• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קיצוץ עמלות בבנק

• פותח הנושא פותח הנושא Homer
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ב-IBI אני משלם 24 ש"ח לחודש. אני לא קונה מניות ואג"חים אלא רק קרנות מחקות של מניות ואג"חים אז אין עמלות קניה/מכירה. יש רק דמי נאמנות לפי מה שכתוב בתשקיף הקרן (0.03%).
אתה יכול לתת דוגמה לקרן מחקה שקנית ב-IBI ובוודאות לא שילמת עמלות מכירה/קניה?
כי בברוקרים אחרים, למשל מיטב, העמלות האלה נגבות עבור קרנות מחקות (בניגוד לקרנות נאמנות שאינן מחקות כמובן).

אתה יכול לתת דוגמה לקרן מחקה שקנית ב-IBI ובוודאות לא שילמת עמלות מכירה/קניה?
כי בברוקרים אחרים, למשל מיטב, העמלות האלה נגבות עבור קרנות מחקות (בניגוד לקרנות נאמנות שאינן מחקות כמובן).
5112628 - פסגות מחקה ת"א 100
5117627 - איביאי סל ממשלתי מאוזן
לא ראיתי במקום כלשהו תשלום על עמלת קנייה וגם לא כתוב כלום בפירוט החודשי. מחיר הקנייה שמופיע זהה למחיר המכירה.

5112628 - פסגות מחקה ת"א 100
5117627 - איביאי סל ממשלתי מאוזן
לא ראיתי במקום כלשהו תשלום על עמלת קנייה וגם לא כתוב כלום בפירוט החודשי. מחיר הקנייה שמופיע זהה למחיר המכירה.
כנ"ל. יש לי קרנות מחקות של 3-4 בתי השקעות שונים, על מניות בארץ ובחו"ל, וב-IBI אני לא משלם עמלות ק/מ וכן נאמר לי בפירוש על ידי נציג חדר המסחר שאין עמלות על רכישת קרנות.

אני מעדיף להשאר עם החשבון הנוכחי עם כל ההסטוריה
שיקול מוזר. מה המשמעות של "היסטוריה"? היום עברתי לבנק אחר, וההיסטוריה היחידה שעניינה אותם זה שלושה חודשים אחורה. וקיבלתי תנאים הרבה הרבה יותר טובים ממה שהסכימו לתת לי בסניף של הבנק הקודם שיש לי בו "היסטוריה" רבת שנים. אז את מי מעניינת בכלל ההיסטוריה שלך?

אני מנסה לעזור לאבי לבטל לחלוטין את דמי ניהול פיקדון שהוא משלם בבנק . הוא כרגע בבנק לאומי עם תיק של מיליון וחצי + והם לא מוכנים לבטל זאת כליל. כרגע משלם 0.2% דמי ניהול. הוא ניסה לקבל הצעה מבנק הפועלים , אבל שם אמרו לו שרק לקוחות עם תיק של מעל 9 מיליון שקל!!! לא משלמים דמי פיקדון. מציעים לו "הנחה" של 68 אחוז מהתעריפון ששווה ערך למה שהוא מקבל בבנק שלו. ראיתי בפרסומים של בנק ישראל שמצב העמלות בשאר הבנקים הוא רק גבוה יותר . אולי בגלל שהוא גר ברעננה אז הוא לא נחשב כלקוח "גדול" ולא מוכנים להתגמש כלפיו.
הוא לא רוצה / יכול לעבור לבית השקעות , כי הוא פנסיונר ומפחד לעבוד לבד על מערכת מסחר . בנוסף - הוא אוהב את הפגישות עם יועץ ההשקעות בבנק (הוא נהנה מתשומת הלב D: ) שדוחף לו שטויות אחת לחודש . בקיצור - הבנקים מנצלים תמימות של פנסיונר ולא נראה לי שיש עבורו אלטרנטיבות ...

