• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קל גמל סלייס- סיכון?

חשוב להדגיש, הם יקבלו את הכסף מסוכנות הביטוח שצירפה אותם לקרנות הבעייתיות.
כלומר, חששות על השתתפות מדינה ו/או עמיתים, בינתיים התבדתה.
מה שסמוטריץ אומר נשמע מאוד שטחי ומאוד לא מכוון עניין
זה שהמדינה לא צריכה לפצות כל השקעה מסוכנת זה נכון! וכן גם למי שגנבו לו את האוטו כו'.
אך פה יש עניין של סוכני ביטוח שאנשים שמים בהם אמונם!!! ואפילו אם בהגדרה זה נחשב ניהול אישי "יעני" לאנשים שמבינים וכו', אך אני לא חושב שהפטלפורמה מגדירה את האוריינות הפיננסית של מי שמשתשמש בה, כי יש גם כאלה שמשתמשים בה אך הם לוקחים מנהל תיקים ןוכו' ואין קשר ובמקרה של הפרת אמון של סוכני ביטוח שהוכשרו על פי החוק לשווק לאנשים אני חושב שזה הפרת אמון

מה שזה מעלה זה שבכלל סוכן ביטוח הוא לא אובייטיבי כי הוא מקבל כסף מגופים שאותם הוא משווק ולכן מראש מנגנון השכר שלהם גורם להם להיות לא הוגנים וכ' אחרת מיועץ פנסיוני בלתי תלוי...... אולי יעשו רפורמה בעניין לא כל כך הבנתי את הדיבורים האם יבטלו את סוכני הביטוח לטובת יועצים פנסיונים?
מה שבטוח שהציבור סומך על סוכני ביטוח בתור אנשי מקצוע וזה הבעיה

חיות כיס - פודקאסט על סלייס
מצרף לודקאסט של כאן 11 על פרשת סלייס.

ניכר לפרשנותי שאני גם מסכים איתה, שעיקר האש מופנית לסוכנים שפעלו בניגוד עניינים. חלק עבריינים או ללא רישיון. בכללי מודל התמחור של סוכני ביטוח לדעתי בעייתי וזה דרייבר להונאות.

אחרי זה לרגולטור וסלייס שמלכתחילה לא היה לי הרבה ציפיות מהם שנתנו לזה לקרות במשך יותר מידי זמן.

קיבלתי הודעה על מיזוג לפניקס.
(לא היה לי IRA בסלייס)

קיבלתי הודעה על מיזוג לפניקס.
(לא היה לי IRA בסלייס)
מישהו יודע מה עלה בגורלם של הקופות IRA..

מה הכיוון לאן זה הולך מה הצפי לשחרור הכסף....

יש על זה דיבורים

IRA זה מיועד לאנשים שרוצים לקחת שליטה מלאה על מצבם הפיננסי ומגיע להם על זה צל"ש... יש כאלה שהשתמשו עם זה כדי לתת לעבריינים שליטה על מצבם הפיננסי
ואין מן הראוי להעניש את הראשונים בגלל האחרונים שמפקידים את גורלם בידי עבריינים

מישהו יודע מה עלה בגורלם של הקופות IRA..

מה הכיוון לאן זה הולך מה הצפי לשחרור הכסף....

יש על זה דיבורים

IRA זה מיועד לאנשים שרוצים לקחת שליטה מלאה על מצבם הפיננסי ומגיע להם על זה צל"ש... יש כאלה שהשתמשו עם זה כדי לתת לעבריינים שליטה על מצבם הפיננסי
ואין מן הראוי להעניש את הראשונים בגלל האחרונים שמפקידים את גורלם בידי עבריינים
קופות מסלוליות של סלייס נוידו להפניקס.

