• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מוצא את עצמי מתעצבן מהמצב.. אנטי מינימליזם?

• פותח הנושא פותח הנושא de dud
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
הממ לא בכמויות האלה. המשמעות היא עלייה משמעותית בחולים בקרוב מאוד...
אין לך הוכחה אז תניח best case
יוריד לך עצבים
במיוחד שכולם שם במקום להיות בכולל אחד עם השני

אתה טועה ויש הוכחות. אנשי מקצוע אומרים מפורשות שמה שהם עושים יגרום להדבקה המונית. במיוחד עם המוטציה. דוגרי זה אל היה משנה לי אם זה היה נשאר אצלהם אבל ברור לכולם שזה דולף לכל המדינה

אתה טועה ויש הוכחות. אנשי מקצוע אומרים מפורשות שמה שהם עושים יגרום להדבקה המונית. במיוחד עם המוטציה. דוגרי זה אל היה משנה לי אם זה היה נשאר אצלהם אבל ברור לכולם שזה דולף לכל המדינה
שאלת איך להתעצבן פחות.
התשובה היא למצוא משהו טוב במשהו רע
כמו שכשיש ירידות אני אומר לעצמי "הנחות!" וכשיש עליות אני אומר לעצמי "בוא נחשב כמה חודשי חסכון הרווחתי השבוע! "

@de dud
קח בחשבון שהתקשורת עושה צ'רי פיקינק להפרות הנחיות של חרדים, מנפחת אותם/נותנת פריים טיים מעבר לכל פרופורציה, ואם צריך אז משמיטה פרטים חשובים שהופכים את התמונה לחלוטין (אתה לא חייב להאמין לי כמובן אבל אני אומר את זה בתור עד ראיה), תוך כדי התעלמות מהפרות אחרות ובמקרה הטוב מדווחים בצורה קרירה לחלוטין.
קח לדוגמה את זה
https://www.ynet.co.il/news/article/BkGgIDWgu
דמיין אירוע של 150 חרדים + חולה קורונה מאומת + ריססו גז פלפל על השוטרים,
איזה כח היה מוזנק לאירוע כזה, כמה עצורים ? כמה זמן היה לוקח עד שהנושא היה יורד מסדר היום ? וכאן בכתבה אחת דחסו ודיווחו בלקוניות על סדרה של הפרות (ותראה באיזה כפפות משי מתייחסים להפרת הנחיות במסגד מוסלמי).
אני קורא סקירה של אירוע שהייתי עד לו ושואל את עצמי עד כמה אפשר לסלף את המציאות. אחרי כל זה לא מפתיע שיש כאן דעה רווחת שהחרדים מהווים ״איום קיומי״ לא פחות.
תתקשה למצוא דיווחים על משפחות שהסתגרו בבתים חודשים במסירות יוצאת דופן, על אנשים שלא דרכו בבית כנסת כבר שנה אלא התפללו ברחוב בחום ובקור, על מבוגרים שלא ראו את אור השמש, כי זה משעמם, זה לא מושך טראפיק.
ולא, אינני מתכחש להפרות חמורות שהיו וישנם, ואני האחרון שיצדיק את זה, (גם לא אזמין משטרה כי הוכח שזה גורם יותר נזק מתועלת) אבל אם תזכור שמה שאתה נחשף זה צ'רי פיקינק עם פילטרינג רציני קצת ירגיע לך את הכעס.

אם התקשורת עושה צ'רי פיקינג זה רק בגלל שהחרדים הם עץ דובדבן ענק.
שתי הלוויות המוניות היום, עשרות אלפים מצטופפים ברחובות ירושלים, בזמן שהמשטרה עוסקת בלפזר אנשים שיושבים על ספסל בכיכר דיזנגוף.

