• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

השוואת תנאים לקרן השתלמות IRA

עליך ההוכחה. אני טוען שארה"ב בכלל לא ממסה רווחי הון על נכסים אמריקאיים לאזרחי חוץ שאינם תושבים, בלי קשר לאמנה. לא במקור ולא בחיוב דיווח.
+1
לפי הדין הפנימי בארהב SECTION 871 , אין מיסוי על רווחי הון ל nonresidend elien's. לגבי נדלן חוק מיוחד נחקק ב 1980 Foreign Investment in Real Property Tax Act, הממסה זרים על רווחי הון בנדלן.
העובדה שלא ניכו לך מס במקור לא אומרת שלא חלה עליך חובה לדווח ולשלם.
זה תיאורטית נכון, אבל בדרך כלל מדינות מחייבות ניכוי מס במקור לתושבי חוץ (אין להם אפשרות אכיפה אחרת). לדוגמא, לגבי נדלן בארהב הקונה האמריקאי צריך לנכות מס בשיעור של 15% מסך הקנייה (הסכום הוא במיוחד כל כך גבוה, כך שהוא מכסה את החבות בכמעט כל מקרה. אפשר לקבל החזר על ידי הגשת דוח).

על זה אינני חולק.

איך יכול להיות שאינך חולק ומנגד אתה רושם:

עליך ההוכחה. אני טוען שארה"ב בכלל לא ממסה רווחי הון על נכסים אמריקאיים לאזרחי חוץ שאינם תושבים, בלי קשר לאמנה. לא במקור ולא בחיוב דיווח.

בכל אופן, הויכוח לא מעניין ולא מגובה אסמכתאות. לכן אפסיק ברשותך.

+1
לפי הדין הפנימי בארהב SECTION 871 , אין מיסוי על רווחי הון ל nonresidend elien's. לגבי נדלן חוק מיוחד נחקק ב 1980 Foreign Investment in Real Property Tax Act, הממסה זרים על רווחי הון בנדלן.
אני חושב ששניכם מדברים על אחזקת מיעוט במניות נסחרות בבורסה. בכל מקרה לא מבין מספיק כדי לתרום.
כן מכיר את הגישה הכללית של פקודות / חוקי / תקנות מס הכנסה והם בדברך כלל - אתה חייב מס על הכל אלא אם הוחרג ספציפית.

אני חושב ששניכם מדברים על אחזקת מיעוט במניות נסחרות בבורסה. בכל מקרה לא מבין מספיק כדי לתרום.
כן מכיר את הגישה הכללית של פקודות / חוקי / תקנות מס הכנסה והם בדברך כלל - אתה חייב מס על הכל אלא אם הוחרג ספציפית.
לגבי ארהב פשוט אין מיסוי (לא קשור לחברות נסחרות או לא ולאחוז ההחזקה).
לגבי ישראל, בעבר, באמת היה מיסוי על רווחי הון של זרים בחברות ישראליות, אבל זה השתנה כבר מזמן. היום לפי סעיף 97 לפקודה כמעט אין מקרים בהם יש מס רווחי הון לזרים (למניות של חברות רגילות נסחרות או פרטיות ולא קשור לאחוז החזקה, (אני לא מדבר על חברות נדלן) (באמנה עם ארהב ישנם החרגות כשההחזקה היא מעל 50%, אבל זה זה נכתב כשהדין הפנימי בישראל היה שונה. יש הרבה דברים באמנה שצריכים רענון...)

מספר שאלות לחוסכים שנותרו בהלמן אלדובי:
האם עדיין אין תשלום קבוע למזרחי ומשלמים רק על קניה ומכירה ? כלומר האם אין דמי ניהול חשבון/דמי משמורת ושאר מרעין בישין ?
האם החשבון שנפתח במזרחי לטובת ה ira הוא על שם הלמן אלדובי או על שם החוסך ?
יש כתובת מקצועית מעודכנת במזרחי לשאלות בנושא מותר ואסור בחשבון ira ? תודה !

האם עדיין אין תשלום קבוע למזרחי ומשלמים רק על קניה ומכירה ? כלומר האם אין דמי ניהול חשבון/דמי משמורת ושאר מרעין בישין ?

לא התווספו שום תשלומים מעבר לדמי ניהול והעמלות שסוכמו.
למה שיהיה תשלום קבוע למזרחי?

תודה. באלטרנטיבות אחרות יש ובסכומים לא מבוטלים. לדוגמא ב ira ישראל וב ibi. ב ira ישראל למשל חשבון ניירות ערך זרים בלאומי כרול בעמלה שנתית מינימלית של 240 שח.
אם הבנתי נכון, בקבוצה סגרתם רק דמי ניהול מוזלים, נכון ? השאר בעצם רגיל.

נערך לאחרונה ב:
אה אוקי, לא ידעתי.

אני לא יודע בדיוק מה זה "רגיל" כי אין לי למה להשוות..
הדמי ניהול נמוכים, כן.

