• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מיסים

• פותח הנושא פותח הנושא Alex Kimur
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
איפה החלק שאומר שניכוי במקור בארה״ב לא נחשב ניכוי במקור ועל כן חובת ההגשה חלה (או יותר נכון הפטור מהחובה לא חל) ?
תפתח את התקנות- כתוב שיחול פטור אם יש ניכוי במקור לפי פקודת מס הכנסה. הניכוי הוא לפי חוק אחר

תפתח את התקנות- כתוב שיחול פטור אם יש ניכוי במקור לפי פקודת מס הכנסה. הניכוי הוא לפי חוק אחר
אני מנסה להבין איפה החלק שאומר שניכוי מס ע״י מדינה זרה לא נחשב ״ניכוי במקור״

איפה החלק שאומר שניכוי במקור בארה״ב לא נחשב ניכוי במקור ועל כן חובת ההגשה חלה (או יותר נכון הפטור מהחובה לא חל) ?
תפתח את התקנות- כתוב שיחול פטור אם יש ניכוי במקור לפי פקודת מס הכנסה. הניכוי הוא לפי חוק אחר. פשוט פתח את תקנות פטור מהגשת דין וחשבון

"הכנסת חוץ" – הכנסה שהופקה או שנצמחה מחוץ לישראל, וכן הכנסה ממכירת נייר ערך של חברה תושבת ישראל הרשום למסחר בבורסה מחוץ לישראל, שהתקיימו בה כל אלה:

(1) סכומה לא עלה על הסכום הקבוע בתוספת ד';

(2) שולמה בשלה מקדמת מס, ולענין הכנסה כאמור שאינה ממכירת נייר ערך של חברה תושבת ישראל הנסחרת בבורסה או ממכירת נייר ערך זר – שולמה בשלה מקדמת מס או שנקבע לה פטור ממס;

תק' תשס"ד-2004

"הכנסה מנייר ערך" – הכנסה ממכירת נייר ערך הנסחר בבורסה, לרבות הכנסה ממכירת נייר ערך זר, או ממכירת מילווה קצר מועד, שהתקיים לגביה אחד מאלה:

(1) נקבע לה פטור ממס;

תק' (מס' 2) תשע"ח-2018

(2) נוכה ממנה מלוא המס לפי הוראות הפקודה וסכומה אינו עולה על הסכום הקבוע בתוספת ו';

תפתח את התקנות- כתוב שיחול פטור אם יש ניכוי במקור לפי פקודת מס הכנסה. הניכוי הוא לפי חוק אחר. פשוט פתח את תקנות פטור מהגשת דין וחשבון

"הכנסת חוץ" – הכנסה שהופקה או שנצמחה מחוץ לישראל, וכן הכנסה ממכירת נייר ערך של חברה תושבת ישראל הרשום למסחר בבורסה מחוץ לישראל, שהתקיימו בה כל אלה:

(1) סכומה לא עלה על הסכום הקבוע בתוספת ד';

(2) שולמה בשלה מקדמת מס, ולענין הכנסה כאמור שאינה ממכירת נייר ערך של חברה תושבת ישראל הנסחרת בבורסה או ממכירת נייר ערך זר – שולמה בשלה מקדמת מס או שנקבע לה פטור ממס;

תק' תשס"ד-2004

"הכנסה מנייר ערך" – הכנסה ממכירת נייר ערך הנסחר בבורסה, לרבות הכנסה ממכירת נייר ערך זר, או ממכירת מילווה קצר מועד, שהתקיים לגביה אחד מאלה:

(1) נקבע לה פטור ממס;

תק' (מס' 2) תשע"ח-2018

(2) נוכה ממנה מלוא המס לפי הוראות הפקודה וסכומה אינו עולה על הסכום הקבוע בתוספת ו';
אבל איפה כתוב אופן הניכוי הנכון בפקודה?

