• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כמה אתם משלמים לרואה החשבון שלכם?

• פותח הנושא פותח הנושא Eranlavi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Eranlavi

משתמש רגיל
דירוג
264
היי חברים,
אני עוסק מורשה בערך משנת 2011..

התחלתי ב 2011 עם 350 שקל שכר טירחה……..
ואחרי 7-8 שנים, בערך לפני איזה שנתיים, העלה לי את השכר טירחה ל 400 שקל בכל חודש.

זה כמובן לא כולל את הדוח השנתי שאני שילמתי 1200 שקל…….ולפני 5-6 שנים, הוא העלה לי ל 1400 שקל.

עכשיו אני חייב לציין את האבסורד הגדול :
אני אמנם “עוסק מורשה”, אבל אני בסה״כ מוציא חשבונית אחת בלבד בחודש!
אני חוזר : חשבונית אחת בחודש.

אני מתעסק בתחום אנימציה , אז בד״כ יש לי פרוייקט אחד, שאיתו אני רץ חצי שנה, שנה…וכך הלאה.
אז זה כולה חשבונית אחת מסכנה בחודש .

מבחינת הוצאות- אני כמעט ולא מביא הוצאות (לצערי) כי אין לי כל כך הוצאות שהם ישירות לתחום שבו אני עוסק (כן כן, אני יודע שקורעים לי את הצורה במיסים)

הבוקר, קיבלתי ממנו מייל שהוא מבקש להגדיל שכר טירחה ב 100 שקלים כולל מע״מ
ֿואני ממש התפחלצתי.

תגידו לי, זה לא מוגזם לאור מה שתיארתי,
שאני צריך לשלם כל חודש 500 שקל שכר טירחה ?

על מה לעזאזל??

על חשבונית אחת?
על 3 הוצאות של דלק לרכב, הוט ואולי עוד איזה משהו שקניתי לעסק פעם ב….?

אגב, לגבי הדוח השנתי ,אני משלם 1600 שקל (הוא העלה לי לפני שנתיים מ 1400….ל 1600)
וזה גם בדיחה כי אין לי :

קרן השתלמות
ואין לי קרן פנסיה

לדעתי, אני בין הלקוחות שהוא עושה את הדוח שלו , נראה לי ב 5 דקות ולוקח לי עליו 1600 שקל כולל מע״מ!
פשוט הזיה .

אני חושב לעזוב אותו אחרי שנים……

מה דעתכם ?

תודה

(אני שכיר - אז פחות מכיר... לחברים שלי יש רו״ח מומלצים בחדרה - אז יכול לברר בפרטי)
השאלה העיקרית - אם לא שווה לך לעבור לפוסט פטור.
מצד אחד - לא תוכל לקזז הוצאות.
אבל מהצד השני - לא יהיה לך את כל הבלגן עם הרו״ח...

(אני שכיר - אז פחות מכיר... לחברים שלי יש רו״ח מומלצים בחדרה - אז יכול לברר בפרטי)
השאלה העיקרית - אם לא שווה לך לעבור לפוסט פטור.
מצד אחד - לא תוכל לקזז הוצאות.
אבל מהצד השני - לא יהיה לך את כל הבלגן עם הרו״ח...
לא לא….אני ממש לא יכול.
אני מרוויח יפה .
אני ממש לא יכול להיות על המשבצת של עוסק פטור.

ואני מהמרכז אז, המחירים פה, אני מניח, יותר גבוהים מאשר בחדרה או בקריית גת.

ועדיין, אני לא חושב שהוא צריך להעלות לכל הלקוחות שלו באותה צורה!!!
אני יודע מה זה עוסק מורשה שבא עם מעטפה ששוקלת קילו בכל חודש וכמה זמן צריך להתעסק בזה……
אז לאנשים כאלה שיעלה מחיר ……למה ללקוחות “רזים” כמוני.

אבל אין מניעה שתשתמש ברו״ח מחדרה.
כמה אתה כבר צריך להיפגש איתם - פעם בשנה?

ד״א - כלל אצבע הוא שלעצמאי עם לקוח אחד שווה להיות שכיר.
(אבל כנראה יש מניעה מהצד של הלקוח שלך...)

