זה בהנחה שהרו״ח שלך מבין באבטחה, ולא שומר את המידע שלך במחשב שלו במשרד בלי שום הצפנה. ומריץ ווינדוז XP.
עריכה: כמו כן ליוזר שלו אין סיסמא כי זה מעצבן.
לדעתי אתה נותן לרו״חים יותר מדי קרדיט.
זה בהנחה שהרו״ח שלך מבין באבטחה, ולא שומר את המידע שלך במחשב שלו במשרד בלי שום הצפנה. ומריץ ווינדוז XP.
עריכה: כמו כן ליוזר שלו אין סיסמא כי זה מעצבן.
לדעתי אתה נותן לרו״חים יותר מדי קרדיט.
מתקפת כופר זה "שלם לי או שהמידע מוצפן לנצח"? עם זה דווקא אין לי בעיה. כל עוד המידע לא זולג...
חשבתי דווקא על פריצה פיזית למשרד של הרו"ח, או שהוא יאבד את הלפטופ, או שמישהו יתחבר ל-WiFi שלו (שמאובטח ב-WEP כמובן) ויפרוץ לו למחשב בלי שהוא בכלל ידע.
אני מקווה שהם יותר רציניים מפיצה האט. פה הם מתייחסים קצת לנושא האבטחה (תחת "אבטחה"). @מתכנת התרשמתי שאתה בקיא בנושא - נגיד שמי שבנה את האתר לא התרשל לגמרי, ושהם מאחסנים את הנתונים ב-AWS למשל. יש באמת סיכוי גבוה לזליגה לדעתך?
באופן כללי בשביל סיכוי לזליגה לא צריך להתרשל, מספיק חוסר מודעות..
במקרה זה, מבלי לבצע בדיקה (כי זה לא חוקי ללא הזמנה) נראה על פניו שהם כן השקיעו באבטחת מידע.
יש תחליף או שמה נקרא לזה "תוסף", שכחת את מספר 4
4. פורום הסולידית
לוקחים טופס שאתה רוצה להגיש, מדפיס אותו, ומסתכל עליו
לאחר מכן אתה קורא את השדות הריקים ודואג למלא אותם
איך ממלאים אותם? למי המידע שהמעסיקים\בנקים\בתי השקעות\גוף ממשלתי מספקים כל שנה (בתחילתה)
במגוון פעולות: מה לקחו ממך (מס), מה נתנו לך, מה ניכו לך, מה קיבלת מתנה וכל הוצאה\הכנסה שדרושה בדיווח
(אם תקרא את מה שכתבתי בלי הטופס זה יראה לך כמו סתם מילים)
רוצה דוגמאות? לא חסר כאן בפורום, תריץ מילות חיפוש רלוונטיות ותתחיל להתעניין "מה אחרים עושים\עשו"
יש שאלות? אני בטוח שתגיע לשרשור כלשהו והן יצוצו
אני השתמשתי והייתי מאוד מרוצה. עמלה נמוכה יחסית לכל הגנבים בשוק. הכל נוח ודיגיטלי ושירות מצויין . לא מבין מה מטריד בנושא הפרטיות. לא חושב שירוצו לעשות שימוש בתלושי השכר שלך, אבל תמיד אפשר להיות פרנואידים.
החוויה האישית שלי איתם הייתה טובה.
לפי המחירון השירות שלהם לא תמיד יוצא זול יותר, החברה (היחידה שנשארה, היו 2) שעובדת עם הייטקזון גובה 13% עמלה, finupp גובים 100 ש"ח על כל החזר מ 0-750, המדרגה הבאה היא 145 ש"ח עד החזר של 2000 ש"ח כלומר עד סכום של 1115 ש"ח לא משתלם להשתמש ב finupp