D DanielT משתמש רשום הצטרף ב 1/7/23 הודעות 9 דירוג 0 2/7/23 #1 היי, יש לי משתמש באינטרקטיב ברוקרס(לא ישראל) וקיבלתי דיבידנדים שכן נוכו מהם 25 אחוז מס , האם צריך לדווח עליהם ? אין לי אזרחות אמריקאית במידה וזה חשוב. תודה.
היי, יש לי משתמש באינטרקטיב ברוקרס(לא ישראל) וקיבלתי דיבידנדים שכן נוכו מהם 25 אחוז מס , האם צריך לדווח עליהם ? אין לי אזרחות אמריקאית במידה וזה חשוב. תודה.
wa11a משתמש רגיל הצטרף ב 31/1/15 הודעות 870 דירוג 963 3/7/23 #2 כן צריך לדווח בכל מקרה ומקסימום לא תצטרך לשלם כלום. אם אתה משלם מס יסף תצטרך להוסיף 3%.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 3/7/23 #3 שים לב שאם זו העילה היחידה להגשת דו"ח, אז אפשר להגיש דיווח מקוצר ולהימנע מדו"ח שנתי
ס סולדד משתמש סולידי הצטרף ב 5/10/22 הודעות 73 דירוג 12 17/8/23 #4 דיווח מקוצר פשוט בהרבה מדוח שנתי או שגם בשביל זה כדאי לקחת רו"ח?
M Minimi משתמש רגיל הצטרף ב 4/12/16 הודעות 749 דירוג 824 17/8/23 #5 נכתב ע"י ירח אפל: שים לב שאם זו העילה היחידה להגשת דו"ח, אז אפשר להגיש דיווח מקוצר ולהימנע מדו"ח שנתי לחץ כדי להרחיב... תוכל להרחיב מעט?
נכתב ע"י ירח אפל: שים לב שאם זו העילה היחידה להגשת דו"ח, אז אפשר להגיש דיווח מקוצר ולהימנע מדו"ח שנתי לחץ כדי להרחיב... תוכל להרחיב מעט?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 18/8/23 #6 נכתב ע"י סולדד: דיווח מקוצר פשוט בהרבה מדוח שנתי או שגם בשביל זה כדאי לקחת רו"ח? לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י Minimi: תוכל להרחיב מעט? לחץ כדי להרחיב... תחפשו גוגל הסולידית שובר 351 בשני המקרים אם זה רק משכורת, דיבידנדים או רווחי הון, רואה חשבון מיותר, אפשר להשתמש באתרי אינטרנט שבונים לך את הדוח או ללמוד לבד איך להגיש. הגשה של דיווח מקוצר באמצעות שובר 351 אמורה להיות פשוטה יותר אבל מס הכנסה לא מקל על הצורה הזו וצריך להבין מה עושים.
נכתב ע"י סולדד: דיווח מקוצר פשוט בהרבה מדוח שנתי או שגם בשביל זה כדאי לקחת רו"ח? לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י Minimi: תוכל להרחיב מעט? לחץ כדי להרחיב... תחפשו גוגל הסולידית שובר 351 בשני המקרים אם זה רק משכורת, דיבידנדים או רווחי הון, רואה חשבון מיותר, אפשר להשתמש באתרי אינטרנט שבונים לך את הדוח או ללמוד לבד איך להגיש. הגשה של דיווח מקוצר באמצעות שובר 351 אמורה להיות פשוטה יותר אבל מס הכנסה לא מקל על הצורה הזו וצריך להבין מה עושים.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 18/8/23 #8 נכתב ע"י 71mor: לטענת המפ״ל, אין חובת דיווח. לחץ כדי להרחיב... אין חובת דיווח או אין חובת תשלום? מה הנוסח המדוייק ענו לך? זה יכול לעזור במקרה ומס הכנסה יחליטו לפעול על פי הפקודה וכן לדרוש מימך.
נכתב ע"י 71mor: לטענת המפ״ל, אין חובת דיווח. לחץ כדי להרחיב... אין חובת דיווח או אין חובת תשלום? מה הנוסח המדוייק ענו לך? זה יכול לעזור במקרה ומס הכנסה יחליטו לפעול על פי הפקודה וכן לדרוש מימך.
7 71mor משתמש רגיל הצטרף ב 27/4/15 הודעות 160 דירוג 68 18/8/23 #9 נכתב ע"י ירח אפל: אין חובת דיווח או אין חובת תשלום? מה הנוסח המדוייק ענו לך? זה יכול לעזור במקרה ומס הכנסה יחליטו לפעול על פי הפקודה וכן לדרוש מימך. לחץ כדי להרחיב... דיווח. תבדוק בחיפוש, פרסמתי את התכתובת באחד השרשורים הישנים.
נכתב ע"י ירח אפל: אין חובת דיווח או אין חובת תשלום? מה הנוסח המדוייק ענו לך? זה יכול לעזור במקרה ומס הכנסה יחליטו לפעול על פי הפקודה וכן לדרוש מימך. לחץ כדי להרחיב... דיווח. תבדוק בחיפוש, פרסמתי את התכתובת באחד השרשורים הישנים.