אבל אין מניעה שתשתמש ברו״ח מחדרה.
כמה אתה כבר צריך להיפגש איתם - פעם בשנה?

ד״א - כלל אצבע הוא שלעצמאי עם לקוח אחד שווה להיות שכיר.
(אבל כנראה יש מניעה מהצד של הלקוח שלך...)
כן….זה בעיה .
אני לא יכול להיות שכיר בקונסטלציה הנוכחית

תראה, כולם צריכים להתפרנס. אם יש לך רואה חשבון ישר, שעונה לך בזמן, ועוזר לך להימנע מטעויות, תישאר איתו. מקסימום תתחיל להגיש עוד חשבוניות ותוסיף לו עבודה.
אתה בהחלט יכול לעשות סקר שוק ולראות כמה אחרים לוקחים.
תבדוק אם אתה יכול לעשות הנהלת חשבונות בעצמך, ולהשאיר לו רק דו"ח שנתי.

למה אתה מעלה את השאלה הזאת בפורום ולא מולו ומבקש את זה?
אם אתה לקוח של כמעט 0 עבודה, נשמע ש-500 ש"ח בחודש פלוס אלפי לדו"ח השנתי זה גבוה מדי.

למה שלא תבדוק מחירים אונליין ותיצור קשר עם רו"חים אחרים לקבל הצעת מחיר?
מישהו הכריח אותך להתקשר דווקא איתו?
יכול להיות שאם תגיע עם הצעה נגדית של מישהו שמוכן לעשות את אותה העבודה עבור 200 ש"ח, אז הוא יסכים לרדת גם.

נשמע שאתה רץ איתו זמן רב ואתה מרגיש איזה חובה אישית בשבילו.
בסוף זה ביזנס ושוק.

למה אתה מעלה את השאלה הזאת בפורום ולא מולו ומבקש את זה?
אם אתה לקוח של כמעט 0 עבודה, נשמע ש-500 ש"ח בחודש פלוס אלפי לדו"ח השנתי זה גבוה מדי.

למה שלא תבדוק מחירים אונליין ותיצור קשר עם רו"חים אחרים לקבל הצעת מחיר?
מישהו הכריח אותך להתקשר דווקא איתו?
יכול להיות שאם תגיע עם הצעה נגדית של מישהו שמוכן לעשות את אותה העבודה עבור 200 ש"ח, אז הוא יסכים לרדת גם.

נשמע שאתה רץ איתו זמן רב ואתה מרגיש איזה חובה אישית בשבילו.
בסוף זה ביזנס ושוק.
קודם כל, העלתי את זה גם בפניו במייל, וכתבתי לו שאני ממש לא חושב שיש הצדקה לעליית מחיר כזו …….
ושאולי אנחנו כבר פחות מתאימים כי אני צריך אולי משהו יותר קטן ומתאים למידות שלי…..
אבל בכל אופן, אני אעדכן למחיר החדש 500 שקלים עם המשרד בשבוע הבא….וזהו .
ככה כתבתי לו.

פשוט כתבתי פה את ההודעה עוד לפני שהוא ענה לי.

אז אחרי כמה שעות הוא ענה לי במייל, וכתב לי שהכל עלה והוא נאלץ גם לעלות ויש הרבה הוצאות , והוא יודע מה שכר הטירחה שהקולגות שלו לוקחים ובלה בלה בלה
אבל בסוף הוא כתב, שאם אני לא שלם עם העלאה ,הוא בחיים לא יריב איתי על שכר טירחה, ואם לא נראה לי אז שנשאיר את זה ככה.

אז זהו….עכשיו אני צריך להחליט האם להשאיר את השכר טירחה רגיל או לעדכן את הסכום.

כאילו, הוא יכול היה לעשות את זה יותר קל, אם הוא היה כותב לי “אז בסדר , הבנתי מה אתה אומר, באמת ההתעסקות בתיק שלך אולי לא מצדיקה כזו העלאה
בוא נשאיר את זה ככה וזהו “
אבל הוא כתב “אם לא נראה לך הסכום, אז תשאיר את זה ככה”
כאילו, הוא נותן לי לצאת מניאק בזה שאני עושה איתו חשבון על עוד 100 שקל …….

