• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קיצוץ עמלות בבנק

• פותח הנושא פותח הנושא Homer
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
תבדקי אפשרות לכרטיס חוץ בנקאי של לאומי כארד משולב עם כרטיס מועדון שופרסל (כרטיס אחד).
:O
אתה חושף אותי לעולם מושגים חדש לגמרי.
אני גם ככה עם לאומי קארד, אולי זה אפילו יהיה פשוט יותר. אני אבדוק את זה, תודה!

@איליה 1000 ש"ח זה ימבה כסף לחייה של סולידית ללא ילדים... האשראי שלי מגהץ הרבה פחות מזה (הוראות קבע לפלאפון וקופ"ח).
למרות השימוש המועט, אני עדיין חוששת לבטל אותו.

@kobu אז נראה לי שהכי יתאים לך כרטיס חוץ בנקאי, שנה ראשונה חינם, שנה שנייה מאיימים לעזוב ואז הכרטיס נשאר חינם אם יש חיובים של 500 ש"ח בחודש (קופ"ח, פלאפון, ארנונה, מים, חשמל - זה יסתדר לך נראה לי). מקסימום עוזבים ולוקחים כרטיס חוץ בנקאי אחר

יש דרך - מסחרה, תבואי לבנק שלך ותגידי שאת לא רוצה לשלם דמי ניהול, יגידו לך: "אם סכום החיוב בכרטיס אשראי יהיה מעל.... לא תשלמי עמלה". 1000 ש"ח זה מספיק לרוב.
אותו כנ"ל עם מועדונים למיניהם, כרטיס אשראי שופרסל - מינימום 500 ש"ח בחודש ואין עמלה
אני חושב שהעלו את החיוב ל 1500-2000, אבל תמיד כדאי לנסות, לא להתבכיין, לא לצעוק על הפקיד אבל להיות אסרטיבי ונימוסי.
עימות עם נציג הבנק לא יעזור כי זו תהייה מלחמת אגו באגו.

@kobu כל הכבוד על הזריזות :)

למען האמת פניתי לאמריקן אקספרס. פעם הביאו לי טפסים שלהם, ולא הבנתי איך זה הגיוני לעשות כרטיס אשראי לא דרך הסניף בנק שלך (יש לי עוד הרבה מה ללמוד).
הנציגה אימתה שאכן מדובר בכרטיס חוץ בנקאי וללא עמלות עד אשר יוחלט אחרת (וללא תלות בסכום החיוב) עבור המועדון שיש לי זכאות אליו.

יתרונות\חסרונות מול לאומי קארד אני עדיין לא יודעת, אגלה תוך כדי. אבל אני שמחה שחודש הקרוב לא אחויב בעמלה המיותרת הזו.

• אהבתי
Reactions: ITS
למען האמת פניתי לאמריקן אקספרס. פעם הביאו לי טפסים שלהם, ולא הבנתי איך זה הגיוני לעשות כרטיס אשראי לא דרך הסניף בנק שלך (יש לי עוד הרבה מה ללמוד).
הנציגה אימתה שאכן מדובר בכרטיס חוץ בנקאי וללא עמלות עד אשר יוחלט אחרת (וללא תלות בסכום החיוב) עבור המועדון שיש לי זכאות אליו.

יתרונות\חסרונות מול לאומי קארד אני עדיין לא יודעת, אגלה תוך כדי. אבל אני שמחה שחודש הקרוב לא אחויב בעמלה המיותרת הזו.
רוב בתי עסק לא מקבלים אמריקן אקספרס כי עמלת הסליקה שלהם גבוהה בהרבה ממאסטר כארד וויזה.
מקומות יוקרה מתהדרים בזה שהם מקבלים א אקספרס כי זה 'סטאטוס' אבל זה לא עבור הסולידים.

kobu, וכל מי שמתעניין בכרטיסי אשראי, אני חושב שזה מנצח - יש כרטיס ישראכרט של רמי לוי, ללא חיוב חודשי לשנתיים + 135 ש"ח לקניות ברמי לוי, וגם חברות במעודון של רמי לוי שבהרבה מקרים זה יוצא משתלם מאוד (להבדיל לדוגמה מחברות במועדון של שופרסל).
גם אם יש לכם כבר כרטיס אשראי זה שווה את ה-135 ש"ח.
והם אפילו התחייבו לי שהם ישלחו לי sms לפני שמתחילות העמלות.
חפשו בגוגל.

