• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מסלול פיתוי

• פותח הנושא פותח הנושא noname
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
האם זה יעבור באופן חלק עם הבנק? האם אין לבנק יכולת למנוע ממני את התשלומים העתידים לקבלן/לייקר מסלולים או כל סנקציה אחרת שהוא ירצה?
יתכן וכן, אני לא הייתי לוקח סיכון ופשוט מחכה עד לאחר התשלום האחרון לקבלן מהמשכנתא שלך עד לפירעון המוקדם שלו.
המסלול פיתוי הזה ממש דופק את הבנק אז נכון, הם חייבים לאפשר לך פירעון מוקדם, אבל לך תדע אם הם גם חייבים לשתף פעולה עם הקומבינה שלך או שאולי ינסו לדפוק אותך בחזרה.

יתכן וכן, אני לא הייתי לוקח סיכון ופשוט מחכה עד לאחר התשלום האחרון לקבלן מהמשכנתא שלך עד לפירעון המוקדם שלו.
המסלול פיתוי הזה ממש דופק את הבנק אז נכון, הם חייבים לאפשר לך פירעון מוקדם, אבל לך תדע אם הם גם חייבים לשתף פעולה עם הקומבינה שלך או שאולי ינסו לדפוק אותך בחזרה.

אם ככה זה הופך את כל נושא מסלול הפיתוי לשאלה רצינית אם זה משתלם (במקרה הפרטי שלי).
אני מנסה לחשוב כמה זה יעלה לי ואם זה משתלם:

תשלום אחרון צריך להיות 7-8 חודשים מיום התשלום הקרוב.
נניח והריבית הממוצעת על מסלול הפיתוי כולל מדד 3% שנתי.
סה"כ סכום הפיתוי 450-190= 260
התשלום הקרוב צ"ל 200 ואם לא היה לי מסלול פיתוי לא הייתי צריך לקחת ולכן מבחינתי 200,000*1.03^8/12 =4000 ריבית שאני משלם בשביל ה200 האלה
כדי לשמר מסלול פיתוי לשמונה חודשים +
בנוסף יש עוד סכום פיתוי שירד רק בעוד 4 חודשים .260-200= 60 והוא ילקח ל - 4 חודשים (עד יום קבלת המפתח) ולכן שישים* *1.03^ 4/12= 600 ש"ח ריבית

סה"כ עלות מסלול פיתוי 4,600 ש"ח (נעגל ל-5000 בגלל שתמיד יכולות להיות הפתעות עם מועד מסירת המפתח/מדד).

מה אני מקבל בתמורה ל-5000 ש"ח הוצאה?

אני מקבל משכנתא שתורכב 135 פריים +60 זכאות/משתנה צמודה במקום משכנתא של 57 פריים וכל היתר מסלול אחר.
במידה ואני נשאר עם המשכנתא הזאת ל-20 שנה אז אין ספק ש-5000שזה זניח בהשוואה לפער הריביות.
השאלה אם זה משתלם אם את החלק היקר אני מתכנן לפרוע כמה שיותר מהר ואילו את הפריים אני בכלל לא מתכנן לפרוע אלא אני מתכוון להשאיר ל-30 שנה ובזמן הזה להשקיע את כל הכספים שאני חוסך.

@noname
כמה כסף נשאר לשלם?
מתי כל תשלום?
כמה מזה זה משכנתא?

השאלה היא האם הבנק יסכים למצב שבו כל שלב אני מחזיר דקה אחרי 2/3 מההלוואה ? האם הוא יכול לנקוט בסנקציה ולעצור את השתלומים הבאים או לייקר ריביות וכו'?
אני יודע שלמשל הריביות שאני לוקח לא מחייבות את הבנק לסכומים שטרם קיבלתי לפי לוח התשלומים של הקבלן, כלומר הבנק יכול להגדיל את הריבית על 100,000 ש"ח שאקבל ממנו עוד 4 חודשים להעביר לקבלן כי הריביות של המשכנתא התייקרו.