אני מנסה להבין איפה החלק שאומר שניכוי מס ע״י מדינה זרה לא נחשב ״ניכוי במקור״
אני אתן לך מקרה אפילו יותר מופרך. לפי האמנה עם ארה"ב קצבת ביטוח לאומי מארה"ב פטורה. לפי האמנה עם אנגליה קצבת ביטוח לאומי חייבת בישראל!! ז"א שה50א ש"ח שלהם הם צריכים לדווח לפי חוק, אפילו אם לא יגיעו לחבות במס. זו החובה

למס הכנסה בישראל אין מידע על הנירות הערך הזרים אתה מחזיק בסיטי בנק ארהב. הוא צריך אותך שתודיע לו. איך הם יוכלו להעריך נכסים להצהרות הון או בכלל, גם האמנות והיחידות הבינלאומיות זקוקות למידע.
כל מה שכתבת זאת דיעה
אף אחד לא "זקוק" למידע ולא מעניין אותנו האזרחים מה מי רוצה
מעניין אותנו בתור אזרחים שיהיה לנו חוק ברור שבו כתוב במפורש איך עלינו להתנהג מול הרשות במקרים הללו
ונכון לרגע זה, זה ממש לא ברור
גם תשובה של "כן, יש לדווח" זאת תשובה לקונית מדי

כל מה שכתבת זאת דיעה
אף אחד לא "זקוק" למידע ולא מעניין אותנו האזרחים מה מי רוצה
מעניין אותנו בתור אזרחים שיהיה לנו חוק ברור שבו כתוב במפורש איך עלינו להתנהג מול הרשות במקרים הללו
ונכון לרגע זה, זה ממש לא ברור
גם תשובה של "כן, יש לדווח" זאת תשובה לקונית מדי
קפה, אני לא יודעת אם אתה יכול לראות הודעות שלי אחורה, אבל כבר כתבתי שוב ושוב. יש חובה חוקית לפי סעיף131 (כל אדם מעל גיל 18 חייב בדוח)
לאחר מכן עולות תקנות הפטור, שפוטרות שכירים, ומי שמנוכה לו במקור לפי הקודה -הכנסות שונות.
הכנסות חוץ- יש התייחסות ספציפית -או שיש להכנסה פטור או שחל עליה דיווח מקוצר
יש התייחסות להכנסה מניע שנוכה לה מס לפי פקודת מס הכנסה
כל הדברים הללו לא חלים ועל כן חוזרים לסעיף 131- אין פטור אזי קיימת חובה להגיש
ודי, באמת כתבתי את זה הרבה. יש לך מזל שאיש מחשבים מטפל לי ברשת, שיש לי זמן לכתוב את ההסבר שוב

אוקיי, אני הולך לפרק את זה כמו כל אזרח שלא מבין כלום בתקנות
אני יוצא מנקודת הנחה שכל מה שאזרח צריך לדעת נמצא בחוברת "דע את זכויותיך וחובותייך 20XX"
פרק א' - עמוד 4
מי חייב להגיש דוח על הכנסה?
כאן מפורטים כל החייבים, בצד השמאלי מפורטות התקרות וההסבר לגיבהן:
2. הוראות מיוחדות בדבר פטור מהגשת דין וחשבון על הכנסה
.................בתנאי שלא יעלו על תקרות שנקבעו:
......

סעיף 3
3. הכנסת חוץ שנקבע לה פטור ממס או ששולמה בשלה מקדמת מס )“בדיווח מקוצר״(, או שנוכה ממנה מלוא המס במקור, שסכומה אינו עולה על סך של 334,000 ₪. “הכנסת חוץ״ הינה הכנסה שהופקה או שנצמחה מחוץ לישראל, וכן הכנסה ממכירת נייר ערך של חברה תושבת ישראל הרשום למסחר בבורסה מחוץ לישראל.
(ההדגשות שלי)

במקרה ולא ניכו במקור יש בהמשך הסבר איך ניתן לשכפל את הניכוי במקור ע"י תשלום מקדמת מס, והסבר מהי אותה מקדמה:
ראה גם דברי הסבר לנספח ד׳ בפרק ד׳ בחוברת. אם היו לך הכנסות חוץ מהמקורות המפורטים להלן, ואין סיבה אחרת בגינה הינך חייב בהגשת דוח, בכפוף לתקרה הנ״ל תוכל להיות פטור מהגשתו אם שילמת “מקדמת מס״ על הכנסות אלו במסלול “הדיווח המקוצר״. “מקדמת מס״ הינה מקדמה לפי הוראות תקנות מס הכנסה,המתייחסת להכנסה מהשכרה שחל עליה מסבשיעור של 15% , מריבית, מדיבידנד או מרווחהון שהוא הכנסת חוץ מנייר ערך, אשר דווחה עלגבי שוברי תשלום שמספרם 351 ו 352- )לפי סוג ההכנסה(, עד ל 30.4- שלאחר תום שנת המס.

