לא מצאתי שירשור בנושא ויכול להיות שזה יוכל לעזור לאחרים.
אם הפוסט מאיכות נמוכה או לא במקום הנכון אז מצטער. המטרה בפוסט זה שאנשים יוכלו לקבל תמונת מצב לגבי מחירי העמלות בקניית ביטקוין. ובהתאם להחליט מה המסלול המועדף עליהם לקניה. הפוקוס שלי הוא למשקיע המתחיל ולכן לא התייחסתי להנחות בעמלות בסכומים גדולים יותר שהחברות נותנות.
התחלתי לברר, האופציות בינתיים:
הוריזון אלטשולר שחם:
*עמלות קנייה ומכירה*:
4000 -20000 שח 5% לכל המטבעות למעט אתריום - 5.5% לאתריום.
**במידה ותתבצע העברה שקלית- מרווח ההמרה הינו 0.7%.
*שירותי משמורנות של חברת ביטגו האמריקאית - עלות משמורן*:
• חיוב רבעוני בסך 0.06%.
• עלות משיכת המטבעות הינה 0.05% בעת משיכת המטבעות
מארנק פרטי
20 ש״ח למשיכה
Bits of gold
* קניה ומכירה בהעברה בנקאית: עמלת השירות נעה בין 1.95% - 1.20%, ונקבעת בהתאם לאמצעי התשלום הנבחר ולנפח העסקאות המצטבר של הלקוח/ה בשלושת החודשים האחרונים. ישנה עמלת מינימום של 43 ש״ח לעסקה.
* קניה בכרטיס אשראי: עמלת שירות + 3.5% עמלת סליקה. ישנה עמלת מינימום של 13 ש״ח לעסקה.
* קניה בהוראת קבע: 1.55% מסכום ההעברה בפיאט
* קניה בכספומט הביטקוין: 5%
* עמלת משיכת מטבעות (נגבית בעת קניה מטבעות לארנק חיצוני / בעת משיכת מטבעות מהארנק הקר המנוהל): 0.95%
* עמלת הפקדת מטבעות (נגבית בעת מכירת מטבעות מארנק חיצוני): 1.95%
* לכל העמלות יתווסף מע״מ כדין.
מישהו יכול לשתף על העמלות (כולל עמלות מינימום) בקראקן? שאר בתי המסחר הישראלים/לא ? קשה לי לעקוב, אני ממשיך בבדיקות ואשרשר כשאמצא עוד נתונים. בעיקר בבורסות בחו״ל שם יותר קשה לי להוציא את המידע, אולי מישהו יכול לשתף מנסיונו
אם הפוסט מאיכות נמוכה או לא במקום הנכון אז מצטער. המטרה בפוסט זה שאנשים יוכלו לקבל תמונת מצב לגבי מחירי העמלות בקניית ביטקוין. ובהתאם להחליט מה המסלול המועדף עליהם לקניה. הפוקוס שלי הוא למשקיע המתחיל ולכן לא התייחסתי להנחות בעמלות בסכומים גדולים יותר שהחברות נותנות.
התחלתי לברר, האופציות בינתיים:
הוריזון אלטשולר שחם:
*עמלות קנייה ומכירה*:
4000 -20000 שח 5% לכל המטבעות למעט אתריום - 5.5% לאתריום.
**במידה ותתבצע העברה שקלית- מרווח ההמרה הינו 0.7%.
*שירותי משמורנות של חברת ביטגו האמריקאית - עלות משמורן*:
• חיוב רבעוני בסך 0.06%.
• עלות משיכת המטבעות הינה 0.05% בעת משיכת המטבעות
מארנק פרטי
20 ש״ח למשיכה
Bits of gold
* קניה ומכירה בהעברה בנקאית: עמלת השירות נעה בין 1.95% - 1.20%, ונקבעת בהתאם לאמצעי התשלום הנבחר ולנפח העסקאות המצטבר של הלקוח/ה בשלושת החודשים האחרונים. ישנה עמלת מינימום של 43 ש״ח לעסקה.
* קניה בכרטיס אשראי: עמלת שירות + 3.5% עמלת סליקה. ישנה עמלת מינימום של 13 ש״ח לעסקה.
* קניה בהוראת קבע: 1.55% מסכום ההעברה בפיאט
* קניה בכספומט הביטקוין: 5%
* עמלת משיכת מטבעות (נגבית בעת קניה מטבעות לארנק חיצוני / בעת משיכת מטבעות מהארנק הקר המנוהל): 0.95%
* עמלת הפקדת מטבעות (נגבית בעת מכירת מטבעות מארנק חיצוני): 1.95%
* לכל העמלות יתווסף מע״מ כדין.
מישהו יכול לשתף על העמלות (כולל עמלות מינימום) בקראקן? שאר בתי המסחר הישראלים/לא ? קשה לי לעקוב, אני ממשיך בבדיקות ואשרשר כשאמצא עוד נתונים. בעיקר בבורסות בחו״ל שם יותר קשה לי להוציא את המידע, אולי מישהו יכול לשתף מנסיונו