L lidans5 משתמש רגיל הצטרף ב 2/1/16 הודעות 379 דירוג 70 4/6/16 #1 מישהו מכיר משהו על הנושא, האם כדאי לפתוח חשבון בהולנד או איי קיימן בכדי לחסוך לעקוף ענייני מיסוי, אפשרי בכלל? להקים חברה?
מישהו מכיר משהו על הנושא, האם כדאי לפתוח חשבון בהולנד או איי קיימן בכדי לחסוך לעקוף ענייני מיסוי, אפשרי בכלל? להקים חברה?
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 14,202 דירוג 16,452 5/6/16 #2 אני הייתי משתמש בביטוי 'מקלט מס' במקום 'לעקוף ענייני מיסוי' זה נשמע טוב יותר. חיפוש לפי תגית 'מקלט מס': http://www.hasolidit.com/kehila/threads/באיזה-מצב-כדאי-להקים-חברת-השקעות-במקלט-מס-כדי-לצמצם-את-נטל-המס.2664/. הדיון ארוך ומעניין.
אני הייתי משתמש בביטוי 'מקלט מס' במקום 'לעקוף ענייני מיסוי' זה נשמע טוב יותר. חיפוש לפי תגית 'מקלט מס': http://www.hasolidit.com/kehila/threads/באיזה-מצב-כדאי-להקים-חברת-השקעות-במקלט-מס-כדי-לצמצם-את-נטל-המס.2664/. הדיון ארוך ומעניין.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,136 דירוג 35,615 6/6/16 #3 נכתב ע"י lidans5: האם כדאי לפתוח חשבון בהולנד או איי קיימן בכדי לחסוך לעקוף ענייני מיסוי, לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י lidans5: אפשרי בכלל? לחץ כדי להרחיב... כן.
נכתב ע"י lidans5: האם כדאי לפתוח חשבון בהולנד או איי קיימן בכדי לחסוך לעקוף ענייני מיסוי, לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י lidans5: אפשרי בכלל? לחץ כדי להרחיב... כן.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
Compound Ninja משתמש רגיל הצטרף ב 7/6/16 הודעות 119 דירוג 143 7/6/16 #4 במידה ואתה גם מתכנן לעבור ולהתאזרח שם - התשובה היא כן. במידה ולא - אז לא. בכל מקרה כדי לקבל תשובה עם ניחוח מעט יותר משפטי ורציני, יש שלל עורכי דין, רואי חשבון ויועצים לנושאים הללו.
במידה ואתה גם מתכנן לעבור ולהתאזרח שם - התשובה היא כן. במידה ולא - אז לא. בכל מקרה כדי לקבל תשובה עם ניחוח מעט יותר משפטי ורציני, יש שלל עורכי דין, רואי חשבון ויועצים לנושאים הללו.