@minimizer התקהלויות המוניות כאלו זה מקומם, זה מרתיח, אני האחרון שיגן או יגיד עליהם מילה טובה (גם אם יהיו אלף הסברים איך הגענו למצב הזה)
באמת שאין לי כוונה להתווכח ובוודאי שלא להצדיק או לסנגר בשום צורה על הפרה של הנחיות,
ולא הייתי נכנס בכלל לנושא הזה לולא השאלה של פות״ש.
אבל פות״ש סיפר שהוא מתעצבן מהמצב ואני הגבתי לו,
אם נשים לרגע בצד את האמוציות והכעס שנלווים למשבר אמון הזה,
עם יד על הלב, באובייקטיביות,
איך מסקרים את אביגדור ליברמן בכנסת מעודד להפר הנחיות ולפתוח את מערכת החינוך ואיך מגיבים לרבנים שהורו כך.
איזה עליהום היה על אומן לפני ראש השנה או המאתיים וכמה בחורים שהגיעו מחו״ל לישיבות, ואיך מתייחסים עכשיו לרכבת קורונה האווירית שהחזירה ארצה את המטיילים עם כל המוטציות.
וזה לא רק אתרי החדשות והאולפנים, גם השיח ברשתות מתנהל כך.

אז אני מתעצבן בניגוד למה שקבעתי.
אז לא לראות חדשות זה הפתרון?
אני חושב שהפתרון לבעיה הספציפית הזאת שלך הוא סטואיות. תקרא על זה, קצת.
אם יש לך זמן, אני גם ממליץ על הספר ״מדיטציות״ של מרקוס אורליאנוס (הקיסר הרומי, והוא גם היה פילוסוף סטואי).

באופן אישי, אני הייתי דבוק ממש חזק לחדשות עד 2018. כמעט הייתי מחובר לזה בוריד. אבל אז, הצלחתי לפתח אדישות ממקום אמיתי יותר. אולי יש רמה אפילו יותר גבוהה מזה, אבל זה השיא האישי שלי.
מאז, אני עדיין רואה חדשות, אבל אולי ב-80%-90% פחות. באמת, רק בשביל לדעת מה קורה סביבי וזהו. צופה בחדשות מבלי להיות מושקע בהן רגשית. וזה אולי ישמע יותר פרדוקסלי, כי יש לי דעות פוליטיות מאוד ברורות ואני אף מתפקד במפלגה - ולמרות זאת, אני לא נותן לדברים האלה להזיז לי. לא למשבר הפוליטי, לא למשבר הבריאותי ובטח שלא למגזר.

עם יד על הלב, באובייקטיביות,
איך מסקרים את אביגדור ליברמן בכנסת מעודד להפר הנחיות ולפתוח את מערכת החינוך ואיך מגיבים לרבנים שהורו כך.
איזה עליהום היה על אומן לפני ראש השנה או המאתיים וכמה בחורים שהגיעו מחו״ל לישיבות, ואיך מתייחסים עכשיו לרכבת קורונה האווירית שהחזירה ארצה את המטיילים עם כל המוטציות.

אני בכנות לא רואה שום מקום להשוואה.
אביגדור ליברמן קרא להפר הנחיות - זה חמור, אבל מי זה אביגדור ליברמן ומה ההשפעה שלו? אפס. האם ראית המונים יוצאים לרחובות כי "אביגדור ליברמן אמר"? אני לא ראיתי. האם פתחו גן אחד בישראל כי אביגדור ליברמן אמר? לא.
יש הבדל מהותי בין אדם חסר השפעה שקורא להפר הנחיות לבין אדם שעשרות אלפים מתייחסים לכל מילה שהוא אומר כדברי אלוקים חיים (ע"ע כת).

לגבי הרכבת האווירית - אז קודם כל, אין כזאת בינתיים. שנית, ברוב המקרים לדעתי לא מדובר על אנשים שטסו לחו"ל לנפוש או לטייל או לעבודת אלילים (כמו באומן) או לזונות (כמו באומן), אלא אנשים שנמצאים בחו"ל מתוקף עבודה או שליחות או מקרים הומניטריים וצריכים לחזור ארצה. אתמול בבוקר שמעתי ראיון אצל רזי ברקאי עם מישהי שמנסה להגיע לארץ כי התקשרו אליה מתל השומר - שם מאושפז אביה שחולה בסרטן הלבלב - ואמרו לה שכדאי מאוד שהיא תגיע לארץ בהקדם, על כל המשתמע מכך.
אתה באמת משווה את זה לאנשים שטסים לאומן?

