• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

קופת גמל בחברה קטנה [אינטרגמל]

• פותח הנושא פותח הנושא wa11a
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

wa11a

משתמש רגיל
דירוג
942
ראיתי שהם חדשים, הם מאפשרים ניהול קופות גמל וקרנות השתלמות עוקבי מדדים.
בקופות גמל אין דמי ניהול על ההפקדה ועל הצבירה לוקחים 0.35% שנתי.

חשבתי לתת להורים שלי לחסוך שם עוד קצת לפנסיה כי כרגע החיסכון שלהם לא מספק.

http://intergemel.com

דעתכם?

כרגע המדדים היחידים שהם מציעים הם אגח ומניות בישראל בלבד. סיכון גאוגרפי גדול מאוד. אם הצבירה של ההורים שלך גבוהה, ניתן להשיג דמי ניהול נמוכים יותר בחברות אחרות.

האמת שכרגע אין להם וחשבתי שאם אפשר לפתוח במורה עצמאית אז זה יכול לעזור לעבות את הפנסיה שלהם כי כרגע היא לא תהיה מספקת.

כשיודיעו לי שהמסלול SP500 שלהם פעיל - נדבר שוב.

לפי התקנון יש, לפי האתר עדיין לא ניתן לבחור בו.
תשובה שלהם היתה שהם עדיין בוחנים את ההקמה.

היום פורסם שהם השיקו את סנופי 500. שוקל לעבור מאי.בי.אי. אני מהאלה שלא הצליחו לקבל דמי ניהול כחלק מהקבוצה כי לא היה לי 10000₪ בחשבון . :( .חבל לי לשלם יותר על אותו מוצר .

היום פורסם שהם השיקו את סנופי 500. שוקל לעבור מאי.בי.אי. אני מהאלה שלא הצליחו לקבל דמי ניהול כחלק מהקבוצה כי לא היה לי 10000₪ בחשבון . :( .חבל לי לשלם יותר על אותו מוצר .
גמני מצטרף אליך.. פספסתי את המועד.
אשמח אם תשתף כאן חוויות לאחר מעשה.

עדכון מדף הפייסבוק של "קופות גמל בניהול אישי לשכירים (IRA):
עידכון מאינטרגמל - קופת הגמל / קרן ההשתלמות הדיגיטלית שכתבנו עליה כאן לפני מספר שבועות - הוסיפה מסלול S&P500. המסלול גם בקופות הגמל וגם בקרנות ההשתלמות. דמי הניהול אחידים וקבועים - 0.35% מהצבירה בלבד.

עדיין לא ראיתי באתר שלהם את המסלול בפירוט המסלולים, מקווה שיתעדכן בימים הקרובים.

חבל לי לשלם יותר על אותו מוצר .
אני לא מזלזל באף שקל (בטח לא כאן), אבל 0.15% מ-10,000 ש"ח (ההפרש בין 0.5 ל-0.35) זה בערך שקל ומשהו לחודש. הייתי מחכה לראות מה אפשרויות ההשקעה כשההפרש יהיה משמעותי יותר.

מישהו הצטרף?
האם מישהו יודע למה יש הבדל בתשואות על אותו מסלול מחקה סנופי בין תגמולים להשתלמות?

החוסכים שם מופקרים למניפוציות של חוסכים מתוחכמים והחברה עצמה מתגאה באפשרות הזאת. ראה פוסט מהיום.

החוסכים שם מופקרים למניפוציות של חוסכים מתוחכמים והחברה עצמה מתגאה באפשרות הזאת. ראה פוסט מהיום.
זה קיים גם אצל איביאי במידה מסוימת שעלויות ק/מ של מצטרפים/נוטשים מתגלגלות בין כל העמיתים בקופה.
היו כמה שרשורים בנושא

זה קיים גם אצל איביאי במידה מסוימת שעלויות ק/מ של מצטרפים/נוטשים מתגלגלות בין כל העמיתים בקופה.
היו כמה שרשורים בנושא
את זה אני יכול להבין.
ניידתי לפני שבוע וחצי מסלול אצלם והתהליך היה מאוד מסודר. ביום שבו שלחת את הפקס ולמחרת הכספים עדיין במסלול הנוכחי, לאחר מכן במהלך שני ימי עסקים הם במזומן וביום הבא נמצאים במסלול החדש. אין חשיפה למניפולציה שתוארה באינטרגמל.

שלום לכולם.
אני כרגע מברר לגבי קופת גמל, ומצאתי את אינטרגמל שמציעים שירות ידידותי ודמי ניהול נמוכים.
לפי מה שקראתי בחיפושים בפורום, בקופות קטנות (הכוונה לחברות קטנות שאין להם מספר רב של לקוחות) התשואה המחושבת מעוותת כיוון שהיא מייחסת משקל לגודל הקופה.
השאלה שלי האם אני בתור לקוח בודד מושפע מהיותי בחברה קטנה? הרי המדד אותו מדד, ודמי הניהול קבועים. האם יש הבדל בין חברה גדולה לקטנה? נניח אינטרגמל מול איביאי.

תודה מראש.

השאלה שלי האם אני בתור לקוח בודד מושפע מהיותי בחברה קטנה?
ככל הנראה תושפע.
תספוג גם עלויות קניה של עמיתים שיבאו אחריך.
כתבו על זה בפורום הרבה.

ככל הנראה תושפע.
תספוג גם עלויות קניה של עמיתים שיבאו אחריך.
כתבו על זה בפורום הרבה.

לא חושב שזה נכון.
צריך להבדיל בין מה שהם מציגים בדוח למה שהם גובים ממך.
האוצר מכריח את קופות הגמל להציג נתון מעוות, זה לא מה שהם לוקחים מכל אחד בפועל.

