• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

לדעתכם טראמפ ילך על מהלך של רכישת ביטקוינים לרזרבה

• פותח הנושא פותח הנושא Floki
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Floki

משתמש רגיל
דירוג
28
כמו שהכותרת אומרת.

אני לא צריך לספר לכם על אריק טראמפ סינטיה לומיס והאיש שמונה לאוצר קריפטו , ההחלפה של יושב ראש ה sec ועוד . (כבר הוגשה טיוטה שמציעה להתחיל לרכוש)

יש שמועות שברחבי העולם ממשלות מתחמשות בביטקוין והאמרה של פוטין והבריקס שרוצים להתנתק מהביטקוין

בקיצור הדיון פונה פה לחברה שבזמן האחרון התעדכנו במתרחש בארצות הברית
ואני פחות מדבר על האם ביטקוין זה פונזי או מה יהיה איתו עוד. 15 שנה אני מדבר על השנה הראשונה של הכהןנה של טראמפ .

לא צריך לספר לכם מה מהלך כזה יעשה למחיר של הביטקוין ולממשלות אחרות שרוצות להתחרות בארצות הברית במרוץ חימוש והאספקה שהולכת ואוזלת לכן חשבתי שיהיה מהלך חכם ל״המר על זה המחיר לשנה שלמה״
הצעדים שאני אישית עשיתי בתור בחור צעיר שמוכן לסכן את הכספים בידיעה שבעוד שנה אולי אכפיל את הכסף שלי זה העברתי 50 אחוז מההון הנזיל שלי לביטקוינים ולפי המחיר הנוכחי יש לי בתעודות סל כ3 מטבעות .

אקפיץ את הדיון הזה עוד שנה ואצרף תמונות של לפני ואחרי בסגנון reddit yolo

אבל עכשיו ברצינות מעניינת אותי דעתכם.

לדעתי, סיכוי גבוה שמהלך כזה יקרה
מהלך = שינוי כלשהו באמצעות חוק או צו נשיאותי לטובת שמירת הביטקוין (המוחרם) הקיים ורכישות חדשות במסגרת ה treasury
גם אם לא יקרה קודם בארה"ב, תורת המשחקים הגלובלית מתחילה להציץ ממתחת לפני השטח
באופן אישי, האלוקציה שלי לא השתנתה (פלוס מינוס)
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/כמה-אחוז-מההון-שלכם-מושקע-בביטקוין.30294/post-664249

דיון מעניין אבל אני חושב שלא יקרה.

דיון מעניין אבל אני חושב שלא יקרה.
למה אתה חושב שלא ? האמת זה באמת אופטימי מידי ויהיו מלא קשיים. אני אופטימי כי אין לי ברירה אחרת

תודה לכל המשתתפים

אני אמנם old timer אבל חסיד גדול של טכנולוגיות חדשות.
לכן שאלתי את ג'מיני וזו התשובה:

השאלה האם טראמפ ילך על מהלך של רכישת ביטקוינים לרזרבה היא מורכבת ומעוררת עניין רב.

מצד אחד, טראמפ הביע בעבר עניין רב במטבעות קריפטוגרפיים, ואף הצהיר על כוונתו להפוך את ארה"ב למעצמת ביטקוין. הוא השתתף בכנסי קריפטו והבטיח לקדם את התחום. עם זאת, חשוב לזכור כי דעותיו של טראמפ בנושאים שונים נוטות להשתנות, והוא לא תמיד עומד בהבטחותיו.

גורמים שעשויים להשפיע על החלטה כזו:

• מדיניות כלכלית: רכישה של ביטקוינים על ידי מדינה היא החלטה בעלת השלכות כלכליות משמעותיות. היא עשויה להשפיע על יציבות המטבע, על היחסים עם הבנקים המרכזיים ועל האופן שבו העולם תופס את הדולר האמריקאי.
  • רגולציה: רגולציה של מטבעות קריפטוגרפיים היא נושא מורכב ומחלוקת. אם טראמפ ירצה לקדם רכישה של ביטקוינים, עליו להתמודד עם שאלות רגולטוריות רבות.
  • דעת הקהל: דעת הקהל בארצות הברית לגבי מטבעות קריפטוגרפיים היא מגוונת. חלק תומכים בטכנולוגיה החדשה, ואילו אחרים חוששים מהסיכונים הכרוכים בה.
  • מצב פוליטי: המצב הפוליטי בארצות הברית דינמי ומשתנה. החלטות בנוגע למדיניות כלכלית מושפעות ממגוון גורמים, כולל דעת הקהל, לחץ מצד הקונגרס והשפעתם של לוביסטים.
לסיכום:

אין תשובה חד משמעית לשאלה האם טראמפ ילך על מהלך של רכישת ביטקוינים לרזרבה. ההחלטה תלויה במגוון גורמים, והיא עשויה להשתנות בהתאם לנסיבות.