IRA מתחלק ל2:
1. IRA קופות לבנות (כ2500 עמיתים) שההתנהלות הייתה יחסית בסדר. לכל עמית נפתח חשבון קסטודיאן בנפרד. יש עדיין שורות שלא ממופות בקופת מעבר ושיוכים לא נכונים, אבל סה"כ המצב טוב. לטענתם 90% מהשיוכים בוצעו והצפי האחרון הוא לשחרור הכספים בסוף יוני 2025. כלומר חודשיים וחצי.
2. IRA קופות אדומות כ7500 איש. התנהלות לא בסדר בכלל. לא נפתחו קופות אישיות לעמיתים והכל נוהל בחשבון/נות משותפים. ההפרדה היא לפי הסוכנות שהביאה את הלקוח יש בין 5-10 בריכות כספים, אחת לכל סוכנות. אין צפי ויקח הרבה זמן כנראה, חלק מהכסף לא יחזור וזה תלוי בסוכנות שלך.

1. IRA קופות לבנות (כ2500 עמיתים) שההתנהלות הייתה יחסית בסדר. לכל עמית נפתח חשבון קסטודיאן בנפרד. יש עדיין שורות שלא ממופות בקופת מעבר ושיוכים לא נכונים, אבל סה"כ המצב טוב. לטענתם 90% מהשיוכים בוצעו והצפי האחרון הוא לשחרור הכספים בסוף יוני 2025. כלומר חודשיים וחצי.
ואוו תודה ענקית....
יש לך מקורות...

מישהו הצליח אשכרה למשוך כספים מהקופות שעברו לפניקס?
אני רודף אחריהם כבר שבועיים בשביל להעביר טופס הכר את הלקוח שהאתר הלא מתפקד שלהם לא מוכן לקבל, והשירות לקוחות פשוט בזיוני.

https://www.themarker.com/agents/2025-05-08/ty-article/00000196-b14b-df59-abde-f36bdbe40000

כתבת מעניינת על הכיוון השני - קרנות פנסיה.
לקוח של קרן פנסיה שהמעסיק לא העביר את כל ההפרשות לקרן לאחר 12 שנה חווה קיצוץ רטרואקטיבי בקרן שלו.
בסוף בגלל שבדוחות השנתיים הופיע שאין חוב ובגלל מעקב שלו ותביעה מול קרן הפנסיה, קיבל את הכסף חזרה...

בסוף חשוב לעקוב אחרי הפקדות וכאן יש יתרון מסוים לIRA שאתה באמת מנהל אישית ולא מייפה כוח לאחרים.

עדכון:
הריני לעדכן כי בהתאם להחלטת בית המשפט מיום 30 ביוני 2025, בבקשה שהגיש המנהל המורשה ביום 26 ביוני 2025, נקבע כי:

1. לוחות הזמנים להשלמת פרויקט הטיוב הוארכו ב-90 ימים, עד ליום 30 בספטמבר 2025.

2. על מנת לאפשר למנהל המורשה למצות את הליך מכירת הקופות הלבנות לצד ג', נדחה המועד להסרת מגבלות הניוד והפירעון עד ליום 1 באוגוסט 2025. במקרה של מכירה כאמור, תוארך התקופה לפרק זמן נוסף, כדי לאפשר מעבר מסודר של הקופות לצד ג' וקבלת האישורים הנדרשים.

3. אם מהלך המכירה לא יושלם עד ליום 1 באוגוסט 2025, יוסרו המגבלות ועמיתים יוכלו להגיש בקשות ניוד ומשיכה, אשר יבוצעו באופן מדורג בהתאם לתכנית מפורטת שיעביר המנהל המורשה לבית המשפט עד ליום 10 באוגוסט 2025, תוך מתן עדיפות לביצוע ניודים ומשיכות לגילאי 60–70 תחילה.

עדכון זה רלוונטי רק לעמיתי "הקרנות הלבנות".

ד"ר גל אביב, שחר חן, משה גוטמן: עקבות פרשת סלייס, רשות שוק ההון שוקלת להגביל השקעות אלטרנטיביות דרך חשבונות IRA (ערוץ 10)

הכל כאן זה דיון וכל אחד עם הדעות שלו...לגיטימי לגמרי.

