• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

עבודה בתור שכיר בעת שירות מילואים פעיל

• פותח הנושא פותח הנושא yahud
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

yahud

משתמש בכיר
דירוג
1,532
אני וכמה מחבריי נמצאים תחת צו 8 באופן רצוף מאז תחילת הלחימה.
אנחנו נמצאים בתפקיד עורפי, ולכן כרגע מתאפשר לנו לצאת הביתה להתאוורר ליום-יומיים או יותר אחרי שבוע-שבועיים רצופים בבסיס, או כמה ימים אחרי שבת בבסיס וכו'.

בתור שכיר שנמצא תחת צו 8 רצוף, כביכול אני לא צריך ללכת לעבודה בימי מנוחה, ואני מקבל משכורת רגילה.

אנחנו מנסים להבין אם כן נלך לעבודה ונעבוד רגיל בין המשמרות במילואים, האם אנחנו פרקטית נקבל עוד כסף על ימי העבודה? או שבכל מקרה נקבל את המשכורת הרגילה שלנו בין אם נלך לעבודה או נשב לנוח בבית.

אני שומע הרבה תשובות סותרות מכל מיני גורמים, אז אשמח אם מישהו מכיר משהו פרקטי נכון.

תודה

אני וכמה מחבריי נמצאים תחת צו 8 באופן רצוף מאז תחילת הלחימה.
אנחנו נמצאים בתפקיד עורפי, ולכן כרגע מתאפשר לנו לצאת הביתה להתאוורר ליום-יומיים או יותר אחרי שבוע-שבועיים רצופים בבסיס, או כמה ימים אחרי שבת בבסיס וכו'.

בתור שכיר שנמצא תחת צו 8 רצוף, כביכול אני לא צריך ללכת לעבודה בימי מנוחה, ואני מקבל משכורת רגילה.

אנחנו מנסים להבין אם כן נלך לעבודה ונעבוד רגיל בין המשמרות במילואים, האם אנחנו פרקטית נקבל עוד כסף על ימי העבודה? או שבכל מקרה נקבל את המשכורת הרגילה שלנו בין אם נלך לעבודה או נשב לנוח בבית.

אני שומע הרבה תשובות סותרות מכל מיני גורמים, אז אשמח אם מישהו מכיר משהו פרקטי נכון.

תודה
כן. מקבלים על זה תשלום נוסף. מותר באותו יום / בסופ״שים גם מילואים וגם עבודה.

תסתכלו בכל זכות.

״שירות מילואים מעבר לשעות העבודה״

כן. מקבלים על זה תשלום נוסף. מותר באותו יום / בסופ״שים גם מילואים וגם עבודה.

תסתכלו בכל זכות.

״שירות מילואים מעבר לשעות העבודה״
זה לא ממש מדויק, זה מדבר על מצב שאתה עובד ואז הולך לחצי יום מילואים אחה"צ או עושה מילואים בשישי שבת
זה לא מדבר על חודש שלם רצוף של מילואים

בגדול מי שמשלם לך את המשכורת בסוף זה המעביד
נניח השכר שלך הוא 10K ולא היית חודש שלם
אתה תקבל עבור החודש הזה מהמעסיק 10K

אם ביטוח לאומי ישלם לו רק 9K (כי הממוצע של החודשים הקודמים יותר נמוך או משהו) הוא עדין מחויב לשלם לך 10K ( הוא יכול לבקש על זה תוספת אבל זה לא קשור כבר)
אם ביטוח לאומי ישלם לו 11K (בדרך זה מה קורה בחלק גדול מהמקרים) המעסיק חייב להעביר לך את ההפרש כלומר 1K נוסף אחרי שהוא יקבל את הכסף (זה לוקח כמה חודשים בדרכ, וזה אחרי שאתה תשלך לו את ה3010 על מספר ימי המילואים ששירת והוא יגיש תביעה על כך)

