פסיוני
משתמש רגיל
- דירוג
- 284
לדעתי - אם האשה רוצה דירה אז תקנה דירה.היי, רציתי להקפיץ פה את השרשור , איפה אתם חושבים שאנחנו עכשיו ? במיוחד בחיפה , האשה ממש לוחצת לקנות דירה ואני חושב שזו טעות , דירות של 2.5מיליון מושכרות ב5500 , וגם כמה אתם מעריכים שהירידות יהיו אם יהיו ? במיוחד באזורים מבוקשים בעיר , כמובן שאין דין עיר תחתית ומחיריה לאזור הכרמל ששם אני לא בטוח שתהיה ירידה משמעותית אם תגיע עקב אוכלוסיה חזקה שגרה באזור וחוסר בנייה חדשה (תמא בעיקר אם יש משהו).
למרות שלדעתי אנו נמצאים לקראת קצה הבועה.
אני אישית נקטתי בדרך זו, למרות דעתי.
למה?
לדוגמה, יצא עם אשתך למסעדה, והתענגתם על מנת סלומון עם ירק כלשהו, ותוך כדי לעיסה מתקרב אליך ידיד מבין, עם גיליון אקסל משונן, ומבהיר לך שעשית טעות, כי אם היית רוכש בעצמך את אותם 500 ג׳ דג, ורוכש בנפרד את העלים והשום וכו וכו, ומבשל בעצמך, ובולסם בפרוזדור ביתך- היה עולה לך 126.24 שח פחות!
מה שאותו ידיד מפספס- שיציאה למסעדה הוא צורך בפני עצמו (מעבר לצורך של לצרוך מנת חלבונים עשירה באומגה 3)
אלא, עצם היציאה=הנאה.
כנ"ל לגבי רכישת נדלן, אם לאשה (או לך) זה יגרום לתחושה טובה- שווה את קורת הרוח הזו...
(אני אישית ניסיתי, והראתי לה את העלות הנוספת שזה יגזול מאיתנו, אך לא נחה דעתה, אז רכשתי. ועד היום אנחנו לא גרנו בה......)