רוב בתי עסק לא מקבלים אמריקן אקספרס כי עמלת הסליקה שלהם גבוהה בהרבה ממאסטר כארד וויזה.
מקומות יוקרה מתהדרים בזה שהם מקבלים א אקספרס כי זה 'סטאטוס' אבל זה לא עבור הסולידים.
תודה על האזהרה, אך אני מתנהלת במזומן. אשראי מבחינתי משמש להוראות קבע ועסקאות באינטרנט (פייפל, איביי).
אני כנראה אעשה חודש חפיפה ואראה שהכל עובד חלק. במידה ולא - אפתח אשראי לפי אחת ההמלצות שנתתם, שבכל מקרה טוב לדעת עליהם (לטובת אמא וכד').

שלום. אני עובד כבנקאי, לא ראיתי את הדפים הקודמים ולכן אני אשמח לשתף מנסיוני.
קודם כל, בכל הבנקים יש מה שנקרא מסלולי עמלות- שאת משלמת סכום קבוע כל חודש על פעולות שאת מבצעת בחשבון (פעולות ע"י פקיד ופעולות בערוץ ישיר). המסלול הבסיסי כולל לרוב פעולה אחת ע"י פקיד ו10 פעולות בערך בערוץ ישיר, והמורחב כולל 10 פקיד ו25 ערוץ ישיר. המחיר של המסלול הבסיסי נע באזור ה10 ש"ח לחודש.
עמלות נוספות שנגבות מחשבון עו"ש באופן שוטף הם עמלת הקצאת אשראי (במידה ואת לא במינוס, ולא מתכננת להיכנס למינוס עדיף פשוט לבטל את המסגרת הזאת ובכך לחסוך את העמלה), וכן דמי כרטיס אשראי שאפשר או לבטל בעזרת התמקחות, או פשוט לבטל את הכרטיס וכמו שנאמר להזמין כרטיס אשראי חוץ בנקאי.

מעבר לכך, יש כל מיני טיפים להתנהלות נכונה שיכולה לחסוך בעמלות-
1. עמלת ערוץ ישיר היא כל פעולה בסופו של דבר שמתבצעת בחשבון, ולכן מומלץ לבצע כמה שפחות פעולות. למשוך סכום גדול במזומן מכספומט ולא בכמה פעמים, אם יש הכנסות בחשבון/הפקדות מזומנים יש לבצע אותם באופן יחידני וכ'.
2. גם חיובים שיורדים מהחשבון עם עמלה פעולה בערוץ ישיר, לכן אם יש לכם הוראות קבע שיורדות, מומלץ מאוד להוריד אותם מכרטיס האשראי ולא מהחשבון- כיוון שכרטיס האשראי יורד פעם אחת עם כל החיובים, ולכן העמלה (הפעולה בחשבון) היא עמלה אחת.
3. אינטרנט אינטרנט אינטרנט. לבצע כל מה שרק אפשר באינטרנט, הרבה יותר קל ונוח, והרבה יותר זול מבחינת העמלות.

הטיפ אבל הכי טוב, אם את בכלל לא מעוניינת בעמלות, לפתוח חשבון בבנק הדואר.

תקראו את ההודעה של @AF1k. אם אתם משלמים לבנק עמלות של יותר מ-10 ש"ח לחודש למרות שאין לכם הרבה פעולות, תבקשו לעבור למסלול עמלות בסיסי. לא צריך להתמקח, פשוט לבקש.

באתר בנק הפועלים אפשר אפילו לעשות את זה עצמאית, בלי לבקש מאף אחד

מספר עצות שאני יכול לתת:
1. אני משלם 0 ש"ח עמלות על בסיס חודשי - התעקשתי, הפחדתי ובסוף סיווגו אותי תחת "הייטק" ונתנו לי את ההטבה ללא הגבלת זמן.
2. עד אז, כשעוד שילמתי על עמלות שורה, הייתה לי הטבה שעמלת פקיד=עמלת שורה ואז הייתי מושך תמיד 10000 ש"ח שזאת המשיכה המכסימלית בתעריף הזול.
3. את כל הכספים להשקעה חילקתי בין 2 בתי השקעות. עמלות שפשוט לא הצלחתי להשיג בבנק (0.07% מניות ללא מינימום, 1.85 ש"ח מעו"ף, תשלום חודשי של 15-20 ש"ח שמתקזז לגמרי עם העמלות, בלי דמי משמרת או שאר ירקות, בבית ההשקעות השני העמלות קצת יותר גבוהות).