המלצה:

כדי לקבל תמונה מלאה יותר, מומלץ לעקוב אחר ההתפתחויות הפוליטיות והכלכליות בארצות הברית, וכן אחר ההצהרות של טראמפ בנושא מטבעות קריפטוגרפיים.

Disclaimer:

המידע המוצג כאן הוא למטרות אינפורמטיביות בלבד, ואין לראות בו ייעוץ השקעות. לפני קבלת החלטות השקעה, מומלץ להתייעץ עם יועץ פיננסי.

ושאלת המשך לג'מיני:

ההשלכות הפוטנציאליות של רכישת ביטקויינים על רזרבות הזהב​

רכישה משמעותית של ביטקויינים על ידי מדינה, כמו ארצות הברית, עשויה להשפיע באופן משמעותי על רזרבות הזהב העולמיות ועל המערכת הפיננסית כולה. להלן מספר השלכות אפשריות:

השלכות ישירות על רזרבות הזהב:​

• פחות דגש על זהב: אם מדינות יתחילו להשקיע חלק ניכר מרזרבותיהן במטבעות קריפטוגרפיים, הדבר עלול להפחית את הביקוש לזהב כנכס סליקה.
  • שינוי בתפיסת הזהב: הזהב נחשב במשך מאות שנים כנכס בטוח ויציב. מעבר להשקעות במטבעות קריפטוגרפיים עלול לשנות את התפיסה הזו ולערער את מעמדו של הזהב כנכס סליקה עיקרי.
  • תנודתיות בשוק הזהב: מעבר כזה עשוי להגביר את התנודתיות בשוק הזהב, שכן משקיעים ינסו להעריך את ההשפעה של המטבעות הקריפטוגרפיים על הביקוש לזהב.

השלכות על המערכת הפיננסית העולמית:​

• שינוי בסדר העולמי: מעבר משמעותי של מדינות למטבעות קריפטוגרפיים עשוי לערער את הסדר המוניטרי הקיים ולשנות את היחסים בין המדינות.
  • אינפלציה: אם הביקוש לביטקויינים יגדל באופן משמעותי, הדבר עלול להוביל לעלייה באינפלציה, שכן כמות הכסף במחזור תגדל.
  • סיכונים חדשים: מטבעות קריפטוגרפיים כרוכים בסיכונים רבים, כגון תנודתיות גבוהה, הונאות והאקינג. רכישה של ביטקויינים על ידי מדינות תexpose אותן לסיכונים אלו.
  • רגולציה חדשה: מעבר כזה ייצור צורך דחוף בפיתוח מסגרת רגולטורית חדשה למטבעות קריפטוגרפיים, מה שעלול להוביל לחוסר ודאות בשוק.

השלכות נוספות:​

• השפעה על מדינות מתפתחות: מדינות מתפתחות רבות סומכות על רזרבות הזהב שלהן כעוגן יציבות. מעבר של מדינות מפותחות למטבעות קריפטוגרפיים עלול להחליש את מעמדן של מדינות אלו.
  • השפעה על הסביבה: כריית ביטקויינים צורכת כמויות אדירות של אנרגיה, מה שעלול להחריף את משבר האקלים.
לסיכום:

רכישת ביטקויינים על ידי מדינות היא מהלך מורכב עם השלכות רחבות היקף. למרות הפוטנציאל לחדשנות ולשינוי, יש להבין את הסיכונים הכרוכים בכך ואת ההשפעות על המערכת הפיננסית העולמית.

** חשוב לציין כי מדובר בניתוח תיאורטי, והמציאות בשטח עשויה להיות שונה.**

לא בסמכות הנשיא לדעתי, זה בסמכות הFED ובכל מקרה סביר להניח שיצריך חקיקה מלאה (שגם זה לא בסמכות הנשיא).

עם אילון מאסק ברקע הכל יכול להיות

לא בסמכות הנשיא לדעתי, זה בסמכות הFED ובכל מקרה סביר להניח שיצריך חקיקה מלאה (שגם זה לא בסמכות הנשיא).
אתה צודק אבל שמעתי את אריק טראמפ נואם באחד הכנסים האחרונים ואחריו סינטיה לומיס בעקבות הדברים שג׳רום פאוול אמר

״הפד לא יכול להחזיק ביטקוין״ לא שהוא לא רוצה אלה שפשוט בלתי אפשרי . נניח 2 מצבים
1 לגבי הבלתי אפשרי סינטיה לומיס חברת הסנאט כבר ניסחה טיוטה שמאפשרת נכסים דיגיטלים למשמורת עצמית של הפד וכשטראמפ יכנס לממשל ויהיה אשכרה 150(יש אשכרה רשימה של זה ) חברי ממשל קונגרס וסנאט ואפילו אוצר קריפטו בבית הלבן שתומכים בביטקוין מאמין שזה יגביר את הסיכויים
אני מאוד מקווה שטראמפ מקשיב לילד שלו כמו שביבי מקשיב ליאיר כי אז אני גם אמכור את הבית ואשקיע בביטקוין לתקופת כהונתו. (אריק אחד התומכים הגדולים ומחזיק בעצמו כבר שנים)

