• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיס אשראי סודי של ישראכרט – ללא עמלת מט"ח

אקראי

משתמש רגיל
דירוג
149
לאחרונה הנפקתי את הכרטיס שרבים ממליצים עליו – I NEED IT. הסיבה העיקרית היא 1% של עמלות מט"ח ו־0 דמי ניהול.
מה מתברר? לישראכרט יש כרטיס אשראי סודי בשם "בייסיק ונילה". אם עמלת מט"ח של 1% נשמעת טוב, אז פה העמלה היא 0%! "אבל בטח יש דמי ניהול גבוהים", אז זהו שלא. כל עוד אתם עושים קנייה בסך ₪1 בחודש – לא יהיו דמי ניהול.
אני בהלם מוחלט.
כמובן אין פה איזה קאשבק או "פינוקים".

וואלה, ראיתי באמת שזה פורסם בכמה מקומות. נחמד מאוד למי שקונה הרבה במטח.

אני לא חושב שאני אזמין אותו כי אני לא סומך עליהם שההטבה הזו תימשך לאורך זמן.

וואלה, ראיתי באמת שזה פורסם בכמה מקומות. נחמד מאוד למי שקונה הרבה במטח.

אני לא חושב שאני אזמין אותו כי אני לא סומך עליהם שההטבה הזו תימשך לאורך זמן.
לדעתי זה נחמד גם אם מדי פעם אתה מזמין מחו״ל. חיסכון זה חיסכון. :)
השאלה אם זה יימשך היא באמת השאלה החשובה. מקסימום מבטלים.

עושה רושם שזה הכרטיס באתר של ישראכרט. נקרא רק בייסיק וכתוב שנותן פטור מעמלות בעסקאות מט"ח.

עושה רושם שזה הכרטיס באתר של ישראכרט. נקרא רק בייסיק וכתוב שנותן פטור מעמלות בעסקאות מט"ח.
נשמע לי כמו כרטיס נהדר נטו בשביל קניות בחו"ל. בקניות בארץ אולי עדיף איזה כרטיס קאשבק.

נשמע לי כמו כרטיס נהדר נטו בשביל קניות בחו"ל. בקניות בארץ אולי עדיף איזה כרטיס קאשבק.
לחו"ל הוא אכן נשמע מעולה, כך שיש אלטרנטיבה לבנק אפס אחד.
בארץ אני לא טורח לעשות אופטימיזציות קשבק שלרוב מתורגמות לכרטיסי מתנה מיותרים.

לחו"ל הוא אכן נשמע מעולה, כך שיש אלטרנטיבה לבנק אפס אחד.
עם האיכות של הבנק הזה, כל בנק אחר עדיף. מה גם ששם זו רמאות; זה לא באמת 0% עמלות מט"ח אלא אתה משלם ₪50 לחודש דמי חברות. כבר עדיף 1% של עמלת מט"ח.
בארץ אני לא טורח לעשות אופטימיזציות קשבק שלרוב מתורגמות לכרטיסי מתנה מיותרים.
ב"מקס בק טוטאל" אפשר להעביר לתוכנית חיסכון, ומשם להוציא ישירות. ממה ששמעתי, זה ללא עמלות.
יש לך כרטיס אמריקאי?

עם האיכות של הבנק הזה, כל בנק אחר עדיף. מה גם ששם זו רמאות; זה לא באמת 0% עמלות מט"ח אלא אתה משלם ₪50 לחודש דמי חברות. כבר עדיף 1% של עמלת מט"ח.
אלא אם אתה פאונדר, או שלאחרונה יש גם דילים למעבירי משכורת. לגבי איכות הבנק - איני חולק עליך ולכן אני מאוד שמח שיש אלטרנטיבה.
ב"מקס בק טוטאל" אפשר להעביר לתוכנית חיסכון, ומשם להוציא ישירות. ממה ששמעתי, זה ללא עמלות.
יש לך כרטיס אמריקאי?
אין לי אשראי אמריקאי. כן צריך להשתמש בכרטיס הבנקאי בכ-2K בחודש בשביל פטור מעמלות, ופשוט אין לי כח לאופטימיזציות נוספות.

