• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

איך לקבל שירות אישי בבנק?

פטל ואוכמניות

משתמש רגיל
דירוג
790
היי,
אני מתקשה לקבל תשובות ועדכונים מסניף הבנק שלי.
גם פנייה לנציב תלונות הציבור של הבנק לא הועילה.
משום שאני לא בישראל, אני חוששת מניוד לבנק אחר.
יש לי סכום נאה בפקדונות בבנק, אין חובות.

השאלה - מה נחוץ על מנת שאקבל יחס אישי ושירות הולם? איך ניתן לעבור למחלקה אחרת?

תודה לעונים

נערך לאחרונה ב:
שירות המסרונים של רוב הבנקים יעילה.
יש לי חשבון VIP ואיני יכול לדבר עם הפקידה אלא דרך המייל.
אני תמיד מקבל תשובה תוך פחות מ 24 שעות.
יש לי סכום נאה בפקדונות בבנק.
להבנתי, לא ניתן להעביר פיקדונות לבנק אחר. להמתין לנקודת יציאה, לפדות ולהפסיד אחוז ואז להעביר מזומנים.

תדברי עם מנהל הסניף או מנהל בנקאות אישית ותבקש מהם שיצרפו אותך.
בגדול זה תלוי בפוטנציאל ההכנסה של הבנק ממך.

השארתי להם הודעות בכל הערוצים שיחזרו אלי - שום כלום. פוטנציאל הכנסה? אהמממ לא משמעותי בהתחשב בזה שההכנסה שלי לא בישראל
הכוונה היא לפוטנציאל ההכנסה של הבנק מהחשבון שלך (תיק ניירות ערך, משכנתא,פקדונות, העברות מחו"ל, המרות מט"ח), לא להכנסה האישית שלך.

היה לי מקרה דומה, אך חמור בהרבה שחייבו אותי בחצי ש"ח ללא כל הסבר. לא היה לי מענה/הסבר בשום מקום וקיבלתי התעלמות גורפת אז פניתי לנציב תלונות הציבור בבנק ישראל ולאחר חודש הבעיה סודרה (למרות שלא שילמו לי הצמדה). הנקודה שכבר באמת עברתי בנק אז פחות היה אכפת לי איך הבנק מתייחס לתלונות עליו בבנק ישראל.

לי אישית נראה שהפתרון כנראה זה לשלם יותר לבנק בעבור שירות אישי או משהו כזה. אם זה לא עובד אז לעבור בנק לבנק שיש כזה שירות. בסוף צריך לשלם טוב על שירות טוב.

היה לי מקרה דומה, אך חמור בהרבה שחייבו אותי בחצי ש"ח ללא כל הסבר. לא היה לי מענה/הסבר בשום מקום וקיבלתי התעלמות גורפת אז פניתי לנציב תלונות הציבור בבנק ישראל ולאחר חודש הבעיה סודרה (למרות שלא שילמו לי הצמדה). הנקודה שכבר באמת עברתי בנק אז פחות היה אכפת לי איך הבנק מתייחס לתלונות עליו בבנק ישראל.
יש כאן טעות הקלדה, או שבאמת עשית את כל זה בשביל חצי ש"ח?

ואם כן - כמה הצמדה מקבלים מחצי ש"ח אחרי חודש אחד בלבד?
מתאר לעצמי שזה פחות מאגורה :)