2 לגבי ההתנגדות של הפד בתכלס לגרום נשאר עד תחילת 26 בתפקיד והוא לא אחד שמתנגד נחרצות לביטקוין אלה תיאר אותו לא מזמן כ״digital gold or store of value״ שגרם למחיר לקפוץ לפני שבועיים

זה ה 2 סנט שלי בעיקרון להגיד שזה שווה משהו וזה לא רק דיבורים שאני משכנע את עצמי? לא יכול במאה אחוז. אבל אני מאמין בתורת המשחקים , ואני מאמין שבחיים יש הזדמנויות ומי שלא קופץ עליהם יכול להצטער על זה עשורים אחר כך. במיוחד ילד צעיר כמוני

אני חושב שכדאי להפריד בין פרו קריפטו - נטייה לאימוץ טכנולוגי של כלכלה מבוזרת, לבין פרו ביטקוין.

אני חושב שכדאי להפריד בין פרו קריפטו - נטייה לאימוץ טכנולוגי של כלכלה מבוזרת, לבין פרו ביטקוין.
מדברים על דונלד טראמפ, כן?

הוא לא יכול לשווק לבוחרים שלו מסרים על אימוץ טכנולוגיה מבוזרת, זה לא קהל היעד בכלל.
הכיוון היותר סביר זה שהוא יכול להנפיק trumpcoin ואז להגיד שזה הביטקוין החדש

כמו שהכותרת אומרת.

אני לא צריך לספר לכם על אריק טראמפ סינטיה לומיס והאיש שמונה לאוצר קריפטו , ההחלפה של יושב ראש ה sec ועוד . (כבר הוגשה טיוטה שמציעה להתחיל לרכוש)

יש שמועות שברחבי העולם ממשלות מתחמשות בביטקוין והאמרה של פוטין והבריקס שרוצים להתנתק מהביטקוין

בקיצור הדיון פונה פה לחברה שבזמן האחרון התעדכנו במתרחש בארצות הברית
ואני פחות מדבר על האם ביטקוין זה פונזי או מה יהיה איתו עוד. 15 שנה אני מדבר על השנה הראשונה של הכהןנה של טראמפ .

לא צריך לספר לכם מה מהלך כזה יעשה למחיר של הביטקוין ולממשלות אחרות שרוצות להתחרות בארצות הברית במרוץ חימוש והאספקה שהולכת ואוזלת לכן חשבתי שיהיה מהלך חכם ל״המר על זה המחיר לשנה שלמה״
הצעדים שאני אישית עשיתי בתור בחור צעיר שמוכן לסכן את הכספים בידיעה שבעוד שנה אולי אכפיל את הכסף שלי זה העברתי 50 אחוז מההון הנזיל שלי לביטקוינים ולפי המחיר הנוכחי יש לי בתעודות סל כ3 מטבעות .

אקפיץ את הדיון הזה עוד שנה ואצרף תמונות של לפני ואחרי בסגנון reddit yolo

אתה צודק אבל שמעתי את אריק טראמפ נואם באחד הכנסים האחרונים ואחריו סינטיה לומיס בעקבות הדברים שג׳רום פאוול אמר

״הפד לא יכול להחזיק ביטקוין״ לא שהוא לא רוצה אלה שפשוט בלתי אפשרי . נניח 2 מצבים
1 לגבי הבלתי אפשרי סינטיה לומיס חברת הסנאט כבר ניסחה טיוטה שמאפשרת נכסים דיגיטלים למשמורת עצמית של הפד וכשטראמפ יכנס לממשל ויהיה אשכרה 150(יש אשכרה רשימה של זה ) חברי ממשל קונגרס וסנאט ואפילו אוצר קריפטו בבית הלבן שתומכים בביטקוין מאמין שזה יגביר את הסיכויים
אני מאוד מקווה שטראמפ מקשיב לילד שלו כמו שביבי מקשיב ליאיר כי אז אני גם אמכור את הבית ואשקיע בביטקוין לתקופת כהונתו. (אריק אחד התומכים הגדולים ומחזיק בעצמו כבר שנים)

2 לגבי ההתנגדות של הפד בתכלס לגרום נשאר עד תחילת 26 בתפקיד והוא לא אחד שמתנגד נחרצות לביטקוין אלה תיאר אותו לא מזמן כ״digital gold or store of value״ שגרם למחיר לקפוץ לפני שבועיים