על פניו נשמע אחלה.
ניסיתי להזמין עכשיו, מקבל שגיאה אחרי הזנת ת.ז.
מישהו הצליח להזמין?

באתר ישראכרט כתוב:
פטור מלא מעמלת עסקאות מט"ח*
אבל לא כתוב מה הכוכבית.

להבנתי, בכרטיס הזה יש דמי ניהול חודשיים החלה משנה 2.
זה בנוסף לשאר הטרחה של כל המסלול העקיף, בטח מלא בכוכביות ותנאים, שצריך לעשות כדי להפוך את הקשבק לכסף רגיל.

באתר ישראכרט כתוב:

אבל לא כתוב מה הכוכבית.
כן. התקשרתי אליהם לברר לגבי הכרטיס לפני שראיתי את הכוכבית. אמרו שיש עמלה על קניית מט״ח או על משיכה.
נכון. אבל אפשר לבטל אותם בשיחה.
זה בנוסף לשאר הטרחה של כל המסלול העקיף, בטח מלא בכוכביות ותנאים, שצריך לעשות כדי להפוך את הקשבק לכסף רגיל.
דווקא ממה ששמעתי, זה קל מאוד. מעבירים לתוכנית חיסכון ואז לחשבון הבנק – בלי שום עמלות. צריך לברר אצלם.

באתר ישראכרט כתוב:

אבל לא כתוב מה הכוכבית.

אתה צודק. כרטיס מעפן

נכון. אבל אפשר לבטל אותם בשיחה.
עוד משימת סרק.

אגב ישראכרט (הנושא הראשי), הם לא מפרסמים אימייל ליצירת קשר, ולא נראה לי שאפשר לשלוח הודעה מהאתר.
(WhatsApp לא בשבילי לתקשורת מסוג זה.)

למי שיש כוח לשיחות השנתיות עם שירות לקוחות, יכול להיות כרטיס מעניין.

דווקא ממה ששמעתי, זה קל מאוד. מעבירים לתוכנית חיסכון ואז לחשבון הבנק – בלי שום עמלות. צריך לברר אצלם.
מה צריך לברר? זה פשוט.*

* צוברים מינימום 50 ₪ (1% בשנה הראשונה, לא כולל תשלומי רשויות, ואז 0.75% בשנה השניה, ואז 0.50% בשלישית, ולא יותר מ-500 ₪ בחודש או 2000 ₪ בשנה, וסה"כ לא יותר מ-6000 ₪ לאורך חיי הכרטיס). ואז בסוף חודש אפשר לבקש להעביר לתכנית חיסכון. ההעברה תוך עד 7 ימי עסקים, לא כולל 3 ימים ראשונים בחודש. תוכנית החיסכון כפופה לתנאים, כפי שיהיו בעת ההצטרפות או כפי שיעודכן מעת לעת. בתוכנית החיסכון (שאפשר לבטל בה את התשלום החודשי הקבוע, ע"י שיחה למוקד פעם בחצי שנה. המוקד פועל בין השעות 10:30 עד 15:30, לא כולל שישי וחגים) צריך לצבור לפחות 500 ₪ לפני שאפשר להעביר לבנק. אם אין פעילות במשך 3 חודשים, התוכנית כפופה לדמי ניהול חודשיים של 1.99 ₪ הניתנים לביטול עד 3 חודשים רטרואקטיבית ע"י העברת כסף פנימה. אחרי שצוברים 500 ₪ אפשר להעביר לבנקים זכאים, לא כולל לאומי והפועלים, בתמורה לעמלה של 17.90 ₪ בלבד, תוך המאוחר מ-14 ימי עסקים או 20 ימים קלנדריים. לחליפין, אפשר לבטל את העמלה אם ממירים לכרטיס גיפטקרד שתקף ל-5 שנים, ברשימת חנויות משתתפות, שתשתנה מעת לעת, ושתפורסם באתר בתור קובץ PDF עם אוסף לוגואים של חנויות, ללא טקסט כך שאי אפשר לחפש, וללא סידור אלפבתי. כרגע אפשר לקנות איתו נעליים, בגדים, או דגים חיים. השימוש בגיפטקרד מוגבל ל-50% מערך הקניה, חוץ מבדגים חיים שם זה עד 35%. הוא לא תקף אונליין בקניית בגדים או נעליים, ובאילת הערך הוא בניכוי מע"מ.

