אתייחס בכללי להערות האחרונות
למיטב ידעתי והכל מנסיון שלי בלבד
מעולם לא ביקשו ממני לחתום על מסמך יפוי כח מקל-גמל או מסלייס (שאני הצטרפתי זה היה קל-גמל)
כן ביקשו ממני לחתום שאני מתחייב לבצע את ההשקעות במסגרת החוק, הזה פיסקה מההסכם עליו חתמתי
כל מה שביצעתי, ביצעתי על אחרויותי, וזה רק לנהל את הרכישות שלי במסגרת בנק לאומי שהוא הברוקר שבחרתי
מה שכן, החוק מאפשר לעמית לבחור את הברוקר שלו,לכן אני לא ממש לא מתפלא שיש אנשים שהחליטו לעקוף את החוק כדי להשיג לעצמם דברים שהחוק היה מגביל אותם אחרת
האם סלייס איפשרה לעמיתים להעביר את כספן לאותן קרנות, בוודאי שכן, אבל כל האחרויות היא על הלקוח אם הוא ביקש זאת
הן אם זה ע"י שיכנוע של איזה סוכן ביטוח או חברת ביטוח שיצרה "כלי השקעה" שקיבלה את אישורם של העמיתים
לדעתי, ולדעתי בלבד, סלייס אשמה כאן אך ורק אם היא עבדה בצמוד לאותם נציגי ביטוח ובעקיפין "תיאמה" איתם התניידות כלשהי של כספים מלקוחות
אין לי רגש לאנשים שלקחו סיכון והפסידו, זה הכלל בחיים (מי שלא מסתכן לא שותה שמפנייה), במקרה הזה קיבלו חומץ בן יין
כן, זה חסכונות של תקופה ארוכה של אנשים, אבל היי, בוא לא נהיה תמימים
מי שהחליט להשתמש בכלי של "ניהול עצמי" , שיקח את הניהול והאחרויות על עצמו, באמת
אני חוזר כאן על מנת שלא יתפספס, אני עדיין טוען שהייתה התנהלות חמורה בכל נושא השיוכים של הכספים אשר במסלולים ואשר בניהול עצמי
אבל זה לא נראה כמו זדון אלא יותר כמו "צוות ניהולי רזה וזול" שלא באמת עושה את כל העבודה הנדרשת, לא מודע לדרישות במלואן ומנוהל ע"י חובבנים עד מתחילים