אתה יכול בלי יותר מידי מאמץ להעביר את הנדל"ן שבבעלותך לקרן זרה שתעלים אותו?
מה שאפשרי לעשות עם הפנסיה(הנכס הכי(?) משמעותי של רוב האזרחים) בכמה מסמכים היום בגלל ה IRA?
זה לא שקול....כן, אנשים יכולים לעשות שטויות עם הכסף שלהם ושיעשו מה שהם רוצים ברוב המקרים...אבל כשיש לך מאות מילארדים בחסכון חובה ברמת המדינה, חסכון שרוב האנשים לא מבינים בו יותר מידי ושיש המון המון אינטרסים להעברת הכספים האלו לכל מיני מקומות...המדינה צריכה לדאוג שהסיכוי להונאות יהיה נמוך מאד עד לא קיים...וכשיש פרצות(ענק) שקוראות לגנב כמו IRA...לטפל בהן או לסגור אותן.

אני ממש לא מעריך את גורמי המקצוע...בדיוק בגלל זה אני חושב שצריך להגביל את ה IRA.
מה שקורה כאן הוא בדיוק דוגמא לאיך כמויות גדולות של כסף נפגשות עם אנשים חמדנים ונגרם נזק לרבים.
מה שנראה שקרה בסלייס זה קרנות זרות מזהות(חלקן לגיטימיות? חלקן הונאה?) את כמות הכסף האדירה הנמצאת בפנסיה ישראלית -> מציעות עמלות גבוהות לסוכני ביטוח עבור גיוס כספים ל"קרנות שלהם" -> הסוכנים מבינים שאין דרך להוציא כאלו סכומים בקלות מרוב האנשים...אבל שיש פירצה ענקית ב IRA -> מעבירים תחת סיבות כאלו ואחרות כספים גדולים לIRA בניהול אישי(שלהם?) -> מעבירים את הכספים -> מקבלים עמלה שמנה מאד -> הלקוחות מגלים שהחסכון הכי חשוב שלהם...כבר לא קיים.

זה לא יקרה למישהו ב"מנורה מסלול כללי"(רוב הסיכויים שX% קטן מהכסף שלו נמצא שם בהונאות ואחוז לא קטן בקרנות לא סחירות עם פוטנציאל תשואה לא משהו...אבל לא אובדן תמידי של כלל הקרן).
בגלל שאני לא סומך על "אנשי המקצוע"(או יותר נכון סומך לגמרי שחלקם יעשה את מה שבאינטרס הקצר טווח שלהם, שזה להעביר כספים למי שמשלם להם הכי הרבה ואחריהם המבול...)...אני לא חושב שזה נכון לתת להם את המרחב מחייה הזה של להעביר כספים לאנשים ל IRA...מוצר שאמור להיות לאנשים מבינים הוא במקביל גם צינור להונאות/ניצול.

כל הדיון כאן הוא תיאורטי...אני בספק אם מישהו יסגור או יגביל את ה IRA...אנשים פשוט ינוצלו.
אין לך דרך אמיתית ברגע שהדלת פרוצה בצורה הזו, עם מנגנון התמריצים המטורף למנוע את המקרה הבא....וכמו רוב ההחלטות בחיים, החלטות הן עניין של tradeoffs...
אני חושב שהמערכת הפנסיונית, בהנחה ומציעה מסלולים פסיביים זולים עם רמת מעקב גבוהה...מייתרת את ה IRA עבור חלק גדול מהחוסכים...וכתוצאה מכך היתרון המינורי שקיים עבור אותם משקיעי מדדים(קצת יותר יעילות?(לא בטוח בכלל) אולי קצת יותר זול?) אינו שווה את הסיכון עבור הפלח האחר של האוכלוסיה שיכול לאבד את כלל חסכונותיו.