1. הבנק מחוייב לתמהיל המלא שלקחת, גם אם שחרור הכסף יהיה בשלבים, מה שכן, הריבית מתעדכנת.
כלומר, נגיד סתם לצורך הדוגמה לקחת מסלול משתנה כל 5 (צמוד או לא, לא משנה) בריבית של 2%, שמורכבת מ 1.5% ריבית בסיס ועוד 0.5% מרווח של הבנק, אלה הנתונים ביום חתימה על המשכנתא וקבלת חלק מהמשכנתא.
עברו כמה חודשים ואתה רוצה את יתרת המשכנתא, ביום שחרור ההלוואה הבנק בודק מה ריבית הבסיס למסלול הזה ואם היא 1.7% אז הריבית שתקבל היא 1.7+0.5%
אז בפועל הריבית שקבלת היא שונה, אבל לא בגלל ששינו לך את התנאים אלא בגלל שריבית הבסיס התעדכנה.

2. אתה יכול להחזיר מתי שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה והבנק לא יכול להגיד לך כלום.
יש 2 עמלות שכדאי שתכיר, עמלת פרעון מוקדם ועמלת היוון.
עמלת פרעון מוקדם אתה נמנע ממנה אם אתה מודיע לבנק שבועיים קודם שאתה רוצה לפרוע סכום כזה וכזה ממסלול x
עמלת היוון מחושבת כך: מה ההפרש לריבית הממוצעת להלוואה בסכום כזה לפרק הזמן שנותר עד נקודת שינוי הריבית הבאה.
לדוגמה, לקחת 100 אלף שח במסלול משתנה כל 5 בריבית של 3% ל 30 שנה.
עברו שנתיים, היתרה היא 90,000 ואתה רוצה להחזיר מתוכה 40,000
נגיד שהריבית הממוצעת להלוואה ל 3 שנים (פרק הזמן שנותר עד נקודת שינוי הריבית) היא 3.5%,
אתה תשלם 0.5% כפול 40,000 שח כפול 3 שנים.

3. יש מדרגות של ריביות ב 45%, וב 60%
כלומר, יכול להיות שתקבל ריביות טובות יותר ב 44% מימון מאשר ב 61% מימון עם מסלול פיתוי

נערך לאחרונה ב:
@noname
כמה כסף נשאר לשלם?
מתי כל תשלום?
כמה מזה זה משכנתא?

הנתונים :
עלות הדירה 820K ולעניין יחס מינוף שווי שוק בגלל מחיר למשתכן- 1.05M
הון עצמי זמין 630K
שולם 40% מתוך ההון העצמי כלומר 330K
בעוד 4 חודשים צריך לשלם 25% נוספים כלומר עוד 200K בערך
בעוד 8 חודשים צריך לשלם עוד 25% כלומר עוד 200K
בקבלת מפתח בעוד כ10-11 חודשים עוד 10% כלומר 80K

התוכנית:
לקחת 450 אש"ח משכנתא וכך לשמור על יחס של עד 45% מינוף.
בסוף להישאר עם 135 פריים (30%*450) +60 זכאות.
לצורך כך לקחת מסלול פיתוי ככל הנראה ק"צ בסכום של 260 אש"ח (בכל מקרה חייב לקחת לפחות 150K עם ריבית קבועה בגלל החובה של בנק ישראל
לשלב 33% ריבית קבועה).

1. הבנק מחוייב לתמהיל המלא שלקחת, גם אם שחרור הכסף יהיה בשלבים, מה שכן, הריבית מתעדכנת.
כלומר, נגיד סתם לצורך הדוגמה לקחת מסלול משתנה כל 5 (צמוד או לא, לא משנה) בריבית של 2%, שמורכבת מ 1.5% ריבית בסיס ועוד 0.5% מרווח של הבנק, אלה הנתונים ביום חתימה על המשכנתא וקבלת חלק מהמשכנתא.
עברו כמה חודשים ואתה רוצה את יתרת המשכנתא, ביום שחרור ההלוואה הבנק בודק מה ריבית הבסיס למסלול הזה ואם היא 1.7% אז הריבית שתקבל היא 1.7+0.5%
אז בפועל הריבית שקבלת היא שונה, אבל לא בגלל ששינו לך את התנאים אלא בגלל שריבית הבסיס התעדכנה.