מה עוד פיספסתי בתור אזרח?

או שנוכה ממנה מלוא המס במקור
יש התייחסות להכנסה מניע שנוכה לה מס לפי פקודת מס הכנסה
ושוב אני שואל - איפה רשום שהמס שמנוכה בארה״ב על הדיבידנדים אינו נחשב כניכוי במקור?

מעדויות כאן בפורום של כמה שהתייעצו עם רואי חשבון
הייתי שמח אם יתפקדו פה כמה כאלה (=שבפרקטיקה לא מגישים בהתאם להתייעצות עם רו"ח) , כי כל מי שהשתתף בדיון הזה כן מגיש...

אבל אם נמשיך בדיון לשם הדיון:
איפה רשום שהמס שמנוכה בארה״ב על הדיבידנדים אינו נחשב כניכוי במקור?
עצם הביטוי "ניכוי במקור" תופס גם על ניכוי זר. כך בפירוש בכמה מקומות בפקודה (לדוגמה סעיף 75ב(ד1) ...ושולם מס זר בפועל בשל חלוקת הדיבידנד לרבות בדרך של ניכוי מס במקור (בסעיף זה – סכום המס הזר)...).
מנגד, כשהפקודה מדברת על פטורים שונים בעקבות ניכוי במקור, לרוב ידובר על ניכוי במקור בהתאם להוראות הפקודה, ולפעמים גם עם הפניה ספציפית לסעיף 164 (העוסק בחובת ניכוי במקור).
באופן חריג, הסעיף הרלוונטי לפטור מדיווח בעקבות הכנסה מריבית (שזה הסעיף הרלוונטי לדיבידנד, כולל זר), מתנה את הפטור ב"נוכה ממנה מלוא המס החל לפי הוראות הפקודה" (בשונה מרוב הסעיפים אחרים, לדוגמה הכנסה מנייר ערך, שם מדובר על "נוכה ממנה מלוא המס לפי הוראות הפקודה"). כלומר, אין צורך בניכוי במקור לפי הפקודה, אלא בניכוי במקור של מלוא המס החל לפי הפקודה.
השאלה שנשארת היא האם הניכוי כאן היה של כל המס החל לפי הפקודה, כלומר האם אין חבות מס נוספת במקרה של ניכוי זר במקור.
התשובה לא ברורה לי, כי ההקלה ממסי כפל היא בפירוש לא באמצעות מתן פטור, אלא באמצעות זיכוי (נדמה לי שזה שינוי שנעשה בחוק, כלומר בעבר היה פטור במקרים מסויימים, והכל שונה למנגנון של זיכוי). הזיכוי הזה צריך להינתן (איפשהו במעלה הדיון הזה קישרתי למסמך של מס הכנסה בו נאמר שהזיכוי מותנה בהוכחה לפקיד השומה שהמס הזר שולם), והוא גם ניתן לוויתור. בלי הגשת דו"ח קשה לטעון שאין כאן כלל חבות מס, כי כאמור המנגנון הוא במוצהר זיכוי ולא פטור.
בהיעדר פטור ממס במקרה זה (למרות שלאחר הזיכוי חבות המס בפועל היא 0), ההגדרה "נוכה מלוא המס החל לפי הוראות הפקודה" לא לגמרי תופסת פה.

זה לא חד-משמעי אבל זה בהחלט נראה בעייתי (להדיוט שכמוני. בצירוף עם התשובה שקיבלה @Nina T הייתי שמח לעדות של מישהו פה שרו"ח אמר לו שהוא פטור מהגשת דו"ח במקרה כזה).

הייתי שמח לעדות של מישהו פה שרו"ח אמר לו שהוא פטור מהגשת דו"ח במקרה כזה).
גם אם מישהו כזה התייעץ עם רו״ח, התשובה של הרו״ח לא בהכרח תהיה מבוססת על פרשנות דקדקנית של החוק כפי שאנחנו מנסים לעשות כאן אלא סביר שהיא תהיה מבוססת על פרקטיקה, שהרבה פעמים כוללת עיגול פינות.