האם החשבון שנפתח במזרחי לטובת ה ira הוא על שם הלמן אלדובי או על שם החוסך ?
החשבון על שם החוסך.
מעבר לעמלת קניה/מכירה, יש עמלת המרת מטח (אם אתה קונה ניירות ערך ב-דולר/יורו) ובעקרון נסגר דמי ניהול מול הלמן אלדובי שיורד כדמי ניהול כל חודש, תלוי כמה כסף יש לך בחשבון.
על 100,000 יוצא כ-20 שח בחודש שזה ה-240 שח שציינת מול IRA ישראל.
אבל שוב, תלוי סכום שיושב בחשבון... אם יש פחות אז התשלום יהיה נמוך יותר ולהיפך.

@c881
תודה רבה !
ל ira ישראל משלמים 0.25% שזה מקביל לדמי הניהול שמשלמים להלמן אלדובי, אך בira ישראל אתה חייב לשלם תשלום קבוע לחבר בורסה שאתה בוחר מבין 4 אופציות והמינימום הוא 15 שח לחודש עבור ibi או אקסלנס. לאומי יקרים יותר בגלל המינימום שציינתי.
אני מבין שבהלמן אין תשלום נפרד למזרחי וזה מצוין למשקיע שמבצע מינימום פעולות גם אם דמי הניהול מצבירה קצת יותר גבוהים. היום אגב דמי הניהול להלמן הם 0.3% והם מתנים ira במינימום חצי מליון.
התקשורת עם מזרחי בנוגע לira היא תמיד דרך הלמן או שיש כתובת מקצועית אצלם ? כתבתם בזמנו על סניף שחק. יש מישהו ספציפי שם ?
הטבת השער היא עדין 0.5 פרומיל ?
תודה !

@c881
תודה רבה !
ל ira ישראל משלמים 0.25% שזה מקביל לדמי הניהול שמשלמים להלמן אלדובי, אך בira ישראל אתה חייב לשלם תשלום קבוע לחבר בורסה שאתה בוחר מבין 4 אופציות והמינימום הוא 15 שח לחודש עבור ibi או אקסלנס. לאומי יקרים יותר בגלל המינימום שציינתי.
אני מבין שבהלמן אין תשלום נפרד למזרחי וזה מצוין למשקיע שמבצע מינימום פעולות גם אם דמי הניהול מצבירה קצת יותר גבוהים. היום אגב דמי הניהול להלמן הם 0.3% והם מתנים ira במינימום חצי מליון.
התקשורת עם מזרחי בנוגע לira היא תמיד דרך הלמן או שיש כתובת מקצועית אצלם ? כתבתם בזמנו על סניף שחק. יש מישהו ספציפי שם ?
תודה !
אם אתה מחפש לפתוח חשבון ira חדש, יש קבוצת רכישה שלדעתי עדיין אפשר להצטרף אליה
זה הלינק לקבוצת הרכישה של קופות גמל וקרנות השתלמות בניהול אישי

תודה !
אתה קונה ני"ע דרך מזרחי. כן, זה סניף שחק. יש בנקאי שאתה יכול לפנות אליו. הטבת שער היא בין 0.5 ל0.7 על השער של מזרחי

התקשורת עם מזרחי בנוגע לira היא תמיד דרך הלמן או שיש כתובת מקצועית אצלם ?

דרך מזרחי. אפשר בטלפון או בהתכתבות דרך האתר. אם אני לא טועה יש שם גם אופציה ללייב צ'ט אבל אני לא ניסיתי.

תודה @roneng , אני כבר רשום לקבוצה ומקווה להנות מפירות ההתאגדות. ספציפית אני רוצה לאתר קופה שבה אוכל לחסוך באמצעות פיקדון בדולר אוסטרלי עם מינימום עלויות קבועות ושבסוף גם אוכל למשוך את הכסף בדולרים אוסטרלים לחשבון ממוסה על שמי מבלי לעבור דרך השקל. זה כנראה אפשרי במידה והחשבון נפתח בבנק אבל זה דורש עבודת מחקר ולא בטוח שבכל חברה זה יתאפשר. נציג של מזרחי אמר לי שבחשבון ממוסה אקבל 2.1% אחוז לשנה וזה הפתרון הכי טוב עבורי, אם אכן אוכל למשוך את הכסף בדולרים אוסטרליים.

אתה קונה ני"ע דרך מזרחי. כן, זה סניף שחק. יש בנקאי שאתה יכול לפנות אליו. הטבת שער היא בין 0.5 ל0.7 על השער של מזרחי
תודה אליה. את הטבת השער של 0.7% אפשר לקבל בפועל. בדיון פה נכתב שבפועל גם טלפונית וגם באתר ההטבה היתה רק 0.5%. איך אני מדבר עם הבנקאי הזה? פשוט להתקשר לסניף שחק ולבקש פקיד שמטפל ב ira ? השגת לקבוצה תנאים מעולים. כל הכבוד !

תודה @vieri , אבדוק את האתר שלהם ואשלח מייל. יש עמוד ספציפי ל ira?

בדיון פה נכתב שבפועל גם טלפונית וגם באתר ההטבה היתה רק 0.5%. איך אני מדבר עם הבנקאי הזה? פשוט להתקשר לסניף שחק ולבקש פקיד שמטפל ב ira ?