2. אתה יכול להחזיר מתי שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה והבנק לא יכול להגיד לך כלום.
יש 2 עמלות שכדאי שתכיר, עמלת פרעון מוקדם ועמלת היוון.
עמלת פרעון מוקדם אתה נמנע ממנה אם אתה מודיע לבנק שבועיים קודם שאתה רוצה לפרוע סכום כזה וכזה ממסלול x
עמלת היוון מחושבת כך: מה ההפרש לריבית הממוצעת להלוואה בסכום כזה לפרק הזמן שנותר עד נקודת שינוי הריבית הבאה.
לדוגמה, לקחת 100 אלף שח במסלול משתנה כל 5 בריבית של 3% ל 30 שנה.
עברו שנתיים, היתרה היא 90,000 ואתה רוצה להחזיר מתוכה 40,000
נגיד שהריבית הממוצעת להלוואה ל 3 שנים (פרק הזמן שנותר עד נקודת שינוי הריבית) היא 3.5%,
אתה תשלם 0.5% כפול 40,000 שח כפול 3 שנים.

3. יש מדרגות של ריביות ב 45%, וב 60%
כלומר, יכול להיות שתקבל ריביות טובות יותר ב 44% מימון מאשר ב 61% מימון עם מסלול פיתוי

א. תודה על הפירוט הארוך נגעת בכל הנקודות החשובות.
ב. בגדול כל מה שרשמת פה אני מכיר אבל יש רק דבר אחד שעליו אני מתעכב כי קיבלתי תשובות סותרות - האם אתה בטוח ש"הבנק מחוייב לתמהיל המלא שלקחת, גם אם שחרור הכסף יהיה בשלבים, מה שכן, הריבית מתעדכנת" אתה בטוח שהמקרה הזה נכון בכל מחיר ובכל סיטואציה?
אני בטוח שכל לקוח רגיל שיבוא לבנק אין שום סיבה שהבנק לא ישמור על התמהיל לכל אורך הדרך כי כמו שרשמת הבנק באמת מתמחר את המסלולים בהתאם למרווח הריבית שנקבע מראש והוא לא מפסיד כלום.
לעומת זאת במקרה של מסלול פיתוי הבנק יבין תוך כדי תנועה שהוא נדפק, הוא חשב שהוא ירוויח ממני X ופתאום יתברר לו שהוא ירוויח הרבה פחות ואז הוא אולי ירצה לפצות את עצמו בהמשך. כמובן זה שיש לבנק רצון זה לא מספיק צריך גם שתהיה לו יכולת (משפטית).

א. תודה על הפירוט הארוך נגעת בכל הנקודות החשובות.
ב. בגדול כל מה שרשמת פה אני מכיר אבל יש רק דבר אחד שעליו אני מתעכב כי קיבלתי תשובות סותרות - האם אתה בטוח ש"הבנק מחוייב לתמהיל המלא שלקחת, גם אם שחרור הכסף יהיה בשלבים, מה שכן, הריבית מתעדכנת" אתה בטוח שהמקרה הזה נכון בכל מחיר ובכל סיטואציה?
אני בטוח שכל לקוח רגיל שיבוא לבנק אין שום סיבה שהבנק לא ישמור על התמהיל לכל אורך הדרך כי כמו שרשמת הבנק באמת מתמחר את המסלולים בהתאם למרווח הריבית שנקבע מראש והוא לא מפסיד כלום.
לעומת זאת במקרה של מסלול פיתוי הבנק יבין תוך כדי תנועה שהוא נדפק, הוא חשב שהוא ירוויח ממני X ופתאום יתברר לו שהוא ירוויח הרבה פחות ואז הוא אולי ירצה לפצות את עצמו בהמשך. כמובן זה שיש לבנק רצון זה לא מספיק צריך גם שתהיה לו יכולת (משפטית).

אני חושב שתמיד הבנק יכול לעכב לך את שחרור הכסף בטענות שונות, ואז אם אתה חתום על חוזה שמחייב אותך לתאריך מסויים, והבנק מושך אותך חודשיים, גם אם בסוף הוא משחרר את הכסף, נדפקת.
אם אתה עושה את זה, קח מרווח ביטחון ותבקש את הכסף 3 חודשים לפני שאתה צריך אותו בפועל.
בעיה שיכולה להיות לך היא שהבנק מעביר את הכסף ישירות לקבלן, ואז יתכן שהוא יקבל את הכסף לפני מסירת הדירה ויהיו לך בעיות איתו

