• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

פקדונות - כן או לא או לא עכשיו

• פותח הנושא פותח הנושא grmp
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
@יוסיד

1 עמלות נוספות: אין (יש עמלות בקרנות לא כספיות),
2 התהליך: יכול לבצע לבד מהאפליקציה/אינטרנט, או מהפקיד,
3 נזילות: כולן נזילות יומית. אילו נקובות בדולר, נסחרות בימים ב׳ עד ו׳.
בהצלחה!

אהלן, תודה על כל התגובות. הציעו לי בבנק שלי תכנית לשנה של מדד +1.6, שוקל לקחת בעיקר כדי לאזן את ההצמדה של המשכנתא (יש לי שם מדד +1.21). יש לי כבר סכום נכבד בכספית ואני מתכנן להעביר ממנו חלק לאפיק זה. אם למישהו יש תובנות אשמח לשמוע

אני מחפש בנירות כזה הצעה
אשמח שתעדכן אותי איזה בנק נתן לך כזה הצעה וכן מאיזה סכום זה תקף???
תודה מראש!

באיזה אתר אני יכול לראות בצורה מסודרת את הריבית של בנק ישראל המעודכנת, וכן מתי זה יתעדכן, ובכמה זה יתעדכן, מתי תהיה החלטת הריבית הבאה....

(כתבה מהבוקר) בבנק אוף אמריקה מזהירים: קרנות הכספיות זו הבועה הבאה שעלולה להתפתח
"הציבור נוהר אל הקרנות הכספיות, נכס השקעה בסיכון נמוך שמשתלם מאוד בסביבת ריבית גבוהה - כל עוד יוצאים ממנו לפני שהיא מתחילה לרדת • כלכלני הבנק מזהירים כי "השווקים חמדנים מדי ולא מספיק מפחדים ממיתון"
תכלס - צודקים - יש משהו... יהיה צריך לתזמן את ירידת הריבית, לנעול כסף בפקדונות ארוכים, לפי הצורך, ולהתנהל מחושב בזמן ירידת הריבית.. (אג״ח-ים וכו׳)

(כתבה מהבוקר) בבנק אוף אמריקה מזהירים: קרנות הכספיות זו הבועה הבאה שעלולה להתפתח
"הציבור נוהר אל הקרנות הכספיות, נכס השקעה בסיכון נמוך שמשתלם מאוד בסביבת ריבית גבוהה - כל עוד יוצאים ממנו לפני שהיא מתחילה לרדת • כלכלני הבנק מזהירים כי "השווקים חמדנים מדי ולא מספיק מפחדים ממיתון"
תכלס - צודקים - יש משהו... יהיה צריך לתזמן את ירידת הריבית, לנעול כסף בפקדונות ארוכים, לפי הצורך, ולהתנהל מחושב בזמן ירידת הריבית.. (אג״ח-ים וכו׳)
יש כל מיני סוגים של קרנות כספיות. בישראל, קרנות שמשקיעות במק"מים ובפקדונות יומיים (פקדונות לדעתי זה החלק המסוכן) - קשה לי מאוד לראות למה שיהיה להם הפסדים נומינליים. קרנות שמשקיעות באגחי מדינה וקונצרניים לטווח קצר מאוד - גם אין פה הרבה בעיה. אם באמת יהיו יותר מדי משיכות ולקופה יש אגחים לטווח טיפה ארוך (פה יש רגולציה) אני חושב שהצעד הנכון של הקופה זה להקפיא קניות ורכישות עד לסיום המח"מ של הנכסים על מנת שלא לפגוע בערך הנומינלי - אני משער שזה מצב שעלול לקרות רק אם ציפיות האינפלציה מזנקות.

אני הרבה יותר מודאג לגבי פקדונות בבנקים ששם לא ברור באמת אם יש הלימה בין אופק המפקידים לאופק של הבנק (כמו SVB).