מעצבן להתעסק ככה בקטנות

מניסיון של כבר שני עשורים עם עבודה מול רו"ח והנה"ח...אם הוא טוב(אין טעויות, דוחות מוגשים בזמן, מישהו שאתה יכול להתייעץ איתו ברגע שיש התלבטויות או יש צורך בעזרה, יודע להוריד ממך את מס הכנסה ומעמ אם הם עושים רעש, מעודכן בדברים שקורים בתחום המס וכו...)...כל עוד זה לא מוגזם, תשלם לו את מה שהוא מבקש.
הצרות שיכולות להיות שצריך לתקן אח"כ בגלל רו"ח לא מקצועי...הם רבות.

להשוות שכ"ט זה לא כזה קל...אבל אני משלם למשרד בת"א עבור חברה א כ3500 ש"ח בחודש + 7000 ש"ח הנה"ח.
ולחברה האישית שלי(שאין בה אפילו חשבונית אחת) 1500 ש"ח בחודש לרו"ח + 1500 ש"ח להנה"ח.

ואני שקט שהכל מתקתק בלי בעיות.

תתעסק בלעשות יותר כסף, לא לחסוך 100 ש"ח מול מישהו שיש לו תפקיד די חשוב במערכת שלך.

תראה, כולם צריכים להתפרנס. אם יש לך רואה חשבון ישר, שעונה לך בזמן, ועוזר לך להימנע מטעויות, תישאר איתו. מקסימום תתחיל להגיש עוד חשבוניות ותוסיף לו עבודה.
אתה בהחלט יכול לעשות סקר שוק ולראות כמה אחרים לוקחים.
תבדוק אם אתה יכול לעשות הנהלת חשבונות בעצמך, ולהשאיר לו רק דו"ח שנתי.
הומר— הוא בהחלט רואה חשבון ישר, הוא עונה לי בזמן …אבל בוא…זה לא שאני כל שני וחמישי מדבר איתו.
אני יכול חצי שנה בכלל לא להיות בקשר איתו .
כאילו, יש לו במשרד 3 פקידות , שלכל אחת הוא מחלק את הלקוחות , ורוב הזמן אתה בקשר איתן.ֿֿ
אבל שוב ….גם זה פעם ב……
הרי אין לי כל כך הרבה סיבות להתעלק על הפקידה. (כאמור, אני בסה״כ עם חשבונית אחת מסכנה בחודש , והוצאות מגוחכות של דלק,קצת חשמל, טלפון וזהו)
כמה כבר אני צריך אותן?

ואני מחברים שלי שמעתי שלחלק מהם לוקחים 350 שקל ו 1000 שקל דוח.
ואני בטוח שיש כאלה שיותר , יש כאלה שפחות….
ֿשוב…זה גם נורא תלוי איך הרואה חשבון מציג את עצמו .

הרואה חשבון שלי, נמצא באחד המגדלים המפוארים, עם משרדים נוצצים וכו וכו…….אז עכשיו עם כל ההעלאות של המע״מ, ועם כל ההעלאות המחירים המטורפים
ברור שהוא מנסה לגלגל את כל ההוצאות שלו, על הלקוחות !
וזה ממש מעצבן.
אני בטוח שיש רואי חשבון שעובדים מתוך משרד של חדר, ולכן גם יכולים לא להגזים עם השכר טירחה שלהם

מניסיון של כבר שני עשורים עם עבודה מול רו"ח והנה"ח...אם הוא טוב(אין טעויות, דוחות מוגשים בזמן, מישהו שאתה יכול להתייעץ איתו ברגע שיש התלבטויות או יש צורך בעזרה, יודע להוריד ממך את מס הכנסה ומעמ אם הם עושים רעש, מעודכן בדברים שקורים בתחום המס וכו...)...כל עוד זה לא מוגזם, תשלם לו את מה שהוא מבקש.
הצרות שיכולות להיות שצריך לתקן אח"כ בגלל רו"ח לא מקצועי...הם רבות.

להשוות שכ"ט זה לא כזה קל...אבל אני משלם למשרד בת"א עבור חברה א כ3500 ש"ח בחודש + 7000 ש"ח הנה"ח.
ולחברה האישית שלי(שאין בה אפילו חשבונית אחת) 1500 ש"ח בחודש לרו"ח + 1500 ש"ח להנה"ח.