אני מנסה לעזור לאבי לבטל לחלוטין את דמי ניהול פיקדון שהוא משלם בבנק . הוא כרגע בבנק לאומי עם תיק של מיליון וחצי + והם לא מוכנים לבטל זאת כליל. כרגע משלם 0.2% דמי ניהול. הוא ניסה לקבל הצעה מבנק הפועלים , אבל שם אמרו לו שרק לקוחות עם תיק של מעל 9 מיליון שקל!!! לא משלמים דמי פיקדון. מציעים לו "הנחה" של 68 אחוז מהתעריפון ששווה ערך למה שהוא מקבל בבנק שלו. ראיתי בפרסומים של בנק ישראל שמצב העמלות בשאר הבנקים הוא רק גבוה יותר . אולי בגלל שהוא גר ברעננה אז הוא לא נחשב כלקוח "גדול" ולא מוכנים להתגמש כלפיו.
הוא לא רוצה / יכול לעבור לבית השקעות , כי הוא פנסיונר ומפחד לעבוד לבד על מערכת מסחר . בנוסף - הוא אוהב את הפגישות עם יועץ ההשקעות בבנק (הוא נהנה מתשומת הלב D: ) שדוחף לו שטויות אחת לחודש . בקיצור - הבנקים מנצלים תמימות של פנסיונר ולא נראה לי שיש עבורו אלטרנטיבות ...
@עופר לאחר מה ששמענו אתמול על שני עובדי בנק הבינלאומי שמעלו בחשבונה של קשישה, טוב שאתה משגיח על אבא.
נראה לי כי הם לא מורידים את העמלה בגלל שהוא מקבל 'יעוץ'.
אם התיק ינוהל על ידו (בלי לעבור בנק) יכול להיות שיורידו.
תבדוק את הנושא, אני לא מכוון שאבא יפעיל מערכת מסחר, הוא יכול להגיע 'ליועץ' ולבקש ממנו לקנות/למכור ללא שירותי יעוץ.

נערך לאחרונה ב:
הוא כרגע בבנק לאומי עם תיק של מיליון וחצי + והם לא מוכנים לבטל זאת כליל. כרגע משלם 0.2% דמי ניהול.
הוא אמור לשלם 0% דמי ניהול בלאומי. תסביר לו שכל פגישה עולה לו בערך 250 ש"ח (לפי תשלום דמי ניהול). ובנוסף הוא עוד קונה שם שטויות. מצד שני אולי זה כמו טיפול פסיכולוגי בשבילו ואז 250 לפגישה זה בסדר...
כאשר מתקחים עם הבנק מאוד חשוב להראות שבפועל לא משתמשים בשירותים של הסניף ואז זה מוציא את בסיס הטענות שלהם לגבי עלות שירות וכו.

נערך לאחרונה ב:
250 ש"ח לסשיין של פסיכולוג זה מחיר הוגן וסולידי :)

היום אבי ניסה בבנק הבינלאומי, שם אמרו לו שיכולים לתת לו פטור מדמי ניהול אם ישכנע אותי לעבור לבינלאומי במסגרת ההטבות של מועדון הוט ( אני הייטקיסט).
וגם אז הם מבטיחים פטור רק לשנה. מעבר לעובדה שהם חצופים ומנסים לגייס אותי כלקוח, אני מקבל יותר הטבות בבנק דיסקונט ( פטור מדמי ניהול ו %0.1 קניה מכירה ללא מינימום).
אבל ניסיון הגיוס נתן לי רעיון - מחר אנסה לבדוק בסניף שלי בדיסקונט אם הם מוכנים להשוות תנאים בסניף הרענני שלהם .
מבטיח לדווח אם הצלחתי :)

