אחלה של שירשור!
איך הוא לא 20 עמודים - אני לא יודע... יש כל כך הרבה מה לכתוב פה מלבד מג'דרה, שאני חושש שאם אתחיל, הטקסט יכתוב את עצמו והנה הלכו להם 40 דקות מהחיים שלי וזמן קריאה של שעה לקורא הממוצע.
מה שכן, בתור האבא הלא מוגדר
והלא מגדר של המינימליסטים פה (אל תתווכחו איתי, זה מיותר), שני רק לעמית נויפלד מתנועת ההאטה (איך העזתם לא להזכיר אותו פה?) מהשרשור עולה שלא מעט מגיבים פה הם מינימליסטים.
לא בכאילו ולא ממש ליד, אלא ממש מינימליסטים.
לא גיבורי העל של המינימליזם, לא הקפטן אמריקה של המינימליזם, אבל בהחלט שמינימליסטים... כנראה שלא צרכניסטים.
שורה תחתונה -
אתם על הרצף. ברכות.
גשו לקבלה לקבל את אין הפרס שלכם, או את הסיור לליקוט חדוות השדה וחרצית המטבח, עושים גם וובינרים על רווחת המיצמוץ ברבעון הקרוב של מריחת הסודה לשתייה על הצד הפנימי של הלבן של העפעפיים (סגולה לבנות זכרות - בכל זאת, במינימליזם עסקינן).
קצת חוטא למינימליזם שדי
[מאוד] קשור לסביבתנות/אקולוגיה כל טיולי החו"ל שלכם, והאמת שבא מקולקל, אבל אני מוכן להגן עליכם מול האדמין של תנועת המינימליזם האינטרגלקטית (קוראים לו ארטיום) בבית המשפט המינימליסטי לצדק (בממ"צ) כדי להחריג אתכם מהכלל.
בכל זאת, אתם מקהילת הסולידית ויש לנו נקודות זכות, פטור ממס רווחי און ושלל הטבות ברשות למלחמה במלחמה במיצים (במיוחד המיצים שהם בלי הסיבים, אלה רק עם פרוקטוז ומים לא מסוננים).
יש לכם טלוויזיה? - אם כן, ניצחתי אתכם.
יש לכם סלון? - אם כן, ניצחתי אתכם.
יש לכם דוד חשמלי בלבד? - אם כן, ניצחתי אתכם.
יש לכם שוטף רצפות? - אם לא, ניצחתם אותי.
יש לכם Dyson? - אם לא, ניצחתם אותי.
מה זה מינימליזם?
מינימליזם זה
לאט.
מינימליזם זה
מעט.
מינימליזם זה הרבה פחות מה"יותר מדי" הזה של העולם הצרכניסטי (פרדוקס הבחירה).
כן, לפעמים מינימליזם זה גם להחסיר מעצמך (במידה) בשביל ה- Greater good, בהנחה והאישיות שלך פסאודו-מפותחת מעבר לפירמידת הצרכים המשתקת של מסלואו.
תשמעו, לפעמים מינימליזם זה גם אחלה של טרק אלקטרוני, בלי שום מילים, בלי סיפור, בלי ההוא אהב אותי ועכשיו הלך, ההיא בגדה בי ועכשיו אני מדוכדך, בלי מסר, בלי התחלה אמצע וסוף....
נטו צלילים.
למינימליזם, מבלי להתחנף או לסנגר עליו, יש אלף ואחת צורות, פירכוסים, עיוותים וניצנוצים...
מה שכן, אם קניתם מסגרת משקפיים מאופטיקה הלפרין ב- 80 ש"ח ולא Ray Ban ב- 500 ש"ח אתם לא מינימליסטים.
ואם יש לכם רק 4 דג'ינסים, אתם גם לא מינימליסטים.
ואם אתם קונים את הבגדים שלכם בתמנון ולא בברשקה, אז אתם גם לא מינימליסטים.
אם אתם מסתבנים עם הוואי ולא עם פנטן, אתם גם לא מינימליסטים.
יש תנאי סף, ולא יעזור לחפף.