התשובה של הרו״ח לא בהכרח תהיה מבוססת על פרשנות דקדקנית של החוק
נכון אבל כנראה גם הפרשנות של רשות המיסים לא בהכרח מבוססת על פרשנות דקדקנית של החוק. מכיוון שלהילחם על כך בבית משפט זו בודאי לא המטרה, אז לדעת מה הפרקטיקה (בקרב בעלי מקצוע) יכול לעזור.

באופן חריג, הסעיף הרלוונטי לפטור מדיווח בעקבות הכנסה מריבית (שזה הסעיף הרלוונטי לדיבידנד, כולל זר), מתנה את הפטור ב"נוכה ממנה מלוא המס החל לפי הוראות הפקודה" (בשונה מרוב הסעיפים אחרים, לדוגמה הכנסה מנייר ערך, שם מדובר על "נוכה ממנה מלוא המס לפי הוראות הפקודה"). כלומר, אין צורך בניכוי במקור לפי הפקודה, אלא בניכוי במקור של מלוא המס החל לפי הפקודה.
השאלה שנשארת היא האם הניכוי כאן היה של כל המס החל לפי הפקודה, כלומר האם אין חבות מס נוספת במקרה של ניכוי זר במקור.
אני לא חושב ששאר הטייה שלך רלוונטית
רשום שאין הפרדה בין נייר ערך ומקום התאגדותו
רשום מה מדרגות המס הצפויות מאותו סוג נכס
רשום שניכוי מלוא המס, משמע שיהיה תואם למדרגות עבור אותו סוג נכס
אם נוכה מלוא המס, אז פטור מהגשת דוח

אין טעם להכנס ולחפש נוסחים ספציפיים בתקנות אחרות, כולן נכתבו בפרקי זמן שונים וע"י עשרות ואלפי אנשים שונים, לנסות להבין מה כל אחד "התכוון" בעבר זה לא רלוונטי לאזרח
המילים: מלוא המס צריכות להתברר באופן הכי ברור שיש, זה האחוז, זה הניכוי, שלום והלאה
לא צריך להטריד בנושאים להם חבות מס אפס, זה מצוין בפירוש בתקנות "מי מקבל הפטור", יש פטור, שחור על גבי לבן לפי קריטריון של ביטוי ברור "מלוא המס" לפי הפקודה, שמפרטת מהו, במידה וישתנה בעתיד גובה המס, אז יצטרכו לשנות רק את הפקודה, במידה וירצו לשנות את הפטור, ישנו את סכום התיקרה
במידה וירצו לשנות את החוק, יחריגו ספציפית את המקרה שבו ארץ זרה ניכתה את המס

בגץ פסק בעד אבל חוקקו שלא ניתן. בסקנדינביה ממנים את הגנים והצהרונים והגבר יכול להיות שנה כמדומני בחופשת לידה. העומס על זוגות בהוצאות על ילדים הם לא רגילות. בגץ צדק מכל בחינה לדעתי, זה באמת הוצאה לשם ייצור הכנסה
צריך לזכור שיחד עם החוק שלא מנכים את ההוצאות לשמירה על ילדים, הגדילו את נקודות הזיכוי לשני בני הזוג עבור ילדים עד גיל 5 (עוד לפני כחלון).
המטרה בחוק הזה היתה להיות חכם, לא להיות צודק (ולהכריח את כל מי ששולח את הילד למטפלת להגיש דוח עם חשבוניות מפורטות על הוצאות השמירה).
אני חושב שגם חלק מהנקודות שמגיעות לכל תושב בארץ אמורות לכסות באופן דומה את הנסיעה לעבודה, שהיתה אמורה להיות הוצאה מותרת לכל דבר.