אני כבר 10 שנים "סטודנט" בבנק הפועלים (ללא עמלות בכלל!!), בפקולטה של החיים (אם מחרטטים לא משלמים.... בשביל זה יש פועלים). :lol:

אני גם כמה שנים סטודנט בפועלים, אבל בכל מקום הם מזכירים לי שיש מקסימום תשע שנים. מוזר שהגעת ל10

אני גם כמה שנים סטודנט בפועלים, אבל בכל מקום הם מזכירים לי שיש מקסימום תשע שנים. מוזר שהגעת ל10
כיף להיות סטודנט נצחי :)

כרגע אני בחשבון סטודנט פטור מעמלות בדיסקונט. אני שוקל לעבור לחשבון בבנק אגוד באמצעות הייטק זון ש
@שלי המליצה עליו, אבל כמו @kobu , גם אני אף פעם לא מגיע ל-2000 ש"ח באשראי.
לדעתכם האם יש סיכוי להתקח בעניין הזה? אני עומד בכל שאר התנאים, חוץ מבתנאי הזה..

יש אפשרות נוספת שבוודאות תוכל לעמוד בה ו היא קיום 8 פעולות בחודש בעו"ש.
ראה אשכול אחר שהגבתי בו לגבי מנגנון הריבית החיובית..

אז ככה, היום פתחתי 'חשבון הפוך' בבנק איגוד וחשבון ב'טרייד וואן' (המקושר לחשבון אחר בבנק איגוד). תודה ענקית ל- @yossik .
מאחר שנשאלו כאן מספר שאלות, אכתוב כאן את כל מה שלמדתי בפירוט רב:

הדבר היחיד שמקשר את שתי הפעולות (פתיחת חשבון הפוך ופתיחת חשובן לצורך מסחר בשוק ההון דרך טרייד וואן) הן שאפשר לעשות אותן בביקור אחד בסניף של בנק איגוד, חוצמזה אלה פעולות לחלוטין בלתי תלויות.

חשבון הפוך
1. ריבית על הפלוס: בנק איגוד מציע את סוג החשבון הזה למשך שלוש שנים למי שמשכורתו מעל 7k או לזוג מעל 9k. תנאי החשבון הינם ריבית 3% על היתרה עד גובה המשכורת ועד למשכורת של 30k (יש עניין סימטרי עם המינוס). כלומר שמי שמשכורתו מקסימאלית וגם משאיר תמיד יתרה של 30k בחשבון הבנק ('קרן חירום' :) יזכה בהטבה של 900 שקל בשנה, לא פטור ממס. עכשיו כמובן שרובנו לא עושים משכורות כאלה, מצד שני, הם מאוד גמישים בפרשנות של 'משכורת' (@קרן , לדעתי ההכנסות מתיק ההשקעות הן גם משכורת), מנהל הסניף אמר לי ש'המחשב לא מבדיל בין הכנסה למשכורת', ככה שאם יש לכם דברים שנראים כמו הכנסה, הם נחשבים לצורך ההטבה. לא נראה לי שיש בעיה אפילו להעביר מחשבון לחשבון בכדי שיראה כמו הכנסה (בכדי להיות ישר שאלתי את המנהל ישירות והוא אמר של'מערכת לא אכפת').

2. פטור מעמלות בעו"ש.

בכדי שחשבון יחשב ל'פעיל' (ואזי שתי ההטבות הנ"ל מתקיימות) צריך להתקיים אחד או יותר (שים לב @Jtm , אתה לא צריך כרטיס אשראי שלהם) משני התנאים הבאים: א. שמונה פעולות בחודש. ב. 2000 שקל בכרטיס אשראי שלהם. מאחר שאין לי כוח לעוד כרטיס אשראי התעניינתי יותר בעניין הפעולות. כל דבר נחשב לפעולה, על העברה בנקאית (ואל תשכחו שהן חינם, ושאולי תרצו להשתמש בהן בכדי להגדיל את ה'הכנסה' למראית עין), תשלום חשבון בהוראת קבע, הכנסת משכורת, הוצאת כסף מכספומט, בקיצור לא אמור להיות קשה להגיע ל8 פעולות. מקימום (כפי שמנהל הסניף אמר לי) אפשר: 'במקום להוציא 500 שקל בבת אחת, להוציא 5 פעמים 100'.