וד"א, מקצת שיטוטים באתר של גלובלנט.. נראה שלגלובלנט יש זרוע שממליצה על השקעות אלטרנטיביות, מנהלת תיקים וכו עבור אנשים שעוברים ל IRA...האם החלק הזה בעסק מקבל עמלות הפצה? מאיפה הגיעו ה35% של ההשקעות האלטרנטיביות ל IRA שלהם? האם יכול להיות שיש סיבסוד צולב, מלקוחות קוני מדדים הם לא מרוויחים יותר מידי...אבל מאלו שמשקיעים בנכסים אלטרנטיבים כן?
בהנחה ותהיה רגולציה שמגבילה/אוסרת את ההשקעה בנכסים חוץ בורסאים(אני חושב זה יהיה צעד חשוב) האם תהיה עליה משמעותית בדמי הניהול ב IRA כי פרת המזומנים תפגע?
מה אחוז מההשקעות שיושבות בגלובלנט בכל הקרנות חוץ האלו הן השקעות לגיטימיות? האם יש גם שם בעיות? האם רשות ההון ביקשה איזשהם הסברים/פירוט מכל חברות הIRA על ההשקעות הללו? למה מניחים שהבעיות של סלייס לא קיימות שם? או שיהיו קיימות בעתיד?

אלו גם בעיות...ושוב על מה שאני מדבר...כספי העתק שנמצאים בפנסיה ימשכו הונאות ובעיות...תיתן למישהו חור כמו ה IRA?(תקנה איזה "נכס" שאתה רוצה...בכמה טפסים תעביר חסכון של עשרות שנים לקרן קיימנית שלך תחפש אותה אחר כך)....יהיו בעיות.
"גלובל נט שיווקה באגרסיביות מוצרים בסיכון רב, אפילו ללקוחות מובטלים"

* מדובר בהרבה לקוחות שהם לא דווקא "כשירים"...ניצול הפרצה של כספים במערכת הפנסיוניות הישראלית.
* "
ההחלטה של הרשות ניתנה אף שבמרץ האחרון, אחרי שקיבלה מכתב שימוע מהרשות בעניין ההליך לביטול רישיונה בשל פגם במהימנות, החברה הודיעה על הפסקת העסקת בעלי הרישיון בחברה וביקשה לבטל ביוזמתה את רישיון שיווק ההשקעות שלה. ממצאי הביקורת חשפו כי בעת שגלובל נט שיווקה את קרנות מונטרו היא לא הציגה בפני הלקוחות נתון מהותי שנחשף כאן: מונטרו, באמצעות חברה בקבוצה, העניקה הלוואה לגלובל נט שהומרה למניות של חברה אחרת מקבוצת גלובל נט. כלומר, עובדי גלובל נט מכרו לכאורה ללקוחות השקעה באחת מהקרנות מבלי לגלות להם שהחברה מקבלת מאותה הקרן הלוואה."
אם אני קורא את זה נכון...אז לא רק שמונטרו שילמו עמלות גבוהות מאד למפיצים(כמו גלובלנט) על מנת להעביר אליהם כספים...הם בנוסף, השקיעו בחלק מהחברות של גלובלנט(ההפצה? ה IRA?) ובעצם החזיקו חלק מהבעלות...ז"א חברה בבעלות חלקית של קרן השקעה(שקרסה) גייסה כספים דרך "משווקים אובייקטבים" עבור עצמה...תוך כדי תשלום עמלות גבוהות.

אני לא מבין אנשים שאחרי שהפרשה הזו התפוצצה עדיין עובדים עם גלובלנט. ומי שחושב שהם בסדר בגלל "אלו שתי חברות נפרדות"...יש לי גשר למכור לכם. אין דרך לצאת בטוב מעסקות עם רמאים.

אני לא מבין אנשים שאחרי שהפרשה הזו התפוצצה עדיין עובדים עם גלובלנט. ומי שחושב שהם בסדר בגלל "אלו שתי חברות נפרדות"...יש לי גשר למכור לכם. אין דרך לצאת בטוב מעסקות עם רמאים.
אהלן, לא רואה איך זה משפיע עליי כלקוח של גלובלנט עם IRA שאני מנהל עם חשבון בבנק ישראלי עם מספר חשבון והשם שלי.
אגב, הייתי גם לקוח של סלייס שפשטו רגל ולא קרס העולם. אני מתחת לגיל 40, את הכסף בפרישה אני אראה...