ואני שקט שהכל מתקתק בלי בעיות.

תתעסק בלעשות יותר כסף, לא לחסוך 100 ש"ח מול מישהו שיש לו תפקיד די חשוב במערכת שלך.
אוקיי אהוד…..קראתי את תגובתך, וזה באמת נתן לי להרהר בקול.

אבל אני באמת שואל :
איזה טעויות כבר יכולות להיות מחשבונית אחת בחודש?

הומר— הוא בהחלט רואה חשבון ישר, הוא עונה לי בזמן …אבל בוא…זה לא שאני כל שני וחמישי מדבר איתו.
אני יכול חצי שנה בכלל לא להיות בקשר איתו .
כאילו, יש לו במשרד 3 פקידות , שלכל אחת הוא מחלק את הלקוחות , ורוב הזמן אתה בקשר איתן.ֿֿ
אבל שוב ….גם זה פעם ב……
הרי אין לי כל כך הרבה סיבות להתעלק על הפקידה. (כאמור, אני בסה״כ עם חשבונית אחת מסכנה בחודש , והוצאות מגוחכות של דלק,קצת חשמל, טלפון וזהו)
כמה כבר אני צריך אותן?

ואני מחברים שלי שמעתי שלחלק מהם לוקחים 350 שקל ו 1000 שקל דוח.
ואני בטוח שיש כאלה שיותר , יש כאלה שפחות….
ֿשוב…זה גם נורא תלוי איך הרואה חשבון מציג את עצמו .

הרואה חשבון שלי, נמצא באחד המגדלים המפוארים, עם משרדים נוצצים וכו וכו…….אז עכשיו עם כל ההעלאות של המע״מ, ועם כל ההעלאות המחירים המטורפים
ברור שהוא מנסה לגלגל את כל ההוצאות שלו, על הלקוחות !
וזה ממש מעצבן.
אני בטוח שיש רואי חשבון שעובדים מתוך משרד של חדר, ולכן גם יכולים לא להגזים עם השכר טירחה שלהם
אני מאמין שגם אתה העלית מחירים מאז 2011, לא רק הוא. אם אתה חושב שהתמורה שאתה מקבל לא מצדיקה את השכר שהוא גובה, לא חסרים אחרים. תעשה סקר שוק קצר, ותראה אם שווה לעבור או לא.
כפי שכתבתי למעלה, אפשר גם לעשות הנהלת חשבונות בעצמך, ולהשאיר אצלו רק את הדיווח השנתי.

אוקיי אהוד…..קראתי את תגובתך, וזה באמת נתן לי להרהר בקול.

אבל אני באמת שואל :
איזה טעויות כבר יכולות להיות מחשבונית אחת בחודש?
זה לא רק חשבונית אחת בחודש. אל תכנס ככה לכיס של ספק שירות. הוא נותן לך מחיר עבור שירות שאתה מקבל...השירות טוב מספיק, המחיר סביר/תחרותי לעומת מה שאתה מכיר? שם זה נגמר.

הוא צריך להיות זמין לך לכל שיחה? כמה שווה כל שיחה כזו?
הוא יודע איך לעבוד מול מס הכנסה, מע"מ, ביטוח לאומי וכו? חוסך לך את הרעש?
היו לך עד היום בלת"מים מול הרשויות? הוא טיפל בהם? או שלא היה לך כלום כי הכל מתקתק? כמה היה שווה לך בזמן במידה והיית צריך להתעסק בזה?
מחר יש לך שאלות על משהו חדש שאתה רוצה לעשות בעסק, מי יענה לך?
אני לא יודע איזה פעילות יש לך בחשבונות אבל אולי צריך לדעת לרשום אותם נכון?(מט"ח, השקעות וכו...)

אתה משלם על הזמינות שלו, על הידע שלו, על העבודה מסביב וכו...
אין כאן מחיר "מוגדר" וכנראה שאם תרצה תוכל לחסוך עוד איזה X כסף בשנה(אתה יכול גם לפי דעתי עבור עוסק מורשה לנהל בעצמך את ההנה"ח ולהגיש דרך כל מיני חברות דוחות...לא לשלם לאף אחד) אז תוכל.