אני חושב שהפתרון לבעיה הספציפית הזאת שלך הוא סטואיות. תקרא על זה, קצת.
צופה בחדשות מבלי להיות מושקע בהן רגשית. וזה אולי ישמע יותר פרדוקסלי, כי יש לי דעות פוליטיות מאוד ברורות ואני אף מתפקד במפלגה - ולמרות זאת, אני לא נותן לדברים האלה להזיז לי. לא למשבר הפוליטי, לא למשבר הבריאותי ובטח שלא למגזר.
אני מתייחסת לחדשות בערך כמו איך שהתייחסתי לידיעות כלכליות על מניות שאני מחזיקה בהן. הסחת דעת. מסתכלת מידי פעם, אבל בגדול הם עושים cherry picking על המציאות כדי לייצר רייטינג. אגב לגבי ההפגנות של החרדים, משהו אחד שנותן לי קצת סיפוק זה האתגר האינטלקטואלי של חברים שלי להתעצבן מההלוויה החרדית אבל לא להתעצבן מהפגנות רק-לא-ביבי. אני חושבת שהרבה מהכעס נובע מהנארטיב בו החרדים הם אלה שמקלקלים לכולנו ולא ציבור שסה"כ מתקשה. ואני חלילה לא מצדיקה הלוויות המוניות.

@גילגה את צודקת אבל יש הבדלים בין הדברים. באופן פרדוקסלי גם ההפגנות חוקיות וגם הייתה שם אכיפה משטרתית לא קטנה. אבל ההבדל הכי גדול הוא הכמות והצפיפות.

בכל מקרה אם תשאלי אותי היה צריך סגר טוטאלי שלא כולל הפגנות אלא הגדרות מאד ספציפיות. וכאן הבעיה של רוה"מ מואשם בשחיתות. אם יסגור הפגנות אנשים יחשדו באינטרס. אני דרך אגב בעד הפגנות הרכבים שהיו זה היה מעולה מכל הבחינות (חוץ מזיהום אויר כנראה).
הבעיה היא שוב שאין הגיון אפידמיולוגי בהרבה מהתקנות כמו למשל מגבלת הטווח או מסכות באויר פתוח (אולי בצעדה כמו של החרדים זה יעזור אבל לא משנה), מה שהופך את הציבור לאדיש להן כשאין אכיפה.

איך מסקרים את אביגדור ליברמן בכנסת מעודד להפר הנחיות ולפתוח את מערכת החינוך ואיך מגיבים לרבנים שהורו כך
אין מקום לשקילות, כמה אנשים פתחו בתי ספר בניגוד לחוק בעקבות דברי ליברמן וכמה בעקבות דברי קנייבסקי בסגר הקודם?
דמיין אירוע של 150 חרדים + חולה קורונה מאומת + ריססו גז פלפל על השוטרים,
יש גם אצלנו הפרות סדר, אין ספק, אבל השיעור מהאוכלוסיה שעושה אותן אינו דומה - כבר לפני שבועיים 15% מתלמודי התורה היו פתוחים בניגוד לחוק, 15% מהאוכלוסיה שלכם החליטה באופן מאורגן שהחוקים של הריבון אינם חלים עליהם.

שהרבה מהכעס נובע מהנארטיב בו החרדים הם אלה שמקלקלים לכולנו ולא ציבור שסה"כ מתקשה. ו
תמיד נחמד להשוות עשרות אלפי אנשים שהולכים להלוויה בניגוד לחוק למפגינים שמפגינים באופן חוקי.
ומה שעוד נחמד זה שאת משוכנעת שהחברים שלך הם אלו שיש להם "נראטיב" מסויים בראש ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם.