אופציה נוספת, שמור את הכסף שתרצה להחזיר בבורסה, ואז אחרי שסיימת לקחת את המשכנתא, אם הרווחת בבורסה תוציא את הכסף ותפרע את מסלול הפיתוי, ואם היתה מפולת תשאיר את הכסף ותשלם את הריביות לבנק

אני חושב שתמיד הבנק יכול לעכב לך את שחרור הכסף בטענות שונות, ואז אם אתה חתום על חוזה שמחייב אותך לתאריך מסויים, והבנק מושך אותך חודשיים, גם אם בסוף הוא משחרר את הכסף, נדפקת.
אם אתה עושה את זה, קח מרווח ביטחון ותבקש את הכסף 3 חודשים לפני שאתה צריך אותו בפועל.
בעיה שיכולה להיות לך היא שהבנק מעביר את הכסף ישירות לקבלן, ואז יתכן שהוא יקבל את הכסף לפני מסירת הדירה ויהיו לך בעיות איתו

אופציה נוספת, שמור את הכסף שתרצה להחזיר בבורסה, ואז אחרי שסיימת לקחת את המשכנתא, אם הרווחת בבורסה תוציא את הכסף ותפרע את מסלול הפיתוי, ואם היתה מפולת תשאיר את הכסף ותשלם את הריביות לבנק

זה מחזק את מה ש אורי ג. רשם שעדיף לא לקחת סיכון לספוג את הריביות עד יום קבלת המפתח ואז לפרוע את הפיתוי.
זה יעלה לי 4500 ש"ח בקירוב שזה ממש מבאס אבל בגלל שבזכות מסלול הפיתוי אני אוכל להגדיל את הפריים מ55 א' ל-135א' אז את ההפרש בסך 80K אני אוכל להשקיע בשוק ההון (את הפריים אין לי שום כוונה לפרוע בשנים הקרובות כל עוד הוא נמוך) וככל שהזמן יעבור אני מניח שאני ארוויח בחזרה את ה-4500 ש"ח ואפילו אעבור לתשואה חיובית כך שבשנים הקרובות זה ישתלם.

מנצל את ההזדמנות לרשום לך שנתקלתי במספר תגובות שלך לאנשים בפורום בנושאים שונים וממש נהניתי מכל רגע, אתה נכס גדול לפלטפורמה הזאת שנקרית הסולידית.

מנצל את ההזדמנות לרשום לך שנתקלתי במספר תגובות שלך לאנשים בפורום בנושאים שונים וממש נהניתי מכל רגע, אתה נכס גדול לפלטפורמה הזאת שנקרית הסולידית.
רב תודות.
:$

במידה ואני נשאר עם המשכנתא הזאת ל-20 שנה אז אין ספק ש-5000שזה זניח בהשוואה לפער הריביות.
השאלה אם זה משתלם אם את החלק היקר אני מתכנן לפרוע כמה שיותר מהר
רק אתה יודע מה זה "כמה שיותר מהר", אני מניח שזה יקח לך כמה שנים טובות, לא?
בשביל 5000 ש"ח לשלם ריביות משמעותית יותר נמוכות נשמע לי שווה.
אפשר לבדוק בנקל בדיוק איפה נקודת הBREAK EVEN בשנים אבל אינטואיטיבית אני אומר שזה מאד כלכלי.

התוכנית:
לקחת 450 אש"ח משכנתא וכך לשמור על יחס של עד 45% מינוף
אז תצטרך להמתין לתשלום האחרון...עוד 10-11 חודשים

אז תצטרך להמתין לתשלום האחרון...עוד 10-11 חודשים
יש לי רעיון שמשלב את כל מה שנאמר עד עכשיו עם טוויסט קטן.
אפשר אולי להחזיר את כל מסלול הפיתוי אחרי התשלום אחד לפני האחרון (ולא רק אחרי התשלום האחרון וקבלת המפתח) ?
התשלום האחרון זה 10% - 80000 ש"ח. (והוא יקרה בקבלת המפתח ולכן זה התשלום הכי בעייתי כי יכולים להיות עיכובים של כמה חודשים).
אם אני מחזיר אחרי התשלום 25% שמשלים ל90% את כל מסלול הפיתוי אז אני צריך לספוג ריביות של 4 חודשים בלבד על מסלול הפיתוי.
אם אני אדאג להשאיר בעוש 80000 אז גם אם הבנק יחליט לעשות לי בעיות אני אוכל לשלם בעצמי לקבלן.
האם אני צודק? אני מפספס משהו?