אין טעות. בסוף כל סכום מורכב מחצאים. זה יותר עניין עקרוני שאני מרגיש שגונבים אותי. איך אני יכול לשים את הכסף שלי בבנק שמחליט לקחת ממני סכומים רנדומליים בלי שום יכולת לתקשר איתו? היום זה חצי ש"ח, מחר זה אולי מאה ש"ח ובסוף זה גם יכול להיות אלפי ש"ח. אני מאמין גדול בהגינות ולא אוהב שלא הוגנים איתי.
ואם כן - כמה הצמדה מקבלים מחצי ש"ח אחרי חודש אחד בלבד?
מתאר לעצמי שזה פחות מאגורה :)
זה עניין עקרוני גם. אם הם לקחו ורק החזירו את מה שהם לקחו, אז מה מונע מהם לעשות זאת שוב. נניח יש להם 5 מליון לקוחות, והם יקחו חצי ש"ח מכל אחד וירויחו 2.5 מליון ש"ח. 5% יתלוננו ויחזירו להם. כמה הבנק הרויח בנתיים? לכן זה עניין עקרוני שאם הבנק עשה טעות, אפילו בתום לב, הוא צריך לפצות מעבר למה שהוא לקח. (ויש חברות שאכן מפצות בכל מיני דרכים על טעויות שלהם. למשל, אם לנטפליקס נופל השרת ליום הם לדעתי יצטרכו לפצות לקוחות ביותר מיום, בעיקר מחשש לעזיבה).

משום שאני לא בישראל, אני חוששת מניוד לבנק אחר.
לא יודע אם זה יותר מסובך לתושבי חוץ אבל אולי תנסי לפתוח אונליין חשבון בבנק אחר ולראות אם את מקבלת שם שירות יותר טוב? זה לא שאת חייבת ישר לנייד, אפשר קודם להתנסות תקופה בבנק החדש ואז להחליט. מה גם שניוד היום הוא פשוט ויעיל מתמיד בעקבות רפורמת "ניוד בקליק".

להגן על הכסף מגוף שלא שומר עליו כמו שצריך זה יותר חשוב מחצי ש"ח, זה עניין של אמינות.

אגב, את כנראה לא מודעת כי את לא בארץ, אבל שני בנקים שבתקופה האחרונה יצאו בקמפיינים של מתן מענה מהיר הם לאומי ודיסקונט. באיזה בנק את נמצאת היום? האם הוא אחד מארבעת הגדולים?

מוזר, אני דווקא זוכר שהמענה היה די בסדר כשהייתי שם לפני כמה שנים. מניח שאת פונה ל"בנקאי אישי" דרך האתר/אפליקציה? אולי שווה לנסות לעבור לסניף LIVE אם את כבר לא משויכת לשם.
הבעיה שיש לי קשורה לטעות בהגדרת פיקדון והם לא מצליחים לתקן את זה כבר חודשיים. אם זו הייתה פעולה פשוטה נראה לי שהייתי מסתדרת.

אני בבנק הבינלאומי סניף כיכר המדינה, תל אביב. המסרונים עובדים נהדר. הם עונים בדרך כלל תוך יום-יומיים. הבנק כמעט ולא רואה ממני כסף.
היו לי כמה פעמים שגבו ממני שלא בצדק עמלות למרות שלא היו צריכים כי אני בהטבת הייטקזון. בכל הפעמים החזירו מהר.
מה שכן, מתחיל להימאס לי עניין ההשגחה, אז פתחתי חשבון חדש ב One Zero במסלול Zero.
האפליקציה מרגישה בוסרית ונראה לי שלא יהיה לי שירות באותה האיכות כמו הבינלאומי, אבל אם אחליט להעביר את הפעילות שלי אליו, כנראה שאוכל להתשחרר מההשגחה הצמודה הזאת שאני עושה עם הבינלאומי.

תודה על הטיפים. השלב הבא זה להיפגש עם מנהל הסניף בביקור הבא בישראל; אם לא יסודר העניין, אני אעבור לתקשורת כתובה באמצעות עורך דין.