היום אבי ניסה בבנק הבינלאומי, שם אמרו לו שיכולים לתת לו פטור מדמי ניהול אם ישכנע אותי לעבור לבינלאומי במסגרת ההטבות של מועדון הוט ( אני הייטקיסט).
וגם אז הם מבטיחים פטור רק לשנה. מעבר לעובדה שהם חצופים ומנסים לגייס אותי כלקוח, אני מקבל יותר הטבות בבנק דיסקונט ( פטור מדמי ניהול ו %0.1 קניה מכירה ללא מינימום).
אבל ניסיון הגיוס נתן לי רעיון - מחר אנסה לבדוק בסניף שלי בדיסקונט אם הם מוכנים להשוות תנאים בסניף הרענני שלהם .
מבטיח לדווח אם הצלחתי :)
היה לי נסיון מר עם הבינלאומי.
סניף קטן בצפון, מנהלת סניף חביבה שעבדה קשה וגייסה הרבה לקוחות.
למרות גודלו (או קוטנו) של הסניף, תמיד היה הומה והיה מעין מקום מפגש לפרלמנט המקומי.
אחרי שנתיים הגיע לסניף מנהל חדש, עב כרס מתנשא ויהיר וחתך הטבות.
תוך חצי שנה הסניף התרוקן כי רוב הלקוחות נטשו.
המסקנה - לבנקים יש מדינות אבל הכול בידי המנהל, ירצה יוריד עמלות, לא ירצה לא יוריד.
תמשיכו להתמקח עם הבנקאי שלכם - זו הדרך היחידה להוריד עמלות בשוק פרסי.

וגם אז הם מבטיחים פטור רק לשנה
כל הפתורים תקפים לשנה. אני מתחיל את המלחמות שלי חודשיים לפני סיום ההטבות. לרוב זה הולך בסדר, כאשר מתחלף מנהל סניף\סגן מנהל סניף אז קצת יותר קשה באותה שנה כי עוד פעם אני צריך להקשיב לסיפורים כמה נחמד לי בסניף הזה.
אז מכשיבים בנימוס ומסבירים: יש לי ככה וככה נכסים אצלכם, ככה וככה משכורת נכנסת, אין הלוואות, לעתים רחוקות יש מינוס שנסגר באותו חודש. ואז מדברים עוד קצת ואז מסדרים את הכל.

באותו בנק לאומי - העברתי את ההורים שלי לסניף שלי, יש להם תיק יותר קטן משלי (משהו באיזור 200-250K) ובבנק לאומי הם קיבלו:
- 0.14 קנייה/מכירה. עמלת מינימום נשארה אותה עמלה אך בלאומי יש טריק נחמד:
עמלת מינימום להוראת קבע לקרן מחקה הרבה יותר נמוכה - 5 ש"ח, אז לימדתי את האבא שלי לקנות בשיטת הוראת קבע חד פעמית:
עושים הוראת קבע, קונים ומבטלים אותה (ופה מגיע כל הכבוד לאבא שלי שכמעט בגיל 60 למד את הנושא של השקעות פאסיביות, ב2008
עצרתי אותו מלמכור קרנות נאמנות בשיא הירידה ומאז הוא התחיל ללמוד את הנושא ועזב קרנות מנוהלות :)).
- 91% הנחה על דמי ניהול
- אין תשלום על החשבון בתנאי שמשתמשים בכרטיס אשראי של הבנק ב1000 שח בחודש

אחרי 3 שנים ניסו לשנות להם את התנאים, הסברתי יפה בסניף שזה יהיה מבצע 2 במחיר אחד, כלומר גם אני וגם הורים שלי יעזבו את הסניף, והכל פתאום הסתדר.

למה הם קיבלו את זה - כי אני ידעתי שהם יכולים לקבל את זה והתמקחתי (וגם בגלל שיש לי חשבון שם ואז יש כח הקבוצה).

