קורא הדוק משתמש רגיל הצטרף ב 19/3/17 הודעות 596 דירוג 230 17/9/20 #1 שלום לכולם נניח שיש לי שני פקדונות באותו בנק - אחד צמוד למדד ואחד עם ריבית קבועה. אם אני מנזיל את הפקדונות ויש כרגע רווח בפקדון עם ריבית קבועה והפסד בצמוד, האם שני הדברים האלה אמורים להתקזז? אם כן, האם זה נעשה אוטומטית? תודה.
שלום לכולם נניח שיש לי שני פקדונות באותו בנק - אחד צמוד למדד ואחד עם ריבית קבועה. אם אני מנזיל את הפקדונות ויש כרגע רווח בפקדון עם ריבית קבועה והפסד בצמוד, האם שני הדברים האלה אמורים להתקזז? אם כן, האם זה נעשה אוטומטית? תודה.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,755 דירוג 20,578 17/9/20 #2 נכתב ע"י קורא הדוק: והפסד בצמוד לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אין דבר כזה הפסד במוצר שמשלם ריבית. כמו שבקופת גמל להשקעה לא ניתן להכיר בפדיון בהפסד.
נכתב ע"י קורא הדוק: והפסד בצמוד לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אין דבר כזה הפסד במוצר שמשלם ריבית. כמו שבקופת גמל להשקעה לא ניתן להכיר בפדיון בהפסד.
קורא הדוק משתמש רגיל הצטרף ב 19/3/17 הודעות 596 דירוג 230 17/9/20 #3 נכתב ע"י FIYaacov: למיטב ידיעתי אין דבר כזה הפסד במוצר שמשלם ריבית. כמו שבקופת גמל להשקעה לא ניתן להכיר בפדיון בהפסד. לחץ כדי להרחיב... ההפסד נובע מהפרשי הצמדה במקרה הזה כי הקרן צמודה למדד.
נכתב ע"י FIYaacov: למיטב ידיעתי אין דבר כזה הפסד במוצר שמשלם ריבית. כמו שבקופת גמל להשקעה לא ניתן להכיר בפדיון בהפסד. לחץ כדי להרחיב... ההפסד נובע מהפרשי הצמדה במקרה הזה כי הקרן צמודה למדד.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,755 דירוג 20,578 17/9/20 #4 נכתב ע"י קורא הדוק: ההפסד נובע מהפרשי הצמדה במקרה הזה כי הקרן צמודה למדד. לחץ כדי להרחיב... אין דבר כזה הפסד שנובע מהפרשי הצמדה. כמו שעל החלק מהרווח שצמוד אתה לא משלם מס.
נכתב ע"י קורא הדוק: ההפסד נובע מהפרשי הצמדה במקרה הזה כי הקרן צמודה למדד. לחץ כדי להרחיב... אין דבר כזה הפסד שנובע מהפרשי הצמדה. כמו שעל החלק מהרווח שצמוד אתה לא משלם מס.