זוגתי ואני הבאנו את הילדה הבכורה בגיל 37 שלה,
לא הייתה לי בעיה לדחות את זה עוד כמה שנים, אבל הבן זוג בן 36 ולחוץ כאילו השעון שלו מתקתק חחח
@בת העמק - זה באמת כבוד

מעניין..שמעתי פעם הרצאה מרתקת של מישהו שהציג סטטיסטיקה שההכי הרבה מתגרשים או מעט זמן יחסית אחרי שיש ילדים או אחרי שהם כבר גדולים. אבל מה זה חשוב בוא נהייה חיוביים! וזה נכון לגבי גירושים וילדים שצריכים לסבול ולעבור את זה...זה נורא.
@c881 - סרטון חזקק

תודה על השיתוף האישי ובשעה טובה למספר 4 שבדרך!. לשאלתך - אמא שלי דווקא אומרת שהייתי ממש ילדה טובה

כנראה שמגיל 0 אהבתי לישון ומאז שום דבר לא השתנה

ואני מכירה את התמונה ששיתפת - יש בה משהו מצמרר, עצוב אבל נכון...למרות שבאמת אי אפשר לבנות על הילדים בגיל מבוגר וגם לא צריך לשם זה להביא ילדים בעיניי...זה טיעון "בעד" שאני לא מתחברת אליו.
מה יותר (או הכי) מטריד אותך
שלא יהיו לך כוחות פיזים?
שלא תגיעי לפרישה מוקדמת?
שלא יהיה לך מספיק כסף לחיות ברווחה?
אני חושבת שהכל מפחיד אותי אבל שוב - אם היה לי מספיק כסף יכלתי לפרוש מוקדם, לחיות ברווחה ולא להזדקק להרבה כוחות פיזיים כי הייתה לי תמיד עזרה. אז במקרה שלי - לא תהייה לי הרבה עזרה כי ההורים שלי מבוגרים לטפל בילדים והצד השני גר רחוק.....אז אצטרך המוןןן כוחות פיזיים
ובטח שאני לא אוכל לחיות ברווחה כי עכשיו עם המשכורת שלי אני יכולה לחיות דיי טוב וגם לחסוך 40-50% מהמשכורת...לצאת למסעדות, טיולים בחו"ל וכו....עם ילדים אי אפשר גם וגם אז על מה אצטרך לוותר? על ה"פינוקים" שאני מרשה לעצמי עכשיו...
לגבי פרישה מוקדמת - אמרתי לבן זוג את רעיון הפרישה המוקדמת ושאני מתכוונת להמשיך להפריש 50% מהשכר לחיסכון למטרה הזו. אז אני מקווה מאוד שאצליח לעמוד בזה...אם אני צריכה לבחור אחד אז מסכימה עם מה שכתבת - חוסר ביטחון כלכלי
אם יש לך אחיינים, זאת הזדמנות מצויינת לארח אותם/לטפל בהם ולהכיר את העולם הזה לפני ההורות כך שזה לא יהיה הלם גדול כל-כך.
תודה על הטיפ!!מאמר מעניין ונכון.. דווקא באמת יש לי ניסיון יחסי בזכות העזרה לאחים שלי עם אחיינים שלי...הגדולים יותר לא מרגישים אותם הם כמו חברים (מגיל 8 נגיד) אבל כשהם היו קטנים היו כמה פעמים שהם היו מלאכים וכמה פעמים טראומטיות חחח

כמו שכולם מתארים - רכבת הרים.
+1. זו הדרך היחידה לעשות את זה
תודה על החיזוקים!
@ירוק בנשמה - שמחה לשמוע ותודה על התגובה. מן הסתם זה לא נתפס בחברה החרדית ואפילו החילונית בחלקה להסס ברעיון הבאת ילדים.
@amit - נכון. כנראה שפשוט אבין שלא אצליח להבין עד שלא אהיה שם