אני מספר את כל זה לא כדי להראות הינה אני השגתי! (נו אולי קצת :)) אלה כדי להבהיר נקודה חשובה:
תסתכלו, תכירו את התנאים (גם של מועדוני צרכנות או מקומות עבודה אחרים), תבואו לבנק עם עמדה מגובשת. דרך אגב, מספיק אם יש לכם מישהו במשפחה שיש לו מועדון מסויים או עובד במקום עם תנאי חשבון מסויימים והוא גר באיזור שלכם - פשוט תדברו איתו ותעברו לסניף שלו, יש מצב טוב שתקבלו את התנאים שלו או תנאים דומים ויש אפילו מצב שתקבלו את התנאים האלה בסניף הבנק שאתם בו עכשיו כדי שהם לא יעבדו לקוח). עוד טיפ חשוב: תבוא כמה חברים או בני משפחה - מסע ומתן מול יחיד זה דבר אחד, מול חמולה זה דבר אחר.

כן זה וואחד שוק טורקי. welcome to middle-east :)
אישית, הגעתי למצב שסה"כ ניוהל חשבון + מסחר דרך לאומי עולה לי יותר זול או שווה למסחר דרך (דיברתי עם הנציג של IBI, הוא לא האמין לי עד שהראתי לו פירוט עמלות ותעריף הנחות שלי)

ותזכרו - ברגע שלקחתם משכנתא או הלוואה בסדר גודל של התיק שלכם או יותר גדולה ממנו, כושר מיקוח שלכם יורד פלאים

נערך לאחרונה ב:
מוסר השכל - לעבור לברוקר

@איליה , עד גיל 36 הייתי "חשבון סטודנט" בבנק הפועלים.
גדלתי בשנה והתחילו לדבר על עמלות.
הסברתי שאני עובר בנק, לא האמינו. "למה, הרי טוב לך פה..." לא הורידו עמלות.
קיבלו את הבקשה מבנק לאומי "חשבון דיגיטל" בלי עמלות, התחילו טלפונים.
עכשיו יש חשבון נוסף בבנק הפועלים "בלי עמלות" לשנה. למה הוא קיים? כי לאשה קל יותר להעביר מולו כספים, כי החשבון שלה שם עם תנאים של העבודה...
אתמול התקשרו אליה להסביר לה ש"הפטור מעמלה" לא יתחדש השנה.
כל הסבר שניסו להסביר לה - הלוואות, מינוס, יחס אישי.. נענה בתשובה פשוטה - "אני לא לוקחת הלוואות, רק בפלוס, 3 שורות בחודש אולי בחשבון..."

אז אם אתה בבנק לאומי, תבדוק פשוט "חשבון דיגיטלי". סניף 701.
אם צריך לחתום על משהו, יבקשו שתגיע לסניף הקרוב למקום מגורייך.

הדיון כאן מעלה שתי נקודות חשובות.
האחת היא אגואיסטית - מעדיף אגורה בכיס שלי מאשר אצל הבנקאי שלי.
והשניה היא תודעת צרכנות טובה וכולי תקווה שאיך שהוא המסר יעבור גם לאילו שאינם סולידים.

@yossik , אין לי בעיה לשלם על שרות.
הבעיה היא הדרישת תשלום על שירותים שלא ביקשתי, לא צריך, לא מבקש.
וביום שאני ניגש לבקש שירות (פעם ביקשתי יעוץ בהשקעה), התייחסו אלי בזלזול.
אני לא רוצה אפילו להיזכר בחשבון שהיה לי בבנק הפועלים, סניף מרכזי שהכיר אותי 12 שנה (אם מדברים על היסטוריה) והיחס.

אני אחפש פוסט מבלוג על איזה יחס קיבל מישהו כששמעו בבנק שיש לו חוב של מליארד וחצי שח למנהרות הכרמל (שגיאת מחשב)... חשבו שהוא איזה טייקון "נחבא" ומה הציעו לו.

