונג: ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... תקרא מה שכתוב: Category Benchmark: Russell 1000 TR USD והקרן היא על סנופי. שני מדדים שונים עם חפיפה גדולה אך שונים. נכתב ע"י שודד הפינג פונג: נראה טוב למי שמאמין שהליש"ט יעלה, לא? לחץ כדי להרחיב... מה זה משנה מה ערכו של הפאונד? אתה קונה בשקלים פאונדים והם קונים בפאונדים דולרים. איך בדיוק ארטימטית ערכו של הפאונד משנה משהו?
נכתב ע"י שודד הפינג פונג: ואיך זה שהביצועים שלה טובים יותר מהבנצ'מרק בזמן שהפאונד ירד? לחץ כדי להרחיב... תקרא מה שכתוב: Category Benchmark: Russell 1000 TR USD והקרן היא על סנופי. שני מדדים שונים עם חפיפה גדולה אך שונים. נכתב ע"י שודד הפינג פונג: נראה טוב למי שמאמין שהליש"ט יעלה, לא? לחץ כדי להרחיב... מה זה משנה מה ערכו של הפאונד? אתה קונה בשקלים פאונדים והם קונים בפאונדים דולרים. איך בדיוק ארטימטית ערכו של הפאונד משנה משהו?
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
שודד הפינג פונג משתמש רגיל הצטרף ב 16/1/16 הודעות 872 דירוג 1,371 13/10/16 #70 אוקיי חברים, הבנתי. תודה רבה לכולם.