אומר לך מניסיון, זה הפוקוס הלא נכון...לא נשמע שאתה משלם איזה מחיר מופקע...הוא רוצה עוד 100 ש"ח בחודש? ואין לך שום תלונות?...הייתי משלם בכיף.(תעלה את המחיר עבור השירותים שאתה נותן...)
חשוב שהצד של ההנה"ח והרו"ח יתקתק...ושהוא יהיה מקצועי עבור מה שאתה צריך.

זה לא רק חשבונית אחת בחודש. אל תכנס ככה לכיס של ספק שירות. הוא נותן לך מחיר עבור שירות שאתה מקבל...השירות טוב מספיק, המחיר סביר/תחרותי לעומת מה שאתה מכיר? שם זה נגמר.

הוא צריך להיות זמין לך לכל שיחה? כמה שווה כל שיחה כזו?
היו לך עד היום בלת"מים מול הרשויות? הוא טיפל בהם? או שלא היה לך כלום כי הכל מתקתק? כמה היה שווה לך בזמן במידה והיית צריך להתעסק בזה?
מחר יש לך שאלות על משהו חדש שאתה רוצה לעשות בעסק, מי יענה לך?
אני לא יודע איזה פעילות יש לך בחשבונות אבל אולי צריך לדעת לרשום אותם נכון?(מט"ח, השקעות וכו...)

אתה משלם על הזמינות שלו, על הידע שלו, על העבודה מסביב וכו...
אין כאן מחיר "מוגדר" וכנראה שאם תרצה תוכל לחסוך עוד איזה X כסף בשנה(אתה יכול גם לפי דעתי עבור עוסק מורשה לנהל בעצמך את ההנה"ח ולהגיש דרך כל מיני חברות דוחות...לא לשלם לאף אחד) אז תוכל.

אומר לך מניסיון, זה הפוקוס הלא נכון...לא נשמע שאתה משלם איזה מחיר מופקע...הוא רוצה עוד 100 ש"ח בחודש? ואין לך שום תלונות?...הייתי משלם בכיף.(תעלה את המחיר עבור השירותים שאתה נותן...)
חשוב שהצד של ההנה"ח והרו"ח יתקתק...ושהוא יהיה מקצועי עבור מה שאתה צריך.
טוב נו......
אני אספוג עוד 1200 שקל בשנה.

הבעיה שבחודש האחרון, לכל מקום שאני רק זז,
זה מעלה לי ב 50 שקל....הביטוח מעלה ב 40 שקל....
הספר מעלה לי ב 20 שקל
ההוא מעלה ב 10 שקלים.

עוד 1000 ועוד 1000 ועוד 500 בשנה
זה מצטבר!

פשוט מבאס , אבל כנראה שאין דרך למנןע את זה.

אשלם לו עוד 1200 שקל בשנה וזהו.

תודה

כמו שאמרו לך דרך אגב. לעשות דוח חודשי למס הכנסה, ודו חודשי למע"מ זה דבר מאוד מאוד מאוד קל. בוודאי אם יש לך חשבונית אחת של הכנסות, וכמעט אין הוצאות. אם אתה רוצה לחסוך, אתה יכול לעשות את זה בקלות, ולשלם לרואה חשבון רק על הדוח. שגם הוא כאמור קל, אם אין לך שום הפרשות לשום דבר.
ודרך אגב, באמת שאתה לקוח שאין מה להסתבך איתו ואין דברים שצריך ממס הכנסה או ממע"מ.
זו באמת הדרך הכי קלה בשבילך לחסוך כסף. אני אומר את זה בתור אחד שעשה את זה במשך שנים. וזה בלי קשר להעלאת המחיר.