לא יודע למה הכוונה "גם טלפונית וגם באתר". זה לא משנה, זה תלוי בתנאים שסיכמתם עליהם.
ספציפית בקשר להמרת מט"ח - אני מתקשר ומבקש להמיר. אולי אפשר גם דרך המייל/צ'ט באתר, לא בדקתי.

וכן, אתה מתקשר ואומר שיש לך חשבון קרן השתלמות ira דרך הלמן אלדובי והם ידעו למי להפנות אותך.
בעיקרון השם של הבנקאי שלך מופיע גם באתר במערכת מסחר.

דיברתי עם מיטב לגבי קרה"ש ira והנציג הציע לי 0.5 אחוז, ובלי ira 0.6.
דרך מי/איך אפשר להגיע ל0.3٪ שהוזכר כאן? תודה

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I השוואת תנאים בבנק מזרחי להצעות הייטקזון/מועדון הוט צרכנות פיננסית 42
C השוואת תנאים בפנסיה והשתלמות עבור מחקי מדד/IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S השוואת תנאים שנתנו לי לפתיחת תיק בפסגות שוק ההון 9
F השוואת תנאים - בנק ובית השקעות שוק ההון 27
C פתיחת חשבון בנק בארה"ב - השוואת תנאים צרכנות פיננסית 11
M דירה למגורים- השוואת עסקאות 38/2 נדל"ן 6
G עובר מעסיק וניצב בפני החלטה אם להשאר או לעבור קופה (השוואת דמי ניהול) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
G התייעצות | השוואת תיק עצמאי לקרן השתלמות שוק ההון 1
S תא35 ותא125 - השוואת קרנות סל שוק ההון 3
SolidAce השוואת פקדונות שוק ההון 2
ה השוואת 2 מסלולי S&P500 של מגדל בתשואה שונה לחלוטין פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
N פעם ראשונה פה והשאלה היא לגבי השוואת עמלות שוק ההון 5
צ השוואת תשואה של תיקי השקעות שוק ההון 23
E השוואת השתלמות בניהול אישי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ל השוואת ביצועי ETF שנסחר בבורסות שונות שוק ההון 2
I השוואת סטטוס למתחמי פינוי בינוי נדל"ן 1
ח השוואת דמי ניהול פנסיה - האם אני או אתם משלמים יותר מדי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 69
JBUZZ השוואת קרנות כספיות לפיקדון בנקאי שוק ההון 48
ה המלצות הוועדה: השוואת תנאי מיסוי למסחר עצמאי שוק ההון 40
מומו הברווז השוואת מערכות מסחר (ברמה הטכנולוגית) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E השוואת קניית דירה לשכירה נדל"ן 8
M קניית $ השוואת IBKR מול בנק מקומי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 16
S השוואת משכורת בין טקסס לתל אביב אוף טופיק 6
ד השוואת מניה לקרן סל? שוק ההון 2
פ השוואת עלות: העברת כספים לIBKR פוסטים מאיכות נמוכה 5
S אודה להמלצה על אתר אחד שמאפשר השוואת גרפים/תשואות גם של ETF אמריקאיות וגם של ETF איריות שוק ההון 11
צ השוואת מספרי ניירות ערך (טיקרים) שוק ההון 7
J השוואת עמלות בקניית ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 42
ס השוואת קופת גמל להשקעה מול מסחר עצמאי שוק ההון 15
M קניית דירה ראשונה בפרויקט דירה בהנחה - השוואת תמהילים נדל"ן 52
V השוואת ביטוחי בריאות פרטיים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
ס השוואת פתיחת חשבון בנק בקפריסין מול אנגליה צרכנות פיננסית 2
D השוואת דמי ניהול או מעבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
M על השוואת מחירים נכונה למוצר בסופר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 39
F השוואת עמלות מסחר ב-tase.co.il ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
A השוואת אפשרויות פדיון פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
M השוואת תשואות בS&P 500 בקרונות השתלמות / קופות גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
M השוואת קרנות השתלמות וקופות גלמל להשקעה מחקה מדד SP 500. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א השוואת תשואות קופות גמל לסנופי שוק ההון 8
כ השוואת ביצועי קרנות נאמנות למדד שוק ההון 4
T השוואת תשואות קרנות מחקות ישראליות מול איריות - ממצאים אמפיריים? פוסטים מאיכות נמוכה 0
A מכירים אתר השוואת תיקים שלוקח בחשבון מס על איזון? שוק ההון 19
I השוואת תמהילים של משכנתא נדל"ן 9
T השוואת עמלות בין הבנק למיטב דש שוק ההון 11
Mose השוואת הצעות של בתי השקעות ישראליים שוק ההון 26
א השוואת הצעת עבודה אמריקאית לישראלית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
Y השוואת משכורות בהייטק התפתחות אישית 12
K השוואת תיק מנוהל לתיק עצמאי שוק ההון 2
S ביטוח רכב - השוואת מחירים 2021 צרכנות פיננסית 9
Y אלטשולר שחם VS מיטב דש - השוואת תשואות שוק ההון 28

נושאים דומים

Back
למעלה