יש דפים שלמים באינטרנט עם רשימות ארוכות, ומפורטות עם הסברים. בתכלס, בתנאי שמשרים, או עדיף מנביטים, ומבשלים בישול ארוך ברתיחה, זה מזון שהוא דיי סביר, אפשר לשרוד עליו. קטניות רבות, אם אוכלים אותן טריות, במיוחד עדשים, שעועית, וסויה, יכולות לגרום להרעלה ממש. אם אתה לא מאמין לי, נסה לאכול כפית עדשים אדומות, ודבר איתי אחרי שתסיים להקיא.
לטבעונים, אין ברירה אחרת, אלא לנסות לשרוד על דברים כאלה.
מי שרוצה לשגשג, ולא לשרוד, עדיף לו לקבל את החלבון שלו ממקורות איכותיים, בריאים ומזינים, שבני אדם הסתמכו עליהם במשך מאות אלפי שנים.