זה ה 2 סנט שלי בעיקרון להגיד שזה שווה משהו וזה לא רק דיבורים שאני משכנע את עצמי? לא יכול במאה אחוז. אבל אני מאמין בתורת המשחקים , ואני מאמין שבחיים יש הזדמנויות ומי שלא קופץ עליהם יכול להצטער על זה עשורים אחר כך. במיוחד ילד צעיר כמוני
נשמע שתפסת אחד מיני רבים של נארטיבים שרצים על מנת לפמפם קריפטו...אולי הוא נכון, אולי הוא שקר...אבל אתה נאחז בו על מנת להצדיק השקעה?
היכולת להשפיע ולגרום לספקולציה על ידי שימוש ברשתות חברתיות היא עצומה ומידע כוזב/שקרי/ממוצא על ידי בעלי אינטרס הוא עצום...הייתי נזהר קצת יותר מלעשות השקעות על בסיס כל הרעש הזה שאתה נחשף אליו....אל תהיה הפראייר בשולחן. אתה הוא זה שתידע בזמן האם יש שינוי טקטוני וארה"ב תחליט להכיר בביטקוין כנכס שהממשלה תחזיק בו באופן מהותי?

אם היית מחזיק נכס ספקולטיבי, נגיד ביטקויין, בסכומים גדולים, שיש לו כבר המון נארטיבים נכונים יותר ופחות שרצים באינטרנט....כמה אתה חושב היה עולה לך וכמה היית מוכן להשקיע על מנת לקדם נארטיבים נוספים ועל ידי כך להרוויח מעלית "הנכס" שאתה מחזיק?

נערך לאחרונה ב:
כמה אתה חושב היה עולה לך וכמה היית מוכן להשקיע על מנת לקדם נארטיבים נוספים ועל ידי כך להרוויח מעלית "הנכס" שאתה מחזיק?
לא לשכוח את הנקודה החשובה, לביטקוין אין מחלקת שווק ומכירות
מ 0.01$ ל 100,000$ לא קרה בגלל נארטיב, להיפך בניגוד לנראטיב
וגם עכשיו, זה סתם משהו "לצפות" לו, סוג של חדשות טובות שפשוט "יקדימו" את מה שיקרה בכל מקרה בעתיד (לדעתי)
הדומינו החל ליפול לפני שנים רבות, עכשיו נותר רק לצפות במחזה הנפילה אחד אחרי השני
tick tok, next block

נשמע שתפסת אחד מיני רבים של נארטיבים שרצים על מנת לפמפם קריפטו...אולי הוא נכון, אולי הוא שקר...אבל אתה נאחז בו על מנת להצדיק השקעה?
היכולת להשפיע ולגרום לספקולציה על ידי שימוש ברשתות חברתיות היא עצומה ומידע כוזב/שקרי/ממוצא על ידי בעלי אינטרס הוא עצום...הייתי נזהר קצת יותר מלעשות השקעות על בסיס כל הרעש הזה שאתה נחשף אליו....אל תהיה הפראייר בשולחן. אתה הוא זה שתידע בזמן האם יש שינוי טקטוני וארה"ב תחליט להכיר בביטקוין כנכס שהממשלה תחזיק בו באופן מהותי?

אם היית מחזיק נכס ספקולטיבי, נגיד ביטקויין, בסכומים גדולים, שיש לו כבר המון נארטיבים נכונים יותר ופחות שרצים באינטרנט....כמה אתה חושב היה עולה לך וכמה היית מוכן להשקיע על מנת לקדם נארטיבים נוספים ועל ידי כך להרוויח מעלית "הנכס" שאתה מחזיק?
2 טריליון מארקט קאפ זה כבר לא משחק ילדים

בכל מקרה כל העולם הזה עובר דיגטלזיציה ואל תגיד לי שזהב משתמשים ליצור דברים זה תעשייה של 18 טריליון. ביטקוין הוא זהב דיגיטלי עם תכונות הרבה יותר טובות מלזהב פיזי.

ביינתים אני לא הפראייר אני קניתי ב 2017 ובקושי עבדתי בחיי ויש לי סכום כסף שאין להרבה אנשים בגילי . אני כן מהמר שנכס נדיר שיש כמות מוגבלת ממנו ואפקט שוק מטורף, מבוזר , מאושר על ידי הsec ונסחר בתור הetf הכי מוצלח בכל הזמנים , שיש לו תכונות של זהב דיגיטלי אולי זה בשורה חדשה בעולם?

לא סתם האנשים הכי עשירים בעולם אף אחד לא האמין בהם בהתחלה והזקנים זלזלו בהם כי הם לא ראו את העתיד . לא מדבר אלי כל החארטות האלה של intrisic value בזמן שהוא הצליח להגיע מ0.1 דולר ל108,000 הנכס הכי צומח בהיסטוריה שלא ניתן להחרים אותו , לא ניתן לעצור אותו ואתה כבר שומע על מדינות שמאמצות אותו (שמועות על הבריקס) זה רק ענייין של זמן עד שמעצמה אחת תאמץ ואז האפקט של התורת משחקים יכנס. מצחיק שאנדריאס אנטונופוליס חזה את זה עוד ב2013 על הפומו של המדינות . אני רואה בביטקוין כאחלה גיוון לתיק השקעות לאנשים נורמטיבים שאני לא כזה דרך אגב אני מושקע בארנק הקר ובבורסה כמעט 7 מטבעות ואני עוד לא בן 29 אז אני שם את המעשים שלי איפה שהאמונה שלי ואולי אחרי שהרווחתי מעל 2 מיליון בזכות הביטקוין זה יתפוצץ לי בפנים בעתיד.

אבל אני יכול בלב שלם להגיד שהעזתי אני מצליח לישון כבר מ2018 בשקט בלילה היום פשוט קצת לקחתי את זה אקסטרים והכנסתי עוד מיליון וקצת אבל זה גם ככה כסף שאת כולו עשיתי מהביטקוין
ואם אני טועה אני אבכה בלב שלם בעתיד על המעשים שלי אבל אם אני צודק אני יכול לצאת לפנסיה כבר בגיל 30-31 עם כמה מיליוני דולרים בצד מבלי לעבוד בהייטק

אולי הזקנים שלמדו תואר שני במימון ולא מצליחים להעריך את שווי הנכס יקראו לי מהמר בעתיד ואולי הם יגידו ואללה הוא ראה משהו שאני לא
אבל בכל מקרה עד היום מלמדים את אותם אנשים מודל capm באוניברסיטה ומספרים להם שאי אפשר להמנע מסיכון בטא באמצעות פיזור ואותם אנשים שקוראים את המחקרים הכושלים אבל המוצלחים אמפירית של פישר ג׳ולס ומייקל גנסן שגם היום 50 שנה אחרי פרופסורים למימון מספרים לעצמם מעשיות

סליחה על החפירה אני פשוט גם אחרי תואר שני לא יבין את המרצים שלי שעדיין מסתכלים על דברים שהם נחלת העבר ומספרים לעצמם סיפורים בזמן שאנשים פה מתעשרים במשך 15 שנה והם ממשיכים לצעוק מהגדר

2 טריליון מארקט קאפ זה כבר לא משחק ילדים

בכל מקרה כל העולם הזה עובר דיגטלזיציה ואל תגיד לי שזהב משתמשים ליצור דברים זה תעשייה של 18 טריליון. ביטקוין הוא זהב דיגיטלי עם תכונות הרבה יותר טובות מלזהב פיזי.

ביינתים אני לא הפראייר אני קניתי ב 2017 ובקושי עבדתי בחיי ויש לי סכום כסף שאין להרבה אנשים בגילי . אני כן מהמר שנכס נדיר שיש כמות מוגבלת ממנו ואפקט שוק מטורף, מבוזר , מאושר על ידי הsec ונסחר בתור הetf הכי מוצלח בכל הזמנים , שיש לו תכונות של זהב דיגיטלי אולי זה בשורה חדשה בעולם?

לא סתם האנשים הכי עשירים בעולם אף אחד לא האמין בהם בהתחלה והזקנים זלזלו בהם כי הם לא ראו את העתיד . לא מדבר אלי כל החארטות האלה של intrisic value בזמן שהוא הצליח להגיע מ0.1 דולר ל108,000 הנכס הכי צומח בהיסטוריה שלא ניתן להחרים אותו , לא ניתן לעצור אותו ואתה כבר שומע על מדינות שמאמצות אותו (שמועות על הבריקס) זה רק ענייין של זמן עד שמעצמה אחת תאמץ ואז האפקט של התורת משחקים יכנס. מצחיק שאנדריאס אנטונופוליס חזה את זה עוד ב2013 על הפומו של המדינות . אני רואה בביטקוין כאחלה גיוון לתיק השקעות לאנשים נורמטיבים שאני לא כזה דרך אגב אני מושקע בארנק הקר ובבורסה כמעט 7 מטבעות ואני עוד לא בן 29 אז אני שם את המעשים שלי איפה שהאמונה שלי ואולי אחרי שהרווחתי מעל 2 מיליון בזכות הביטקוין זה יתפוצץ לי בפנים בעתיד.

אבל אני יכול בלב שלם להגיד שהעזתי אני מצליח לישון כבר מ2018 בשקט בלילה היום פשוט קצת לקחתי את זה אקסטרים והכנסתי עוד מיליון וקצת אבל זה גם ככה כסף שאת כולו עשיתי מהביטקוין
ואם אני טועה אני אבכה בלב שלם בעתיד על המעשים שלי אבל אם אני צודק אני יכול לצאת לפנסיה כבר בגיל 30-31 עם כמה מיליוני דולרים בצד מבלי לעבוד בהייטק

אולי הזקנים שלמדו תואר שני במימון ולא מצליחים להעריך את שווי הנכס יקראו לי מהמר בעתיד ואולי הם יגידו ואללה הוא ראה משהו שאני לא
אבל בכל מקרה עד היום מלמדים את אותם אנשים מודל capm באוניברסיטה ומספרים להם שאי אפשר להמנע מסיכון בטא באמצעות פיזור ואותם אנשים שקוראים את המחקרים הכושלים אבל המוצלחים אמפירית של פישר ג׳ולס ומייקל גנסן שגם היום 50 שנה אחרי פרופסורים למימון מספרים לעצמם מעשיות

סליחה על החפירה אני פשוט גם אחרי תואר שני לא יבין את המרצים שלי שעדיין מסתכלים על דברים שהם נחלת העבר ומספרים לעצמם סיפורים בזמן שאנשים פה מתעשרים במשך 15 שנה והם ממשיכים לצעוק מהגדר
מבחינתי ההודעה הזאת מושלמת.

הצלחת להסביר איך ביטקוין הגיע מכלום ל 100k$ באופן מופלא - על גבי צעירים, רובם גברים, שחולמים להתעשר מבלי לעבוד. איזה כיף!

אגב, שלא ישתמע אחרת @Floki - אני שמח בשבילך ומקווה שההון שלך ימשיך לגדול.
לא לשכוח את הנקודה החשובה, לביטקוין אין מחלקת שווק ומכירות
מ 0.01$ ל 100,000$ לא קרה בגלל נארטיב
שיווק ומכירות מדהים - צבא של חיילי מקלדת שרוצים להתעשר כי הם מבינים את העולם החדש, לא כמו המבוגרים שעוד תקועים בעולם הישן. משחר ההיסטוריה, חמדנות היא הנרטיב החזק ביותר.

הצלחת להסביר איך ביטקוין הגיע מכלום ל 100k$ באופן מופלא - על גבי צעירים, רובם גברים, שחולמים להתעשר מבלי לעבוד. איזה כיף!
xD
שיווק ומכירות מדהים - צבא של חיילי מקלדת שרוצים להתעשר כי הם מבינים את העולם החדש, לא כמו המבוגרים שעוד תקועים בעולם הישן. משחר ההיסטוריה, חמדנות היא הנרטיב החזק ביותר.
על כת הביטקוין שמעת אדוני?

@Floki הכיוון של הרגולציה האמריקאית כבר כמה שנים טובות הולך לטובת הגדרות גרולטריות ואימוץ כללי.
לא רואה סיבה להאמין שהמגמה הזאת תפסק או תתהפך.
לא יודע אם באמת נראה תחת טראמפ RESERVE מלא אבל סביר להניח לדעתי שנראה התכווננות לשם.
סגן הנשיא של טראמפ יש לו לדעתי איזה 4-5 מטבעות.
הזמן ממשיך לעבור משנה לשנה ועוד אנשים מצטרפים לכת לא רואה סיבה שהמגמה הזאת תפסק.

מבין אלה שאני מכיר שד היום לא נגעו (הרוב המוחלט) העקשנים ממשיכים להתעקש שזה פונזי ומה לא.. אבל בהחלט הדיבור הכללי ניהיה מתון יותר.
מבין הפשוטים הרוב עדין מפחדים מאוד להשקיע, לדעתי האימוץ הכללי עדין בחיתוליו והזליגה האיטית הזאת תמשך
ותתגבר ככל שהרגולזציה ותורת המשחקים תמשיך לשחק כמו שקפה שחור אמר.

@Floki הכיוון של הרגולציה האמריקאית כבר כמה שנים טובות הולך לטובת הגדרות גרולטריות ואימוץ כללי.
בדר"כ המטרה של רגולציה היא להגן על אינטרסים ציבוריים. אם אתה כבר קונה ביטקוין, המדינה (כל מדינה) מעדיפה שתעשה את זה דרך הצינורות שלה, תשלם מיסים, תהיה פחות חשוף לרמאויות, ותאפשר לה לכסח אותך במידת הצורך.

ובוא, לא חסר כתות בעולם הקריפטו. ראה Hawk Tuah girl (ג.נ. החזקתי במסגרת מיזם ששואף להעביר כסף מאנשים שבטוחים שהם הולכים להתעשר בקריפטו ישירות לארנקים שלי)
מבין אלה שאני מכיר שד היום לא נגעו (הרוב המוחלט) העקשנים ממשיכים להתעקש שזה פונזי ומה לא.. אבל בהחלט הדיבור הכללי ניהיה מתון יותר.
מבין הפשוטים הרוב עדין מפחדים מאוד להשקיע, לדעתי האימוץ הכללי עדין בחיתוליו והזליגה האיטית הזאת תמשך
למה אתה אומר "אימוץ"? מה יש כן "לאמץ"? זה נכס להשקעה, לא טכנולוגיה. הטכנולוגיה יכולה לשנות את עולם הבנקאות.