תודה על הטיפים. השלב הבא זה להיפגש עם מנהל הסניף בביקור הבא בישראל; אם לא יסודר העניין, אני אעבור לתקשורת כתובה באמצעות עורך דין.
לפני הרבה שנים, כשעוד הרגשתי לוחם צדק, סגן מנהל סניף באחד הבנקים התנהג כלפי בגסות בסיטואציה שגרתית לחלוטין.
בעצת חברים, שלחתי מכתב למנהל הסניף עם העתקים לביקורת הפנים בבנק, לשכת המנכל ועוד כמה גורמים (נדמה לי שויתרתי על המפקח על הבנקים שהוא בעקרון הגורם שאמור להיות האפקטיבי ביותר). לא איימתי בתביעה ולא ביקשתי פיצוי, אבל המכתב היה מנוסח כמו שעורכי דין מעצבנים כותבים וביקשתי בסופו לדעת כיצד טופלה התלונה.
תוך פחות משעתיים הגיע לבית שלי זר פרחים עצום וקיבלתי טלפון ממנהל הסניף שהוא רוצה לפגוש אותי כדי להתנצל.
היום כנראה לא הייתי נוהג כך, אבל בהחלט מתברר שזו דרך אפקטיבית. במקרה שלך אפשר גם לפנות בלי להתלונן על אדם ספציפי וזה עדיף בעיני.

לפני הרבה שנים, כשעוד הרגשתי לוחם צדק, סגן מנהל סניף באחד הבנקים התנהג כלפי בגסות בסיטואציה שגרתית לחלוטין.
אתה בן אדם רציני. אני דווקא מאוד נהניתי מאוד איזה פעם.

הגעתי לבנק,ֶ באחת מהפעמים הנדירות, לבוש במכנסים קצרים, סנדלים וחולצת טריקו, קיץ חמסין מה כבר יש ללבוש ? לקחתי תור לפקיד והוא שלח אותי ל vip בקומה למעלה, היה שם מזגן, מכונת קפה ומים אם אני זוכר. אמריקה.

הלכתי לפקידה המכובדת, היא רואה אותי והולכת למנהל ואומרת לו, ״תראה מה הם שולחים לי מלמטה״. הרגה אותי מצחוק. חזרתי לפקיד הראשון, אמרתי לו שלא רוצים אותי שם למעלה ואולי בעצם לא רוצים אותי ואת הכסף שלי פה בבנק, הוא נבהל קצת וסגר לי את העניין תוך דקה.