@yossik , אין לי בעיה לשלם על שרות.
הבעיה היא הדרישת תשלום על שירותים שלא ביקשתי, לא צריך, לא מבקש.
וביום שאני ניגש לבקש שירות (פעם ביקשתי יעוץ בהשקעה), התייחסו אלי בזלזול.
אני לא רוצה אפילו להיזכר בחשבון שהיה לי בבנק הפועלים, סניף מרכזי שהכיר אותי 12 שנה (אם מדברים על היסטוריה) והיחס.

אני אחפש פוסט מבלוג על איזה יחס קיבל מישהו כששמעו בבנק שיש לו חוב של מליארד וחצי שח למנהרות הכרמל (שגיאת מחשב)... חשבו שהוא איזה טייקון "נחבא" ומה הציעו לו.
@c881 גם לי אין בעיה לשלם עבור שירות, אף אחד לא עובד חינם.
אבל עבור הכסף שלי אני אמור לקבל את הסחורה.
העניין הוא ש'היועצים' בבנק רק לוחצים על כפתור והמחשב פולט המלצה. כך היה בבינלאומי. יצא פלט מהמחשב, היועץ גרד בראש, קימט את מיצחו, יישר את העניבה, אמר מממם.. ואמר כך וכך.
שילמתי, הלכתי ולא חזרתי.

אז אם אתה בבנק לאומי, תבדוק פשוט "חשבון דיגיטלי". סניף 701.
אם צריך לחתום על משהו, יבקשו שתגיע לסניף הקרוב למקום מגורייך.
תודה על התגובה, מכיר את זה. הבעיה שנושא של עמלות ניירות ערך ועמלות העברטת כספים מחול יותר יקר דרכם ואני נמצא בסניף קטן שממוקם ליד הבית שלי ומדי פעם כאשר אני נזקק לשירות בנקאי פרופר, אני מקבל שירות מעולה. כפי הנראה בסופו של דבר זה מתקז לאנשים....

אתם משלמים עמלה על החזקת כרטיס אשראי (שלא משויך לאף מועדון)?

החל מהחודש תפוג עבורי הטבת הסטודנט, ואתחיל לשלם 14 ש"ח מדי חודש (160 ש"ח בשנה!).
אני סתם היסטרית לגבי העמלה הזו או שאכן יש דרך הוגנת להימנע ממנה?

יש דרך - מסחרה, תבואי לבנק שלך ותגידי שאת לא רוצה לשלם דמי ניהול, יגידו לך: "אם סכום החיוב בכרטיס אשראי יהיה מעל.... לא תשלמי עמלה". 1000 ש"ח זה מספיק לרוב.
אותו כנ"ל עם מועדונים למיניהם, כרטיס אשראי שופרסל - מינימום 500 ש"ח בחודש ואין עמלה

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.

