ואז מה ? בועות יכולות להתפתח במשך כמה שנים .
שים לב אני לא חושב שהסנופי נמצא בבועה , אבל צריך להיות עם יד על הדופק שאין בועה ,
בניגוד לרבים פה שיש להם אמונה עיוורת בסנופי , ויתעלמו מנורות אזהרה על התפתחות
בועה ככול ויתפתח כזאת בועה.
ואז מה ? בועות יכולות להתפתח במשך כמה שנים .
שים לב אני לא חושב שהסנופי נמצא בבועה , אבל צריך להיות עם יד על הדופק שאין בועה ,
בניגוד לרבים פה שיש להם אמונה עיוורת בסנופי , ויתעלמו מנורות אזהרה על התפתחות
בועה ככול ויתפתח כזאת בועה.
לדעתי ההגדרה של בועה , שאנשים קונים רק בגלל שהם מאמינים שיהיה עוד פרייאר שיקנה מהם ,
וכן אפשר לדעת על בועה אם זה מתנתק משווי כלכלי אמיתי , כמו בבועת הדוט קום , מכפילי רווח עתידיים
של 40 הם מתכון בטוח לבועה .
סליחה על השאלה אבל יש משהו שיגרום לך לצאת מהסנופי , כי אם לא אז אתה חלק מהבועה .
לדעתי ההגדרה של בועה , שאנשים קונים רק בגלל שהם מאמינים שיהיה עוד פרייאר שיקנה מהם ,
וכן אפשר לדעת על בועה אם זה מתנתק משווי כלכלי אמיתי , כמו בבועת הדוט קום , מכפילי רווח עתידיים
סליחה על השאלה אבל יש משהו שיגרום לך לצאת מהסנופי , כי אם לא אז אתה חלק מהבועה
למה שמשהו יגרום לי לצאת אם אני לא צריך את הכסף בעשורים הקרובים?
ואם יגרום לי לצאת - איך אדע מתי להכנס?
כלומר - מה התכלית של כל ה-MANEUVERS האלה?
חוץ מזה שמכפילי רווח גבוהים לא בהכרח מביאים להתפוצצות בועה, לפעמים השוק עצמו משפר רווחיות כך שהפער בין התמחור ובין הביצועים בפועל קטן.
זה לא רק המחיר שצריך / יכול לרדת למטה, אלא גם המציאות שיכולה לעלות כדי לפגוש את המחיר. או שניהם גם יחד.
עיין ערך הניקיי היפני , בועה יכולה להתפוצץ ל30 שנה ,
אבל ממה שאתה כותב , אני מבין שאתה מוכן להיכנס לסנופי גם אם אתה יודע
שאתה נכנס לבועה , א"כ אין לי מה להוסיף .
חוץ מזה שמכפילי רווח גבוהים לא בהכרח מביאים להתפוצצות בועה, לפעמים השוק עצמו משפר רווחיות כך שהפער בין התמחור ובין הביצועים בפועל קטן
זה לא רק המחיר שצריך / יכול לרדת למטה, אלא גם המציאות שיכולה לעלות כדי לפגוש את המחיר. או שניהם גם יחד.
פשוט מאוד !
אם מה שגורם לצאת זה התנתקות משווי כלכלי ריאלי ,
אז פשוט צריך לחכות שזה יחזור לשווי הריאלי.
אגב "לצאת" לא חייב להיות במימוש התיק , זה יכול להיות מצב של
המתנה לכניסת כספים חדשים .
סליחה על השאלה אבל יש משהו שיגרום לך לצאת מהסנופי , כי אם לא אז אתה חלק מהבועה .