בגדול לאור המצב הבעייתי ואני מבין גם את הצורך לתת מענה למעסיק ולא לעזוב בפתאומיות משרה לתקופה ארוכה
אתה יכול לבקש מהמעסיק שאת הימים או השעות שאתה עובד פשוט הוא יחזיר לך אחרכ בימי חופש או משהו כזה שהכל יגמר
זה לא ממש ייעוץ כי כמובן אסור (אתה יכול תמיד להתייעץ עם המחלקת שכר אצלכם אולי)
אבל שתייסים את המילואים אני מניח שבכל מקרה תרצה לקחת כמה ימי חופש להירגע ולהיות עם המשפחה

כמובן שהמעסיק לא מחויב לזה

זה לא ממש מדויק, זה מדבר על מצב שאתה עובד ואז הולך לחצי יום מילואים אחה"צ או עושה מילואים בשישי שבת
זה לא מדבר על חודש שלם רצוף של מילואים

מצטער אבל לא הבנתי את מה שאמרת כאן.
השאלה הייתה אם מקבלים גם וגם מהמעסיק ומהמילואים (דרך המעסיק) אם עושים גם וגם.

גם בחודש רצוף של מילואים ישלמו לך כל מה שמגיע לך מהמילואים ובנוסף על מה שעבדת.

מצטער אבל לא הבנתי את מה שאמרת כאן.
השאלה הייתה אם מקבלים גם וגם מהמעסיק ומהמילואים (דרך המעסיק) אם עושים גם וגם.

גם בחודש רצוף של מילואים ישלמו לך כל מה שמגיע לך מהמילואים ובנוסף על מה שעבדת.
אם זה לא הובן, אז אחדד

לא.

בהנחה שאתה עובד במשכורת חודשית, המעסיק מחויב לשלם לך את המשכורת החודשית
במידה וביטוח לאומי ישלם עבור ימי המילואים שלך יותר (לפעמים בגלל ימים קלנדרים , החזרי נסיעות/ הוצאות וכו חישובים אחרים וכו) המעסיק יעביר לך את ההפרש - אבל הסכום הזה לא ישתנה אם תבוא בחופש שלך לעבודה או לא

אם אתה עובד משכורת שעתית אז זה קצת אחת ותלוי בהיקף משרה שלך ובעיקר בממוצע שעות החודשי שלך

אם זה לא הובן, אז אחדד

לא.

בהנחה שאתה עובד במשכורת חודשית, המעסיק מחויב לשלם לך את המשכורת החודשית
במידה וביטוח לאומי ישלם עבור ימי המילואים שלך יותר (לפעמים בגלל ימים קלנדרים , החזרי נסיעות/ הוצאות וכו חישובים אחרים וכו) המעסיק יעביר לך את ההפרש - אבל הסכום הזה לא ישתנה אם תבוא בחופש שלך לעבודה או לא

אם אתה עובד משכורת שעתית אז זה קצת אחת ותלוי בהיקף משרה שלך ובעיקר בממוצע שעות החודשי שלך

עבור עובד משכורת חודשית.
עבד מספר ימים אצל המעסיק. צריך לקבל על ימים אלו X תשלום.
בנוסף שירת מספר ימי מילואים. צריך לקבל על ימים אלו Y תשלום.

יש סיכוי שהתשלום נמוך מ X+Y? לא חושב.

עבור עובד משכורת חודשית.
עבד מספר ימים אצל המעסיק. צריך לקבל על ימים אלו X תשלום.
בנוסף שירת מספר ימי מילואים. צריך לקבל על ימים אלו Y תשלום.

יש סיכוי שהתשלום נמוך מ X+Y? לא חושב.
בהחלט!

משכורת חודשית היא 10K
ממוצע יום לפי 3 חודשים בחישוב מילואים יצא 333 שקל ליום

עבד קלנדרי חודש מלא במילואים יקבל בדיוק 10K בהחזר של ביטוח לאומי
+ בחופשה הביתה (שהוא עדין בצו מילוןאים פעיל) עבד עוד 5 ימים אצל המעסיק

המעסיק ישלם לו משכורת חודשית מלא של 10K
הוא יקבל אחרי חודשיים מביטוח לאומי 10K ולא חייב להעביר מזה שום דבר לעובד

זה כמו ללכת למילואים ולעבוד במילואים עם מחשב מרחוק
אתה לא יכול לקבל שכר כפול

בעובדה לפי שעה לפעמים זה מתאפשר אם אתה עושה מילואים של חצי יום או ימים בודדים

בהחלט!