שאלתי את אחד הפקידים מה הבנק מרוויח מזה, והוא אמר שהבנק שהבנק מפסיד קצת, אבל מרוויח מדברים אחרים שאתה עושה אצלו (כרטיס אשראי, מטח וכאלה).
בסך הכל הייתה תחושה מאוד טובה בסניף (אם כי קצת בעצלתיים, וזה הסניף היחיד בירושלים), הרבה הרבה יותר טובה מהחוויות שלי בבנק הפועלים.

חשבון ברוקר בטרייד וואן:
חשבון המקושר לחשבון בבנק איגוד (חשבון אחר, אין קשר בין העובדה שפתחתי בטרייד וואן לבין החשבון ההפוך, זה אפילו לאו דווקא יותר נוח, גם לא פחות). בלי להתמקח (כי אין לי כסף) קיבלתי תנאים סבירים למתחילים: 0.1 ק\מ להכל. מינימום 5 שח למניות. מינימום 3 שח לאגח. סכום מינימאלי בכדי לפתוח חשבון: 15k. דמי שימוש קבועים בפלטפורמה 17.70 עם פטור לשלושה חודשים. בסך הכל נשמעו לי תנאים טובים למתחילים בלי הון.

כמו שיוסי (אחזור על זה למען השלמות) כתב הפלטפורמה היא תוכנה מקצועית יעודית, לא ממשק וובי, לי אין מושג מה זה אומר, דווקא הייתי יותר מבסוט אולי אם זה היה ממשק וובי כזה עלוב. נכון להיום טרייד וואן זה רק למסחר בבורסה הישראלית. נאמר שיתכן וירחיבו למסחר חו"ל אבל זה כרגע בגדר שמועות בלבד.

העברת כספים מחשבון העו"ש ההפוך לחשבון המקושר לטרייד וואן לא עולה כלום, פשוט כי בכל מקרה יש פטור מעמלות. אני חושב שלפחות במקרה שלי, ובניגוד ליוסי, שבטוח יש לו יותר כוח מיקוח, כן משלמים על העברה מהחשבון שמקושר לטרייד וואן לחשבון העו"ש. אני משער שלא יותר מדי אבל שחכתי לשאול כמה.

בנימה פחות קונקרטית, בניגוד לחוויות שלי מבנק הפועלים, אף אחד לא ניסה לדחוף לי הלוואה, אף אחד לא ניסה לשכנע אותי להשקיע באופציות מעו"ף ואני לא צריך לראות את הפרצוף הזחוח של ארז טל באתר הבנק שלי יותר לעולם.

נערך לאחרונה ב:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אז ככה, היום פתחתי 'חשבון הפוך' בבנק איגוד וחשבון ב'טרייד וואן' (המקושר לחשבון אחר בבנק איגוד). תודה ענקית ל- @yossik .
מאחר שנשאלו כאן מספר שאלות, אכתוב כאן את כל מה שלמדתי בפירוט רב:

הדבר היחיד שמקשר את שתי הפעולות (פתיחת חשבון הפוך ופתיחת חשובן לצורך מסחר בשוק ההון דרך טרייד וואן) הן שאפשר לעשות אותן בביקור אחד בסניף של בנק איגוד, חוצמזה אלה פעולות לחלוטין בלתי תלויות.

חשבון הפוך
1. ריבית על הפלוס: בנק איגוד מציע את סוג החשבון הזה למשך שלוש שנים למי שמשכורתו מעל 7k או לזוג מעל 9k. תנאי החשבון הינם ריבית 3% על היתרה עד גובה המשכורת ועד למשכורת של 30k (יש עניין סימטרי עם המינוס). כלומר שמי שמשכורתו מקסימאלית וגם משאיר תמיד יתרה של 30k בחשבון הבנק ('קרן חירום' :) יזכה בהטבה של 900 שקל בשנה, לא פטור ממס. עכשיו כמובן שרובנו לא עושים משכורות כאלה, מצד שני, הם מאוד גמישים בפרשנות של 'משכורת' (@קרן , לדעתי ההכנסות מתיק ההשקעות הן גם משכורת), מנהל הסניף אמר לי ש'המחשב לא מבדיל בין הכנסה למשכורת', ככה שאם יש לכם דברים שנראים כמו הכנסה, הם נחשבים לצורך ההטבה. לא נראה לי שיש בעיה אפילו להעביר מחשבון לחשבון בכדי שיראה כמו הכנסה (בכדי להיות ישר שאלתי את המנהל ישירות והוא אמר של'מערכת לא אכפת').