ככלל אצבע, עדיף לסגור הלוואה לפני פתיחת חיסכון - וכמו ש @חתול לילה אמר - אין פה באמת חיסכון.
אוקי, ומה לגבי קונצרני צמוד בדירוג גבוה של בנק? לא עדיף לשמור את הגמישות אצלי ולחפש קונצרני צמוד של בנקים שיתן לי תשואה יותר גבוהה ממה שאני משלם על המדד?

אוקי, ומה לגבי קונצרני צמוד בדירוג גבוה של בנק? לא עדיף לשמור את הגמישות אצלי ולחפש קונצרני צמוד של בנקים שיתן לי תשואה יותר גבוהה ממה שאני משלם על המדד?
השווית את התשואות? תרגיל מעניין עבורך.

אשמח לעזרתכם,
אני מתעניין בפתיחת קרן כספית.
כרגע אין לי לאומי טרייד ואני מבין שאצטרך לפתוח אבל לפי מה שאני רואה כאן אומנם אין עמלה על קניה ומכירה בקרן כספית דרך הבנק אבל כן יש עמלות אחרות? או שזה רק0.150% לרבעון?
לא ברור לי איזה עמלות אני משלם לבנק אם אני משקיע דרכם בקרן כספית?

נערך לאחרונה ב:
אהלן, תודה על כל התגובות. הציעו לי בבנק שלי תכנית לשנה של מדד +1.6, שוקל לקחת בעיקר כדי לאזן את ההצמדה של המשכנתא (יש לי שם מדד +1.21). יש לי כבר סכום נכבד בכספית ואני מתכנן להעביר ממנו חלק לאפיק זה. אם למישהו יש תובנות אשמח לשמוע
איזה בנק??

אמור להיות גם כן אגחים מגובים בפקדונות. על פניו אופצייה מעניינת.
לא ממליץ

קיבלתי הצעה מדד+1.95 ל9 שנים ללא תחנות יציאה ממזרחי טפחות מה אומרים?

מדוע לא מתפרסמות תגובות כבר מספר רב של ימים ?

מישהו מהחברים סקר את ההצעות הטובות ביותר לפקדונות לטווחי זמן של שנה או שנה וחצי ?
יש המלצות ?

בפרסום האחרון אחד החברים סיפר על הצעה מלאומי
5.44% שנתי לסגירה של 18 חודש.

4.6% שנתי לפיקדון של חצי שנה מדורג.

האם יש משהו עדכני יותר ?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
בפרסום האחרון אחד החברים סיפר על הצעה מלאומי
5.44% שנתי לסגירה של 18 חודש.

4.6% שנתי לפיקדון של חצי שנה מדורג.

האם יש משהו עדכני יותר ?
בארץ הקטנה שלנו יש מספר מועט של בנקים סך הכל צריך להרים טלפון ולשאול, ככה תקבל את המידע הכי מדוייק ועדכני שיש.
הבנקים לאומי, ירושלים ומזרחי ככל הנראה מובילים בהצעות שלהם אז אפשר להתמקד בהם אם אין לך סבלנות להתקשר לכולם