משכורת חודשית היא 10K
ממוצע יום לפי 3 חודשים בחישוב מילואים יצא 333 שקל ליום

עבד קלנדרי חודש מלא במילואים יקבל בדיוק 10K בהחזר של ביטוח לאומי
+ בחופשה הביתה (שהוא עדין בצו מילוןאים פעיל) עבד עוד 5 ימים אצל המעסיק

המעסיק ישלם לו משכורת חודשית מלא של 10K
הוא יקבל אחרי חודשיים מביטוח לאומי 10K ולא חייב להעביר מזה שום דבר לעובד

זה כמו ללכת למילואים ולעבוד במילואים עם מחשב מרחוק
אתה לא יכול לקבל שכר כפול

בעובדה לפי שעה לפעמים זה מתאפשר אם אתה עושה מילואים של חצי יום או ימים בודדים

אני הבנתי מהאתר של כל זכות משהו אחר.

״
  • למי שעבד ביום מסוים וביצע שירות מילואים מעבר לשעות העבודה, או שירת בימי המנוחה השבועית שלו, ישולמו שכר העבודה הרגיל וגם תגמול המילואים.
  • אחרי שהמעסיק יקבל מהביטוח הלאומי את התשלום עבור תקופת המילואים, עליו להעביר לעובד את ההפרש בין התגמול ששילם הביטוח הלאומי לבין התשלום שהמעסיק שילם לעובד על חשבון התגמול - לא כולל השכר ששולם לעובד עבור עבודתו.
״
זה ציטוט מכל זכות.

גם בפועל יודע להגיד שביצעתי מילואים בשישי שבת עוד לפני המלחמה וקיבלתי עליהם תשלום נוסף מעבר למשכורת שלי.

בלי קשר לשאלה החוקית, נראה לי שזה נושא שכדאי להסדיר מראש מול המעסיק. אין ספק שהוא לא צריך להרוויח מהיציאה למילואים של העובד, אבל לא נכון גם להציג אותו בפני עובדה לפיה ההחזר מביטוח לאומי לא מכסה את כל השכר החודשי.
אגב, אצלי בעבודה אסור לבוא לעבוד בזמן מילואים.

אני הבנתי מהאתר של כל זכות משהו אחר.

״
  • למי שעבד ביום מסוים וביצע שירות מילואים מעבר לשעות העבודה, או שירת בימי המנוחה השבועית שלו, ישולמו שכר העבודה הרגיל וגם תגמול המילואים.
  • אחרי שהמעסיק יקבל מהביטוח הלאומי את התשלום עבור תקופת המילואים, עליו להעביר לעובד את ההפרש בין התגמול ששילם הביטוח הלאומי לבין התשלום שהמעסיק שילם לעובד על חשבון התגמול - לא כולל השכר ששולם לעובד עבור עבודתו.
״
זה ציטוט מכל זכות.

גם בפועל יודע להגיד שביצעתי מילואים בשישי שבת עוד לפני המלחמה וקיבלתי עליהם תשלום נוסף מעבר למשכורת שלי.
נכון גם לי היו מקרים כאלה אבל זה המקרה ההפוך
אתה עובד אצל המעסיק ובנוסף עושה ימי מילואים (בדרכ כמה ימים בודדים או חצי ימים)
זה קל מאוד לחישוב, לא החסרת עבודה אז כל מה שהמעסיק קיבל מביטוח לאומי הולך אליך
(אצלי תמיד החצי יום היו באחה"צ ערב לילה אז הייתי עובד יום מלא ונוסע למילואים - המעסיק לא נפגע)

