• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הרכב סל קניות להזמנה לבית - זוג בתל אביב ללא ילדים

ישראלי מצוי

משתמש רגיל
דירוג
181
יוקר המחיה מכה בנו - כמו בכל בית בישראל. ברוך השם משתכרים טוב אבל מחפש דרכים לחסוך.
הגעתי למסקנה שלעשות הזמנה מסופר אוליין כנראה זה הדרך.
אשמח לעזרה מנסיון על מותגים חליפים טובים? מקום שממולץ להזזמין ממנו? ודוגמא כללית להזמנה דו שבועית

תודה מראש

לאחרונה השוויתי בין שופרסל אונליין לקרפור והגעתי למסקנה שאלה בדיוק אותם מחירים (כנראה שהם מתאמים).
אני אמשיך להזמין משופרסל כי הם אמינים במשלוח, אבל מבחינת מחירים אין מה לעשות.

רק צריך להצביע לממשלה שטובת האזרחים אל מול עיניה.

לאחרונה השוויתי בין שופרסל אונליין לקרפור והגעתי למסקנה שאלה בדיוק אותם מחירים (כנראה שהם מתאמים).

יש משהו שאתה נמנע מהלזמין און ליין? כמו פרות או ירקות או בשר ודגים? או שהכל מגיע בסדר מנסיונך האישי?

יש משהו שאתה נמנע מהלזמין און ליין? כמו פרות או ירקות או בשר ודגים? או שהכל מגיע בסדר מנסיונך האישי?
בינתיים מגיע בסדר (פרות אני לא מזמין)

חוץ מביצים שמגיעות שבורות ואת זה אני משלים קרוב לבית.

אישית בסל קניות שלי יצא לי ויקטורי הכי זול.
השירות חלוקה קצת מעצבן, אבל הם מפצים על כך.

בכל מקרה יש אתרים להשוואת מחירים, כמו
https://chp.co.il/

הגעתי למסקנה שלעשות הזמנה מסופר אוליין כנראה זה הדרך.
בתל-אביב זאת בהחלט המסקנה הנכונה.
מקום שמומלץ להזמין ממנו?
עד השנה יכולתי להגיד שופרסל אבל אנחנו לא מתקרבים לשם יותר, לא פיזית ולא און ליין.
אני יודעת שטיב טעם און ליין מקבלים שבחים מבחינת איכות מוצרים, אריזה והגעה בזמן אבל לא התנסיתי. אנחנו קונים פיזית מהסניף הקרוב מוצרים מאד ספציפים כי סך הכל הם יקרים יחסית לאחרים (לא יחסית למחירי תל-אביב).
ודוגמא כללית להזמנה דו שבועית
צריך להבין מה המצרכים המועדפים עליכם כדי לתת רעיונות.
אנחנו קונים פעם בשבוע ועוד השלמות במכולת ליד, אבל אם אתם רוצים לקנות פעם בשבועיים אז כדאי שיהיו לכם יותר השלמות במהלך השבוע כדי לא לזרוק מוצרים שלא מחזיקים מעמד שבועיים.
מה לא יחזיק שבועיים (או לא כדאי לקחת צ'אנס) - ירקות ופירות טריים, ביצים, מוצרי חלב מסוימים (אין לך אפשרות להחליט על תאריכי תפוגה באון ליין), בשר טרי שלא נכנס מיד למקפיא, עלים ירוקים (פטרוזיליה, שמיר, תרד וכו'), לחמים שלא נכנסים מיד למקפיא.

@בת העמק אני מסכים עם מה שכתבת, אבל מופתע מ:
לא מחזיק שבועיים? חשבתי שזה משמעותית יותר, לא?

אגב, אנחנו היינו מזמינים מרמי לוי, לנו יצא יותר זול משופרסל, אבל עברנו לקנות בסניף הפיזי של רמי לוי. בד"כ לא ירקות ופירות, אבל כמעט את כל שאר הדברים.
"חווית הקנייה" ברמי לוי פחות מוצלחת, לטעמי, מאשר בשופרסל, אבל אנחנו מעדיפים בכל זאת בגלל המחירים הנמוכים יותר.