אולי כדאי לפתוח שירשור, ״היחס הכי מזלזל שקיבלת אי פעם בבנק מפקיד״.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
גרהם הלמן אלדובי - מישהו הצליח לקבל מהם שירות? צרכנות פיננסית 17
נ מה הריבית על חשבון עובר ושב שאפשר לקבל? צרכנות פיננסית 52
Y איפה אפשר לקבל את ההלוואה הכי זולה היום? פוסטים מאיכות נמוכה 20
S עזרו לי לקבל החלטה לגבי הביטוח הסיעודי צרכנות פיננסית 40
D חייל בן 19, קצת הלכתי לאיבוד מהאופציות ואני אשמח לקבל קצת הכוונה יומני מסע אישיים 4
adamshalev אפשר לקבל אונליין אישור ניכוי מס במקור לפיצויים\תגמולים במקום ללכת למס הכנסה? מיסים 6
GeraltOfHaifa חוב למס הכנסה - האם אפשרי לקבל הלוואה גדולה ללא פקדונות? צרכנות פיננסית 21
tomer111 האם צריך לעשות לבצע פעולה אקטיבית בקרן הפנסיה לומר לה שפורש בגיל 60 שמתחיל לקבל פנסיה בגיל 60? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
T על אילו עמלות אני יכול לקבל פטור/הנחות בהעברות מט"ח לחו"ל? שוק ההון 7
L אשמח לקבל חוות דעת על אקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
E לקבל דיבידנדים בלי להסתכן בירידת המניה שוק ההון 7
B מספר אמריקאי ע״מ לקבל Short Code מהבנק אוף טופיק 17
D ביקשתי לקבל פירוט של חישוב ביטוח הנכות מקרן הפנסיה וקיבלתי בתגובה ענו לי שאין אפשרות לשלוח פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
M הטבות שאפשר לקבל עם סכום גדול בעו"ש צרכנות פיננסית 7
D בן 22 ואשמח לקבל עזרה! שוק ההון 11
A זיכוי על מסי חוץ בארץ - לא ניתן לקבל זיכוי על הכנסה שהופקה מחוץ לישראל מיסים 1
י האם משתלם לקבל הטבות במקום שכר מיסים 8
ח האם ניתן לקבל מענק עבודה על ימי אבטלה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
O האם עדיין אפשר לקבל 70% מימון על דירה חליפית נדל"ן 11
S יש סעיף בעבודה שלי לגבי קרן השתלמות והייתי אמור לקבל אותו (כנראה) אבל עדיין לא, מה לעשות? אוף טופיק 2
V בעת בקשה לניוד קופת גמל חברת ההשקעות מתעקשת לקבל ממני הרשאה למסלקה הפנסיונית שוק ההון 14
י האם אפשר לקבל משכנתא בוליט ל30 שנה? נדל"ן 2
לא חשוב שמות האם חלה חובה לקבל 161 א' בעת פיטורים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
R מה הדמי ניהול הנמוכים ביותר שאפשר לקבל בפנסיה ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
T האם אפשר לקבל דמי אבטלה רטרואקטיבית? מיסים 12
W איך לקבל קיזוז הפסד הון בפועל? מיסים 9
Y האם יש איזה כלי כלי שמאפשר לקבל התראה ברגע שטריגר מופעל... שוק ההון 5
Y עבור איזה סכום הייתם מגישים דו"חות כדי לקבל החזר מס מיסים 9
ת איך מפסיקים לתת טיפ אחרי שכבר הרגלת את השליח לקבל? אוף טופיק 56
O רכישת דירה(ות) בחול, איך ניתן לקבל מימון לאחר רכישת דירה ראשונה נדל"ן 7
ע מה צריך לעשות כדי לקבל את מענק הקורונה של טראמפ? אוף טופיק 1
D מבקש לקבל חו"ד בבניית תיק ההשקעות והפנסיה שלי (מעט מורכב) שוק ההון 10
C מהן הקבוצות פייסבוק שאתם מצליחים לקבל מתוכן מידע מאוד איכותי או מעניין? אוף טופיק 17
R לא מצליח לקבל כרטיס אשראי למטרות חסכנות עקב חוק נתוני האשראי החדש צרכנות פיננסית 25
S מישהו יודע איזה טופס צריך למלא כדי לקבל את המענק שהמיסים שלנו ממנים לנו? פוסטים מאיכות נמוכה 5
א אשמח אם אוכל לקבל מידע על הוראות המסחר שוק ההון 3
1337justme מכירה של מניות ישראליות בהפסד גדול כדי לקבל מגן מס על רווחי הון שוק ההון 16
ר בית השקעות שמסכים לקבל הוראת קבע צרכנות פיננסית 3
מ אשמח לקבל דעה לגבי פיזור בתי השקעות על אותו מדד שוק ההון 16
V לקבל מימון לתואר שני מהמעסיק אוף טופיק 0
P איך אפשר לקבל תשובה בטלפון ממס הכנסה? צרכנות פיננסית 16
A לקבל אבטלה על תקופה מאוד קצרה צרכנות פיננסית 1
S איפה ניתן לקבל הלוואה בגובה 100K עם מינימום ריבית? צרכנות פיננסית 12
L איזו ריבית אפשר לקבל על פקדון בבנק? שוק ההון 28
Williamsburg קרן פנסיה- מתי להתחיל לקבל קצבה? צרכנות פיננסית 12
D IB הפסידה בתביעה נגד הרשות לניירות ערך, תצטרך לקבל רישיון זירת סוחר שוק ההון 110
A האם ניתן לקבל כסף משני ביטוחי חיים שונים (או יותר)? צרכנות פיננסית 3
פ מחפש להכיר מישהי שמוכנה לקבל עצמאי בלי קריירה אוף טופיק 1
G באיזה בנק היום ניתן לקבל חשבון ללא עמלות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
O איזה תנאים אפשר לקבל בבית השקעות בארץ לחשבון של 250 אש"ח? מישהו רוצה לעזור לי עם מבצע חבר מביא חבר? שוק ההון 7

נושאים דומים

Back
למעלה