תמיד נחמד להשוות עשרות אלפי אנשים שהולכים להלוויה בניגוד לחוק למפגינים שמפגינים באופן חוקי.
ומה שעוד נחמד זה שאת משוכנעת שהחברים שלך הם אלו שיש להם "נראטיב" מסויים בראש ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם.
אני מודה שהונשא של חוקי או לא חוקי לא משחק אצלי תפקיד -אשריך אם אתה מתעצבן מזה שזה לא חוקי. אני באופן כללי לא מקיימת הנחיות שנראות לי חסרות הגיון (אין לי בעיה להיות בחיק הטבע בלי מסיכה או לשתות קפה בציבור לא עלינו). מצד שני, לא לקחתי את הקטנטן למסגרת פתוחה שמוצאת לנו כי זה נראה לי מסוכן.

אני מודה שהונשא של חוקי או לא חוקי לא משחק אצלי תפקיד -אשריך אם אתה מתעצבן מזה שזה לא חוקי. אני באופן כללי לא מקיימת הנחיות שנראות לי חסרות הגיון (אין לי בעיה להיות בחיק הטבע בלי מסיכה או לשתות קפה בציבור לא עלינו).
לא רק את, כולנו.
אבל כאן זה מתריס.
אם מישהו עובר על החוק באופן מתריס ומוכן לשאת בתוצאות אני מכבד את זה (כחלק ממחאה וכו')
אבל לעבור על החוק באופן מתריס כי אתה יודע שאתה מעל החוק? כמו שכתבה הסולידית ההיום זה ממש כיף לעבור את החיים בGodmode.

אני מודה שהונשא של חוקי או לא חוקי לא משחק אצלי תפקיד -אשריך אם אתה מתעצבן מזה שזה לא חוקי. אני באופן כללי לא מקיימת הנחיות שנראות לי חסרות הגיון (אין לי בעיה להיות בחיק הטבע בלי מסיכה או לשתות קפה בציבור לא עלינו).
גם אני עושה את הדברים שאמרת, אם זה שקול בעינייך לציבור שבו עשרות (אולי מאות?) אלפי אנשים מפרים את החוק באופן מאורגן ושיטתי על ידי פתיחת בתי ספר או לעשרות אלפי אנשים שהולכים להלוויה אז באמת אין בינינו המון בסיס לדיון משותף.
לתחושתי את ירית את החץ (החרדים הם מסכנים וזו לא אשמתם) ואת עסוקה בלצייר סביבו את המטרה ולשום דבר שאני אגיד אין ממש סיכוי להזיז אותך במילימטר, המשך יום נעים.

התכלס הוא שאתמול בשתי הלויות המוניות הם למעשו ביצעו מגה פיגוע. וזה לא ציני.
בעקבות ההלוויות הללו בוודאות ימותו בין עשרות, מאות או אלפי בני אדם, קשה לדעת.
אם אוכלוסייה אחרת במדינה היתה מבצעת מגה פיגוע (ערבים), היו מקבלים יחס שונה מאוד.
השאלה הנשאלת היא, למה מגה פיגוע שמבוצע על ידי יהודים שונה ממגזרים אחרים?

גם אני עושה את הדברים שאמרת, אם זה שקול בעינייך לציבור שבו עשרות (אולי מאות?) אלפי אנשים מפרים את החוק באופן מאורגן ושיטתי על ידי פתיחת בתי ספר או לעשרות אלפי אנשים שהולכים להלוויה אז באמת אין בינינו המון בסיס לדיון משותף.
לתחושתי את ירית את החץ (החרדים הם מסכנים וזו לא אשמתם) ואת עסוקה בלצייר סביבו את המטרה ולשום דבר שאני אגיד אין ממש סיכוי להזיז אותך במילימטר, המשך יום נעים.

