חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,585 דירוג 23,488 15/8/20 #21 נכתב ע"י sagilevi: מישהו יודע איזה סכומים פחות או יותר אמורים להספיק כדי לקבל פטור קבוע מדמי משמרת בבנקים ישראלים? לחץ כדי להרחיב... בין חצי מליון למליון.
נכתב ע"י sagilevi: מישהו יודע איזה סכומים פחות או יותר אמורים להספיק כדי לקבל פטור קבוע מדמי משמרת בבנקים ישראלים? לחץ כדי להרחיב... בין חצי מליון למליון.
מ מייקל משתמש רגיל הצטרף ב 27/3/15 הודעות 638 דירוג 440 16/8/20 #22 נכתב ע"י חתול לילה: בין חצי מליון למליון. לחץ כדי להרחיב... לא שמעתי על בנק שמוכן להתחייב על פטור קבוע (שלא צריך לחדש). תוכל לספר איזה בנק זה ועוד פרטים ?
נכתב ע"י חתול לילה: בין חצי מליון למליון. לחץ כדי להרחיב... לא שמעתי על בנק שמוכן להתחייב על פטור קבוע (שלא צריך לחדש). תוכל לספר איזה בנק זה ועוד פרטים ?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,585 דירוג 23,488 16/8/20 #23 נכתב ע"י מייקל: לא שמעתי על בנק שמוכן להתחייב על פטור קבוע (שלא צריך לחדש). תוכל לספר איזה בנק זה ועוד פרטים ? לחץ כדי להרחיב... אין בנק כזה. אבל ברגע שאתה לקוח "כבד" הבנק מרוויח ממך בדברים אחרים (אשראי, עמלות קנייה מכירה) ואז לא שווה לו לאבד אותך.
נכתב ע"י מייקל: לא שמעתי על בנק שמוכן להתחייב על פטור קבוע (שלא צריך לחדש). תוכל לספר איזה בנק זה ועוד פרטים ? לחץ כדי להרחיב... אין בנק כזה. אבל ברגע שאתה לקוח "כבד" הבנק מרוויח ממך בדברים אחרים (אשראי, עמלות קנייה מכירה) ואז לא שווה לו לאבד אותך.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מ מייקל משתמש רגיל הצטרף ב 27/3/15 הודעות 638 דירוג 440 16/8/20 #24 נכתב ע"י חתול לילה: אין בנק כזה. אבל ברגע שאתה לקוח "כבד" הבנק מרוויח ממך בדברים אחרים (אשראי, עמלות קנייה מכירה) ואז לא שווה לו לאבד אותך. לחץ כדי להרחיב... אז לה לא עניין של גודל התיק. זה עניין של הכנסה אחרת שתוכל לספק עבור הבנק. התיק שלי גדול, ללא קנייה ומכירה ואינני צריך אשראי להלוואות. הכרטיס אשראי שלי הוא חינמי ולא מייצר עמלות. לא מצאתי בנק שייתן לי פטור מדמי משמרת
נכתב ע"י חתול לילה: אין בנק כזה. אבל ברגע שאתה לקוח "כבד" הבנק מרוויח ממך בדברים אחרים (אשראי, עמלות קנייה מכירה) ואז לא שווה לו לאבד אותך. לחץ כדי להרחיב... אז לה לא עניין של גודל התיק. זה עניין של הכנסה אחרת שתוכל לספק עבור הבנק. התיק שלי גדול, ללא קנייה ומכירה ואינני צריך אשראי להלוואות. הכרטיס אשראי שלי הוא חינמי ולא מייצר עמלות. לא מצאתי בנק שייתן לי פטור מדמי משמרת