לא מחזיק שבועיים? חשבתי שזה משמעותית יותר, לא?
ביצים מוצר רגיש ואני לא סומכת כל-כך על שרשרת האספקה בארץ (וגם לא עד לארץ אם זה יבוא).
אנחנו קונים אריזה אחת של 12 ביצים שמספיקה לנו מקסימום לשבוע (תלוי אם אני מכינה עוגה או פשטידה באותו שבוע).
"חווית הקנייה" ברמי לוי פחות מוצלחת, לטעמי, מאשר בשופרסל, אבל אנחנו מעדיפים בכל זאת בגלל המחירים הנמוכים יותר.
אם הייתי עניה מרודה, כנראה שהייתי בוחרת ברמי לוי.
אני יכולה להרשות לעצמי ללכת לסופרמרקט נקי גם אם המוצרים יקרים יותר. אנחנו עברנו משופרסל ליוחננוף (שהוא גם זול יחסית) אבל בכל מקרה אנחנו מפזרים קניות בעוד מקומות - טיב טעם (גבינות ולחמים), קצבייה פרטית, בית קליה פרטי והמכולת במושב למוצרים בפיקוח והשלמות (כי חשוב לנו לפרנס גם אותו במידה).
הייתי שמחה לקנות ירקות ופירות בירקנייה אבל המחירים הזויים לגמרי אז ויתרנו.

יש מה לעשות - להזמין מרשת אונליין מתחרה שזולה יותר (רמי לוי למשל), אתה לא צריך את הממשלה שתגאל אותך.

יש מה לעשות - להזמין מרשת אונליין מתחרה שזולה יותר (רמי לוי למשל), אתה לא צריך את הממשלה שתגאל אותך.
הזמנתי מהם פעם אחת. הנסיון שלי - מזעזע - גם איכות הפירות והירקות וגם השירות בשביל קבלת הזיכוי.
בשופרסל, שולחים בוואטסאפ תמונות של כל המוצרים הפגומים ומציינים את המוצרים החסרים ומקבלים זיכוי בלי בעיות ב-99% מהמקרים.

בשופרסל, שולחים בוואטסאפ תמונות של כל המוצרים הפגומים ומציינים את המוצרים החסרים ומקבלים זיכוי בלי בעיות ב-99% מהמקרים.
אולי זה תלוי בסניף. אצלנו זה היה מעולה בשנה-שנתיים הראשונות כשהתחילו.
השנה עשיתי עוד 2 ניסיונות וזה היה כישלון חרוץ מכמה בחינות והוצאנו להם כרטיס אדום (על האון-ליין, בפיזי הם בצהוב).

שופרסל, שולחים בוואטסאפ תמונות של כל המוצרים הפגומים ומציינים את המוצרים החסרים ומקבלים זיכוי בלי בעיות ב-99% מהמקרים.
גם ברמי לוי. יכול להיות שדברים השתנו מאז שהזמנת פעם אחרונה.

אשמח לעזרה מנסיון על מותגים חליפים טובים? מקום שממולץ להזזמין ממנו?
מה לגבי כל הסופרים החברתיים? - זה כנראה מאוד מוגבל מבחינת מגוון ומי יכול לקנות אבל זה יכולה להיות אופציה טובה אם זמין (יש כזה לחברי הסתדרות , יש עוד משהו של הצינור והיה עוד אחד שאני לא זוכר).

אופציה נוספת זה לקנות סיטונאי מזון - היתרון הוא שהם זולים, אבל הם לא מוכנים למכור בכמויות קטנות והמגוון קטן.

וכמו שציינו למעלה שימוש באתרי השוואה מאוד עוזר

פעם רמי לוי היה שולח סוקרים לבדוק את המחירים באושר עד ולהיפך, זה היה מקצוע כמו סדרנים. היום הם עושים את זה דרך פרייסז ודומותיה שמבוססות על החוק שרשתות שיווק צריכות לדווח על מחיריהן כל שעה. כאחד שמבלה הרבה בפרייסז אני רואה איך המתחרים משווים תוך שעה!! לא אתפלא אם יש להם תוכנה שעושה את זה אוטומטית.