לא, יש לי המון ביקורת אפילו תורנית על החרדים שמצד אחד אבלים כל שנה על מותם של תלמידי רבי עקיבא במגיפה ומצד שני מתעלמים ממגיפה ממש שיש בימנו. על הקידוש של המוות במסע הלוויה מול קידוש החיים של כמעט כל מקור יהודי שיש. שללכת להתפלל יותר חשוב מלא למות או להרוג מישהו בשוגג על ידי הפצת מגיפה. ההתעסקות היא כולה בצד החיצוני ולא במהות העמוקה של דברים. אני מסתכלת על זה וזה עושה לי רושם שלמרות הקדשת החיים ללימוד תורה, משהו הולך לאיבוד והם לא מצליחים באמת להיות תלמידי חכמים. וזה בעיקר עצוב לי.

אבל מצד שני, אם מבחינתי החוק עצמו חסר משמעות בפני עצמו ורק ההגיון מאחוריו חשוב אז אני לא כועסת על הפרות כי הן לא חוקיות. אני כועסת כי יש סיכון לבריאות הציבור. ולגבי הגנים מסגרות, גם אני הייתי שולחת את הילדים לגנים אם הם היו פתוחים והערכת הסיכונים שלי הייתה אומרת שזה סיכון סביר. למעשה כיום יש לי מסגרת לאחד הילדים חוקית לגמרי ואני לא שולחת אותו אליה כי לדעתי זה מסוכן מידי ברמת התחלואה. אבל אני נותנת לחרדים קרדיט שהם אנשים חכמים מאוד ומבינים מה הם עושים ואת ההשלכות הבריאותיות. אני נותנת את אותו קרדיט לכל הציבור בישראל.

לא רק את, כולנו.
אבל כאן זה מתריס.
אם מישהו עובר על החוק באופן מתריס ומוכן לשאת בתוצאות אני מכבד את זה (כחלק ממחאה וכו')
אבל לעבור על החוק באופן מתריס כי אתה יודע שאתה מעל החוק? כמו שכתבה הסולידית ההיום זה ממש כיף לעבור את החיים בGodmode.

