זה הכל תלוי באיך מדווחים על זה.
אם אתה מדווח כל שנה על הרווחים בדוח השנתי אז לא נראה שיש מניעה.
הבעיה בגישה זו שבשנה שקה"ש מאוד גדולה, ויש תנודות שער דולר גדולות, עלול לצאת חבות מס יחסית משמעותית.
אני אישית פועל לדווח על הקרן רק בפדיון תחת ההנחה שזה נחשב "הכנסה דחויה מהמעסיק" לפי חוות דעת של רו"ח, אבל לדעתי ברגע שיש לך התעסקות אקטיבית עם ההשקעה זה קצת בעייתי לטעון שזה "הכנסה דחויה מהמעסיק".
ד.א. גם בשיטה זו, כדאי לא למשוך הכל בבת אחת כי זה עלול לגרום לחבות מס באכה"ב.
יש לך חוות דעת מרואה חשבון שזה נכלל ב 409A?
נשמע לי קצת הזוי... בכל תכניות הפנסיה (חוץ מפנסיה תקציבית) וההשתלמות, הכספים מופקדים לחשבון אצל צד שלישי ולמעסיק אין שום קשר פיננסי לכספים.
בהגדרה זה לא יכול להחשב "הכנסה דחויה מהמעסיק" (not subject to a substantial risk of forfeiture).
בנוסף, ברגע שיש לך אפשרות לקחת את המזומן, זה כבר לא 409A . כך שגם לפי ההנחה שלך, לא שייך למשוך על פני מספר שנים.
(במידה והשכיר בחר את הקופה, לדעתי, ניתן אולי אפילו לטעון שכל ההפקדות הם שכר רגיל, ואפילו לא 402(b) וניתן להשתמש ב ב 911 EXCLUSION. במקרה ששכיר פותח קופה ונותן הוראה למעסיק להפקיד לשם כספים ששייכים לו נראה לי שזה לא יכול להחשב EMPLOYEES TRUST)
בכל מקרה, יש לציין שכל מעבר בין קופות הוא גם כן נחשב DISTRIBUTION לפי החוק האמריקאי.
מנסיון, להרבה מהמבקרים בIRS (דרג ראשון) אין מושג קלוש על מה הם מדברים... במיוחד כשזה מגיע לנושאים נדירים כמו תוכניות פנסיה בחול, זיכויי מס חול במקרים מסובכים וכדומה. כך שאפילו אם מבקר טוען שזה 409A לא הייתי בונה על זה כתכנון לעתיד.
(אולי תתחיל לאסוף תרומות בבלוג שלך, לצורך LETTER RULING מהIRS

)