עצוב כל הסיפור של אינטרגמל. סיפור שהתחיל כל כך טוב, נגמר כעוד חברה גרועה ולא חדשנית.
אני מתכוון לעזוב אותם כעת.
חבל... מכבד את ההרגשה שלך ומעציב אותי שאתה מרגיש ככה.
אני לא צריך מאינטרגמל הרבה, כי הכל גם ככה על טייס אוטומאטי... ההפקדות לקרן ההשתלמות מהמעסיק נכנסות, וכן גם הוראת הקבע הסמלית לקופת הגמל להשקעה.
אני נכנס לאתר שלהם פעם בחודש, וגם אז רק כדי לבדוק שההפקדות נכנסו ולא יותר.
מה שאני צריך מהם הוא מחיר זול ומוצר שאני חפץ בו (=קרן השתלמות "פאסיבית" במסלול מחקה מדד).
נרשמתי אליהם ואני מחזיק אצלם גם קרן השתלמות וגם קופת גמל להשקעה בשביל לעודד תחרות ולתת צ'אנסה לשחקנים קטנים. לי אישית זה חשוב מאוד.
ממש כמו שעשיתי כשגולן טלקום נכנסו לשוק התקשורת הסלולרית.
לערך של עידוד שחקנים קטנים בשוק יש מחיר, ואני מאלו שמוכנים לשלם אותו על עצמם. אפילו אם זה מגיע על חשבון "נוחות" (אתר יפה ומשוכלל ומסודר וממשק UX מדהים) ואפילו אם זה מגיע על חשבון זה ש"נדפקים" קצת (נניח בגולן טלקום הקליטה בהתחלה הייתה לא יציבה וכו', ובאינטרגמל היה שינוי של תאריך הוראת הקבע וכו').
בסדר, אני לא לחוץ ואני עדיין זוכר שכלום לא שינה את הכותרות מבחינתי - מחיר זול (0.35%) ומסלול שאני חפץ ביקרו.
זהו.
לא מתכנן לעשות יותר מדי פעולות באתר ולכן לא משנה לי שהוא די גרוע ופרימיטיבי.
מה גם שאני נותן להם את הקרדיט כי הם קטנים וחדשים ולא מנוסים,
ואני בטוח שעוד ישתפרו ויתאפסו על עצמם בהמשך.
לא נהיים מצויינים תוך כמה שנים ובטח לא כשאתה עובר מיזוג כזה משמעותי ל- 2 חברות אלמונימיות.
האמת?... לא מבין מה כולכם מתעצבנים ומתלוננים ומאיימים לעבור ומה אתם צריכים מקופת הגמל להשקעה שלכם. אבל אם אתם צריכים להפקיד ולהוציא כל הזמן אז אולי זו באמת לא החברה בשבילכם.
אם אתם על טייס אוטומאטי אז כלום לא משנה.
אם אתם מודאגים שזו חברה קטנה, אז תמחקו מהלקסיקון את כל שאר החברות הקטנות?...
ובכל מקרה, זה נחמד לדרוש שירות הוגן ולהתלונן שלא מקבלים אחד כזה,
וזה בסדר לפעמים גם לא לקבל אותו... לא כל ספקי השירות, המוכרים והחנוונים מעניקים שירות הוגן באוטומאט ולא כולם הם אמאזון.
העולם לא מושלם. ולכן אנחנו, הצרכנים, שזה בעצם ארנק עם רגליים, יש לנו את יכולת הבחירה להשתמש ברגליים
אני לא מבין את הגישה. לא כהקנטה.
מדובר בחסכון פאסיבי עם מעט תנועות ומעט התעסקות. מה חסר לך בממשק הנוכחי עד כדי כך שגורם לך לקום ולעזוב? האם אלה פונקציות שממש חייבים אותן או רק נחמד שישנן?
+1.
אין הגיון להישאר בחברה גוססת.
אתה יכול להסביר ברצינות את המשפט הזה?...
אתה שם בקרן פנסיה ברירת מחדל?
אני שם בקרן פנסיה ברירת מחדל מהמכרז הראשון.
למה?