עכשיו זה הפןך כי אתה כל הזמן במילואים ותו"כ רוצה לעבוד
בסוף המעסיק לא חייב לשלם לך מעבר למשכורת החודשית משלם לך בדרכ כלל
עקרונית אם המעסיק ירצה אז אולי נניח תעבוד 5 ימים שזה 25 אחוז משרה החודש
אז שביטוח לאומי יחזיר לו תשלום עבור 100 אחוז משרה הוא יוכל לתת לך את ה25 אחוז כתוספת
אבל אני לא בטוח שהוא חייב

בכל מקרה אני חושב שהדבר הכי נכון יהיה לסכם את זה מול המעסיק שלך
כי ברוב המקרים הצבא לא רוצה כמובן שתעבוד בחופש כי זה הרי פוגע ברענון שלך וזה מטרת החופש

כן יכול להגיד שבקווים ארוכים לפעמים היית משחרר חיילים מהמילואים לשבוע (לא משלם להם יממ בשבוע הזה ומביא במקום חייל אחר) הם היו חוזרים לעבור
ואחרי שבוע מתגייסים שוב

שים לב שתסביר למעסיק שכל הדבר הזה זה בגלל שאתה מחוייב לעבודה שלך ורוצה כן שהדברים שלך בעבודה לא יתעכבו
ולא בגלל שאתה מנסה לתחמן את הצבא לקבל תשלום כפול

נכון גם לי היו מקרים כאלה אבל זה המקרה ההפוך
אתה עובד אצל המעסיק ובנוסף עושה ימי מילואים (בדרכ כמה ימים בודדים או חצי ימים)
זה קל מאוד לחישוב, לא החסרת עבודה אז כל מה שהמעסיק קיבל מביטוח לאומי הולך אליך
(אצלי תמיד החצי יום היו באחה"צ ערב לילה אז הייתי עובד יום מלא ונוסע למילואים - המעסיק לא נפגע)

עכשיו זה הפןך כי אתה כל הזמן במילואים ותו"כ רוצה לעבוד
בסוף המעסיק לא חייב לשלם לך מעבר למשכורת החודשית משלם לך בדרכ כלל
עקרונית אם המעסיק ירצה אז אולי נניח תעבוד 5 ימים שזה 25 אחוז משרה החודש
אז שביטוח לאומי יחזיר לו תשלום עבור 100 אחוז משרה הוא יוכל לתת לך את ה25 אחוז כתוספת
אבל אני לא בטוח שהוא חייב

בכל מקרה אני חושב שהדבר הכי נכון יהיה לסכם את זה מול המעסיק שלך
כי ברוב המקרים הצבא לא רוצה כמובן שתעבוד בחופש כי זה הרי פוגע ברענון שלך וזה מטרת החופש

כן יכול להגיד שבקווים ארוכים לפעמים היית משחרר חיילים מהמילואים לשבוע (לא משלם להם יממ בשבוע הזה ומביא במקום חייל אחר) הם היו חוזרים לעבור
ואחרי שבוע מתגייסים שוב

שים לב שתסביר למעסיק שכל הדבר הזה זה בגלל שאתה מחוייב לעבודה שלך ורוצה כן שהדברים שלך בעבודה לא יתעכבו
ולא בגלל שאתה מנסה לתחמן את הצבא לקבל תשלום כפול

אשאל אותך שאלה אחרת.

עבדתי בעבודתי הרגילה עד יום שבת השחורה ב7.10.
מאז אני במילואים קבוע גם שישי ושבת.
יוצא לפי החישוב של ביטוח לאומי והתוספות שאני אמור לקבל בעבור התקופה מאז שהחלו המילואים בערך כמו השכר החודשי הרגיל שלי.

האם המעסיק יכול לגרוע ממני את העבודה שעבדתי באוקטובר לפני המילואים?
למיטב הבנתי לפי הציטוט של כל זכות לא.

אני חיפשתי ובאמת לא הצלחתי למצוא ציטוטים שמותר למעסיק לקחת את דמי המילואים לעצמו.

אשאל אותך שאלה אחרת.