2. פטור מעמלות בעו"ש.

בכדי שחשבון יחשב ל'פעיל' (ואזי שתי ההטבות הנ"ל מתקיימות) צריך להתקיים אחד או יותר (שים לב @Jtm , אתה לא צריך כרטיס אשראי שלהם) משני התנאים הבאים: א. שמונה פעולות בחודש. ב. 2000 שקל בכרטיס אשראי שלהם. מאחר שאין לי כוח לעוד כרטיס אשראי התעניינתי יותר בעניין הפעולות. כל דבר נחשב לפעולה, על העברה בנקאית (ואל תשכחו שהן חינם, ושאולי תרצו להשתמש בהן בכדי להגדיל את ה'הכנסה' למראית עין), תשלום חשבון בהוראת קבע, הכנסת משכורת, הוצאת כסף מכספומט, בקיצור לא אמור להיות קשה להגיע ל8 פעולות. מקימום (כפי שמנהל הסניף אמר לי) אפשר: 'במקום להוציא 500 שקל בבת אחת, להוציא 5 פעמים 100'.

שאלתי את אחד הפקידים מה הבנק מרוויח מזה, והוא אמר שהבנק שהבנק מפסיד קצת, אבל מרוויח מדברים אחרים שאתה עושה אצלו (כרטיס אשראי, מטח וכאלה).
בסך הכל הייתה תחושה מאוד טובה בסניף (אם כי קצת בעצלתיים, וזה הסניף היחיד בירושלים), הרבה הרבה יותר טובה מהחוויות שלי בבנק הפועלים.

חשבון ברוקר בטרייד וואן:
חשבון המקושר לחשבון בבנק איגוד (חשבון אחר, אין קשר בין העובדה שפתחתי בטרייד וואן לבין החשבון ההפוך, זה אפילו לאו דווקא יותר נוח, גם לא פחות). בלי להתמקח (כי אין לי כסף) קיבלתי תנאים סבירים למתחילים: 0.1 ק\מ להכל. מינימום 5 שח למניות. מינימום 3 שח לאגח. סכום מינימאלי 15k. 17 שח דמי שימוש קבועים בפלטפורמה עם פטור לשלושה חודשים. בסך הכל נשמעו לי תנאים טובים למתחילים בלי הון.

כמו שיוסי (אחזור על זה למען השלמות) כתב הפלטפורמה היא תוכנה מקצועית יעודית, לא ממשק וובי, לי אין מושג מה זה אומר, דווקא הייתי יותר מבסוט אולי אם זה היה ממשק וובי כזה עלוב. נכון להיום טרייד וואן זה רק למסחר בבורסה הישראלית. נאמר לי שיתכן וירחיבו למסחר חו"ל אבל זה כרגע בגדר שמועות בלבד.

העברת כספים מחשובן העו"ש ההפוך לחשבון המקושר לטרייד וואן לא עולה כלום, פשוט כי בכל מקרה יש פטור מעמלות. אני חושב שלפחות במקרה שלי, ובניגוד ליוסי, שבטוח יש לו יותר כוח מיקוח, כן משלמים על העברה מהחשבון שמקושר לטרייד וואן לחשבון העו"ש. אני משער שלא יותר מדי אבל שחכתי לשאול כמה.

