SolidusMaximus
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,456
כל התארים זה חדוו"א את חושבת? מאיפה הגישת הכל או כלום הזאת? יש מספיק תארים אחרים ללמוד. נכון, ההכנסה לא בהכרח באותה רמה.מבחינה נפשית אני לא מסוגלת להכנס בגיל שלי למסגרת של תואר נוסף, שוב להתחיל לימודי הנדסה קשים מאוד או כל לימודים אחרים
האמצע עדיף על כלום.
אין שום פתרון, באמת שאין. יש רק עבודה קשה, ניסוי וטעייה, הבנה עצמית מי אתה ואיך אתה מתקדם מכל פוזיציה שבה אתה, הלאה. להלחם בשיניים, לא בקטע של "אוי ואבוי לי".אז אני בעצם יושבת ומנסה להבין מה הפתרון. מוכנה גם לשלם למי שצריך שיפתור את זה, אבל למי לפנות? הלכתי לאבחון תעסוקתי שילמתי 1700 שקלים אבל זה לא עזר לי. כי שוב זה לא פתר את הבעייה של השחיקה והגיל. אני מסתכלת בסילבוסים של לימודים אחרים וקשה לי שוב נפשית להתחיל מחדש. זה לא כמו להתחיל בגיל 23 רעננה וטרייה.
הפתרון לא בחוץ, הוא בפנים, והוא כלל לא פתרון, הוא פשוט התמודדות יומיומית עם החיים.
כמו שאמרו, להתחיל בהדרגה, לעשות משהו, באמת לא מאוד חשוב מה. נס לא מגיע למי שלא פותח לו פתח להגיע. הוא לא ידפוק לך בדלת ויחכה שתפתחי.אבל אני באמת משותקת, פיזית, לא יודעת מה לעשות הלאה. ומחכה לנס מהשמיים שיציל אותי.
חלום שיראו אותך בוגרת טכניון? הגיע הזמן להתבגר מאיזה מותג טפשי של "טכניון", החלום שהם יראו אותך מצליחה בחיים, בוגרת תואר או לא, חשוב הרבה יותר.
מהיכרותי הדלה, זה לא ממש נכון כיום, למי שיש דרייב להצליח, יש משכורות יפות. הדרישות באדמה - מקבלים כל אחד, לחלק אין בכלל שום תעודה (שלא נדבר על תואר).מהיכרות אישית במשפחה, לא מומלץ. משכורות נמוכות והתמודדות עם 40 חוליגנים בכיתה (וההורים שלהם).
אולי עוד יש איים בודדים של איכות אבל אי אפשר לסמוך על זה.
האם זה מקצוע קל? לא ממש.
נערך לאחרונה ב: