• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

לדעתכם טראמפ ילך על מהלך של רכישת ביטקוינים לרזרבה

• פותח הנושא פותח הנושא Floki
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
Cost of production
Utility valuation
Stock to flow
Nvm כמו חוק מטקלף
וחלק מהאנליסטים מחשבים את זה כשהשוואה לזהב
לא על ידי תזרימי מזומנים וריבית חסרת סיכון
זה לא ערך פנימי, אלו נפנופי ידיים.

למיטב הבנתי אין סיכוי למחשב קוונטי שיוכל לפרוץ את פרוטוקול הביטקוין בעתיד הנראה לעין.
לדעתי הדבר הכי משמעותי שלא מתייחסים אליו מספיק זה זהות היוצרים? האם זה באמת מתכנת בודד שנעלם? אולי מדינה כלשהי? ארגון פשע? סוכנות ביון? האם משהו ישתנה בתפיסת הציבור אם האמת תתגלה? האם היא אכן תתגלה?

זה לא ערך פנימי, אלו נפנופי ידיים.
כל אחד והסיפורים שהוא מספר לעצמו.

אני לא בא לרדת עליך כי אתה חכם ממני
אבל אני למדתי בחיי הקצרים שפתיחות מחשבתית הסתגלות מהירה לשינויים וראש פתוח הן הכי חשובות להצלחה. ביינתים עשיתי מיליונים מלקרוא את המפה בעניין הזה ואולי אני אפשוט רגל בעתיד . אני לא בא להתגאות פה אני אומר שהעולם משתנה לטוב ולרע

ואני לא יודע איך המודלים שלך (כמו מדד באפט שכל פעם משתנה וגדל להערכת היוקר של השוק האמריקאי גדל בקצב שלא באמת נותן לך ערך לדעת מתי השוק אמור לקרוס או לתקן)

כל המודלים היום הם נפנופי ידיים והם הסכמה כללית כוללת בין מנהלי השקעות כושלים שלא מצליחים להכות את המדד

אירוע פריצה בסגנון קוואנטום , מה שהדאגה אחרונה שלי תיהיה הביטקוין

חזרתו של סאטושי לחיים וכל מיני מריבות ותביעות יצוגיות / מחלוקת אצלי קהילת הקוד הפתוח והמפתחים שלו

בעיקרון התזה שלי בביטקוין מחולקת ל2

ההתאהבות הראשונה ברעיון המהפכני שלו שהיה קיים שנים אבל הוא(סאטושי) פתר את הדאבל ספנדינג והפך את זה לשימושי . אני רואה שימוש בביטקוין היום כגידור מפני גחמת ממשלות/מלחמות/חירום

החלק הגרידי שבעניין הוא שאני מנצל את הטיפשות של אנשים והגרידיות ואני מאז ומתמיד הייתי משקיע מאקרו כלכלי קצת כמו התזה של ריי דאליו

הייתי אוהב לחקור אירועים גלובאלים ונקודתיים לחפש משברים ולמצןא הזדמנויות השקעה
אוקיי אחדד: אירוע שבו אני ואתה נמשיך לקום בבוקר ולעשות מה שאנחנו עושים. אירוע שקשור אך ורק לביטקוין, ולא סוף העולם כמו שאנחנו מכירים אותו.

אתה חושב שאין כזה?
בלב שלם אני אןמר את זה שאחרי ההתפחויות האחרונות וקצת הבנה בפסיכולוגיה אני רואה טיפשות באנשים שלא מסכימים איתי ואני לא חושב ככה על אף תחום אחר בחיי
זכותך. מכיוון שיש לך הבנה בפסיכולוגיה ואתה מכיר את אפקט מעל הממוצע, אתה בוודאי יודע שרוב האנשים רואים טיפשות באנשים שלא מסכימים איתם, אבל עדיין מהלכים טיפשים בנינו. זה שאתה מאמין אמונה דתית במשהו לא הופך אותו לנכון.

אוקיי אחדד: אירוע שבו אני ואתה נמשיך לקום בבוקר ולעשות מה שאנחנו עושים. אירוע שקשור אך ורק לביטקוין, ולא סוף העולם כמו שאנחנו מכירים אותו.

אתה חושב שאין כזה?

זכותך. מכיוון שיש לך הבנה בפסיכולוגיה ואתה מכיר את אפקט מעל הממוצע, רק אזכיר שרוב האנשים רואים טיפשות באנשים שלא מסכימים איתם, אבל עדיין מהלכים טיפשים בנינו. זה שאתה מאמין אמונה דתית במשהו לא הופך אותו לנכון.
צדק אמת ןשקר אלו מושגים פילוסופים מעל הכל.

אני צודק ואתה טןעה ןאני טועה ואתה צודק

אתה יןדע מה נכון? שני הדברים.

לך תגיד לקניבל שהוא טעה שהוא אוכל בני אדם.

אני בכוונה מקצין פה כי תפיסת העולם שלי היא מה שנכון לי לא בהכרח נכון לך . אני פשוט משוכנע בעובדות בשטח והן שיש פה בשורה חדשה.

אתה חושב שאין כזה?

זכותך. מכיוון שיש לך הבנה בפסיכולוגיה ואתה מכיר את אפקט מעל הממוצע, אתה בוודאי יודע שרוב האנשים רואים טיפשות באנשים שלא מסכימים איתם, אבל עדיין מהלכים טיפשים בנינו. זה שאתה מאמין אמונה דתית במשהו לא הופך אותו לנכון.
תן דוגמא בקשר לשאלה הראשונה שלך כי לא הבנתי לאן אתה חותר

אבל אני למדתי בחיי הקצרים שפתיחות מחשבתית הסתגלות מהירה לשינויים וראש פתוח הן הכי חשובות להצלחה.
ואני למדתי שספקנות וחשיבה ביקורתית הן הכי חשובות להצלחה.

הבנתי , קיבלתי.

מה שהייתי צריך זה לשמוע את דעתך וענית לי שנינו נמשיך בחיינו ומקווה שכל המגיבים יהנו מפירות התיק שלהם .

אני לא מעוניין לפתוח את הדיון מחדש. ביטקוין מעורר המון אמוציות ממש כמו דיבור על דת ופוליטיקה.
רק מעניין אותי לדעת בפרט שאתה בהחלט אחד החכמים פה בפורום מעקב של שנים
האם יש איזו שהיא נקודת מפנה שתגרום לך להסתכל על ביטקוין אחרת. או לאפס את הנתונים ולנסות לחקור שוב.
נקודת מחיר שווי שוק החלטה מדינית כזו או אחרת?

נערך לאחרונה ב:
האם יש איזו שהיא נקודת מפנה שתגרום לך להסתכל על ביטקוין אחרת. או לאפס את הנתונים ולנסות לחקור שוב.
נקודת מחיר שווי שוק החלטה מדינית כזו או אחרת?
בהחלט. כשאנשים יפסיקו להתעניין בערך המטבע ויתעניינו ביציבות שלו בשימושיות שלו והכי חשוב: בצורך שלו.
היום התשובה ל2 הדברים האלה היא 0 (למעט שימוש לצרכי מעבר על החוק/הלבנת הון/טירור).

בהחלט. כשאנשים יפסיקו להתעניין בערך המטבע ויתעניינו ביציבות שלו בשימושיות שלו והכי חשוב: בצורך שלו.
היום התשובה ל2 הדברים האלה היא 0 (למעט שימוש לצרכי מעבר על החוק/הלבנת הון/טירור).
המשפט הראשון שלך זה כי אתה מסתכל עליו כמטבע שימושי ומעטים מאד עדיין חושבים שזה יהיה השימוש שלו.
המשפט השני שלך לא נכון עובדתית.
שילוב של 2 הדברים האלה כנראה יגרום לך לא לשנות את דעתך לעולם. אבל זכותך.
תודה על התשובה.

א

אני חושב שאחת הטענות היא שכאשר ערכו יהיה גדול מספיק, הוא יתייצב.
אבל אני לא בטוח כמה זה נכון..

אני חושב שאחת הטענות היא שכאשר ערכו יהיה גדול מספיק, הוא יתייצב.
התחלה טובה, אני עדיין לא רואה איך יהיה בו צורך, הוא לא פותר בעיה כלשהי (עוד הפעם, למעט למעשים לא חוקיים).
כבר 15+ שנים עוד לא מצאו לו צורך או שימוש כלשהו, לא חושב שזה ישתנה.

הוא לא פותר בעיה כלשהי
'בעיה" היא סיטואציה סובייקטיבית
זה שאחד לא רואה "בעיה" במערכת המוניטרית הנוכחית או זאת שהוא חי תחתה,
לא מעלים "בעיה" שקיימת עבור מישהו אחר במערכת מוניטרית אחרת
חלק מהבעיות הינם: אינפלציה וצנזורה
הם קיימות ופתרון אחד הוא ביטקוין
אפשר להגיד ש"לא מצאו לו צורך או שימוש" אבל זאת טענה שגויה, אני כן מקבל שהיא נכונה עבורך

וד הפעם, למעט למעשים לא חוקיים
זה לא נכון

עוד לא מצאו לו צורך או שימוש כלשה
אתה לא מצאת בו צורך. מליוני ריטייל מוסדיים ועכשיו גם מדינות כן מקמדות חוק להקמת ביטקוין רזרב. 10 סטייטים בארהב כבר בשלב סופי של החוק . החוק ברמה הפדרלית כבר מונח בקונגרס , צרפת גרמניה שוייץ קנדה פולין מדינות המפרץ ומרכז אירופה כבר התחילו את המרדף . קצת רצון ופתיחות להבין ולימוד מהתחלה של הביטקוין . לא אמור להיות בעיה בשבילך הכל גלוי ומפורסם באינטרנט

נערך לאחרונה ב:
בוקרררר טוב בוקררר טוב

כמו שהכותרת אומרת.

אני לא צריך לספר לכם על אריק טראמפ סינטיה לומיס והאיש שמונה לאוצר קריפטו , ההחלפה של יושב ראש ה sec ועוד . (כבר הוגשה טיוטה שמציעה להתחיל לרכוש)

יש שמועות שברחבי העולם ממשלות מתחמשות בביטקוין והאמרה של פוטין והבריקס שרוצים להתנתק מהביטקוין

בקיצור הדיון פונה פה לחברה שבזמן האחרון התעדכנו במתרחש בארצות הברית
ואני פחות מדבר על האם ביטקוין זה פונזי או מה יהיה איתו עוד. 15 שנה אני מדבר על השנה הראשונה של הכהןנה של טראמפ .

לא צריך לספר לכם מה מהלך כזה יעשה למחיר של הביטקוין ולממשלות אחרות שרוצות להתחרות בארצות הברית במרוץ חימוש והאספקה שהולכת ואוזלת לכן חשבתי שיהיה מהלך חכם ל״המר על זה המחיר לשנה שלמה״
הצעדים שאני אישית עשיתי בתור בחור צעיר שמוכן לסכן את הכספים בידיעה שבעוד שנה אולי אכפיל את הכסף שלי זה העברתי 50 אחוז מההון הנזיל שלי לביטקוינים ולפי המחיר הנוכחי יש לי בתעודות סל כ3 מטבעות .

אקפיץ את הדיון הזה עוד שנה ואצרף תמונות של לפני ואחרי בסגנון reddit yolo

אבל עכשיו ברצינות מעניינת אותי דעתכם.
מיום פתיחת האשכול
עלה ב-5%

“For the diversification of our assets, bitcoin seems good,” Michl said in an interview.

“Those [Trump] guys can now kind of create some bubble for bitcoin, but I think the trend would be an increase without those guys as well, because it’s an alternative [investment] for more people.”
Should the board approve this, then the CNB could eventually hold as much as 5 per cent of its €140bn of reserves in bitcoin, he said.

אלס מיכל נשיא הבנק המרכזי הצ'כי

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
Powel היום בנוגע לביטקוין

"We are not against innovation.
And we certainly don’t want to take actions that would cause banks to terminate customers who are perfectly legal,
just because of excessive risk aversion or regulatory supervision."

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A האם לדעתכם ריאלי לחיות ממשכורת קצת מעל המינימום לזוג וילד? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 126
Williamsburg איך לדעתכם השוק בארץ יגיב לנפילת המשטר האיראני? שוק ההון 438
L מה לדעתכם יהיו מחירי הדירות בדרום בעתיד? נדל"ן 37
א מה לדעתכם הסיכונים בישראל ? אוף טופיק 439
T בטווח הרחוק איך לדעתכם ישפיע החוב + התחלשות הדולר על האס אנד פי 500 שוק ההון 29
א כמה משרדי ממשלה ורשויות לדעתכם צריך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2
F רכישת דירה - איזו קורצת יותר לשוכרים לדעתכם נדל"ן 12
T כל יום הנסדק 1%+ למעלה? איך זה יגמר לדעתכם? שוק ההון 21
Y מה לדעתכם הפיזור הנכון בהתאם לפרופיל שלי? שוק ההון 7
E פיזור השקעות - הצד הסולידי. אשמח לדעתכם שוק ההון 10
E פיזור בתיק השקעות של 100k. איך הוא לדעתכם? שוק ההון 13
A מה לדעתכם הכי כדאי לעשות עם כסף זמין היום? עסקה או סגירת חובות? נדל"ן 4
Y תיק השקעות למטרת פרישה מוקדמת (35) - אשמח לדעתכם. שוק ההון 34
stamEhad קיבלתי הצעה למשכנתא - אשמח לדעתכם נדל"ן 34
I איפה הקאטצ פה לדעתכם? נדל"ן 6
M 2 הצעות שקיבלתי לקרן הפנסיה, אשמח לדעתכם. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
S איזה חברות לדעתכם חסרות בתל אביב 125? פוסטים מאיכות נמוכה 0
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
O השקעה בנדלן מניב בישראל - אשמח לדעתכם נדל"ן 32
G לא יודע לאן מכאן - אשמח לדעתכם התפתחות אישית 21
V מספר הצעות שקיבלתי לקרן פנסיה מקיפה ומשלימה - אשמח לדעתכם לפני שאני בוחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
סול אשמח לדעתכם על הביטוח שלי (ניתן לשינויים) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
פ האם הישראלים "אנשים חמים" לדעתכם? או שזה בדיוק ההפך? אוף טופיק 13
T האם כדאי לדעתכם לעבור בגיל 46 למסלול מנייתי של מגדל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 25
J אספר לכם עליי וספרו לי איך לדעתכם כדאי לי להשקיע מיליון₪ שוק ההון 14
F לדעתכם הביטקוין יוכל להגיע לסכומי עתק בעתיד ? אוף טופיק 1
A מבולבל מכל החומר התיאורתי, אשמח לדעתכם בנושא. שוק ההון 24
Y הדוח השנתי שלי מאוד פשוט - יש צורך לדעתכם להעזר במייצג? מיסים 26
N האם לדעתכם אני יכול לפרוש? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 41
ח מה לדעתכם עדיף כיום לצעיר בן 23 לסכומים של כמה עשרות אלפי שקלים ולטווח ארוך, לא למסחר מדי אקטיבי שוק ההון 16
G אסטרטגיית השקעות אשמח לדעתכם שוק ההון 7
מ טביעת רגל ראשונה בעולם הפיננסי - אשמח לדעתכם. שוק ההון 26
K מה לדעתכם יהיו ההשלכות של החוב והגרעון של ארה"ב? אוף טופיק 9
ע מדד המחירים לצרכן - מייצג נאמנה לדעתכם ? שוק ההון 40
G מה לדעתכם עדיף מבחינת מיסוי מיסים 2
Liron2035 מה לדעתכם יקרה לריבית בארץ? יש עוד לאן לרדת? שוק ההון 6
L כמה גולשים פעילים יש באתר? אשמח לדעתכם: איך אתם רואים את החיים אוף טופיק 87
ר למכור או להשכיר -דילמה אשמח לדעתכם.. נדל"ן 28
Y איך לדעתכם יגיב שוק הנדל"ן לקורונה? נדל"ן 8
סול אשמח לדעתכם לגבי הדרך בה בחרתי בית השקעות שוק ההון 5
4 יש דירה שמוצאת בעיניי וצריך לדעת מה לדעתכם ניתן לסגור בנוגע למחיר נדל"ן 5
Will Smith האם לדעתכם האוכל בחו"ל טעים יותר? אוף טופיק 59