בנימה פחות קונקרטית, בניגוד לחוויות שלי מבנק הפועלים, אף אחד לא ניסה לדחוף לי הלוואה, אף אחד לא ניסה לשכנע אותי להשקיע באופציות מעו"ף ואני לא צריך לראות את הפרצוף הזחוח של ארז טל באתר הבנק שלי יותר לעולם.
שמחתי לעזור, דמי שימוש חודשי לפלטפורמה הוא 17.70 לחודש.
לא הבנתי מה זה ה 15K...
8 פעולות בחודש - אני בחרתי לקבל את כרטיס האשראי שלהם (2000 מינ. חיובים בחודש) על 8 פעולות כי קרה שלפעמים לא עקבתי אחר מספר הפעולות ולא קיבלתי פטור + ריבית לאותו חודש...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א קיצוץ בהוצאות מזון - טבעונים בשגרה עמוסה ונטולי מיקרוגל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
JBUZZ קיצוץ בהטבות המס לקרנות ההשתלמות שוק ההון 125
E העברת תיק מאקסלנס לאינטרקטיב ישראל עם כמה שפחות עמלות שוק ההון 10
א עמלות בלאומי טרייד שוק ההון 3
ב עמלות ודמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M עמלות קרן כספית של בנק הפועלים שוק ההון 4
ש עמלות המרה ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
S עמלות מסחר בקרן השתלמות IRA דרך מיטב עם IBKR כברוקר מבצע פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
N עמלות בבית השקעות למסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 10
F עמלות היוון במסלול קלצ נדל"ן 11
ה עמלות במטבע חוץ (דולר) שוק ההון 7
N פעם ראשונה פה והשאלה היא לגבי השוואת עמלות שוק ההון 5
N קרן השתלמות IRA -איפה עמלות נמוכות וביטחון שוק ההון 3
ה עמלות מסחר עדכניות בבנקים בישראל שוק ההון 27
N שאלה על עמלות על שורת דיבידנד בבית השקעות + שאלה על העברת IRA שוק ההון 0
Lamur מה כולל מסלול עמלות צרכנות פיננסית 5
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
N שאלה עמלות בבית מסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
M עמלות מסחר בארץ / בארה״ב, תיק ישראלי / זר שוק ההון 31
R קיזוז עמלות רכישה כנגד רווחים שוק ההון 1
T עמלות בקרנות עולמיות שוק ההון 1
I עמלות מסחר עצמי שוק ההון 14
M עמלות ערבות בנקאית צרכנות פיננסית 0
P חשבון ברוקר בלי עמלות *אזרח ישראל* ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ת האם לפי תקנות בנק ישראל בנוסף לכך שלבנקים אסור לקחת דמי ניהול/משמרת, אסור להם גם לקחת עמלות קנייה ומכירה בכל מה שקשור לקרנות כספיות? שוק ההון 36
H פנסיה לעובד שמקבל עמלות מיסים 4
N קיזוז עמלות בברוקר זר מיסים 13
ש עמלות גלויות ונסתרות בייעוץ בנקאות אישי שוק ההון 8
D מכירת RSU דרך נאמן והורדת עמלות העברה והמרה שוק ההון 13
T עמלות קנייה/מכירה בקרן אירית שקלית או דולרית וחשיבות של זה שוק ההון 9
נ עמלות בחשבון ibi מעל 1.5 מיליון ש"ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 23
M גובה עמלות בחשבון מסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D כרטיס אשראי עם עמלות משיכת מטח נמוכות צרכנות פיננסית 7
R עמלות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
S עמלות ומיסים בחו״ל צרכנות פיננסית 0
Y עזרה איך להפסיק את עמלות בIB שוק ההון 14
E עמלות המרה צרכנות פיננסית 0
F עמלות בבנק לעומת בית השקעות שוק ההון 3
G חישוב רווח / הפסד סופי בהתחשב כל האלמנטים (עמלות שונות, מיסים) פוסטים מאיכות נמוכה 2
Excelmik קניה בחו"ל בלי עמלות שחיטה צרכנות פיננסית 1
ח קבלת תשלום מחו"ל ללא עמלות שחיטה צרכנות פיננסית 21
algo.il הפחתת עמלות העברת מטח לבנק\מבנק במכירת RSU ו ESPP שוק ההון 8
F 1325 - כיצד לדווח על עמלות קנייה/מכירה? מיסים 3
E קיזוז עמלות rsu מיסים 28
J השוואת עמלות בקניית ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 42
א עמלות אפסיות בקרנות מחקות כשרות שוק ההון 1
ח הוזלת עמלות קנייה בישראל צרכנות פיננסית 4
A חשבון בנק ללא עמלות עוש ודמי כרטיס צרכנות פיננסית 5
H הוזלת עמלות בעת פתיחת חשבון מסחר שוק ההון 9

נושאים דומים

Back