כמו שאמרו לך דרך אגב. לעשות דוח חודשי למס הכנסה, ודו חודשי למע"מ זה דבר מאוד מאוד מאוד קל. בוודאי אם יש לך חשבונית אחת של הכנסות, וכמעט אין הוצאות. אם אתה רוצה לחסוך, אתה יכול לעשות את זה בקלות, ולשלם לרואה חשבון רק על הדוח. שגם הוא כאמור קל, אם אין לך שום הפרשות לשום דבר.
ודרך אגב, באמת שאתה לקוח שאין מה להסתבך איתו ואין דברים שצריך ממס הכנסה או ממע"מ.
זו באמת הדרך הכי קלה בשבילך לחסוך כסף. אני אומר את זה בתור אחד שעשה את זה במשך שנים. וזה בלי קשר להעלאת המחיר.
אני מעדיף לא להתעסק עם זה.
ועדיין…..זכותי לחשוב ש 500 שקל בחודש זו הגזמה

זכותך לחשוב הכל. זה בסדר גמור. אני מניח שאפשר למצוא רואי חשבון בפחות, והם לא יהיו פחות טובים, כי באמת הצרכים שלך פשוטים. ושוב, אני רוצה לעודד אותך לחשוב על זה. זה באמת דבר ממש ממש פשוט שיכול לחסוך לך 6000 שקלים בשנה (בהנחה שתשלם 500). אבל, כל אחד בוחר לשלם על מה שמתאים לו (אני לא מוכן להעביר בעצמי את האוטו טסט, לא משנה מה, ומוכן לשלם על זה). וזה לגמרי בסדר לשלם לאחר לעשות את זה.

סליחה שאני מתערבת אבל מה שאתה מתאר זה דרישות הבסיס של להיות רואה חשבון. על זה משלמים לו על לעבוד מול מס הכנסה ביטוח לאומי ומעמ ושזה שהוא עושה את הדברים הנל בלי טעויות זה באמת המינימום של המינימום של דרישות התפקיד.
רואה חשבון מדהים על חלל יבוא עם הוצאות ליעול יעבור על ההוצאות שלי ויראה מה אפשר לרשום להוצאה מוכרת ויזכיר לי שאני שוכחת להעלות קבלות בשוטף (למשל אם אני מעלה כל חודש ארנונה וחודש אחד שוכחת זו כמובן אחריות שלי , אבל מרואה חשבון על חלל הייתי מצפה למיל מתזכר למה חסר הארנונה החודש)

אתה צוודק ואם אתה רוצה שלח לי הודעה בפרטי ואתן לך הפרטים של הרואה חשבון שלי. מאוד מקצועי זמין ולא עושה טעויות (שוב דרישות היסוד של התפקיד). דרישות בונוס הוא נחמד ונעים מתקן את הטעויות שלי (ויש כאלה) ולא לוקח 500 בחודש.
לדעתי אין משמעות למקום מגורים כי את הקבלות מעלים לדרייב בגוגל וכל התקשורת היא בוואטסאפ ומילים. אבל לך זה מאוד משנה הוא גר במרכז.

אני מעדיף לא להתעסק עם זה.
זכותך לא להתעסק
זכותך לא לעשות לבד
זכותך להתעצבן על זה שהמחיר עלה
וזכותך לחשוב שזו הגזמה

אבל אם באת לדיון עם ההחלטה מה זה משנה:

בכל מקרה - נתנו לך פה עצות טובות.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
זכותך לא להתעסק
זכותך לא לעשות לבד
זכותך להתעצבן על זה שהמחיר עלה
וזכותך לחשוב שזו הגזמה

אבל אם באת לדיון עם ההחלטה מה זה משנה:

בכל מקרה - נתנו לך פה עצות טובות.
לא באתי עם ההחלטה .

רק אחרי שקראתי מספר תגובות, קיבלתי את ההחלטה והודעתי לו שאשלם וזהו.