נערך לאחרונה ב:
max cashback
כרטיס הקשבק היחיד שהיה נראה באמת שווה משהו זה הקשקל פרו של כאל, אבל אחרי שנה הם מורידים את אחוזי הקשבק עד כדי כך שזה מרגיש כמו כרטיס ללא קשבק.

עוד משימת סרק.
מי ישמע, גג חצי שעה. שום מבצר לא ייפול.
אגב, ישראכרט לא מפרסמים אימייל ליצירת קשר, ולא נראה לי שאפשר לשלוח הודעה מהאתר.
(WhatsApp לא בשבילי לתקשורת מסוג זה.)

למי שיש כוח לשיחות השנתיות עם שירות לקוחות, יכול להיות כרטיס מעניין.
אתה לא רוצה שיחות ואתה לא רוצה וטסאפ? אז איך אתה מתקשר?
אגב החברה היא מקס, לא ישראכרט.
מה צריך לברר? זה פשוט.*

* צוברים מינימום 50 ₪ (1% בשנה הראשונה, לא כולל תשלומי רשויות, ואז 0.75% בשנה השניה, ואז 0.50% בשלישית, ולא יותר מ-500 ₪ בחודש או 2000 ₪ בשנה, וסה"כ לא יותר מ-6000 ₪ לאורך חיי הכרטיס). ואז בסוף חודש אפשר לבקש להעביר לתכנית חיסכון. ההעברה תוך עד 7 ימי עסקים, לא כולל 3 ימים ראשונים בחודש. תוכנית החיסכון כפופה לתנאים, כפי שיהיו בעת ההצטרפות או כפי שיעודכן מעת לעת. בתוכנית החיסכון (שאפשר לבטל בה את התשלום החודשי הקבוע, ע"י שיחה למוקד פעם בחצי שנה. המוקד פועל בין השעות 10:30 עד 15:30, לא כולל שישי וחגים) צריך לצבור לפחות 500 ₪ לפני שאפשר להעביר לבנק. אם אין פעילות במשך 3 חודשים, התוכנית כפופה לדמי ניהול חודשיים של 1.99 ₪ הניתנים לביטול עד 3 חודשים רטרואקטיבית ע"י העברת כסף פנימה. אחרי שצוברים 500 ₪ אפשר להעביר לבנקים זכאים, לא כולל לאומי והפועלים, בתמורה לעמלה של 17.90 ₪ בלבד, תוך המאוחר מ-14 ימי עסקים או 20 ימים קלנדריים. לחליפין, אפשר לבטל את העמלה אם ממירים לכרטיס גיפטקרד שתקף ל-5 שנים, ברשימת חנויות משתתפות, שתשתנה מעת לעת, ושתפורסם באתר בתור קובץ PDF עם אוסף לוגואים של חנויות, ללא טקסט כך שאי אפשר לחפש, וללא סידור אלפבתי. כרגע אפשר לקנות איתו נעליים, בגדים, או דגים חיים. השימוש בגיפטקרד מוגבל ל-50% מערך הקניה, חוץ מבדגים חיים שם זה עד 35%. הוא לא תקף אונליין בקניית בגדים או נעליים, ובאילת הערך הוא בניכוי מע"מ.
לא קראתי את כל זה. הכוונה לברר אם יש עמלות על התהליך הזה.