עבדתי בעבודתי הרגילה עד יום שבת השחורה ב7.10.
מאז אני במילואים קבוע גם שישי ושבת.
יוצא לפי החישוב של ביטוח לאומי והתוספות שאני אמור לקבל בעבור התקופה מאז שהחלו המילואים בערך כמו השכר החודשי הרגיל שלי.

האם המעסיק יכול לגרוע ממני את העבודה שעבדתי באוקטובר לפני המילואים?
למיטב הבנתי לפי הציטוט של כל זכות לא.

אני חיפשתי ובאמת לא הצלחתי למצוא ציטוטים שמותר למעסיק לקחת את דמי המילואים לעצמו.
יוצא לך באוקטובר 25 ימי מילואים.
המעסיק צריך לשלם לך שכר חודשי רגיל, כאילו עבדת כל החודש.
אם הפיצוי שהוא יקבל (פיצוי יומי - ממוצע שכר משלושת החודשים הקודמים, חלקי 90, כפול 25 ימי מילואים) יהיה גבוה ממה שהמעסיק שילם לך כשכר חודשי, המעסיק יידרש להעביר לך את ההפרש.

יוצא לך באוקטובר 25 ימי מילואים.
המעסיק צריך לשלם לך שכר חודשי רגיל, כאילו עבדת כל החודש.
אם הפיצוי שהוא יקבל (פיצוי יומי - ממוצע שכר משלושת החודשים הקודמים, חלקי 90, כפול 25 ימי מילואים) יהיה גבוה ממה שהמעסיק שילם לך כשכר חודשי, המעסיק יידרש להעביר לך את ההפרש.
ומה שעבדתי בשבוע הראשון? הולך לפח?
קשה לי להאמין.

למה לפח? אתה מקבל שכר של כל החודש.

במילואים מביאים עם אקסטרה תשלומים. נגיד שישי ושבת שאני לא עובד בהם. לכן יוצא שעבדתי יותר ואני אמור להכניס סוף החודש יותר מחודש רגיל.
אבל לפי מה שאתה אומר, תשלום המילואים מאפשר למעסיק לא לשלם את השבוע הראשון כי המילואים משלמים אקסטרה.

מצטער זה לא מסתדר לי.

במילואים מביאים עם אקסטרה תשלומים. נגיד שישי ושבת שאני לא עובד בהם. לכן יוצא שעבדתי יותר ואני אמור להכניס סוף החודש יותר מחודש רגיל.
אבל לפי מה שאתה אומר, תשלום המילואים מאפשר למעסיק לא לשלם את השבוע הראשון כי המילואים משלמים אקסטרה.

מצטער זה לא מסתדר לי.
אנסה לסדר

בגדול שבוע ראשון עבדת רגיל
3 שבועות אחרי זה היית במילואים
אתה מרוויח 10K

ב1.11 אתה תקבל משכורת רגילה מהמעסיק על 10K

שתסיים את המילואים אתה תעביר למעסיק את הטופס 3010 על ימי המילואים שלך והוא יתבע את ההחזר מביטוח לאומי
ביטוח לאומי יעביר לו שכר לפי 3 שבועות – כלומר ביטוח לאומי יעביר לו 7.5K

המעסיק יבדוק אם הפיצוי מכסה את מה שהוא העביר לך וזהו

שים לך לא להתבלבל במילואים יש 30 ימי עבודה בחודש ו7 ימי עבודה בשבוע
כלומר אם היית 25 ימים במילואים אתה תקבל שכר עבור 3 שבועות (קרי 7.5K)
בשונה מימי עבודה ששם זה 5 ימי עבודה בשבוע ן20 בחודש

כן רוב הסיכוים שיהיה לך סכום קצת יותר גדול בעיקר בכלל היום הראשון של ההקפצה והאחרון (כי זה 25 ימים במקום 21 ימים)
ואז המעסיק יקבל מביטוח לאומי סכום של 8K נניח
והוא צריך להעביר לך את ההפרש של ה500 שקל אחרכ בנפרד (הפרשי מילואים) בדרכ 2-3 חודשים אחרי

