yossik
מודרטור
- הצטרף ב
- 24/1/15
- הודעות
- 13,747
- דירוג
- 15,810
בארץ אין שחיטת עופות בימי שישי ושבת בגלל הכשרות.
המשמעות היא שביום ראשון אתם תקנו עופות שנשארו מיום חמישי.
בעלי הקצביות מגיעים בימי ראשון מאוד מוקדם כדי לשלוף את העופות הישנים מהמקרר/פריזר.
בשעות הפתיחה ראיתי עופות מכוסי קרח.
זה לא אומר הרבה על האיכות אבל בכול אופן, בימי ראשון העופות כבר בני יומיים+
לכן, רצוי להגיע בימי שישי בערך כ 1-2 שעות לפני הסגירה ולקנות במחיר מוזל כי ממש לפני הסגירה מורידים מחירים כדי לפנות שטח מדף לשבוע החדש.
מבחינת הטריות הכי טוב זה לקנות ביום שני וזה כמעט מבטיח לכם שהעוף הוא בן יום אחד.
למי שלא איכפת לו מכשרות אז בכול קצביה כזו העופות טריים, לפחות כאן צפון, כי יש משחטות שעובדות גם בשבת.
בקצבייה מכובדת מוכרים רק עופות ובקר עם מה שניקרא 'פיקוח ווטרינארי' אבל ללא כשרות והכי חשוב - ללא הכשרה במלח שמוציאה כול טיפה של טעם טוב ואת העסיסיות של הבשר.
אם העוף מיועד למרק, או הבקר לקדירה והמוצר כשר ומוכשר, אז רק תוסיפו פחות מלח לבישול.
המשמעות היא שביום ראשון אתם תקנו עופות שנשארו מיום חמישי.
בעלי הקצביות מגיעים בימי ראשון מאוד מוקדם כדי לשלוף את העופות הישנים מהמקרר/פריזר.
בשעות הפתיחה ראיתי עופות מכוסי קרח.
זה לא אומר הרבה על האיכות אבל בכול אופן, בימי ראשון העופות כבר בני יומיים+
לכן, רצוי להגיע בימי שישי בערך כ 1-2 שעות לפני הסגירה ולקנות במחיר מוזל כי ממש לפני הסגירה מורידים מחירים כדי לפנות שטח מדף לשבוע החדש.
מבחינת הטריות הכי טוב זה לקנות ביום שני וזה כמעט מבטיח לכם שהעוף הוא בן יום אחד.
למי שלא איכפת לו מכשרות אז בכול קצביה כזו העופות טריים, לפחות כאן צפון, כי יש משחטות שעובדות גם בשבת.
בקצבייה מכובדת מוכרים רק עופות ובקר עם מה שניקרא 'פיקוח ווטרינארי' אבל ללא כשרות והכי חשוב - ללא הכשרה במלח שמוציאה כול טיפה של טעם טוב ואת העסיסיות של הבשר.
אם העוף מיועד למרק, או הבקר לקדירה והמוצר כשר ומוכשר, אז רק תוסיפו פחות מלח לבישול.
נערך לאחרונה ב: