• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA

• פותח הנושא פותח הנושא matthias
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

matthias

משתמש רגיל
דירוג
92
קורה לא מעט שאני רוצה להשתמש בכרטיס אשראי והטלפון לא לידי.
האם יש בימינו חברה כלשהי שמספקת כרטיסי אשראי שמאפשרים שימוש בלי טלפון?
אני מוכן לוותר על נוחות (לדוגמה כרטיסים עם רשימת קודים וכדומה) ומוכן גם לשלם (עד גבול מסוים).

(לא מעוניין לפתוח דיון על האם 2FA זה טוב או לא טוב והאם זה באמת מונע משהו או לא; אשמח לקבל המלצות למה ששאלתי ותו לא)

את מדבר על חו"ל?

אפשר לפתוח במחשב גם את אפליקציית ההודעות שבטלפון (באנדרואיד). בכאל נדמה לי שאפשר גם לקבל את הקוד לוואטסאפ (שנפתח גם הוא במחשב).
אני מניח שאתה מבצע שימוש דרך מכשיר בו אתה יכול לפתוח האפליקציות האלו. אם השימוש שונה, צריך קצת יותר פרטים.

את מדבר על חו"ל?
רוב הרכישות שאני מבצע הן בישראל.
אין לי בעיה להשתמש בכרטיס אשראי של חברה בחו"ל אם זה עונה על הדרישה.
אפשר לפתוח במחשב גם את אפליקציית ההודעות שבטלפון (באנדרואיד).
נדמה לי שזה דורש סימולטור של אנדרואיד, אם כן אז זאת לא אופציה מבחינתי.
בכאל נדמה לי שאפשר גם לקבל את הקוד לוואטסאפ (שנפתח גם הוא במחשב).
אני לא רוצה להשאיר ווטסאפ מחובר במחשב.
אם השימוש שונה, צריך קצת יותר פרטים.
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה - אני רוצה כרטיס אשראי שאפשר להשתמש בו בלי שאני אצטרך להיות צמוד לטלפון ובלי להתקין שום דבר על המחשב. כי אני לא תמיד ליד הטלפון, ואני לא רוצה להתקין תוכנות שאני לא באמת צריך רק בשביל להשתמש בכרטיס אשראי.

לא מכיר חברה אחת שדורשת שימוש בטלפון.
אז לשאלתך - כולם.

לא ממש ברור על איזה 2FA אתה מדבר.
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה - אני רוצה כרטיס אשראי שאפשר להשתמש בו בלי שאני אצטרך להיות צמוד לטלפון ובלי להתקין שום דבר על המחשב.
לא הבנתי איזה כרטיס יש לך שדורש ממך את הטלפון/מחשב כשאתה משתמש בו בארץ ברכישה בחנויות.
אני מכיר לא מעט כרטיסי אשראי ומעולם לא נתקלתי בכרטיס כזה.

אלא אם אתה מדבר על רכישות אונליין, אבל אז גם ככה אתה צריך מחשב או טלפון בשביל הרכישה עצמה.

Google pay לא מצריך 2fa
אפשר להשתמש ב-google pay דרך המחשב בלי טלפון?
והאם רכישה דרך google pay לא עוברת בכל מקרה דרך חברת האשראי, שאז מבצעת 2FA?
אלא אם אתה מדבר על רכישות אונליין, אבל אז גם ככה אתה צריך מחשב או טלפון בשביל הרכישה עצמה.
הכוונה לרכישות אונליין על מחשב.
אני מחפש כרטיס אשראי שמאפשר רכישות כאלה בלי שימוש בטלפון.

הכוונה לרכישות אונליין על מחשב.
אני מחפש כרטיס אשראי שמאפשר רכישות כאלה בלי שימוש בטלפון
אם יש לך מחשב גם ככה אז אני לא מבין מה הבעיה.
קנה קו וירוטאלי או סים נפרד רק לזה, תן את המספר לחברת האשראי ותחבר את הקו הזה למחשב.

לא מצליח להבין את השאלה.
יש לי כרטיס אשראי, משתמש בו תדיר.
באיזה קטע צריך פלאפון?
בקטע שבקניות אונליין, לא פעם נדרשים להזין קוד שנשלח ב-SMS בשביל להשלים את העסקה. לפעמים זו דרישה של בית העסק ולפעמים במקרה של עסקה חשודה מצד חברת האשראי (אז לפעמים העסקה נדחית ומתקבל SMS להשיב ספרה כלשהי לאישור ולבצע את העסקה שוב, כתלות בחברת האשראי).

זה לא 2FA אלא פרוטוקול שנקרא 3DS והוא פועל בכל העולם. זו בחירה של הסוחר אם להפעיל אותו, בכלל לא קשור לסוג הכרטיס. הפעלת הפרוטוקול מוסיפה לסוחר עלות אבל מבטיחה לו שחברת האשראי לא תבטל את העסקה בטענה שלא הלקוח ביצע אותה. אולי אפשר לעקוף את זה על ידי שימוש בשרותי תשלום מתווכים בסגנון פייפל.

מתחברים כמו לוואטסאפ. לא צריך להתקין כלום.
חיפשתי הרבה ולא כל כך מצאתי הסבר איך זה עובד.
אם אני מנחש נכון, זו אפליקציה שמתקינים בטלפון, היא מקבלת שם את כל ההודעות ושולחת הכל לגוגל, וככה אני יכול לראות את כל ההודעות דרך הממשק web?
אם כן, מה קורה אם הטלפון במקרה כבוי כרגע?

קנה קו וירוטאלי או סים נפרד רק לזה, תן את המספר לחברת האשראי ותחבר את הקו הזה למחשב.
מה הכוונה קו וירטואלי?
ואיך מחברים קו למחשב בצורה שיהיה אפשר לקבל דרכו הודעות? זה דורש חומרה/תוכנה מסויימת?

זה לא 2FA אלא פרוטוקול שנקרא 3DS והוא פועל בכל העולם. זו בחירה של הסוחר אם להפעיל אותו, בכלל לא קשור לסוג הכרטיס. הפעלת הפרוטוקול מוסיפה לסוחר עלות אבל מבטיחה לו שחברת האשראי לא תבטל את העסקה בטענה שלא הלקוח ביצע אותה. אולי אפשר לעקוף את זה על ידי שימוש בשרותי תשלום מתווכים בסגנון פייפל.
מדכא. אשכרה אנשים ישבו וחשבו והגיעו למסקנה שזה הגיוני לדרוש מאנשים טלפון כדי להשתמש בכרטיס אשראי.
עוד יבוא יום שנצטרך טלפון כדי להיכנס הביתה או להכין אוכל.

חיפשתי הרבה ולא כל כך מצאתי הסבר איך זה עובד.
אם אני מנחש נכון, זו אפליקציה שמתקינים בטלפון, היא מקבלת שם את כל ההודעות ושולחת הכל לגוגל, וככה אני יכול לראות את כל ההודעות דרך הממשק web?
אם כן, מה קורה אם הטלפון במקרה כבוי כרגע?
כבר יש לך את האפליקציית אנדרואיד הדיפולטיבית להודעות, לא צריך להתקין שום דבר נוסף.
אם הטלפון כבוי (או לא מחובר לאינטרנט), זה אכן לא יעבוד.
מדכא. אשכרה אנשים ישבו וחשבו והגיעו למסקנה שזה הגיוני לדרוש מאנשים טלפון כדי להשתמש בכרטיס אשראי.
אם אתה קונה הרבה (נשמע שכן, אחרת לא היה מציק לך הצורך בטלפון לידך), ללא הדרישה לאימות כלשהו ב-SMS היית מגיע למצב בו חברת האשראי הייתה חוסמת לך את האשראי, ואז היית צריך להתקשר אליהם (בטלפון...) בשביל לסדר את העניין.

נערך לאחרונה ב:
לא ממש, זה רק במקרה שאתה לא נוכח פיזית בקניה. אם אתה הולך פיזית לחנות לקנות את המוצר אז אין לך אפשרות להכחיש את העסקה ולכן אין צורך ב- 3DS. אם אתה קונה מרחוק אז מן הסתם אתה צריך גם אמצעי לאימות הזהות מרחוק, מה אתה מציע חוץ מטלפון? אימייל לא מספיק רילטיים בשביל זה.

לא ממש, זה רק במקרה שאתה לא נוכח פיזית בקניה. אם אתה הולך פיזית לחנות לקנות את המוצר אז אין לך אפשרות להכחיש את העסקה ולכן אין צורך ב- 3DS.
בוודאי שיש לך אפשרות להכחיש עסקה. אם גונבים לך את הטלפון עם כרטיס וירטואלי או את האשראי עם הקוד, או שעסקה בסכום שאינו דורש הקשת קוד, אתה תקבל אפילו את הכסף בחזרה.
אני בספק גם שתוכל להזמין כרטיס אשראי בלי לתת מס׳ טלפון שיאומת...
אם אתה קונה מרחוק אז מן הסתם אתה צריך גם אמצעי לאימות הזהות מרחוק, מה אתה מציע חוץ מטלפון? אימייל לא מספיק רילטיים בשביל זה.
אימייל דווקא מעולה, בפרט אם אתה בחו״ל. אין שום מניעה לחכות 15 שניות נוספות. וואטסאפ גם קיים אצל חלק מהמנפיקות (אם כי פותה״ש מסרב לפתוח אותו במחשב מסיבותיו הוא).

בוודאי שיש לך אפשרות להכחיש עסקה. אם גונבים לך את הטלפון עם כרטיס וירטואלי או את האשראי עם הקוד, או שעסקה בסכום שאינו דורש הקשת קוד, אתה תקבל אפילו את הכסף בחזרה.
זה תהליך הרבה יותר מסובך ולא קשור לסוג ההכחשה היותר נפוץ ש- 3DS מגן מפניה.
אין שום מניעה לחכות 15 שניות נוספות
חברות האשראי לא חושבות כמוך, מנסחי התקן יודעים שיש כזה דבר שנקרא אימייל והגיעו למסקנה שהאימות דרכו פחות מתאים.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
the_newbie מחפש המלצה לרו״ח או Enrolled agent מיסים 2
Michel מחפש המלצה למדפסת לייזר אוף טופיק 15
Y מחפש המלצה לפאלפון חדש מ- +S10 אוף טופיק 18
O מחפש המלצה למימוש פרקטיקה של שיטת השכבות שוק ההון 6
S מחפש המלצה למיקרוגל דיגיטלי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
S מחפש המלצה על חברה שמציעה חבילות נופש לחו"ל צרכנות פיננסית 8
A מחפש המלצה על כרטיס אשראי ללא דמי חבר צרכנות פיננסית 3
Oracle מחפש המלצה והבדלים בין אלבומי תמונות אוף טופיק 3
T מחפש המלצה לקורס Data Science התפתחות אישית 3
N מחפש המלצה לקורא ספרים אלקטרוני (Ebook Reader) אוף טופיק 31
S מחפש המלצה על עורך דין שמתמחה ברשלנות רפואית אוף טופיק 3
S מחפש המלצה על מסנן פחם לברז מים ראשי בכניסה לדירה אוף טופיק 7
הרץ במבוך מחפש המלצה על סיר טיגון בשמן עמוק אוף טופיק 1
ת מחפש מקלדת חדשה, למי שמקליט הרבה (משפטנים, מתכנתים) - המלצה? אוף טופיק 6
C מחפש המלצה למספר ספרים בנושאים שונים התפתחות אישית 9
S מחפש המלצה למנהל/ת חשבונות לעסק קטן מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
ע מחפש המלצה לרכב משפחתי סולידי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
A מחפש המלצה לרואה חשבון לעסק בענייני מחשבים צרכנות פיננסית 0
פ מחפש המלצה לשואב אבק שנותן תמורה טובה למחיר . תקציב 800-1200 צרכנות פיננסית 9
ש מחפש המלצה על ספר בנושא עתידנות התפתחות אישית 5
ד מחפש את הספר המשקיע הנבון בעברית פוסטים מאיכות נמוכה 0
דר אהבהמוזרה מחפש להשקיע בביטקוין לצורך ספקולטיבי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 8
M מחפש מלווה לעסקת נדלן שכוללת שיפוץ. נדל"ן 28
algo.il מחפש סיבה כלשהי לא לנייד קהש וגמל לIRA - כנראה ההצדקה שהנחתי לא נכונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
Rio ניהול השקעות ללא רשיון - מחפש מישהו שהתנסה בנושא שוק ההון 29
א מחפש שרות סינגל רק להתראות/התרעות רציניות לסכנה על מדד 35 שוק ההון 15
C מחפש מחשבון משכנתא עם סיום מסלול צרכנות פיננסית 9
C מחפש טאבלט לילדים לחופשה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
koko85 מחפש ספריים קלאסים באנגלית בנושא כלכלה ושוק ההון לקרוא מאז שנות ה70 שאתם ממליצים עליהם צרכנות פיננסית 1
P מחפש יועץ עסקי מקצועי לסיוע בגיוס הון יזמות והגדלת הכנסות 15
flower מחפש מכנס עבודה מאוורר לקיץ – המלצות? אוף טופיק 2
B מחפש הכוונה / עצה - בוגר תואר אוף טופיק 1
ה מחפש טיפה יותר מקרן כספית שוק ההון 25
ח "מחפש אתר כלכלי שלא מתרגש לא מימין ולא משמאל – יש חיה כזו?" אוף טופיק 7
ש מחפש מסלול להשקעה שבה לא משקיעים בשום חברה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
liranviper מחפש מלווה משקיעים בארץ נדל"ן 2
E מחפש גמל להשקעה במסלול מחקה מדד בדמי ניהול נמוכים (יחסית) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
ג מחפש ייעוץ: כיצד להשקיע חסכונות ב-S&P 500 שוק ההון 20
צ מחפש כיוון לקריירה התפתחות אישית 0
N זוג נשוי בגיל 28 מחפש את ההתכנות הכלכלית שלו יומני מסע אישיים 6
C מחפש ביטוח בריאות קבוצתי להורים צרכנות פיננסית 3
L מרכיב סולידי בקה״ל וקפ״ג - מחפש אכוונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 70
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
M מחפש השקעה בטוחה שקולה לSGOV או Money Market רק בשקלים שוק ההון 10
ה מחפש מועדון הטבות צרכנות פיננסית 25
I מחפש לשכור דירה נדל"ן 1
M מחפש כיוון להשקעה במדדי ליבה תחת IB בקרנות סל איריות צוברות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
E מחפש דרך נוחה להיפטר מ-NEGATIVE CASH BALANCE באינטראקטיב לחשבון MARGIN פוסטים מאיכות נמוכה 3

נושאים דומים

Back
למעלה