ללא קשר אתה אמור לקבל מהצבא עצמו ככל הנראה החזרי נסיעות אם הגעת עם רכב פרטי ואולי גם הוצאות
תלוי כמה אורך המילואים
ומאי שנה הבא גם מענק על אורך השירות בהתאם לכמה ימים שירת לפי מדרגות

אני בצוק איתן היית מעל 60 יום במילואים, יכול להגיד שגם בעבודה קיבלתי את כל הסכום הרגיל שלי ועוד קצת
וגם אחרכ ישירות מהצבא עוד כמה אלפי שקלים
שורה תחתונה אתה לא תיפגע כלכלית (וגם תחשוב שכן יש מלא גופים אחרכ לפנות אליהם בצבא)

כמו ש @A42 הסביר, במילואים חודש מוגדר כ30 ימי מילואים ובמקום העבודה מוגדר לך לפי חמישה ימי עבודה בשבוע.
לצורך הפשטות, אם היית מגוייס מ1.10 עד ל 31.10, היית אמור לקבל שכר זהה לשכר החודשי שלך, למרות שזה יותר "ימי עבודה" (עם תוספת מסויימת שהמילואים נותנים).

• אהבתי
Reactions: A42
דבר עם משאבי אנוש. חבר שלי גם בתפקיד עורפי, והם אמרו לו שאם יעבוד יקבל כסף בנוסף למשכורת שתגיע בגלל המילואים. הם אפילו אמרו לו שהוא יכול לעבוד חצאי ימים

אנסה לסדר

בגדול שבוע ראשון עבדת רגיל
3 שבועות אחרי זה היית במילואים
אתה מרוויח 10K

ב1.11 אתה תקבל משכורת רגילה מהמעסיק על 10K

שתסיים את המילואים אתה תעביר למעסיק את הטופס 3010 על ימי המילואים שלך והוא יתבע את ההחזר מביטוח לאומי
ביטוח לאומי יעביר לו שכר לפי 3 שבועות – כלומר ביטוח לאומי יעביר לו 7.5K

המעסיק יבדוק אם הפיצוי מכסה את מה שהוא העביר לך וזהו

שים לך לא להתבלבל במילואים יש 30 ימי עבודה בחודש ו7 ימי עבודה בשבוע
כלומר אם היית 25 ימים במילואים אתה תקבל שכר עבור 3 שבועות (קרי 7.5K)
בשונה מימי עבודה ששם זה 5 ימי עבודה בשבוע ן20 בחודש

כן רוב הסיכוים שיהיה לך סכום קצת יותר גדול בעיקר בכלל היום הראשון של ההקפצה והאחרון (כי זה 25 ימים במקום 21 ימים)
ואז המעסיק יקבל מביטוח לאומי סכום של 8K נניח
והוא צריך להעביר לך את ההפרש של ה500 שקל אחרכ בנפרד (הפרשי מילואים) בדרכ 2-3 חודשים אחרי

ללא קשר אתה אמור לקבל מהצבא עצמו ככל הנראה החזרי נסיעות אם הגעת עם רכב פרטי ואולי גם הוצאות
תלוי כמה אורך המילואים
ומאי שנה הבא גם מענק על אורך השירות בהתאם לכמה ימים שירת לפי מדרגות

אני בצוק איתן היית מעל 60 יום במילואים, יכול להגיד שגם בעבודה קיבלתי את כל הסכום הרגיל שלי ועוד קצת
וגם אחרכ ישירות מהצבא עוד כמה אלפי שקלים
שורה תחתונה אתה לא תיפגע כלכלית (וגם תחשוב שכן יש מלא גופים אחרכ לפנות אליהם בצבא)