בדר"כ המטרה של רגולציה היא להגן על אינטרסים ציבוריים. אם אתה כבר קונה ביטקוין, המדינה (כל מדינה) מעדיפה שתעשה את זה דרך הצינורות שלה, תשלם מיסים, תהיה פחות חשוף לרמאויות, ותאפשר לה לכסח אותך במידת הצורך.
כן, בהתחלה הרגולציה הגדירה מה זה.
אחר כך הרגולציה הגדירה איך גופים גדולים מוסדיים מתייחסים ללקוחות שלהם שרוצים להעביר כספים משם לשם.
אחר כך היא הגדירה חוקים ורגלוציות לבנקים של קריפטו והתחילה לרדוף אחרי בנקים שלא עומדים בהם - כלומר אכיפה.
אחר כך הרגולציה אישרה ETF'S ועזרה לשחקנים שהתעניינו בביטקוין כהשקעה בלבד אבל פחדו להחזיק בעצם את הנכס
לקנות אותו תחת סמכות של מוסדי גדול ואמין.

למה אתה אומר "אימוץ"? מה יש כן "לאמץ"?
ובעתיד הרגלוציה תאשר לבנק המרכזי להחזיק את הנכס.
ובעתיד שלאחריו יבוא נבחר ציבור ויגיד לבנק המרכזי להתחיל להחזיק את הנכס. (או ממש כמו בהווה במדינת אל סלבדור)
בעתיד לא יחזיקו רק 1% או פחות מהאוכלוסיה בביטקוין כנראה שיותר יחזיקו בו.
זה נכס להשקעה, לא טכנולוגיה. הטכנולוגיה יכולה לשנות את עולם הבנקאות.
זה גם נכס וגם טכנולוגיה.
וממש במקרה הטכנולוגיה הזאת עובדת לפי Metcalfe's law כמו הטלפון או האינטרנט או הפייסבוק וכו...
ככל שיותר משתמשים בו הערך שהוא נותן למשתמשים בו עולה.

ובוא, לא חסר כתות בעולם הקריפטו. ראה Hawk Tuah girl (ג.נ. החזקתי במסגרת מיזם ששואף להעביר כסף מאנשים שבטוחים שהם הולכים להתעשר בקריפטו ישירות לארנקים שלי)
90% מעולם הקריפטו זה רמאות, אני תמיד מזהיר, דווקא שם הרגלוציה צריכה להתערב יותר ממה שהיא עושה לדעתי.
ביטקוין נמצא ב- 10% והדיון פה על ביטקוין.

זה גם נכס וגם טכנולוגיה.
וממש במקרה הטכנולוגיה הזאת עובדת לפי Metcalfe's law כמו הטלפון או האינטרנט או הפייסבוק וכו...
ככל שיותר משתמשים בו הערך שהוא נותן למשתמשים בו עולה.
קוראים לזה network effect ויש על זה ספרות כלכלית מלפני עשורים (עוד לפני שהאינטרנט נוצר אגב), אין פה שום המצאה. שים לב שבשנים האחרונות ה"שימוש" הוא בעיקר buy and hold. זה לא שימוש במוצר. אתה לא משתמש ב TSLA או NVDA, וגם לא ב IBIT או BRRR. מה שמביא אותי לנקודה הבאה -
90% מעולם הקריפטו זה רמאות, אני תמיד מזהיר, דווקא שם הרגלוציה צריכה להתערב יותר ממה שהיא עושה לדעתי.
ביטקוין נמצא ב- 10% והדיון פה על ביטקוין.
אני דווקא חושב שהדיון כאן הוא על חלום להתעשרות מהירה. זה המוצר. רוב הערך שרוב האנשים שואבים מביטקוין זה פשוט חלום על התעשרות מהירה. לא כולם, לא כל הזמן, אבל הרבה ולרוב. זאת, למשל, הסיבה שהפוסט הנוכחי בכלל נפתח.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אין פה שום המצאה
יפה, בשניה ביטלתה את הביטקוין, הרי אין שום דבר חדש בו.
אני דווקא חושב שהדיון כאן הוא על חלום להתעשרות מהירה
יפה שזה מה שאתה חושב אבל עובדתית זה לא נכון.
הדיון הוא על האם טראמפ יתחיל רזרבה של ביטקוין.
זה אתה שמסית את הדיון לגבי הלגיטמציה של הביטקוין או האם שווה להשקיע בו לא משנה את העובדה הזו.
וזה אני שעוזר לך זה חמור מאוד.