ושוב אני שואל - איפה רשום שהמס שמנוכה בארה״ב על הדיבידנדים אינו נחשב כניכוי במקור?
זה הכל פלפולים בלשון החוק והתקנות. ברור לי, שכל הנושא של פטור מדיווח במקרה של ניכוי במקור, זה כשמדובר על מנכה במקור ישראלי. נראה לי שכל הרעיון של פטור מדיווח במקרה שיש מנכה במקור, הוא שאם יש מישהו שאחראי על הניכוי (והמנכים במקור, אחראים על כך כלפי מס הכנסה (ומדווחים למס הכנסה) כך שאם הם לא מנכים במקור, מס הכנסה יכול לגבות את המס מהם), מס הכנסה לא צריך אותך. זה הכל לפי ההגיון שלי... (נראה לי שלפי הדקדוקים המילוליים, אי אפשר להגיע רחוקD:)

דוגמא להמחשה: מישהו מקבל דיבידנד שוויצרי ממנו נוכה מס במקור של 35%. אם הוא מחזיק את זה בבנק ישראלי, הם ינכו ממנו 10% נוספים ויעבירו למס הכנסה (כמו שצריך לפי החוק). אם הוא מחזיק את זה ב IB, הוא מחליט לבד, שניתן לקחת את כל ה35% כזיכוי. אם אין חובת דיווח, אין למס הכנסה שום אפשרות לעלות על הטעות של המשקיע. (זה כמובן לא הוכחה לשום דבר)

זה הכל פלפולים בלשון החוק והתקנות. ברור לי, שכל הנושא של פטור מדיווח במקרה של ניכוי במקור, זה כשמדובר על מנכה במקור ישראלי. נראה לי שכל הרעיון של פטור מדיווח במקרה שיש מנכה במקור, הוא שאם יש מישהו שאחראי על הניכוי (והמנכים במקור, אחראים על כך כלפי מס הכנסה (ומדווחים למס הכנסה) כך שאם הם לא מנכים במקור, מס הכנסה יכול לגבות את המס מהם), מס הכנסה לא צריך אותך. זה הכל לפי ההגיון שלי... (נראה לי שלפי הדקדוקים המילוליים, אי אפשר להגיע רחוקD:)
אבל גם ברוקר ישראלי לא מעביר את הסכומים המנוכים למס הכנסה, אלא רק מצהיר עליהם
למס הכנסה אין שום נגיעה בכסף הזה ודרישה אליו, הוא שייך למדינה המנכה

אנחנו מוודאים מה הנוהל התקין של הדיווח, האם חובת ההוכחה של ברוקר שעובד עם ישראלים לעדכן את מס הכנסה הישראלי על הניכויים במקור שהוא ביצע עבור מדינה זרה, ואם אין חובת דווח ללקוח, כי הוא באמת לא מחויב בברוקר ישראלי, ואף אחד לא מצפה לדווח כאשר הדוד סם ניכה במקור
גם אף אחד לא יבוא לדוד סם בטענות, למה נוכה יותר מדי , אז למה לבוא למשקיע בטענות שכן ניכה את מלוא המס (שמופיע בפקודה הישראלית)?

אם אין חובת דיווח, אין למס הכנסה שום אפשרות לעלות על הטעות של המשקיע
באותה מידה, אם יש חובת דיווח שהמשקיע לא מודע אליה אין למס הכנסה אפשרות לעלות על הטעות של המשקיע (לפחות לא בסכומים קטנים שעליהם הם לא מקבלים דיווח מחו"ל).
בדיוק כמו כל העלמת מס אחרת, אם הנישום לא מדווח על הכנסה כלשהי בדו"ח (או לא מגיש דו"ח בכלל כי לטענתו אין הכנסה), אין מס הכנסה דרך פשוטה לדעת את זה

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אבל גם ברוקר ישראלי לא מעביר את הסכומים המנוכים למס הכנסה, אלא רק מצהיר עליהם

לדעתי, זה בדיוק זה. יש מישהו שחייב לדווח על כך (ואם הוא עשה טעות בחישוב, אפשר לגבות את זה ממנו).