אהלן, לא רואה איך זה משפיע עליי כלקוח של גלובלנט עם IRA שאני מנהל עם חשבון בבנק ישראלי עם מספר חשבון והשם שלי.
אגב, הייתי גם לקוח של סלייס שפשטו רגל ולא קרס העולם. אני מתחת לגיל 40, את הכסף בפרישה אני אראה...
למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?
בשביל אופטימיזציית מס שולית?
לא שווה את זה.

לא רואה איך זה משפיע עליי כלקוח של גלובלנט עם IRA
ההשקעות שלך ב-IRA לא כוללות מוצרים רעילים כפי שמדובר בכתבה? במה אתה מושקע שם?
הייתי גם לקוח של סלייס שפשטו רגל ולא קרס העולם. אני מתחת לגיל 40, את הכסף בפרישה אני אראה...
את הכסף של סלייס תראה בפרישה? או שהתכוונת לכסף אחר? ובמה השקעת דרך סלייס?

את הכסף של סלייס תראה בפרישה? או שהתכוונת לכסף אחר? ובמה השקעת דרך סלייס?
לקוחות סלייס שלא השקיעו בקרנות האדומות לא ראו הפסד כספי.

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?
הראש כבר מזמן שם.
והמיטה לא באמת חולה.

ההשקעות שלך ב-IRA לא כוללות מוצרים רעילים כפי שמדובר בכתבה
למה שיכללו?
בכל אופן, שלי לא כוללים דברים כאלה.

במה אתה מושקע שם?
ב IMID

את הכסף של סלייס תראה בפרישה? או שהתכוונת לכסף אחר
מניח שהוא התכוון לכספים בגמל באופן כללי

לקוחות סלייס שלא השקיעו בקרנות האדומות לא ראו הפסד כספי.
והמיטה לא באמת חולה.
סבבה, אבל הכסף נעול לתקופה לא ידועה כל עוד המנהל הממונה עושה סדר.
מה אם מישהו רוצה להנזיל את הקרנות שלו ח"ו בגלל מקרה חירום?