max cashback
כרטיס הקשבק היחיד שהיה נראה באמת שווה משהו זה הקשקל פרו של כאל, אבל אחרי שנה הם מורידים את אחוזי הקשבק עד כדי כך שזה מרגיש כמו כרטיס ללא קשבק.
אי אפשר להעביר אצלם לכסף.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
N כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 7
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2
W כרטיס אשראי בארנק של טלפון לא של בעל הכרטיס צרכנות פיננסית 7
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
Williamsburg 100$ מתנה מוואן זירו בפתיחת כרטיס אשראי בנקאי צרכנות פיננסית 9
א איזה כרטיס אשראי כדאי לי לבחור? צרכנות פיננסית 22
ה כרטיס אשראי - I NEED IT צרכנות פיננסית 11
I התנהלות עם כרטיס אשראי מול מזומן - מה היתרונות והחסרונות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
I יש טעם להחזיק כרטיס אשראי בנקאי ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 46
M כרטיס אשראי ללא מנגנונים דרקוניים ל"מניעת הונאות" צרכנות פיננסית 16
D כרטיס אשראי עם עמלות משיכת מטח נמוכות צרכנות פיננסית 7
שם משתמש בעייתי כרטיס אשראי, ללא תעודת זהות (שאלה לחבר מחו"ל) צרכנות פיננסית 8
Y כרטיס אשראי עם הטבות חברת תעופה לעצמאי צרכנות פיננסית 4
א כרטיס אשראי קאש בק: כשמבטלים את הכרטיס הכסף שנצבר הולך? צרכנות פיננסית 0
Y יש כאן מי שביטלו כרטיס אשראי CAL שופרסל לאחרונה? צרכנות פיננסית 7
A כרטיס אשראי נטען צרכנות פיננסית 0
McMurphy קניית כרטיס טיסה בדולרים באמצעות כרטיס אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 12
B כרטיס אשראי של IBK צרכנות פיננסית 1
L כרטיס אשראי קורפורייט של ישראכרט - עמלת מט"ח 0 צרכנות פיננסית 9
ה כרטיס אשראי - עלות מט׳׳ח קרובה ל 0 פוסטים מאיכות נמוכה 9
ש כרטיס אשראי חוץ בנקאי עם הטבות צרכנות פיננסית 4
T כרטיס אשראי בינלאומי - לא דרך חברות הסליקה הישראליות? צרכנות פיננסית 4
N כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 1
לאץ' תרומה ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 1
א האם ניתן להוציא כרטיס אשראי חוץ בנקאי כשאין ברשותי כרטיס בנקאי? צרכנות פיננסית 3
B בנק + כרטיס אשראי עם פורטל ופירוט באנגלית צרכנות פיננסית 1
F תשלום מקדמות מס הכנסה עם כרטיס אשראי אמריקאי מיסים 13
The Objectivist כרטיס אשראי ראשון צרכנות פיננסית 22
T כרטיס אשראי flycard מסוים צרכנות פיננסית 1
TheOneTech כרטיס אשראי לא יקר לעסקאות מתמשכות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
כ כרטיס אשראי cashback הכי משתלם 2023? צרכנות פיננסית 154
פיטר גריפין ביטוח נסיעות דרך כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 26
TheOneTech שאלה על כרטיס אשראי של חבר מחו"ל צרכנות פיננסית 6
C דוח מסלקה פנסיונית ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 8
F כרטיס אשראי מומלץ להוצאות גבוהות פוסטים מאיכות נמוכה 13
הoוליד כרטיס אשראי לחייל המשוחרר צרכנות פיננסית 1
א כרטיס אשראי לחשבון מעוקל צרכנות פיננסית 15