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A התייעצות והמלצות - מיסים, כדאיות, תנאי הלוואות ומיקום דירה להשקעה נדל"ן 3
S איך לשלם מיסים עבור מטבעות דיגיטליים? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
M הגשת דוח לניקוי מיסים מרווח בשוק ההון דרך ברוקר שלא מנקה מס מיסים 4
כלבלבון מה המשמעויות של התחלת דיווח מיסים לארה"ב בתור עצמאי? שוק ההון 42
M מיסים במשיכה מקרן פנסיה "לפני הזמן" פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
V השקעות נדל״ן בארה״ב - תשלום מיסים על רווחים משכ״ד נדל"ן 0
M מה ההבדל בין שווי מוצהר לשווי מוערך בעסקאות המופיעות במידע מיסים נדל"ן? נדל"ן 8
מכל מלמדי השכלתי ההשפעה של 'מרד מיסים' על כלכלת ישראל פוסטים מאיכות נמוכה 54
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
R בחירת סטאטוס עבור תשלום מיסים בארה"ב (Single Vs. Jointly) מיסים 2
M תשלום מיסים על ריבית עו״ש ב Interactive Brokers מיסים 18
N מספר שאלות על מיסים כאזרח אמריקאי מיסים 3
T תיק השקעות לבני 60+ שיקולים שאני מפספס? מיסים? שוק ההון 23
A 50 דרכים כשרות לשלם פחות מיסים - שאלה לגבי ניכוי ביטוח לאומי מיסים 9
M תשלום מיסים עבור עובדת במשק בית מיסים 8
S דיני מיסים של שליש דירה בנוסף לדירה בבעלותי נדל"ן 2
A אופטימיזצית מיסים והוצאת כספים מישראל מיסים 2
N התלבטות | מיסים אמריקאיים מיסים 0
K תשלום מיסים על משיכת קרנות השתלמות ופנסיה כשאני תושבת גרמניה מיסים 16
T מיסים על יזמות ושכירות משנה נדל"ן 4
G חישוב רווח / הפסד סופי בהתחשב כל האלמנטים (עמלות שונות, מיסים) פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מכירת דירה קיימת וקנייה של אחרת - איך אני מצמצם מיסים? נדל"ן 1
S איך מדווחים מיסים מ IBKR מיסים 1
צ מיסים על קופת גמל ישנה מיסים 11
R איך לזהות קרן שנחשבת PFIC לענייני מיסים אמריקאים מיסים 2
T תושב חוץ ותשלום מיסים מיסים 5
א מיצוי זכויות בתשלומי מיסים או ביטוחים וכו', כשמשלמים על בית אבות (יש חברות שמתעסקות בזה, בלי לשחוט את כל הסכום?) מיסים 0
ס תשלום מיסים לסטודנט חסר עבודה מיסים 1
ח הכנות לפני קבלת אזרחות אמריקאית - מבחינת מיסים שוק ההון 15
X למי לשלם מיסים? אזרח ארהב, גר בישראל, עבודה אמריקאית, עובד עצמאי מיסים 4
Cfy תשלום מיסים על רווח הון דולרי ב-IBI מיסים 0
מ תשלומי מיסים לIRS מIB מיסים 15
R מיסים עם אזרחות אמריקאית - סחר בnasdaq מיסים 3
D מיסים בinteractive. מיסים 8
A נניח שיש לי אג"ח האם עלי לשלם מיסים רק על הקופונים או גם מיסים 6
I מיסים על קופת גמל מיסים 4
deussex שאלה על החלפת דירות שניות - מיסים נדל"ן 10
Y רישום דירה על שם ילד (בגיר) - משמעויות מבחינת מיסים והטבות מיסים 4
D חומר קריאה על מיסים פוסטים מאיכות נמוכה 5
T חרדים-לא משלמים מיסים (?)/לא תורמים למדינה (?) צרכנות פיננסית 0
Z חישוב מיסים על עמלות מיסים 2
משתמש מחוק 9 מיסים ובפרט מס עזבון שוק ההון 7
D קניית דירה בהתניה של המוכר, שימכור הדירה אם לא ישלם מיסים . אשמח לטיפים, וממה להזהר. נדל"ן 246
ש תשלום מיסים בגין אחזקת נכס\חשבון בנק בארה"ב מיסים 6
Tsachi01 עובד כשכיר וגם כעצמאי במקביל - מיסים מיסים 4
א מיסים על דירה שניה נדל"ן 1
O שאלה לגבי מיסים על כספי פיצויים בגיל פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
Y EIN - דיווח מיסים בארה"ב מיסים 8
א מיסים עבור קרן השתלמות וקופות גמל להשקעה לאזרח ארה"ב מיסים 26
U דיווח מיסים interactive brokers על בסיס ה tear statement ההתחשבות שער מט"ח שוק ההון 12

נושאים דומים

Back
למעלה