מה גם שהוכח שזה מקום מועד לפורענות והרגולטור לא משהו.
מה שנקרא - סיכון שדווקא לא מקבלים עליו פרמיית סיכון.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
סבבה, אבל הכסף נעול לתקופה לא ידועה כל עוד המנהל הממונה עושה סדר.
היה נעול.
אם אני זוכר נכון, הרוב כבר השתחרר.
מה אם מישהו רוצה להנזיל את הקרנות שלו ח"ו בגלל מקרה חירום?
ממה שאני זוכר הייתה סוג של ועדת חריגים למקרי חירום כאלה, שאיפשרו משיכה עוד לפני שכלל הכספים השתחררו.
מה גם שהוכח שזה מקום מועד לפורענות והרגולטור לא משהו.
את זה אפשר להגיד על כל דבר.
מה שנקרא - סיכון שדווקא לא מקבלים עליו פרמיית סיכון.
שאינו בהכרח שונה מסיכון שיש לך בכל מכשיר השקעה אחר בסגנון.
אם כבר, אפשר לטעון (במידה רבה של צדק) שדוקא הIRA הוא זה שמוריד (משמעותית) את הסיכון לעומת האלטרנטיבות האחרות.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
algo.il מה הסטטוס הנוכחי של משקיעי קל-גמל סלייס שהשקיעו רק במדדים לגיטימים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
Henchman34 האם קל גמל \ slice הגיעו לסוף הדרך? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S כמה שאלות על קרן השתלמות IRA בסלייס (קל גמל לשעבר) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
S קל גמל (SLICE) האם בטוח לעשות שם קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 19
I קופת גמל מתמחה בזהב - של Slice/קל גמל שוק ההון 3
T IRA של קל-גמל לעומת מסלול מחקה מדד שוק ההון 4
Omri. מה הסיפור של קל גמל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 45
B קל גמל - קופת גמל מחקה מדד שוק ההון 18
י קל גמל שינוי דמי ניהול למקסימום כעבור שנתיים שוק ההון 10
G קל גמל צרכנות פיננסית 22
מ קל גמל IRA שוק ההון 27
ה סניף בנק לאומי קל גמל שוק ההון 14
A קל גמל IRA או מור השתלמות S&P 500 שוק ההון 38
H חיסכון לכל ילד - קל גמל שוק ההון 1
א 100% קל״צ בריבית אפסית- איך זה היה? נדל"ן 50
Z חישוב קנס פירעון מוקדם קל״צ נדל"ן 14
ש משכנתא 100% קל"צ נדל"ן 15
ג'וני לנד קל לתת ציפיות כלכליות קשה לעמוד בהם שוק ההון 4
א בלבול קל לגבי מיסוי ריאלי לעומת נומינלי מיסים 1
Shnizelia יש סיבה למה לא לקחת משכנתא 100% קל"צ? נדל"ן 21
S תיקון קל בדוח 135 שהוגש למס הכנסה מיסים 7
G תמהיל משכנתא, יותר מידי קל"צ? נדל"ן 5
י האם לאירופאים קל יותר ? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 148
ש בלבול קל - דיבידנדים שוק ההון 1
M פרעון במסלול קל"צ מיד לאחר לקיחת המשכנתא נדל"ן 11
ג כסף המיועד לרכישת דירה בעוד שנה. מוכן לספוג סיכון קל שוק ההון 43
the_newbie דרכים לעשות כסף "קל" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 101
C דיכאון קל- איך מטפלים/כמה עולה פסיכולוג ? אוף טופיק 2
M יותר קל בשניים ? ... מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 20
L המדינה שהכי קל להתעשר בה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 0
ס הוצאת כסף מקופת גמל להשקעה לטובת תיק השקעות בניהול עצמי צרכנות פיננסית 4
P גמל להשקעה 2026 - דמי ניהול? צרכנות פיננסית 5
I קופת גמל להשקעה או השקעות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
1337justme האם משתלם לנייד צבירה גבוהה בפנסיה מקיפה לא פעילה לקופת גמל IRA? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
T מעבר מאכ"ע וקופת גמל לקרנות פנסיה (מקיפה + משלימה). שאלת רצף ביטוחי ומצב רפואי קיים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
M ביטוח לאומי ובריאות על קצבה מקופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ד קופות גמל והשתלמות בניהול אישי IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
Y גיל 55- קופת גמל לקצבה במקום קופת גמל להשקעה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
J שמירה להורשה של קופת גמל לפיצויים, האם כדאי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א גמל להשקעה - מחפש מסלול קצת אחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ט מיסוי כספי קופת גמל שהתקבלה בירושה מיסים 17
U הוצאות ניהול השקעות בקופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
K קרן פנסיה כללית/קופת גמל - איזון אקטוארי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
י גמל IRA - טופס 867 / ניכוי מס במקור פוסטים מאיכות נמוכה 11
M גמל להשקעה - משיכה כקצבה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
N טעות בדמי ניהול בקופת גמל - איך לעקוב אחרי הפיצוי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
חובב_פנסיה2022 גמל להשקעה אל מול קרנות סל והכל במסלול עוקב סנופי שוק ההון 60
נ קופת גמל מ1993 - לא מצליח להבין מה זה המוצר הזה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ח איפוא אפשר למצוא אישור על ניכוי מס במקור מקופת גמל? מיסים 6
N קופת גמל IRA, מבחינת שירות לקוחות - יש העדפה אם לעבוד מול גלובל נט או מול אקטיון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10

נושאים דומים

Back
למעלה