שוב - אם הבעיה שלך היא עם הפרת החוק אני מקבלת. זה לא חוקי וזה להשתין מהמקפצה על החוק. לדעתי הבעייה כאן היא בחוק שמתיר התקהלות כזאת למטרה א ולא מתיר את אותה התקהלות למטרה ב. מה המדינה אומרת לחרדים מה שחשוב לחילונים מותר אבל מה שחשוב לכם אסור. אז כחרדית היה לי קל להגיד מה שחשוב לי מותר ושהמדינה תפסיק לבלבל את המוח.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א לא מוצא את עצמי מילימטר קדימה (24) התפתחות אישית 27
T איפה באתר של IBKR אני מוצא את החשבון שאליו מעבירים שקלים (לא דרך IBAN) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
R לא מוצא את ZPRX במערכת ספארק של מיטב שוק ההון 4
B מדוע אני לא מוצא את VWRA שוק ההון 8
G איך אני מוצא את ה-Routing Number של הבנק שלי? שוק ההון 24
ש היי מחפש את דו"ח הביצועים של "שוקולד מריר" מהשנים האחרונות ולא מוצא באתר שוק ההון 5
Y איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ?(על מה צריך לשים דגש) פוסטים מאיכות נמוכה 7
י לא מוצא עבודה כבר שנה וחודשיים התפתחות אישית 16
P סיימתי תואר לפני שנה ולא מוצא עבודה התפתחות אישית 19
A "דוחות מס/הערכות מס של השלוש השנים האחרונות" איך אני מוצא משהו כזה? מיסים 3
א איך אני מוצא סימבולים של אג"ח ממשלת ארה"ב שפוקע בתאריך כלשהוא שוק ההון 2
מ איך אני מוצא נתונים על תשואת מדדים כולל דיבידנדים? פוסטים מאיכות נמוכה 1
בייניש שאלה של מתחילים - למה אני לא מוצא קרנות ISHARES באתרים כמו funder? שוק ההון 4
A לא מוצא אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום אוף טופיק 2
tomer111 לא מוצא IBDS בלאומי טרייד שוק ההון 0
ח סוף שנת המס. לא מוצא באינטראקטיב דוח מתאים שוק ההון 10
נ נקודת מוצא - זוג שישמח לעזרה יומני מסע אישיים 6
L נטחן אבל מבקש עזרה, לא מוצא, פתיחת חן ארה"ב EIN בלבד בלי נוכחות שוק ההון 0
א אי אפשר להציל את כדור הארץ בקפיטליזם פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 0
P הבחירות הללו ישנו את חייכם דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 180
Y האם ה-AI מתחיל לפרק את הבסיס של מקצוע עריכת הדין? אוף טופיק 67
R ומה אם הAI יבטל כליל את השוק שוק ההון 43
ע האם כדאי למחזר עכשיו את המשכנתא? נדל"ן 9
A האם יש טעם לגוון את החלק הסולידי של התיק: שוק ההון 42
C איך להשקיע את הכסף הזה? שוק ההון 16
ש האם נכון במצבנו להעביר את כל כספי הפנסיה לקרן משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
D מיציתי את ההייטק - מה במקום? התפתחות אישית 8
Sp0 אולי להכות את השוק זה לא כל כך קשה כמו שאומרים? שוק ההון 76
P קרנות נאמנות / גידור המשקיעות בישראל מכות את השוק בעקביות? שוק ההון 18
ס באיזה אתר אתם בודקים את מחירים ה-BID ASK הכי מעודכנים על ניירות ערך? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
ל דרישה של הברוקר הישראלי לסגור את התיק עקב מעבר לחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ר האם למכור כעת את התיק ולקנות מחדש? לצורך מס שוק ההון 19
ה במסגרת פינתנו, נוסו על נפשותיכם, או למה לא לתת לגופים מוסדיים לנהל את הכסף שלכם שוק ההון 10
A מחזור משכנתא - האם לכלול את מסלול הפריים? נדל"ן 3
מ ברוקר שאפשר להעלות אליו קובץ אקסל עם פקודות או להשבית את המערכת ליום יומיים שוק ההון 20
A האם עדיף לקנות חברה (או מדד) שמחלק דבידנדים, צובר את הדבידנדים שחילק או לא מחלק כלל? שוק ההון 15
ס צריך את עזרתכם – קניית דירה למגורים נדל"ן 25
י האם למכור את הדירה ולהשקיע פאסיבית במדדים שוק ההון 47
A רציתי לבדוק האם שער הדולר\שקל תואם את האינפלציות שוק ההון 7
U דוח שנתי למס הכנסה 1301 ליחיד - באיזה שדה להזרים את החשבונית של יועץ המס? מיסים 3
G איך להשתיק את ההתראת חירום "האירוע הסתיים" ב S23? אוף טופיק 9
C הפציעה קטעה לי את הקריירה, ובגיל 30 אתחיל לימודים אקדמאים התפתחות אישית 10
א העלו לי את הפרמיה ב־50% צרכנות פיננסית 10
A איך מחשבים את הכסף הנחוץ לפרישה בהתחשב בכך שיש מס הכנסה על שוק ההון 32
א קבוצת הייטקיסטים, בהובלת אסף רפפורט, רכשה את השליטה בערוץ 13 פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 10
O האם משיכה חלקית של המשכנתא מבטיחה את יתרת הסכום? נדל"ן 7
Williamsburg איפה אתם רואים את מדד המעוף בסוף 2026 בהנחת החלשה מהותית של האיראנים ואופק מדיני חדש לישראל? שוק ההון 12
ד מחפש את הספר המשקיע הנבון בעברית פוסטים מאיכות נמוכה 13
ה פנסיה לשכירים אפשריות נוספות למי שרוצה להגדיל את הצבירה וגם את האובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
מ מישהו בבקשה יכול להסביר לי את ההבדל בין RSI ל ממוצעים נעים שוק ההון 1

נושאים דומים

Back
למעלה