או!
סוף סוף נושא בפורום שאני יכול לתרום בו מהידע שלי ולא רק לשאול ולשאול ולבקש ידע
הידע שלי מגיע מזה שאני וחברה שלי עשינו ממש לאחרונה סקר שוק מקיף, היינו בכל חנות אפשרית, קנינו מזרונים, בדקנו אותם, החזרנו אותם, החלפנו למזרונים אחרים, בדקנו גם אותם, החזרנו אותם וחוזר חלילה... עד שמצאנו את מה שעבד לנו.
מה לעשות, אנחנו בררנים ולי יש גב בעייתי... אז המשכנו עד שמצאנו מנוחה.
בדרך, עברנו את כל המלאי והסוגים שקיימים היום בשוק בערך...
אז אלו התובנות שלי בתחום:
- זה באמת נושא שמשפיע
המון על איכות החיים ולכן כדאי להשקיע בו את הזמן והכסף הנחוצים.
- קשה למצוא מזרון שמתאים לשני אנשים שישנים עליו (כי כל אחד בנוי אחרת), אבל אפשרי.
- כדאי (אם אפשר) ללכת על מזרון גדול (160*200) ולא על ה"רגילים" (140*190). ההבדל בנוחות ובחופש השינה הוא אדיר!
בכל אופן ללכת על הגדלים הסטנדרטיים (אלו שציינתי) ולא משהו אחר כי את מה שתחסכו בגודל לא סטנדרטי תשלמו בקניית בסיס מיטה מיוחד ו/או מצעים בגודל המיוחד.
-
אם יש לכם מזרון טוב, לא צריך להוציא הרבה כסף על בסיס/מיטה. משהו פשוט יספיק. אפשר למצוא בסיס פשוטים וסבבה סביב ה-300-400 ש"ח.
-
אל תקנו מזרון שאי אפשר לקחת לתקופת נסיון! לא להתפשר על זה. לפעמים משהו מרגיש מדהים בחנות או אפילו בשבוע הראשון אצלכם בבית ואח"כ הוא ממש לא נוח או יוצר כאבי גב. תראו שיש אפשרות לבדוק את המזרון (בניילונים כמובן) אצלכם בבית.
- ויסקו ולטקס הם באמת החומרים הכי טובים שיש כיום שמהם עושים מזרונים. אני אישית אוהב ויסקו. גם כריות ויסקו זה אחלה (300 ש"ח לזוג כריות ויסקו זה מחיר סביר).
- ראדיסון, סרטה וסילי הם אכן חברות אחלה אבל לאחר שבדקנו גם אותן,
לדעתי המזרונים הכי טובים שאפשר למצוא היום בשוק (בטווח מחירים כמו של ראדיסון סרטה וסילי) הם סוויס סיסטם (גומאוויר) ומנדלבוים. לדעתי מנדלבוים עושה היום ליין של מזרונים שהם הכי טובים בשוק ובמחירים סבירים בהחלט ובנוסף זו גם חברה ישראלית שמייצרת בדרום הארץ (למיטב ידיעתי) ויש אלמנט "בונוס" של קניית תוצרת כחול-לבן. בסוף קנינו סוויס סיסטם כי חברה שלי העדיפה אותו ואני הסכמתי כי השוו לנו מחיר לזה שקיבלנו במנדלבוים.
מי שרוצה לשאול שאלות ספציפיות מוזמן לפנות בפרטי ואם אוכל אעזור לפי הידע שלי.
ושיהיה לכם לילה טוב