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M האם יש הבדל בסיכון מנפיק בין אגח בנקים לבין פקדונות בבנקים (או קרן כספית שמחזיקה פקדונות ג'מבו בבנקים)? שוק ההון 2
SolidAce השוואת פקדונות שוק ההון 2
N מס על דיבידנד ועל פקדונות של עוסק מורשה מיסים 2
N מאיזה סכום בבנק (פקדונות וני"ע) הבנקים מגדירים אותך כלקוח פלטינום? צרכנות פיננסית 17
A מכירת דירה / פקדונות שוק ההון 2
E שאלה בנושא פקדונות אוף טופיק 6
OOmer קרנות אג"ח מול פקדונות שוק ההון 11
A מחזור פקדונות צמודים למדד – תוספת תשואה? צרכנות פיננסית 14
BittLover בנק יהב פקדונות שוק ההון 4
A התמחרות פקדונות צרכנות פיננסית 4
G סיכום פקדונות בנקים שוק ההון 5
S משיכת פקדונות לפני הזמן בוואן זירו צרכנות פיננסית 13
ו שאלות על תוכניות חיסכון/פקדונות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 41
I פקדונות צמודי מדד שוק ההון 2
F פקדונות - הבנקים הפחות בולטים עם ריבית גבוהה יותר? שוק ההון 3
נ פקדונות מכל הסוגים - בואו נעשה סדר שוק ההון 20
F פקדונות - שאלות שוק ההון 14
GeraltOfHaifa חוב למס הכנסה - האם אפשרי לקבל הלוואה גדולה ללא פקדונות? צרכנות פיננסית 21
ש שאלה לגבי פקדונות שוק ההון 1
Z ביטוח פקדונות שיקליים ib פוסטים מאיכות נמוכה 0
1337justme השוואת פקדונות צמודי מדד שוק ההון 9
קורא הדוק קיזוז מס רווחי הון על פקדונות בנקאיים מיסים 3
A שילוב פקדונות בתיק במקום אג"ח שוק ההון 19
A פקדונות במטבעות/מדינות עם סביבת ריבית גבוהה שוק ההון 22
גרהם שאלה של כופר - מישהו מכיר פקדונות בנקאיים? שוק ההון 18
Mamaof פקדונות בנק מזרחי טפחות שוק ההון 49
T פקדונות בנקאיים - ריבית טובה יותר מהמוצעת שוק ההון 8
א פקדונות מובנים שוק ההון 4
א אתם עובדים שעתיים או חודשיים? פוסטים מאיכות נמוכה 28
מ קופל גמל להשקעה - כן או לא? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
מ ביטוח מנהלים או קרן פנסיה משלימה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ק זה עכשיו או לעולם לא יומני מסע אישיים 17
G עובר מעסיק וניצב בפני החלטה אם להשאר או לעבור קופה (השוואת דמי ניהול) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
E מומלץ לעשות מחזור משכנתא? לבד או עם יועץ? נדל"ן 14
T בקשה להחזרי מס - האם כדאי עצמאית או דרך חברה? מיסים 6
I קופת גמל להשקעה או השקעות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
P מס מגיל 60 - כל סוגי ההכנסה לפי המדרגות, או שיש יוצאי דופן? מיסים 8
Gari מכירות יחידות מקרן נקובה בדולר - מורווחת בדולר, מופסדת בשקל: מס רווחי הון או מגן מס? שוק ההון 5
R החלטה לגבי ESPP QuickSale - כן או לא? פוסטים מאיכות נמוכה 26
ת המל"ג אישר לאוניברסיטאות להוציא תואר ראשון חדש בבינה מלאכותית, טריק שיווקי או בעל ערך אמיתי? התפתחות אישית 20
ה במסגרת פינתנו, נוסו על נפשותיכם, או למה לא לתת לגופים מוסדיים לנהל את הכסף שלכם שוק ההון 10
H החזר מס אוטומטי לגמלאים על ריבית מפיקדון או מתוכנית חיסכון למי שנולדו לפני 2.1.1948 מיסים 3
מ ברוקר שאפשר להעלות אליו קובץ אקסל עם פקודות או להשבית את המערכת ליום יומיים שוק ההון 20
A האם עדיף לקנות חברה (או מדד) שמחלק דבידנדים, צובר את הדבידנדים שחילק או לא מחלק כלל? שוק ההון 15
Couch Potato רכב שני - מהעבודה, ליסינג או פרטי? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 9
ש קניית s&p או נסדק או כל נייר אמריקאי אחר בזמן שהדולר נמוך שוק ההון 10
ori_ דוח שנתי עם אלפי או נומרוטק מיסים 6
ק הוספת עמוד ממדי"ם, מי מחליט, הוועד או שזה תמ"א? נדל"ן 16
נגב דילמת משכנתא - לקבע ריביות או לא? נדל"ן 1
S השקעה בתל אביב: בין יד אליהו לדרום העיר – ליווי מקצועי או למידה עצמאית? נדל"ן 8

נושאים דומים

Back
למעלה