פשוט תיקח משכנתא של 400K ולא של 450K.
תקטין מעט את הפיתוי...
ואז עם הכסף הפנוי בעוש בעקבות הקטנת הפיתוי אוכל לפרוע את הפיתוי לאחר שלב 90% במקום 100% ?

ואז עם הכסף הפנוי בעוש בעקבות הקטנת הפיתוי אוכל לפרוע את הפיתוי לאחר שלב 90% במקום 100% ?
ברגע שסיימת את המשכנתא.
אם ה10% האחרונים הם מהון עצמי ולא מהמשכנתא, אז כמובן שכן!

הנתונים :
עלות הדירה 820K ולעניין יחס מינוף שווי שוק בגלל מחיר למשתכן- 1.05M
הון עצמי זמין 630K
שולם 40% מתוך ההון העצמי כלומר 330K

התוכנית:
לקחת 450 אש"ח משכנתא וכך לשמור על יחס של עד 45% מינוף.
בסוף להישאר עם 135 פריים (30%*450) +60 זכאות.
לצורך כך לקחת מסלול פיתוי ככל הנראה ק"צ בסכום של 260 אש"ח (בכל מקרה חייב לקחת לפחות 150K עם ריבית קבועה בגלל החובה של בנק ישראל
לשלב 33% ריבית קבועה).
בשביל מימון של 190k אתה מתחרבש עם משכנתאות ומסלולי פיתוי?
יש לי הצעה אחרת , פנה לבנק וקח הלוואה לכל מטרה ל10 שנים בפריים פלוס כלום.

בשביל מימון של 190k אתה מתחרבש עם משכנתאות ומסלולי פיתוי?
יש לי הצעה אחרת , פנה לבנק וקח הלוואה לכל מטרה ל10 שנים בפריים פלוס כלום.

אין דבר כזה הלוואה לכל מטרה בריבית פריים ל-10 שנים.
זה כמו להגיד לך תקנה דירה ברוטשילד בתל אביב 4 חדרים ב-2 מיליון שח/ לך תיקח הלוואה מטלפון אקראי מנציג מכירות מחברת השאראי בפריים פלוס חצי/ לך תעשה ביטוח תאונות אישיות שבו חברת הביטוח מפסידה עליך.

יש הלוואה שנותנים בבנק לאומי לבעלי מקצועות חופשיים הלוואה של עד 75K לחמש שנים בריבית פריים +1 ועם כל מיני הגבלות ודרישות (וכמובן להעביר את המשוכורות וכל הפעילות לחשבון שלהם)

ברגע שסיימת את המשכנתא.
אם ה10% האחרונים הם מהון עצמי ולא מהמשכנתא, אז כמובן שכן!

הבנק כנראה לא יסכים שה-10% האחרונים יהיו מהון עצמי, הבנק אוהב להיות "כסף אחרון" כדי לוודא שהעסקה אכן נסגרת. אני קיבלתי אישור מיוחד להעביר תשלום אחרון של חלק מההון העצמי חודש אחרי התשלום הראשון של המשכנתא, אבל גם זה הלחיץ אותם ודרשו לראות אסמכתא שיש לי את הכסף.

הבנק כנראה לא יסכים שה-10% האחרונים יהיו מהון עצמי, הבנק אוהב להיות "כסף אחרון" כדי לוודא שהעסקה אכן נסגרת. אני קיבלתי אישור מיוחד להעביר תשלום אחרון של חלק מההון העצמי חודש אחרי התשלום הראשון של המשכנתא, אבל גם זה הלחיץ אותם ודרשו לראות אסמכתא שיש לי את הכסף.
אצלי הבנק הסכים שה45% האחרונים יהיו שלי.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.

לבנק יש 2 אפשרויות: א. לשלם בעצמו את ה-10% בהתאם למה שסוכם מראש ב. להחליט שהוא עושה לי "אבי נעלבי" ולא לשלם/לעכב תשלום, במקרה כזה אני אשלם מההון עצמי שלי.
לא רואה אופציה שבה הבנק גם לא משלם בעצמו וגם מונע ממני לשלם.