לא חושב שזה נכון.
צריך להבדיל בין מה שהם מציגים בדוח למה שהם גובים ממך.
האוצר מכריח את קופות הגמל להציג נתון מעוות, זה לא מה שהם לוקחים מכל אחד בפועל.

תבדיל בין החישוב ובין הדרך שבה מחלקת ההוצאה,אם שמת 1K ש"ח בינואר ובסוף השנה נוספו עוד 99K (נניח תשואה אפס) אז הוצאות הקניה יתחלקו בין כל העמיתים, כלומר תממן 1/100 מההוצאות ומתוכם נגיד אתה אחראי בערך ל 1/100 כלומר אתה משלם על פעולות שלא בצעת (כמו בכל קרן נאמנות אני מניח)
כמה זה משמעותי ? תלוי האם הקרן נמצאת במהלך צבירה או משיכה חזק , קרנות חדשות יותר רגישות לכך

נערך לאחרונה ב:
האם ניתן לצפות בנתונים כאלו על הקופות?
באיביאי אמנם דמי הניהול יותר גבוהים אבל היא קרן ותיקה יותר מאשר אינטרגמל.

תבדיל בין החישוב ובין הדרך שבה מחלקת ההוצאה,אם שמת 1K ש"ח בינואר ובסוף השנה נוספו עוד 99K (נניח תשואה אפס) אז הוצאות הקניה יתחלקו בין כל העמיתים, כלומר תממן 1/100 מההוצאות ומתוכם נגיד אתה אחראי בערך ל 1/100 כלומר אתה משלם על פעולות שלא בצעת (כמו בכל קרן נאמנות אני מניח)
כמה זה משמעותי ? תלוי האם הקרן נמצאת במהלך צבירה או משיכה חזק , קרנות חדשות יותר רגישות לכך
מה הבעייתיות פה? נגיד אני הצטרפתי בינואר והייתי היחיד וכל חודש רכשו עבורי מניות ולקחות את ההוצאות מהתיק שלי.
בדצמבר מצטרפים עוד 99 וכרגע הקרן צריכה לרכוש פי 100 מניות אז העלות שלה היא פי 100 וזה מתחלק על 100 עמיתים.
מה הבעייתיות? איפה חוסר האיזון שאתם מדברים עליו?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א תושב חוץ ארה"ב קופת גמל IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
ק עזיבת קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E פרעון משכנתא VS קופת גמל VS קרן מחקה מדד שוק ההון 0
N מישכון ושיעבוד בהלוואה כנגד קופת גמל להשקעה / השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
N העברת קופת גמל להשקעה לתיק מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
D קופת גמל להשקעה / תעודת סל / קרן כספית? שוק ההון 0
R קופת גמל ira לפי 190 במקום תיק מסחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ע ירושת קופת גמל וקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
G קופת גמל רגילה IRA פטורה ממס ושימוש בדיבדנדים בתור "הפקדה" פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
א קופת גמל לפי תיקון 190 (מס 15% נומינלי) או תיק בית השקעות/ פוליסת חיסכון בחברת ביטוח (מס 25% ריאלי). שוק ההון 37
ב קופת גמל מסלול מניות vs אקסלנס(וכדומה) טרייד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
M דירה בהנחה או קופת גמל להשקעה נדל"ן 2
מ העברת בעלות על קופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
O העברת קופת גמל להשקעה למסחר עצמאי שוק ההון 5
מ קופת גמל לקטינה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
A משיכת קופת גמל ותיקה אל מול מכירת ניירות ערך פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
A משיכת קופת גמל בפטור באותה שנה של ההפקדה האחרונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
A קופת גמל או הפקדה לקרן פנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
E קופת גמל להורה בפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
E השקעה כנגד קופת גמל להשקעה שוק ההון 7
B קופת גמל להשקעה מסלול עוקב מדד S&P 500 מול מסחר עצמאי שוק ההון 10
ד קופת גמל IRA בפועל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
גימפל הפקדה לקרן פנסיה מול קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
B קופת גמל הונית מול קצבתית בניהול IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
L קרן פנסיה מול קופת גמל - מה חסין יותר מפני מדיניות ממשלתית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
Res Cogitans פתיחת קופת גמל חדשה במעבר למעסיק חדש פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
G משיכת קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
א קופת גמל להשקעה כחיסכון לילדים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 23
I מינוף קופת גמל להשקעה (?) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
I השקעה דרך תיק השקעות או דרך קופת גמל להשקעה - מימון שוק ההון 3
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
A משיכה חד פעמית של כספי קופת גמל לקצבה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
מ קופת גמל להשקעה (שלי) על שם אבי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ע קיזוז הפסד קופת גמל כנגד ריבית פקדון מיסים 1
A התייעצות: לפדות קרן השתלמות + קופת גמל לסגור חלק מהמשכנתא וההלוואות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ל קופת גמל ישנה לעומת השקעה עצמאית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
L קופת גמל להשקעה לטובת חסכון לילדים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
G קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
שלמה פ הלוואה מול קופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ב נדלן או קופת גמל נדל"ן 5
M קופת גמל - שינוי מסלול מרכיב פיצויים של מעסיק הקודם פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B מה לעשות עם קופת גמל להשקעה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
L מס יסף בגין מימוש קופת גמל ותיקה מיסים 4
L קופת גמל אל מול השקעה בבורסה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
B התלבטות לגבי קופת גמל להשקעה והלוואה כנגדה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
C קופת גמל IRA בפרישה ומשיכה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
MaorRocky קופת גמל לא מחזירה לי תשואה של השוק ואני לא מבין למה שוק ההון 2
צ מיסים על קופת גמל ישנה מיסים 11
N קופת גמל IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
K התיעצות לגבי קופת גמל בתיקון 190 עבור ההורים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0

נושאים דומים

Back
למעלה