אז במחילה ממך אבל אני לא מתכוון להכנס שוב לדיונים האלה.
וסליחה לפותח הדיון ולמשתתפים האחרים שעזרתי להסיט את הנושא.
אשמח לשמוע דעות של אחרים כי זה נושא מעניין לדעתי.

בהצלחה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A האם לדעתכם ריאלי לחיות ממשכורת קצת מעל המינימום לזוג וילד? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 126
Williamsburg איך לדעתכם השוק בארץ יגיב לנפילת המשטר האיראני? שוק ההון 330
L מה לדעתכם יהיו מחירי הדירות בדרום בעתיד? נדל"ן 37
א מה לדעתכם הסיכונים בישראל ? אוף טופיק 439
T בטווח הרחוק איך לדעתכם ישפיע החוב + התחלשות הדולר על האס אנד פי 500 שוק ההון 29
א כמה משרדי ממשלה ורשויות לדעתכם צריך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2
F רכישת דירה - איזו קורצת יותר לשוכרים לדעתכם נדל"ן 12
T כל יום הנסדק 1%+ למעלה? איך זה יגמר לדעתכם? שוק ההון 21
Y מה לדעתכם הפיזור הנכון בהתאם לפרופיל שלי? שוק ההון 7
E פיזור השקעות - הצד הסולידי. אשמח לדעתכם שוק ההון 10
E פיזור בתיק השקעות של 100k. איך הוא לדעתכם? שוק ההון 13
A מה לדעתכם הכי כדאי לעשות עם כסף זמין היום? עסקה או סגירת חובות? נדל"ן 4
Y תיק השקעות למטרת פרישה מוקדמת (35) - אשמח לדעתכם. שוק ההון 34
stamEhad קיבלתי הצעה למשכנתא - אשמח לדעתכם נדל"ן 34
I איפה הקאטצ פה לדעתכם? נדל"ן 6
M 2 הצעות שקיבלתי לקרן הפנסיה, אשמח לדעתכם. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
S איזה חברות לדעתכם חסרות בתל אביב 125? פוסטים מאיכות נמוכה 0
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
O השקעה בנדלן מניב בישראל - אשמח לדעתכם נדל"ן 32
G לא יודע לאן מכאן - אשמח לדעתכם התפתחות אישית 21
V מספר הצעות שקיבלתי לקרן פנסיה מקיפה ומשלימה - אשמח לדעתכם לפני שאני בוחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
סול אשמח לדעתכם על הביטוח שלי (ניתן לשינויים) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
פ האם הישראלים "אנשים חמים" לדעתכם? או שזה בדיוק ההפך? אוף טופיק 13
T האם כדאי לדעתכם לעבור בגיל 46 למסלול מנייתי של מגדל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 25
J אספר לכם עליי וספרו לי איך לדעתכם כדאי לי להשקיע מיליון₪ שוק ההון 14
F לדעתכם הביטקוין יוכל להגיע לסכומי עתק בעתיד ? אוף טופיק 1
A מבולבל מכל החומר התיאורתי, אשמח לדעתכם בנושא. שוק ההון 24
Y הדוח השנתי שלי מאוד פשוט - יש צורך לדעתכם להעזר במייצג? מיסים 26
N האם לדעתכם אני יכול לפרוש? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 41
ח מה לדעתכם עדיף כיום לצעיר בן 23 לסכומים של כמה עשרות אלפי שקלים ולטווח ארוך, לא למסחר מדי אקטיבי שוק ההון 16
G אסטרטגיית השקעות אשמח לדעתכם שוק ההון 7
מ טביעת רגל ראשונה בעולם הפיננסי - אשמח לדעתכם. שוק ההון 26
K מה לדעתכם יהיו ההשלכות של החוב והגרעון של ארה"ב? אוף טופיק 9
ע מדד המחירים לצרכן - מייצג נאמנה לדעתכם ? שוק ההון 40
G מה לדעתכם עדיף מבחינת מיסוי מיסים 2
Liron2035 מה לדעתכם יקרה לריבית בארץ? יש עוד לאן לרדת? שוק ההון 6
L כמה גולשים פעילים יש באתר? אשמח לדעתכם: איך אתם רואים את החיים אוף טופיק 87
ר למכור או להשכיר -דילמה אשמח לדעתכם.. נדל"ן 28
Y איך לדעתכם יגיב שוק הנדל"ן לקורונה? נדל"ן 8
סול אשמח לדעתכם לגבי הדרך בה בחרתי בית השקעות שוק ההון 5
4 יש דירה שמוצאת בעיניי וצריך לדעת מה לדעתכם ניתן לסגור בנוגע למחיר נדל"ן 5
Will Smith האם לדעתכם האוכל בחו"ל טעים יותר? אוף טופיק 59