אני בעיקרון אדיש אם אני אשלם או שהוא ישלם את ה-10% האלה ולכן זה לא ממש אכפת לי.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
B בניית תמהיל משכנתא עם מסלול פיתוי נדל"ן 24
C שילוב מסלול פיתוי בתור הלוואת בלון במשכנתא צרכנות פיננסית 8
ה מסלול פיתוי על מסלול זכאות נדל"ן 3
ח משכנתא - בלון/מסלול פיתוי נדל"ן 11
ש משכנתא לזמן קצר עם מסלול פיתוי נדל"ן 1
S מסלול פיתוי - שאלות לפני ביצוע נדל"ן 9
D איך לסגור מסלול פיתוי בזול? צרכנות פיננסית 10
אשר מסלול אופטימלי למסלול פיתוי נדל"ן 3
R מסלול פיתוי - משכנתא בחלקים (מנות) נדל"ן 1
unrealx מסלול פיתוי או לא מסלול פיתוי נדל"ן 13
B עזרה בתכנון מסלול, בן 30 ששוקל הסבת מקצוע אוף טופיק 5
א חישוב מסלול מחדש שוק ההון 12
A מחשב מסלול מחדש יומני מסע אישיים 1
A מחזור משכנתא - האם לכלול את מסלול הפריים? נדל"ן 3
ה בחירת מסלול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
א גמל להשקעה - מחפש מסלול קצת אחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
D שינוי מסלול בקרן פנסיה, דווקא עכשיו? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
N איך אפשר לדעת כמה מסלול מסויים של קרן הפנסיה עשה בחודש מסויים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
T 100,000 פנויים - איזה מסלול הכי "כלכלי" לפרוע במשכנתה והאם בכלל? נדל"ן 9
Finfree מנורה מסלול יעד לפרישה 2045-מי מכיר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
D מחזור מסלול פריים נדל"ן 18
C מחפש מחשבון משכנתא עם סיום מסלול צרכנות פיננסית 9
R איך מקבלים החלטה באיזה מסלול פנסיוני להיות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
Odysseus חיסכון לכל ילד - מסלול עולמי (אינפיניטי ואחרים...?) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
I מסלול לכספי פיצויים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
P כיצד נכון לבחור מסלול קרן פנסיה? (עודף מידע) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
י פנסיה והשתלמות העברת מסלול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
P שינוי מסלול בביטוח מנהלים ישן פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
Lamur מה כולל מסלול עמלות צרכנות פיננסית 5
D משיכת קה״ש לצורך כיסוי מסלול משכנתא בעייתי נדל"ן 17
ריש-לקיש פדיון מסלול משכנתא או השקעה? מינוף ומחשבות קדימה שוק ההון 19
B מסלול מחקה סנופי, יש הבדל איזה קרן קונים? שוק ההון 17
J חישוב ריבית וכדאיות בסגירת מסלול משכנתא מול השקעה בשוק ההון נדל"ן 4
א באיזה מסלול הפנסייה וקרן ההשתלמות שלכם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 42
U מסלול מחקה S&P 500 מגודר מט"ח שוק ההון 6
Y שאלה לגבי מיסוי קרן נדל"ן בחו"ל - מסלול הלוואה מיסים 1
S לשנות מסלול השקעה לטובת קרנות מגודרות – גם במחיר אירוע מס? שוק ההון 3
Y שינוי מסלול התפתחות אישית 2
דף מלא מסלול מיסוי שכר דירה מועדף לטובת מס שבח נדל"ן 3
א כדאיות מחזור מסלול פריים למל"צ נדל"ן 1
ח מבקש חו"ד על משכנתא קיימת + האם לסגור מסלול פריים? נדל"ן 10
M איזה מסלול הכי קרוב לקרן כספית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
E בחירת מסלול בגין הכנסות שכר דירה מיסים 9
W פתיחת IB דרך המתווך הישראלי, אבל איזה מסלול לבחור - ארה"ב או אירלנד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N מסלול פנסיה סולידי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
H שינוי מסלול בביטוח מנהלים מלפני 2001 מגדל יותר קרן י' פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א מסלול עוקב מדדי מניות באלטשולר - כמה אחוז מושקע באמת במניות שוק ההון 1
N בן 25. לאיזה תואר להירשם ואיזה מסלול לקחת? התפתחות אישית 7
ש מחפש מסלול להשקעה שבה לא משקיעים בשום חברה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
א הרכב מסלול מניות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2

נושאים דומים

Back
למעלה