החל מהחודש תפוג עבורי הטבת הסטודנט, ואתחיל לשלם 14 ש"ח מדי חודש (160 ש"ח בשנה!).
אני סתם היסטרית לגבי העמלה הזו או שאכן יש דרך הוגנת להימנע ממנה?
תבדקי אפשרות לכרטיס חוץ בנקאי של לאומי כארד משולב עם כרטיס מועדון שופרסל (כרטיס אחד).
מובטח שנה ראשונה ללא עמלות בכלל אבל כול שנה כחודש לפני אני מצלצל אליהם ומקבל פטור לשנה נוספת.
השבוע בשופרסל חסכתי המון בתשלום בכרטיס שלהם, כדאי לבדוק.
אני בטוח שיש עוד אופציות.
הייתרון של כרטיס חוץ בנקאי שאפשר לקפץ בין הבנקים בלי להחליף כרטיס, ובלי לשנות מספר כרטיס וכשעוברים לבנק אחר הם מעבירים תוך 5 דקות את כול הוראות הקבע.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א קיצוץ בהוצאות מזון - טבעונים בשגרה עמוסה ונטולי מיקרוגל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
JBUZZ קיצוץ בהטבות המס לקרנות ההשתלמות שוק ההון 125
E העברת תיק מאקסלנס לאינטרקטיב ישראל עם כמה שפחות עמלות שוק ההון 10
א עמלות בלאומי טרייד שוק ההון 3
ב עמלות ודמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M עמלות קרן כספית של בנק הפועלים שוק ההון 4
ש עמלות המרה ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
S עמלות מסחר בקרן השתלמות IRA דרך מיטב עם IBKR כברוקר מבצע פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
N עמלות בבית השקעות למסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 10
F עמלות היוון במסלול קלצ נדל"ן 11
ה עמלות במטבע חוץ (דולר) שוק ההון 7
N פעם ראשונה פה והשאלה היא לגבי השוואת עמלות שוק ההון 5
N קרן השתלמות IRA -איפה עמלות נמוכות וביטחון שוק ההון 3
ה עמלות מסחר עדכניות בבנקים בישראל שוק ההון 27
N שאלה על עמלות על שורת דיבידנד בבית השקעות + שאלה על העברת IRA שוק ההון 0
Lamur מה כולל מסלול עמלות צרכנות פיננסית 5
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
N שאלה עמלות בבית מסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
M עמלות מסחר בארץ / בארה״ב, תיק ישראלי / זר שוק ההון 31
R קיזוז עמלות רכישה כנגד רווחים שוק ההון 1
T עמלות בקרנות עולמיות שוק ההון 1
I עמלות מסחר עצמי שוק ההון 14
M עמלות ערבות בנקאית צרכנות פיננסית 0
P חשבון ברוקר בלי עמלות *אזרח ישראל* ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ת האם לפי תקנות בנק ישראל בנוסף לכך שלבנקים אסור לקחת דמי ניהול/משמרת, אסור להם גם לקחת עמלות קנייה ומכירה בכל מה שקשור לקרנות כספיות? שוק ההון 36
H פנסיה לעובד שמקבל עמלות מיסים 4
N קיזוז עמלות בברוקר זר מיסים 13
ש עמלות גלויות ונסתרות בייעוץ בנקאות אישי שוק ההון 8
D מכירת RSU דרך נאמן והורדת עמלות העברה והמרה שוק ההון 13
T עמלות קנייה/מכירה בקרן אירית שקלית או דולרית וחשיבות של זה שוק ההון 9
נ עמלות בחשבון ibi מעל 1.5 מיליון ש"ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 23
M גובה עמלות בחשבון מסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D כרטיס אשראי עם עמלות משיכת מטח נמוכות צרכנות פיננסית 7
R עמלות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
S עמלות ומיסים בחו״ל צרכנות פיננסית 0
Y עזרה איך להפסיק את עמלות בIB שוק ההון 14
E עמלות המרה צרכנות פיננסית 0
F עמלות בבנק לעומת בית השקעות שוק ההון 3
G חישוב רווח / הפסד סופי בהתחשב כל האלמנטים (עמלות שונות, מיסים) פוסטים מאיכות נמוכה 2
Excelmik קניה בחו"ל בלי עמלות שחיטה צרכנות פיננסית 1
ח קבלת תשלום מחו"ל ללא עמלות שחיטה צרכנות פיננסית 21
algo.il הפחתת עמלות העברת מטח לבנק\מבנק במכירת RSU ו ESPP שוק ההון 8
F 1325 - כיצד לדווח על עמלות קנייה/מכירה? מיסים 3
E קיזוז עמלות rsu מיסים 28
J השוואת עמלות בקניית ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 42
א עמלות אפסיות בקרנות מחקות כשרות שוק ההון 1
ח הוזלת עמלות קנייה בישראל צרכנות פיננסית 4
A חשבון בנק ללא עמלות עוש ודמי כרטיס צרכנות פיננסית 5
H הוזלת עמלות בעת פתיחת חשבון מסחר שוק ההון 9

נושאים דומים

Back