היום הם עושים את זה דרך פרייסז ודומותיה שמבוססות על החוק שרשתות שיווק צריכות לדווח על מחיריהן כל שעה
בחודשים האחרונים נתקלתי לא מעט בחוסר התאמה בין המחיר בסופר לבין המחיר באתר השוואת המחיר (אצלי זה CHP) ממש באותו הזמן.
כשסופר יוצא במבצע, באתר ההשוואה כתוב את התנאים ועד איזה תאריך הוא. ואז אנחנו מגיעים פיזית והם אומרים מחיר אחר.
אני יודעת שזה עניין לתביעה או אפילו רק לפניה לארגון צרכני, אבל אין לי חשק להתעסק עם זה. לא נתקלתם בהבדלים כאלה?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S אתר לגילוי אחוז חפיפה בין הרכב קרנות סל שוק ההון 2
2028_שנת_פרישה זיהוי הרכב השקעות - קרן סל מחקה מדדי אג"ח שוק ההון 3
נ מהפכת החשמול של הרכב הפרטי השפעות חיוביות על הסביבה מבחינת זיהום אוויר ורעש אוף טופיק 23
C הרכב תיק השקעות לטווח ארוך שוק ההון 2
א הרכב תיק לטווח הקצר שוק ההון 2
D דעתכן.ם על הרכב תיק ראשוני שוק ההון 6
א משקיע חדש-שאלה על הרכב התיק. שוק ההון 3
א התייעצות לגבי איזון תיק מבחינת הרכב מטבעות שוק ההון 2
O שאלה לגבי הרכב נכסי קרן כספית שוק ההון 6
F חיפוש ני"ע והבנת הרכב קרן נאמנות שוק ההון 8
S הבדל בין היקף נכסים וחשיפות לבין פירוט הרכב הנכסים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
F ניצול ירידות לשינוי הרכב התיק שוק ההון 1
לאץ' הרכב נכסים פנסיה מנייתית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
S הפניקס השתלמות מחקה מדד s&p500 - הרכב נכסים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
N האם למכור את הרכב? (סטודנט) צרכנות פיננסית 10
M הרכב הלוואת משכנתא שקיבלתי מהבנק נדל"ן 16
א המלצה על הרכב תיק שוק ההון 9
נ "גם לי יש תיק אחד" - שאלות על הרכב תיק שוק ההון 2
M דעתכם לגבי הרכב תיק התחלתי שוק ההון 5
E דמי אחזקת רכב או החלפת ההטבה בשכר ברוטו גבוה יותר בגובה דמי החזקת הרכב, מה עדיף מבחינת מס? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
B מבט על הרכב התיק שלי שוק ההון 10
ר הרכב נכסים של קרנות הסל. מה קורה כאן? שוק ההון 19
ה הרכב נכסים מול מדיניות השקעה שוק ההון 1
M777 אג"ח ממשלתי לא צמוד - מה היתרון באחזקתו ובאיזה הרכב מומלץ למשקיע הפאסיבי? שוק ההון 52
Q האם שיניתם את הרכב התיק בגלל הקורונה? שוק ההון 3
S דעות על הרכב תיק השקעות פסיבי שוק ההון 16
S ייעוץ על הרכב תיק השקעות ושאלות נוספות שוק ההון 15
A הרכב מזומן בתיק וסיכון מט״ח שוק ההון 16
ה הרכב מניות עולות ויורדות בתוך מדד שוק ההון 1
S הרכב התיק שלי ושינויים גדולים שצפויים בקרוב (אזרח ישראלי שחי בארה״ב ובקרוב יהיה תושב חוזר) שוק ההון 120
T הרכב תיק הכולל נדל"ן - פידבק שוק ההון 12
M דעות על הרכב תיק שוק ההון 10
נ כמה עולה לכם הרכב בחודש? אוף טופיק 86
D הרכב המדד msci world ac שוק ההון 7
Y הרכב תיק הארי בראון - השוואה בין אפשרויות שוק ההון 8
לא חשוב שמות דעות בדבר הרכב תיק ההשקעות שלי - טיוטא ראשונית שוק ההון 67
Yos הרכב תיק השקעות אישי שוק ההון 33
Benjamin W האם הירידות השפיעו על הרכב הפרוטפוליו שלכם? שוק ההון 11
B אשמח לדעתכם על הרכב משכנתא נדל"ן 23
wa11a עז״ב [עשה זאת בעצמך] בתחום הרכב התפתחות אישית 16
R התייעצות לא מחייבת על הרכב תיק פשוט/פשטני? שוק ההון 3
F כמה כסף אני מפסיד כשלא מחדש את הרכב? צרכנות פיננסית 37