מעניין. אעדכן שוב אחרי הפרשי התשלומים

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Roi מוח כוורת - שוקל עבודה עצמאית בתור מלווה לקניית נכסים בספרד נדל"ן 43
א מחפש עבודה בירושלים בלילות יזמות והגדלת הכנסות 1
S תביעת אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
N האם יש הבדל שאתם יודעים בין ביטוח אובדן כושר עבודה של הראל לעומת של חברות אחרות? צרכנות פיננסית 3
ח החזר מענק עבודה מיסים 0
A עבודה זמנית כלשהי תוך כדי התכוננות לראיונות עבודה בהייטק אוף טופיק 1
Camel בא לי לשבת אחרי עבודה ופשוט לעבוד על משהו התפתחות אישית 22
H ביטוח אובדן כושר עבודה לגיל 65-67 למחזיקי ביטוח מנהלים מלפני 2001 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
מ ניצול שנה ללא עבודה מיסים 3
T בעיה במציאת עבודה - הנדסת חשמל התפתחות אישית 13
H הוצאת רכיב של אובדן כושר עבודה מתוך ביטוח מנהלים (לפני 2001) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
U אובדן כושר עבודה צרכנות פיננסית 0
W עבודה בנגריה התפתחות אישית 1
M עבודה כעצמאי בחברה מחול - REMOTE יזמות והגדלת הכנסות 5
A עבודה בהייטק לנושרים מהתואר אוף טופיק 42
T סיוע בתמחור שעת עבודה יזמות והגדלת הכנסות 2
ד פעולות לביצוע בעת מעבר עבודה IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
flower שאלות אישיות בראיון עבודה - סמים אוף טופיק 10
א עבודה מחו"ל עבור מעסיק ישראלי מיסים 10
מ מה הלאה? חיפוש עבודה חדשה לאחר שנים בפיתוח תוכנה התפתחות אישית 10
מ פטור ממשיכת פיצויים במעבר מקום עבודה - פנסיה מול מנהלים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
עידו ג איפוק בעת משבר - עבודה התפתחות אישית 4
twister ניצול ימי חופש בעזיבת מקום עבודה צרכנות פיננסית 14
Cleo ביטוח לאומי על מכירת RSU בשנה ללא עבודה מיסים 2
ט מפקח עבודה/ מנהל פרוייקט בשיפוץ דירה יד 2 נדל"ן 5
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
קפיטליסט מרושע עבודה בגיל מבוגר - באיזה כלי להשקיע את הכסף? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ת שתי קרנות השתלמות לאותו מקום עבודה - מה לעשות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
navv החזר מס והפקדה עצמאית לפנסיה בהפסקת עבודה מיסים 5
M הצעת עבודה שתאפשר הגדלת הכנסה - כן או לא ??!! יזמות והגדלת הכנסות 11
ל עבודה פוסטים מאיכות נמוכה 1
JBUZZ החלפת עבודה ראשית - איך לסמן בטופס 101? מיסים 2
י לא מוצא עבודה כבר שנה וחודשיים התפתחות אישית 16
ס עבודה עם לפטופ בסביבה קצת אחרת אוף טופיק 2
S סעיף מוזר בחוזה עבודה אוף טופיק 7
P סיימתי תואר לפני שנה ולא מוצא עבודה התפתחות אישית 19
S עבודה מול מעסיק בחו"ל - מה הדיבור? מיסים 2
קפיטליסט מרושע "העברת" משכנתא לאחר הפסקת עבודה נדל"ן 2
D האם ניתן להשאיר RSU ב-ESOP לאחר עזיבת מקום עבודה? שוק ההון 2
R שמירת דמי ניהול בקרן פנסיה לאחר עזיבת מקום עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 27
T מתי הזמן הכי טוב לעזוב עבודה? התפתחות אישית 19
H עצה לגבי חיפוש עבודה התפתחות אישית 14
S תביעת אובדן כושר עבודה מהפנסיה אוף טופיק 5
M תשלום מעביד לביטוח אובדן כושר עבודה - האם אפשרי גם חלק השכר שמופנה לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
עידו ג הצעת עבודה - חברה מפוקפקת? אוף טופיק 7
M פנסיה- תביעת אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
T עבודה ראשונה בתחום אחרי התואר התפתחות אישית 1
A מנסה למצוא עבודה ולא מצליח התפתחות אישית 86
E פנסיה או רק פוליסת אובדן כושר עבודה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
עידו ג עבודה/למידה מרחוק התפתחות אישית 17

נושאים דומים

Back
למעלה