זה עדיין מעצבן , אבל זה המצב.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
V האם אתם משלמים מס מיותר באינטראקטיב ישראל? (וגם: מחשבון שבניתי) מיסים 1
R איפה אתם עושים ביטוח בריאות וכמה אתם משלמים? צרכנות פיננסית 4
ח השוואת דמי ניהול פנסיה - האם אני או אתם משלמים יותר מדי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 67
I כמה אתם משלמים על אינטרנט+ טלוויזיה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 50
Y כמה אתם משלמים חשבון גז? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 66
M כמה אתם משלמים על טריפלים ואיפה ? צרכנות פיננסית 3
ש כמה אתם משלמים עמלת ניהול בקרן השתלמות IRA שוק ההון 2
א היכן אתם עושים טיפולי שיניים? צרכנות פיננסית 69
Williamsburg איפה אתם רואים את מדד המעוף בסוף 2026 בהנחת החלשה מהותית של האיראנים ואופק מדיני חדש לישראל? שוק ההון 12
A אתם חושבים שמי שמרוויח פחות מממוצע לא יחיה טוב? ואסור להביא ילדים? התפתחות אישית 91
Cat האם אתם ממחזרים בקבוקים גדולים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 52
N האם ב-2026 אתם שוקלים לעבור בפנסיה/השתלמות ממסלול S&P למסלול מנייתי רגיל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
H באיזה כלי/אפליקציה אתם משתמשים כדי לנהל תקציב? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
P אתם זה המקצוע שלכם ? אוף טופיק 14
I כדאי לפתוח 3 קרנות כספיות? (בלוג: מרגע זה אתם טובים בכסף) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 9
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
N האם יש לכם איש קשר בIRA שאותו אתם יכולים לשאול שאלות? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N באיזה דפדפן אתם משתמשים? אוף טופיק 29
I מה אתם מצפים מהחברה הישראלית? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 152
ה איפה אתם קונים בשר? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 37
D למי משמקיע דרך IB בקרנות איריות איזה אתם קונים? פוסטים מאיכות נמוכה 7
T איך אתם מתמודדים עם קיזוז רווחי והפסדי הון? שוק ההון 3
D האם אתם משנים מסלולים של של הגמל וההשתלמות בגלל שהשוק יקר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
D למי שקונה מדדים כל חודש איך אתם עושים את זה? שוק ההון 7
D למשקיעים פאסיביים, איך אתם קונים את הסנופי והנאסדק? שוק ההון 8
S איך אתם מתגוננים מפני מתקפת SIM swapping ? אוף טופיק 35
T מה אתם אומרים על המכפילים של הסנופי שוק ההון 108
I תומכי הליכוד - איך אתם עם התנהגות הממשלה בנושא הגיוס? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 262
E אתם יכולים בבקשה להמליץ על אזניות אלחוטיות אוף טופיק 2
D איך אתם יודעים שהחשבון מסחר שלכם באמת קיים? שוק ההון 18
B איך אתם מנהלים תקציב? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
ב איך אתם חשופים לישראל פיננסית? שוק ההון 26
Y חשבונות מודפסים שתופסים מקום - אתם שומרים עד 7 שנים? מיסים 11
TheTieMan מה אתם חושבים על [פרסום אסור - חסימה לצמיתות] פוסטים מאיכות נמוכה 67
E אתם יכולים להמליץ על אזניות אלחוטיות שלא מצריכות בלוטות' אוף טופיק 7
Williamsburg באיזו הנחה אתם קונים תו הזהב לשופרסל? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
E אתם יכולים להמליץ על אתר בעברית שעוזר בכתיבת קורות חיים? אוף טופיק 1
K מתלבט בין שני ניי'ע מה אתם חושבים שוק ההון 5
E אתם יכולים בבקשה להמליץ על מקרר? אוף טופיק 16
E מקרר שהפסיק לעבוד. כדאי להשקיע בתיקון? ואם לא, איזה אתם ממליצים לקנות? אוף טופיק 6
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
P איך אתם מכירים או הכרתם למטרת זוגיות ? פוסטים מאיכות נמוכה 163
F אתם מפזרים בין כמה ברוקרים ? פוסטים מאיכות נמוכה 16
E אילו יריחונים/מגזינים אתם קוראים? פוסטים מאיכות נמוכה 4
C הייטקיסטים - איך אתם מתמודדים עם תיק השקעות ריכוזי בעקבות RSU? שוק ההון 12
ש חוץ מיס/הוט איזה רשת אתם ולמה? צרכנות פיננסית 5
ד האם אתם רואים בנפילה של הביטקוין בשבוע האחרון הזדמנות קנייה ? פוסטים מאיכות נמוכה 5
I אתם חושבים שיהיה שינוי אחרי המלחמה בממשלה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 358
M כמה נפשות אתם, וכמה כסף בממוצע אתם מוציאים בשנה על חופשות בארץ ובחו"ל? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 43
ב איך אתם עוקבים אחרי התיק שלכם? שוק ההון 17

נושאים דומים

Back
למעלה