א אחד פשוט משתמש רגיל הצטרף ב 28/12/24 הודעות 209 דירוג 84 15/4/25 #1 אני רוצה קצת לקרוא ולהבין על השקעות נדל"ן בחו"ל מישהו מכיר אתר אובייקטיבי שמסביר מה איך כמה למה? אשמח להפניה למקורות מידע בעברית
אני רוצה קצת לקרוא ולהבין על השקעות נדל"ן בחו"ל מישהו מכיר אתר אובייקטיבי שמסביר מה איך כמה למה? אשמח להפניה למקורות מידע בעברית
א אחד פשוט משתמש רגיל הצטרף ב 28/12/24 הודעות 209 דירוג 84 15/4/25 #2 נכתב ע"י אחד פשוט: אני רוצה קצת לקרוא ולהבין על השקעות נדל"ן בחו"ל מישהו מכיר אתר אובייקטיבי שמסביר מה איך כמה למה? אשמח להפניה למקורות מידע בעברית לחץ כדי להרחיב... @אורי ג. ?
נכתב ע"י אחד פשוט: אני רוצה קצת לקרוא ולהבין על השקעות נדל"ן בחו"ל מישהו מכיר אתר אובייקטיבי שמסביר מה איך כמה למה? אשמח להפניה למקורות מידע בעברית לחץ כדי להרחיב... @אורי ג. ?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,802 דירוג 35,169 15/4/25 #3 נכתב ע"י אחד פשוט: @אורי ג. ? לחץ כדי להרחיב... לא ממש מכיר וזה גם די משתנה ממדינה למדינה. בארה"ב יש לך את BIGGERPOCKETS.
נכתב ע"י אחד פשוט: @אורי ג. ? לחץ כדי להרחיב... לא ממש מכיר וזה גם די משתנה ממדינה למדינה. בארה"ב יש לך את BIGGERPOCKETS.
א אחד פשוט משתמש רגיל הצטרף ב 28/12/24 הודעות 209 דירוג 84 15/4/25 #4 ת נכתב ע"י אורי ג.: לא ממש מכיר וזה גם די משתנה ממדינה למדינה. בארה"ב יש לך את BIGGERPOCKETS. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה אבל אני לא קורא אנגלית נכתב ע"י אחד פשוט: אשמח להפניה למקורות מידע בעברית לחץ כדי להרחיב...
ת נכתב ע"י אורי ג.: לא ממש מכיר וזה גם די משתנה ממדינה למדינה. בארה"ב יש לך את BIGGERPOCKETS. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה אבל אני לא קורא אנגלית נכתב ע"י אחד פשוט: אשמח להפניה למקורות מידע בעברית לחץ כדי להרחיב...
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,802 דירוג 35,169 15/4/25 #5 נכתב ע"י אחד פשוט: ת תודה רבה אבל אני לא קורא אנגלית לחץ כדי להרחיב... אז אני ממש לא חושב שיש לך מה לחפש בנדלן בחו"ל, אא"כ אתה בעל אמצעים.
נכתב ע"י אחד פשוט: ת תודה רבה אבל אני לא קורא אנגלית לחץ כדי להרחיב... אז אני ממש לא חושב שיש לך מה לחפש בנדלן בחו"ל, אא"כ אתה בעל אמצעים.
א אחד פשוט משתמש רגיל הצטרף ב 28/12/24 הודעות 209 דירוג 84 15/4/25 #6 נכתב ע"י אורי ג.: אז אני ממש לא חושב שיש לך מה לחפש בנדלן בחו"ל, אא"כ אתה בעל אמצעים. לחץ כדי להרחיב... אני לא מתכנן להשקיע בנדל"ן בחו"ל רק עניין אותי קצת לקרוא על זה אבל תודה רבה
נכתב ע"י אורי ג.: אז אני ממש לא חושב שיש לך מה לחפש בנדלן בחו"ל, אא"כ אתה בעל אמצעים. לחץ כדי להרחיב... אני לא מתכנן להשקיע בנדל"ן בחו"ל רק עניין אותי קצת לקרוא על זה אבל תודה רבה
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,802 דירוג 35,169 15/4/25 #7 נכתב ע"י אחד פשוט: אני לא מתכנן להשקיע בנדל"ן בחו"ל רק עניין אותי קצת לקרוא על זה אבל תודה רבה לחץ כדי להרחיב... העקרונות דומים בכל מקום בעולם, אולי תלמד על נדלן בארץ?
נכתב ע"י אחד פשוט: אני לא מתכנן להשקיע בנדל"ן בחו"ל רק עניין אותי קצת לקרוא על זה אבל תודה רבה לחץ כדי להרחיב... העקרונות דומים בכל מקום בעולם, אולי תלמד על נדלן בארץ?
א אחד פשוט משתמש רגיל הצטרף ב 28/12/24 הודעות 209 דירוג 84 15/4/25 #8 נכתב ע"י אורי ג.: העקרונות דומים בכל מקום בעולם, אולי תלמד על נדלן בארץ? לחץ כדי להרחיב... פה יש לך לאן לשלוח אותי?
נכתב ע"י אורי ג.: העקרונות דומים בכל מקום בעולם, אולי תלמד על נדלן בארץ? לחץ כדי להרחיב... פה יש לך לאן לשלוח אותי?
ה הורדוס משתמש בכיר הצטרף ב 14/1/21 הודעות 1,915 דירוג 1,572 15/4/25 #9 באירופה או בספרד? תכתוב איזור/מדינה מעניינות אותך ואולי תקבל תשובה
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,802 דירוג 35,169 15/4/25 #10 נכתב ע"י אחד פשוט: פה יש לך לאן לשלוח אותי? לחץ כדי להרחיב... אולי זה? קורס השקעות נדל"ן כדי לנווט בעולם הנדל"ן ולמקסם הזדמנויות צריך כלים מעולים. קורס השקעות נדל"ן וכן יזמות נדלן מאפשר צבירת ידע לימודי איכותי עם התמקצעות משמעותית בתחום הנדל"ן. www.fore-runi.com
נכתב ע"י אחד פשוט: פה יש לך לאן לשלוח אותי? לחץ כדי להרחיב... אולי זה? קורס השקעות נדל"ן כדי לנווט בעולם הנדל"ן ולמקסם הזדמנויות צריך כלים מעולים. קורס השקעות נדל"ן וכן יזמות נדלן מאפשר צבירת ידע לימודי איכותי עם התמקצעות משמעותית בתחום הנדל"ן. www.fore-runi.com
ה הורדוס משתמש בכיר הצטרף ב 14/1/21 הודעות 1,915 דירוג 1,572 15/4/25 #11 נכתב ע"י אחד פשוט: פה יש לך לאן לשלוח אותי? לחץ כדי להרחיב... ממליץ על ערוץ היוטיוב/פודקאסט של יובל שוורצמן - ליצנות פיננסית. לא ממליץ (וגם לא לא ממליץ) על ליווי המשקיעים שלו. הספר האיש עם הפטיש, של גיל רוזנברג.
נכתב ע"י אחד פשוט: פה יש לך לאן לשלוח אותי? לחץ כדי להרחיב... ממליץ על ערוץ היוטיוב/פודקאסט של יובל שוורצמן - ליצנות פיננסית. לא ממליץ (וגם לא לא ממליץ) על ליווי המשקיעים שלו. הספר האיש עם הפטיש, של גיל רוזנברג.